- 19 Haziran 2007
- 943
- 69
- 98
- 43
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #14.581
arkadaşlar resimleri bnilgisayara yüklüyorum.gün içinde ev işleri ve kıvanç beyden fırsat bulduğumda koyucamm..hatta kalın..bekleyin bakalım birazcıkk. )))
gıcık canan koysana artık şu fotolarıııı, tanışamadık senle yaaa keşeke bende gelebilseydim offfffffffffffffffffff
dün akşam baktım sütüm az gibi buzluktan da almak istemedim ,doktordan da izin çıktı dedim sebze çorbası yapıyım
yemedi
bari dedim mama vereyim . almıştım keçi sütü maması golden goat yemeditadına da baktım güzel ,benim süte benziyo ama bi surat ekşitmesi biberon itmesi var görecektiniz...
en son gene buzluktan verdim süt yedi ....
ne yedircem ben bu oğlana yaa çalışmasam bişey diil emzireyim emzirebildiğim kadar yavaş yavaş alıştırayım başka şeylere ama sağdığım süt yetmiyoki buzluktakilerde az kaldı bitecek o zaman ne yiycek bu
ek besin ve mama veren arkadaşlar en çok neyi severek yiyolar .
deniz meyve çok seviyo ama onlar atıştırmalık sonuçta , öğün olarak verebileceğim bişey olması lazım ... mama verenlerde söyleyebilir mi hangi mamayı seviyo bu serseriler
Selam kızlar;
Arzucum benimki de sağ tarafını, kafasını ve kulağını kaşıyo genelde. Hatta acba kulağıımı kaşınıyo diye düşünüp kulağını kaşıyoz.Bi yerde okumuştum, bebekler uykusu geldiğinde kulağını ve gözlerini kaşır diye acaba uykuları mı geliyo?Bunu denemedim ama bende doktora gidince soracam niye kaşıyo diye, kontrol ettircem.
Bide banyodan sonra kulağını pamukla aldırıyom ama çok çabuk kulakları pisleniyo.Acaba o da mı kaşıntı yapıyo;?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?