Doğum yapmış olan anneler buraya....

canım ben doktoruma sordum doktor kullanabilirsin çok iyi bir mama dedi ...
ayrıca distribütörünü bende aradım konuştum çok ilgilendiler çok anlattılar hatta doktorumu sormuşlardı sonra bikaç gün sonra mail atmışlar doktorunuza sizin için numune bıraktık ona danışarak mamayı kullanabilirsiniz diye . doktor iyi diyo da bizim eşşek sıpası yemedi işte bugün bide meyvenin içine katıp vereyip dedim nası da güzel olmuştu tadı yarım muz yarım elma 30 cc su 1 ölçü golden goat herif ağzını açmadı ne halt etcem ben bilmiyorum...en sevdiği şeyde muzdur adamın ama bu mamada sevmediği bişey var suratı buruşturuyo hemen
eğer ismet yavuz yiyorsa ver canım bu mamayı çok iyi bir mama benim aldığım duyumlara göre..e bebeke gir golden goat la ilgili yorumlara bak canım güzel şeyler yazmış kullananlar .. sebze sormuşsun canım dün çorba yaptım sırf havuç ve patates beğenmedi yemedi .... off ya daralıyorum valla buzlukta 5 poşet süt kaldı . hergün 1 tane ordan verilse bu haftayı çıkartırız sonrasına allah kerim artık alcam çeşit çeşit deniycem bakalım hangisini severse

Son düzenleme:
bilmişimde gelmemişim baksana hepiniz son model maşallah ben sönük kalacaktım.kaydirigubbakcemile3
şaka bi yana çok güzelsiniz maşallah size

.................................

ah eskı göbeğim ahhhh olsun sağlık olsun.ne yapalımşakkıdısileyim hemen pek edepsizim bugün

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…