- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #14.681
özleeem nerlerdesin kız hiç görünmüyon artık
canım benim buralardayım.çoooookkkk canım sıkkın bu aralar.moralim çok bozuk.hiç bişey yapmak,istemiyorum.sık sık ağladım bu aralar.inşallah yakında rahatlarım ve yeniden aranıza dönerim.msn yi kaydettim.sanada kendiminkini gönderdim.eşimin ismiyle olduğu için anlamazssın diye.hepinizi çoook öptüm
canım benim buralardayım.çoooookkkk canım sıkkın bu aralar.moralim çok bozuk.hiç bişey yapmak,istemiyorum.sık sık ağladım bu aralar.inşallah yakında rahatlarım ve yeniden aranıza dönerim.msn yi kaydettim.sanada kendiminkini gönderdim.eşimin ismiyle olduğu için anlamazssın diye.hepinizi çoook öptüm
İyi akşamlar herkese..
Bugün annemin mevlüdü vardı çok güzel geçti içime sindi..Tabiki ben bol bol ağladım döktüm içimi..
Dün gece hazırlık yapmaktan saat 3.5 ta yattım sabah 9 da kalktım.Tabı gece Ege nin saat bası kalkmasını hiç saymıyorum..Hpesinin üstüne birde homoroidim yine azdı berbat oldu..Acısından bütün gun boyunca yerimden kalkamadım...Her kalkıp oturuşumda sezeryandan sonraki acının ta kendisini tekrar tekrar yaşadım sadece yeri farklıydı((
İstanbul buluşmuş ama katılım az olmuş anladığım kadarıyla..Umut,Canan,Gül sizleri tebrik ediyorum gerçekten..En sonunda başardınız yani...Fotoğraflarınız gerçekten harika..Hiç birbiriniz doğum yapmış kadınlara benzemıyorsunuz manken gıbısınız maşallah...Hele Umut yanı arkadaslarında dedıgı gibi hiçç kilo fazlan olmadığı gibi süper bir fiziğin var allah nazardan saklasın..
Sadece fotoğraflara bakmakla yetindim çünkü ayakta durcak halim bile yok şimdi gidip sıcak bir banyp yapıcam ve Egeyi babasına bırakıp yatıcam inşallah..
Hepinize iyi geceler...
İyi akşamlar herkese..
Bugün annemin mevlüdü vardı çok güzel geçti içime sindi..Tabiki ben bol bol ağladım döktüm içimi..
Dün gece hazırlık yapmaktan saat 3.5 ta yattım sabah 9 da kalktım.Tabı gece Ege nin saat bası kalkmasını hiç saymıyorum..Hpesinin üstüne birde homoroidim yine azdı berbat oldu..Acısından bütün gun boyunca yerimden kalkamadım...Her kalkıp oturuşumda sezeryandan sonraki acının ta kendisini tekrar tekrar yaşadım sadece yeri farklıydı((
İstanbul buluşmuş ama katılım az olmuş anladığım kadarıyla..Umut,Canan,Gül sizleri tebrik ediyorum gerçekten..En sonunda başardınız yani...Fotoğraflarınız gerçekten harika..Hiç birbiriniz doğum yapmış kadınlara benzemıyorsunuz manken gıbısınız maşallah...Hele Umut yanı arkadaslarında dedıgı gibi hiçç kilo fazlan olmadığı gibi süper bir fiziğin var allah nazardan saklasın..
Sadece fotoğraflara bakmakla yetindim çünkü ayakta durcak halim bile yok şimdi gidip sıcak bir banyp yapıcam ve Egeyi babasına bırakıp yatıcam inşallah..
Hepinize iyi geceler...
sedacım,toplam üç kişiydik..canan,gül,ben..azdık ama özdük..bikere güvenipte geldikleri için tekrar teşekkür ederim..aslı ve serabın kuzuları hastaydı..gözde gelemedi..ama arayıp haber verseydi daha iyi olurdu..derya son anda mızıdı..eşi mızımış çünki.....derken en büyük il olan istanbulun buluşması büyük olamadı..ama canan ve gül o kadar içten,hesapsız,samimi kişiliklerdiki bana yalnış birşey yaptıgım hissi vermediler..çünki ben bunca ay yazıştıgım herkezi kendımce bıryere koyucak ve önemsicek kadar duyarlı davranmaya gayret ettim..arkadaşlarım elleri kolları dolu beni mahcup ettiler..gül aynen pat küt aklından gecenı anında konuşan,capcanlı,sıcacık bir hanım..canan,tezcanlı,samimi ve öyle naif tatlı biriki...ve gercekten beni şuanki psikolojimle anlayabilecek,içten,hesapsız iki arkadaş edinmenin mutluluğundayım...sen ve kuzununda bizlerle olmasını çok arzu ettim..kısmetse bahara sahilyolunda beraber gezdiririz:)kıvanç bir ay parçası....maşallah suphanallah..ayça fotoğraflarından çook daha çirkinn:)bi kız doğurasım geldi..birimiz yerde alt temızlerken ben arabasıyla deli gibi evın içinde gezine dururken,birimizde emzirme telaşı içide tatlı anlar yaşadık..tekrar tekrar bana hamileliğimle beraber geçirdiğim şu iki yıl içide en sosyal,en heyecanlı,en tatlı ballı kuzulu günü yaşattıkları için canana ve güle teşekkür ediyorum.
Canım Umut gibi laf ebesi olamayız bizz,Umutcuk bizim yerimize de ifade etmiş.Görüşmeye devam edelim,kızımın ilk arkadaşları oldu siizn paşalar.Çok mutlu olduk.Teşekkürler.gülcüm sana da hissetiklerimi yazmaya çalışayım ama becerebilirsem.))) samimi, sempatik,dobra ,sıcak....bebeğin güzel kız olacak büyünce valla.ne de olsa annesinin kopyası..güzel gözleriyle de babasınımn başını ağrıtacak gibi..şimdiden ya kızın döv ya da sonradan dizini )).. sizleri tanımak gerçekten güzeldi..gülcüm seni de herzamn evime beklerim..şöyle havalar ısınsın da bebişlerimizi sahilde gezdirelim..öpüyorum seni ve güzel aycayı..iyi uykular..
fotoları inş. yarın koyacağım...
Gelseydin keşke..Resimler harika, bebekler çok tatlı, kızlar tam bir bomba...daha ne diyim...helal size kızlar taa nerden gittiniz oralara..tebrik ediyorum sizi...
Umut Gül
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?