- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #14.641
ben cok gusel bı dıet uyguluorum
ac kalmıosun ve cok ısıme yaradı normalde dıet yapamayanlardanım
Benim oğlanında uykusu gelince hemen gözlerini kaşımaya başlar anlarımki uyku istiyo aman iyikide istiyo yoksa ben bu canavarla nasıl başa çıkardım:jeyyar:benimkinin uyku belirtisiymiş kafa kaşıması
kızlar siz nasıl uyutuyorsunuz bebişlerinizi?
bizim sepet beşiğimiz vardı bu zamana kadar onda yattı ama 2 haftadır imkanı yok orda yatmıyor belini atıyor ayakta desen sallatmıyor sen yanına yatacan burnunu ona dayıcan elini tutacan öyle birde pişş pişş dicen bişi değil gezmye gidince ben herkesin içinde nasıl yatcem onun yanına koca kadın laelaelaelaelae
Canım benim Allah kavuştursun tez zamandamerhabalar a.s. mutlu pazarlar..
umutcum annenin ellerine kollarına sağlık, onca hazırlık yapmış ben bilsem annemi de getirirdim, birlikte gidelim madem demişti ben olmaz demiştim .. kalabalık olur zaten diye düşünerek.. çok üzüldüm katılım az olduğu için..
eşim az önce gitti yine yurt dışına..üç gece yalnızız bebişimle :çok üzgünüm:
Öncelikle geçmiş olsun oğluna canım daha sonrada hayırlı olsun inciniz bakalım bizde beklemedeyiz herşeyi ıssırma halinde ne zaman çıkacak bi an önce çıkarda kurtulur umarım:ecrin_bebek:kızlar emir alp in alt iki dişi birden çıktı dün hastanedeyken başka dişi çıkan bebiş var mı bu arada biz perşembe ve cuma iki gün hastanede yattık bronşit antibiyotik iğn eserum falan derken bittim ben yani allahım bu çocuğu nerde üşüttüm diye kendimi yedim durdum 3 doktora götürdük ama üçüde iyi bişeyi yok dedi acillik olduk kusmadan yine bişeyi yok dediler balgamı öksürüp kusarak atıcakmış ensonunda burda herkesin iyi dediği bi çocuk doktorundan randevu aldık adam ciğerlerini bi dinledi hemen yatıcak dedi neye uğradıuğımı şaşırdım ama bi yönden iyi olucak diye sevindim öksürürken balgamı sökemez allah korusun boğulur elinizde kalır dedi dr hemen yatıralım hastaneye dedi antibiyotik iğneyi serumla verdiler dün çıktık haal antibiyotik şurup kullanıyoz çarşamba kontrolümüz var inşallah tamamen silinir hastalığı işte böyle bu arada beni sevindiren tek şey oğlumun dişinin çıkmasıydı çenemi ısırıyodu bamakları rahatlasın diye o zaman anladım canım yandıda
bu arada sizde buluşmuşsunuz sanırım istanbullular olarak
resimleri bekliyoz hadi bakalım
basıt herseyden ıkı kaık yıyorum aralarda kepeklı bıskuvı yıyorum ve ekmek az yıyorum
bıde bıber hapı dıe bısı kullandım onla bıara acaıp verdım tas gıbı olmustum yıne ama hap ıcemedıgımden bıraktım cok kullanmadım yane
delikafadulden
turkcell son sürat çekiyorr.çekmeyen varsa bize gelsin..
heeyt ne bakıyon leen anneme.yakarım seni...
harddd harrddd.. ellerin çok tatluymuş güzelimm.yerim seni benn.
ben çok çirkin çıkmışım ya..zaten hiiç fotojenik değilimdir..ama umut ve gül çıktıkları gibi çok güzeller.. bırakmam seni aşkım..tuttum birkere elini artık başka erkek eli değemez bana..babam asker zatii yakar seni..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?