Doğum yapmış olan anneler buraya....

ne güzel buluşmuşsunuz ya.kuzucuklarınızda çok güzel çıkmış maşallah.Allah dostluğunuzu daim etsin inş.

evet hadi koysanıza foto bekliyoruz.temizlik yapıyorum ama aklım burda.geliyorum ara sıra giriyorum belki foto koymuşsunuzdur diye.

Umut,gül,canan ne güzel valla çok imrendim buluşmuşsunuz bebişlerde pek tatlı çıkmışlar maşallah Allah nazarlardan korusun,umutcum annenin ellerine sağlık az ama güzel olmuş buluşmanız istanbul gibi bi yerde ve bu hava şartlarında böyle bi toplanmayı gerçekleştirmenizde süper olmuş zaten,bari fotoları koyunda bizde biraz çatlayalım

umutt ve caananın oğlanlar almış fıstık gibi kızı aralarınaaaa:teytey: çok tatlılar bin kere maşşlaaah ama ben istanbulda olsaydım bu buluşmayı asla kaçırmazdımmmm.

arkadaşlar resimleri bnilgisayara yüklüyorum.gün içinde ev işleri ve kıvanç beyden fırsat bulduğumda koyucamm..hatta kalın..bekleyin bakalım birazcıkk. )))

gıcık canan koysana artık şu fotolarıııı, tanışamadık senle yaaa keşeke bende gelebilseydim offfffffffffffffffffff

resimlerı halledıyorum kızlar azcık daha sabır lüffen..annemlerdeyım kardeşimin bılgısayarını anlamam uzun sürdü..gözdecım muhım deil..sağlık olsun...bahara işallah..bende goldengoat aldım..cokda pahalı..eşime danışmadan aldım ve verdım..kremamsı tadı hoşuna gıttı..ama sonra bu markayı bılen pek yok dıye ıcıme korku düştü..sonucta mılupayı dunya tanıyo..ya dedım ıcınde kötu bısı varsa..forumda actım ama yazan olmadı..gercı tarım ve köyişlerınden onaylı ama taa yenızallandalar yok kecıler falan aklım karıştı..distrubutoruyle konuştum..kendı yavrusunda ıneksütü alerjısı oldgundan bunu bulmuş sonrada ıthalıne gecmış..ve daha az kımyasal işlemden gecıyo dedi..yenızellanda süt ürünleri ve hayvancılıgıyla meşhurmuş falan..eşim boşver neden cocugun metobolızmasını bozalım daha yenı toparlamaya başladı dedi..pişman oldum alıp yedırdıgıme..ama daha hala acabalardayım..sonucta keçi sütü eşek sütünden sonra en anne sütüne yakın kazeın degerı hemen hemen aynı bişi...doktoramı sorsak acaba sen nedersın..

kıslar bebişlerin resimleri cok güsell ya ne güsel 3 bebiş bi arada...süprizzzzzbende olmak isterdimm..ama ankara nere istanbul nere...
betül canım teşekkürler..bol bol vitamine yüklendim zatii en cokta limon...kafamçokkarıştı
herkesi öptüm iyi pazarlaarrrr:hooray:

sebze denemedın galba dimi gözde..muhakkak organık sebzelerden ver..benımkının tek şükrettiğim yanı brokolıyı sevıyo anası kılıklı cins oglum..ama ne muhallebı ne meyve yedırebılmiş deılım...bunada şükür..

umut dün sen yedirrirken gördükten sonra ben de sebze yedirmeye kalktım.bizim ki zorla yedi.istemeyereek te olsa yedi.çünkü ağzına ne versen yüzünü buruşturarak ta olsa yer tombilim..yazık ya sonra da kustu çıkardı..ama meyve yoğurt falan eğer karnı çok tok değilse yer yanii...şimdi diyeceksin seninki yemese de olur.kendi yağlarından yesin ))))..ama işte anneler hep yesin istiyor..

benimkinin uyku belirtisiymiş kafa kaşıması

kızlar siz nasıl uyutuyorsunuz bebişlerinizi?

bizim sepet beşiğimiz vardı bu zamana kadar onda yattı ama 2 haftadır imkanı yok orda yatmıyor belini atıyor ayakta desen sallatmıyor sen yanına yatacan burnunu ona dayıcan elini tutacan öyle birde pişş pişş dicen bişi değil gezmye gidince ben herkesin içinde nasıl yatcem onun yanına koca kadın
laelaelaelaelae

Selam kızlar;
Arzucum benimki de sağ tarafını, kafasını ve kulağını kaşıyo genelde. Hatta acba kulağıımı kaşınıyo diye düşünüp kulağını kaşıyoz.Bi yerde okumuştum, bebekler uykusu geldiğinde kulağını ve gözlerini kaşır diye acaba uykuları mı geliyo?Bunu denemedim ama bende doktora gidince soracam niye kaşıyo diye, kontrol ettircem.
Bide banyodan sonra kulağını pamukla aldırıyom ama çok çabuk kulakları pisleniyo.Acaba o da mı kaşıntı yapıyo;?

kızlar ya bekliyorsunuz ama valla bakın resimleri bilgisayara yükledim.ama bilgisayar açmıyor.bir program istiyor.normalde açması gerek ama eşim format atmıştı herhalde ondan.şimdi de uyuyor.gittim 2 kere uyandırdım nasıl açıcam diye.azarı işittim.ee adam da haklı.uykusunun en tatlı yerinde resimleri nasıl açıcam diyom..sizin için uğraştım ama azarı işittim.uyanınca yaptıracam söz size..ben bilgisayardan pek anlamam.bekleyin hatta kalın..eşimin uyanmasını bekleyin..)))

kimbilir pazartesi dr a gidince bi sorcam bende gamyoncuiremsu

umut sen koy o zaman hafta sonu böyle kalabalık görülmedi kk nde hadi hadi hadeeeeee dırnım dıdırnımkaydirigubbakcemile2

demiştim zaten kuzuların resmini umut koymuş pardon daha yokmu gerisi:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…