- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #14.661
birisi acıkmış galiba:roflol: prensesin kolunu yiyorrrrrrrr
resimlerı halledıyorum kızlar azcık daha sabır lüffen..annemlerdeyım kardeşimin bılgısayarını anlamam uzun sürdü..gözdecım muhım deil..sağlık olsun...bahara işallah..bende goldengoat aldım..cokda pahalı..eşime danışmadan aldım ve verdım..kremamsı tadı hoşuna gıttı..ama sonra bu markayı bılen pek yok dıye ıcıme korku düştü..sonucta mılupayı dunya tanıyo..ya dedım ıcınde kötu bısı varsa..forumda actım ama yazan olmadı..gercı tarım ve köyişlerınden onaylı ama taa yenızallandalar yok kecıler falan aklım karıştı..distrubutoruyle konuştum..kendı yavrusunda ıneksütü alerjısı oldgundan bunu bulmuş sonrada ıthalıne gecmış..ve daha az kımyasal işlemden gecıyo dedi..yenızellanda süt ürünleri ve hayvancılıgıyla meşhurmuş falan..eşim boşver neden cocugun metobolızmasını bozalım daha yenı toparlamaya başladı dedi..pişman oldum alıp yedırdıgıme..ama daha hala acabalardayım..sonucta keçi sütü eşek sütünden sonra en anne sütüne yakın kazeın degerı hemen hemen aynı bişi...doktoramı sorsak acaba sen nedersın..
--------
:1no2:kafamçokkarıştı:çok üzgünüm:
Allah ıyıolıgını versın emıı...kaydirigubbakcemile3
Bilerek çıkarmısın gıbıme geldı çıkarma çıkarmaaanacım o kadar olur ancaaa... kaydirigubbakcemile3
yok kız şekli bellı olsun diye gerildim azcık..millet içine çeker bilerek..
ah eskı göbeğim ahhhholsun sağlık olsun.ne yapalımşakkıdısileyim hemen pek edepsizim bugün
----------------
ah eskı göbeğim ahhhholsun sağlık olsun.ne yapalımşakkıdısileyim hemen pek edepsizim bugün
vışşşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?