Doğum yapmış olan anneler buraya....

Resimler harika, bebekler çok tatlı, kızlar tam bir bomba...daha ne diyim...helal size kızlar taa nerden gittiniz oralara..tebrik ediyorum sizi...

özleeem nerlerdesin kız hiç görünmüyon artık

canım benim buralardayım.çoooookkkk canım sıkkın bu aralar.moralim çok bozuk.hiç bişey yapmak,istemiyorum.sık sık ağladım bu aralar.inşallah yakında rahatlarım ve yeniden aranıza dönerim.msn yi kaydettim.sanada kendiminkini gönderdim.eşimin ismiyle olduğu için anlamazssın diye.hepinizi çoook öptüm

canım benim ya niye üzgünsün
dünya hali dert etme canım ağlayıp moralini bozmaaa
aldım canım saol eklediğin için

Canım depresyonamı girdin ne oldu?Umarım en kısa zamanda toparlanırsın.Bu senin elinde.Buraya gel derdini yaz biz dinleriz..yanlız kalma sakın..

özlemcim üzülüp ağlama canım ya bizle paylaş neyin var, bizi de üzme :çok üzgünüm:

:1hug:özlemm canım benim ya neyin varr eylül kızımızın bişeyi mi var cnmcım üzülme bitanem yaa..:çok üzgünüm:
bende bu kız nerde diyorumm...sıkıntına sıkıntı ekleme paylasalım derdini cnm..

İyi akşamlar herkese..
Bugün annemin mevlüdü vardı çok güzel geçti içime sindi..Tabiki ben bol bol ağladım döktüm içimi..
Dün gece hazırlık yapmaktan saat 3.5 ta yattım sabah 9 da kalktım.Tabı gece Ege nin saat bası kalkmasını hiç saymıyorum..Hpesinin üstüne birde homoroidim yine azdı berbat oldu..Acısından bütün gun boyunca yerimden kalkamadım...Her kalkıp oturuşumda sezeryandan sonraki acının ta kendisini tekrar tekrar yaşadım sadece yeri farklıydı((
İstanbul buluşmuş ama katılım az olmuş anladığım kadarıyla..Umut,Canan,Gül sizleri tebrik ediyorum gerçekten..En sonunda başardınız yani...Fotoğraflarınız gerçekten harika..Hiç birbiriniz doğum yapmış kadınlara benzemıyorsunuz manken gıbısınız maşallah...Hele Umut yanı arkadaslarında dedıgı gibi hiçç kilo fazlan olmadığı gibi süper bir fiziğin var allah nazardan saklasın..
Sadece fotoğraflara bakmakla yetindim çünkü ayakta durcak halim bile yok şimdi gidip sıcak bir banyp yapıcam ve Egeyi babasına bırakıp yatıcam inşallah..
Hepinize iyi geceler...

Allah mevlüdünü ve dularınızı kabul etsin duygucum..
geçmiş olsun, sezeryan acısı kadar oluyor ha :1no2: Allah kolaylık ve şifa versin canım.. bitkisel ilaçlar söyleyen dr. dan duymuştum bi ara neyin iyi geldiğini ama unutmuşum..
annem not alıyordu ondan öğrenir söylerim sana da canım..
iyi uykular, tatlı rüyalar a.s.

allah kabul etsin canım rahatszlığın içinde gecmişler olsun..:1hug:

Canım benim,asıl harika olan sizdiniz,valla öyle tatlı anne kız ilişkisi görmedim ben.Çok çılgınsınız yaa,çok renkli tiplerdiniz.Tekrardan Refah teyzeme ve Umutcuğuma çook teşekkür ederim.Benim için de çok farklı bir tecrübe oldu.Bundan sonra ilk ve son olmasın lütfen periyodik görüşelim kardeşşş..Canan sen de hayatım aynı şekilde çook sağol kayile alıp geldiğin için.yerimseniben ayy Canana hep Muscan Umuta da patik diyesim geldi bütün gün valla,ne salağım yaa,Refah teyzeye de zaten hep Ferah dedim acaba Ferah mıydı hala Refah diyorum ayy karıştırdım valla.delikafadulden

Canım Umut gibi laf ebesi olamayız bizz,Umutcuk bizim yerimize de ifade etmiş.Görüşmeye devam edelim,kızımın ilk arkadaşları oldu siizn paşalar.Çok mutlu olduk.Teşekkürler.

Resimler harika, bebekler çok tatlı, kızlar tam bir bomba...daha ne diyim...helal size kızlar taa nerden gittiniz oralara..tebrik ediyorum sizi...
Gelseydin keşke..
Lan Seda sen kızından mı pimpiriklendin yoksa?Hastalık mastalık bulaşır diye bizimkilerden dimi??Hasta usta değildi bebekler valla attık yere debelendiler hiç yormadı kuzular bizi biz de çok üstlerine düşmedik aman falan diye.Umutun annesi biraz hijyen teyze ama onu da tölere ettik aramızda.:lepi:Ben anladıım seniii.

Neyse birdaha ki sefere
bu resim de benden..

Son düzenleme:
[img=http://img12.imageshack.us/img12/6118/kkbuluma009.jpg]
[img=http://img12.imageshack.us/img12/kkbuluma009.jpg/1/w1600.png]
Çok devasa olduuuu

süpeeerrrsniz cicim oyy bu umut pek bii çıtır yaw bunun neresi 30 bendende zayıf pufffkafamçokkarıştı
benle yan yana gelse abla kardeş oluruz heee (tabii benn abla)delikafadulden
daha çok calışmak lazıım zayıflamayaa kıyafetlerinizdee yıkılııyo hani:jeyyar::jeyyar::jeyyar::sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…