E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #14.621
mervecim allah kavuştursun canım
kızlar emir alp in alt iki dişi birden çıktı dün hastanedeyken başka dişi çıkan bebiş var mı bu arada biz perşembe ve cuma iki gün hastanede yattık bronşit antibiyotik iğn eserum falan derken bittim ben yani allahım bu çocuğu nerde üşüttüm diye kendimi yedim durdum 3 doktora götürdük ama üçüde iyi bişeyi yok dedi acillik olduk kusmadan yine bişeyi yok dediler balgamı öksürüp kusarak atıcakmış ensonunda burda herkesin iyi dediği bi çocuk doktorundan randevu aldık adam ciğerlerini bi dinledi hemen yatıcak dedi neye uğradıuğımı şaşırdım ama bi yönden iyi olucak diye sevindim öksürürken balgamı sökemez allah korusun boğulur elinizde kalır dedi dr hemen yatıralım hastaneye dedi antibiyotik iğneyi serumla verdiler dün çıktık haal antibiyotik şurup kullanıyoz çarşamba kontrolümüz var inşallah tamamen silinir hastalığı işte böyle bu arada beni sevindiren tek şey oğlumun dişinin çıkmasıydı çenemi ısırıyodu bamakları rahatlasın diye o zaman anladım canım yandıda
bu arada sizde buluşmuşsunuz sanırım istanbullular olarak
resimleri bekliyoz hadi bakalım
Valla hepınızde uc kagıt yapmısınız..
Zayıflamıssınız hıc bırsey kalmamıs canan zaten zayıftı ozellıkle sen umut hep şişmanım kılolar bılmen ne dıyordun hanı kılo goremedım..
Yoksa yine orda baskası var da face in hole mu yaptın.. :roflol:
Şaka tabıkııı naniknanik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?