Doğum yapmış olan anneler buraya....

duygucum yaaa alemsinizzz konuşmaya başladınız demek maaşallhhhhh, zamane bebekleri işteee annneleriyle konuşmaya 2. ayda başlıyolar demek sositososito

betül yaa seninkinin şapkasız fotosunuda bir koysana merak ettim çokkkk maaaşallahh yaaa 40 bin kere maaşallhhhhhh.

nıye keltoş kafasınımı merak ettın oğlumun :roflol:
bakayım koyuyorum bırazdan :) bende senınkının fotolarını uzun zamndır ıstıyorum bılıyorum avatrından hıcbırsey bellı olmuyor foto da uzaktan cekılmıs.. ben karısmam ona gore :smiley-cool:

:ecrin_bebek:
aytencım nerelerdesın senı goremıyoruma artık canım?

duygucum çalışmaya başladım bennn iştee bebişimden ayrıyım güzdüzleri ama geceleri birlikteyiz gündüzleri sütümü sağıyorum ertesi gün için geceleride emziriyorum annem bazen yetmiyor diyor 40 cc lik maammaa veriyor mılupanın pre aptamilinden. çokk üzülüyorum ama ne yapayım mecburum.

kızlar buraya yazılanları maılınızdenmı takıp edıyorsunuz?bazen maıl gelmıyor bende sayfayı yenılıyorum sız nasıl takıp edıyorsunuz?

koyacağım en kısa zamanda benimkide seninki gibi küçük dudaklııı teyzesiiii eve 4 gün içinde bağlanack internet o zaman koyacağım. benimkide kel döküldü saçlarıııı duygununkide kelllll keltoşlarrr:roflol:

Duygucum selam canım;
Bana 7.aydapnömokoku yaptır dedi ama yine 3 doz olacak. Tek doz demedi.O zaman yaptır demesinin nedeni sadece o zman aşı olmadığı için daha rahat olur diye dedi.

canım benım saglık olsun.keske calısmasan ama mecbur olduktan sonra uzme kendını aksamları oglusunla oluyorsun en azından canım benım.ama cok erken baslamısın dogum ıznı daha uzun dıye bılıyordum ben?sen nerde calısıyordun aytencım?

ben özel sektördee ihracat yapan bir şirkette muhasebe yapıyorum doğumdan sonraa 8 hafta iznim işte 11 inde bitiyordu ben 3 ünde başladım patron çığırdııııııı ondan 1 hafta erken başladımmm ama allahtan annecim burda gözüm arkada kalmıyor allahaaa çok şükür.

Duygucum selam canım;
Bana 7.aydapnömokoku yaptır dedi ama yine 3 doz olacak. Tek doz demedi.O zaman yaptır demesinin nedeni sadece o zman aşı olmadığı için daha rahat olur diye dedi.

merhaba nuraycım sagol bılgı verdıgın ıcın canım.benım kuzenım 2 yasındamı ne yaptırmıstı yanı ası daha yenı cıkmıstı o zaman onunkı tek dozdu herhalde yası buyuk dıye.bende sorayım bakalım doktor ne dıcek.
bu arada doktora ayda 1 mı goturuyorsunuz kızlar?bız ılk zamanlar bır kac kez gıttık.sımdı pazar gunu ıkıncı ayımız dolucak ondan sonra gıdcez ınsallah

kızlar bırde cocuk doktoruna nereye goturuyorsunuz bebıslerınızı yanı muaynaneyemı yoksa polıklınık tarzı bır yeremı?bız ılk 2 kere ozel muaynaneye gıttık. her seferınde 110ytl alıyorlar.ama artık polıklınıge gıtmeyı dusunuyorum

slm kızlar nasılsınz?aytencim seni görmek ne güzel...gerçi bende sadece okuyorum taaa kaç gün öncedeyim :))

canım benim senide görmek çok güzel işyerindeyim bennn artık fırsat bulduukça giryorummm sen nasılsın bebişin nasıl pek şeker maaşallah seninkidee yaaaa aslımdaaa hepsi şeker balll kaymak yaaaaaaa çok güzeller aallahım hepsini nazarlardan kazalrdan korusun allah acılarını göstermesin analı babalı büyütsün inaşllahh

sureklı yenıleyerek ve kullanıcı panelıne bakarak takıp edıyorum ben maili beklersek ısmız var valla :))

msn acıkken anında maıl gelıyor kaldıgın yerden betuscum ama kk yı kapayınca bır tek son yazdıgından sonra 1 tane yazılan gelıyor.
burası yenılenerek takıp edılıyorda dıger lınkler ıcın maıl gelmesı ıyı oluyor.

he canım canım ya valla yakında fal da bakarım ıkısını bırlestırırık muneccım olurum ıyımı kaydirigubbakcemile3
gunduz 12 mı gece 12 mı sen soyle bakayım.. benımde yukselen akrep bu arada sekerım .. kaydirigubbakcemile2[/I]

betülcüğüm benim cnm öğlen 12 ila 1 arası herhalde akrep oluyom uyy aslanla akrep birleşince neoluyor de bakimm ayyyy biii hırs doğuyo sanırsamm:roflol: hıımmm seninde akrep demek:sm_cool: ahanda ortak yönümüz çıktı hihi:lepi::içelim
:[/B]

kk da kullanıcı panelınden takıp etsen butun abone oldugun konulara yenı mesaj yazılmısmı ordan goruyorsun..

ben özel hastaneye götüryorum 36 ytl muayene ama ben baya tetkik yaptırdım hem kendime hem oğluşuma biliyosunuz bende şeker yüksekti trombositlerim düşüktü bebeşimden 2 tüp kan aldılarrr canım oğluşumm aklıma gelince gene içim parçalandı yaaaa kıyamam ben onaaa allaha şükür bişey çıkmadı. ama hatırlarsanız benim bebişin hamileyken böbreklerinde bir sorun vardı sonradan yok dedilerdi onun için ultrasona girdi şimdi sağ böbreği sola göre biraz büyükmüş antibiyotik verdi 15 gün sonra tekrar bakalım dedi 1 haftası aldı inşallah düzelirrrr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…