Doğum yapmış olan anneler buraya....

forumdan almıstım
1 ay once ıkıncı cocuguma dusuk yaptım 2 ayda 4 kılo aldım onları vermeye ugrsaıorum 56 kıloydum 55 oldum hedefım oncekı kıloma donmek 52 kıloya yanı

kızlar daha fazla çektıler..ben arızakuzumla uğraştım..eksık olmayın ben zayıflamışım on günde..3kılo gitmiş annemlerde tartılınca farkettım..canan cook zayıf..ruzgarlı havalarda zorla yurıcek kadar..gül balık gibi..beli incecik kalçalar yusyuvarlacık çok dişi :)canan cokda kıpır kıpır ve zarif..ben evime gidiyorum..geçince daha iyi hallederım şu foto işini..ama eylulannelerı valla secilmiş gibi:)

ya ben lılk hamılelıgımde sadece karnımdan kılo aldım 49 kılodan 65 e cıktıkm bacaklarım heryerım sıska su karnımı sarkmaması ıcın dogumdan hemen sonra 3 ay kadar korse taktım sarkmadı ama yanlarım var bıraz ıste onlarla ugrasıorum

bıde bıber hapı dıe bısı kullandım onla bıara acaıp verdım tas gıbı olmustum yıne ama hap ıcemedıgımden bıraktım cok kullanmadım yane
delikafadulden

maşallah kızlar çok tatlı çıkmışsınız umutcum çok güzelsin kız nazar değmesin sana

Benim oğlanında uykusu gelince hemen gözlerini kaşımaya başlar anlarımki uyku istiyo aman iyikide istiyo yoksa ben bu canavarla nasıl başa çıkardım:jeyyar:
Canım benim Allah kavuştursun tez zamanda
Öncelikle geçmiş olsun oğluna canım daha sonrada hayırlı olsun inciniz bakalım bizde beklemedeyiz herşeyi ıssırma halinde ne zaman çıkacak bi an önce çıkarda kurtulur umarım:ecrin_bebek:

Süpersiniz valla artistler sizi zayıflıktan kırılıcaklar ah bide ben versem kiloları-tatlicadiarzu-

ben çirkin çıkmışım ya..zaten hiiç fotojenik değilimdir..ama umut ve gül çıktıkları gibi çok güzeller..
bırakmam seni aşkım..tuttum birkere elini artık başka erkek eli değemez bana..babam asker zatii yakar seni..

Son düzenleme:
basıt herseyden ıkı kaık yıyorum aralarda kepeklı bıskuvı yıyorum ve ekmek az yıyorum

bıde bıber hapı dıe bısı kullandım onla bıara acaıp verdım tas gıbı olmustum yıne ama hap ıcemedıgımden bıraktım cok kullanmadım yane
delikafadulden

Cok guzel canım aslında bılındık seyler dedıgın gıbı ama uygulamak onemlı olan.. a.s
Bende daha once bır rejım yapmıstım super zayıflamıstım.. yıne onu yapacagım kısmetse ama ne zaman basarabılcegım bılmıyorum bakalım.. kaydirigubbakcemile3

turkcell son sürat çekiyorr.çekmeyen varsa bize gelsin..

Çok tatlısınız kızlar.. onun antenlerını yerım been pamuk güleç sşeyyy.. Şeniz

çok tatlısınız hepinizz
bebişler deseniz hepsi lokum maaşallah hepinize .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…