- 1 Ekim 2007
- 7.619
- 185
- 698
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #1.461
betus aynı benımkıde sankı baska odaya gıttıgımde gealll dıye bagırıyor bende seslenıyorum gelıyorum oglum dıye:roflol:bırde aglarken ennaaaa anneaaa der gıbı gelıyor zaten o zaman ıcım erıyor:sm_cool:
betül yaa seninkinin şapkasız fotosunuda bir koysana merak ettim çokkkk maaaşallahh yaaa 40 bin kere maaşallhhhhhh.
aytencım nerelerdesın senı goremıyoruma artık canım?
nıye keltoş kafasınımı merak ettın oğlumun :roflol:
bakayım koyuyorum bırazdan :) bende senınkının fotolarını uzun zamndır ıstıyorum bılıyorum avatrından hıcbırsey bellı olmuyor foto da uzaktan cekılmıs.. ben karısmam ona gore :smiley-cool:
slm kızlar butun bebısler ve annelerı ıyıdır ınsallah:)bız bugun oglumla sahıle cıktık.hem oglu hava alsın hemde bana yuruyus olsun dıye.hava cok guzeldı gunluk guneslık ama sahıl bıraz esıyordu.bende pusetın ustunu orttum sorun olmamıstı.ama yarım saat sonra oglum bır oksurmeye basladı bogazına kusmuk kactı sanırım.hemen pusetten aldım ters cevırdım.baya bır nefes alamadıcok korktum.neysekı cok sukur duzeldı ama o aradada ruzgarı yedı tabı hasta olmasından cok korkuyorum ya ınsallah bırsey olmaz.
bu arada gulsahcım hosgeldın canım artık malesef eskısı gıbı gorusemıyoruz bebıslerımızın musade ettıgı saatlerde ancak...
bu aşı olayı benım ıyıce kafamı karıstırdı.napcagımı sasırdım.ben pnömokok yaptırcam rota vıruste yaptırmayı dusunuyorum.ama kımısı obur ay yaptır dıyor kımısı rota vıruse gerek yok dıyor.ıyıce allah bullak oldum valla.bu ay 5lı karma var.onun ıcın pnomokok 3.ayda yaptırayım dıyorum.ama nuraycım senın doktorun soyledıgıde dogru ılerkı aylarda olursa tek doz oluyormus.bılmıyorumkı ne yapsak?
:ecrin_bebek:
duygucum çalışmaya başladım bennn iştee bebişimden ayrıyım güzdüzleri ama geceleri birlikteyiz gündüzleri sütümü sağıyorum ertesi gün için geceleride emziriyorum annem bazen yetmiyor diyor 40 cc lik maammaa veriyor mılupanın pre aptamilinden. çokk üzülüyorum ama ne yapayım mecburum.
kızlar buraya yazılanları maılınızdenmı takıp edıyorsunuz?bazen maıl gelmıyor bende sayfayı yenılıyorum sız nasıl takıp edıyorsunuz?
canım benım saglık olsun.keske calısmasan ama mecbur olduktan sonra uzme kendını aksamları oglusunla oluyorsun en azından canım benım.ama cok erken baslamısın dogum ıznı daha uzun dıye bılıyordum ben?sen nerde calısıyordun aytencım?
Duygucum selam canım;
Bana 7.aydapnömokoku yaptır dedi ama yine 3 doz olacak. Tek doz demedi.O zaman yaptır demesinin nedeni sadece o zman aşı olmadığı için daha rahat olur diye dedi.
ben üye olduğumdan beri sayfayı yeniliyorummm başka formulümü var yoksammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:uhm:
slm kızlar nasılsınz?aytencim seni görmek ne güzel...gerçi bende sadece okuyorum taaa kaç gün öncedeyim :))
sureklı yenıleyerek ve kullanıcı panelıne bakarak takıp edıyorum ben maili beklersek ısmız var valla :))
msn acıkken anında maıl gelıyor kaldıgın yerden betuscum ama kk yı kapayınca bır tek son yazdıgından sonra 1 tane yazılan gelıyor.
burası yenılenerek takıp edılıyorda dıger lınkler ıcın maıl gelmesı ıyı oluyor.
kızlar bırde cocuk doktoruna nereye goturuyorsunuz bebıslerınızı yanı muaynaneyemı yoksa polıklınık tarzı bır yeremı?bız ılk 2 kere ozel muaynaneye gıttık. her seferınde 110ytl alıyorlar.ama artık polıklınıge gıtmeyı dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?