Doğum yapmış olan anneler buraya....

merhabalar a.s. mutlu pazarlar..

umutcum annenin ellerine kollarına sağlık, onca hazırlık yapmış ben bilsem annemi de getirirdim, birlikte gidelim madem demişti ben olmaz demiştim .. kalabalık olur zaten diye düşünerek.. çok üzüldüm katılım az olduğu için..

eşim az önce gitti yine yurt dışına..üç gece yalnızız bebişimle :çok üzgünüm:

Allah kavustursun canım.. :teselli:

arzucum, benimki gündüz anakucağında sallarken uyuya kalıyor eğer çok yorgunsa.. öğlenlerii biraz emip uyuyor.. geceleri ise kesinlikle yanında ben yatıcam emziricem başka türlü uyumuyor..dediğin gibi, biz de nisan da k.validemin memleketine gidince orda nasıl yatıp uyutucam çok komik olur ya kaydirigubbakcemile3 ama geceleri de başka türlü uyumaz ki cadım :CüvCüv:

kızlar emir alp in alt iki dişi birden çıktı dün hastanedeyken başka dişi çıkan bebiş var mı bu arada biz perşembe ve cuma iki gün hastanede yattık bronşit antibiyotik iğn eserum falan derken bittim ben yani allahım bu çocuğu nerde üşüttüm diye kendimi yedim durdum 3 doktora götürdük ama üçüde iyi bişeyi yok dedi acillik olduk kusmadan yine bişeyi yok dediler balgamı öksürüp kusarak atıcakmış ensonunda burda herkesin iyi dediği bi çocuk doktorundan randevu aldık adam ciğerlerini bi dinledi hemen yatıcak dedi neye uğradıuğımı şaşırdım ama bi yönden iyi olucak diye sevindim öksürürken balgamı sökemez allah korusun boğulur elinizde kalır dedi dr hemen yatıralım hastaneye dedi antibiyotik iğneyi serumla verdiler dün çıktık haal antibiyotik şurup kullanıyoz çarşamba kontrolümüz var inşallah tamamen silinir hastalığı işte böyle bu arada beni sevindiren tek şey oğlumun dişinin çıkmasıydı çenemi ısırıyodu bamakları rahatlasın diye o zaman anladım canım yandıda
bu arada sizde buluşmuşsunuz sanırım istanbullular olarak
resimleri bekliyoz hadi bakalım

Ay dünden beri resim bekliyorum,hadi kızlarr,bebişler çoookk tatlı çıkmış bu arada.Gül kızını istiyoruz,eşimde pek beğendi:)))

Çok geçmiş olsun.Acil şifalar canım.

Allah kavuştusun,benimkide bu gece yok.

geçmiş olsun canım çok zor oldu deme o küçük bebeği o yatakta görmek bize söylediklerinin hemen hemen aynısını demiş dr d ile başlayan suyla karıştırılan bi şurup verdimii sizede bizimki öksürüyor halen ve balgamı çıkyor yawrumun acil şifalar tekrar tekrar geçmiş olsun a.s.

Çok gecmıs olsun canım..
ınsallah cabucak kendıne gelır yavrus.. :teselli:
Ikı dısı de cıkarmıs atlatmıssınız hadı hayırlı olsun..

Yalnız kızlar ogrendıgım bır sey var.. benneyaptımki
On ıkı alt ve ust dısler o kadar agrılı olmazmıs en kolay cıkan dıslermıs.. kok dısler bıtıryormus resmen yavrularıı..:1no2:
Tabı bızlerı de.. ates fılan cok yapıyormus kokler cıkarken..
Allah yardımcımız olsun kıyamam kuzulara yaa bız bıle dayanamıyoruz dıs agrısınaa.. :1no2:

canım çok geçmiş olsun.
bizimkide hırıltılı öksürüyo balgamı nasıl çıkarıcak anlamadım. kusarakmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…