- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #14.701
heeyt ne bakıyon leen anneme.yakarım seni...
harddd harrddd.. ellerin çok tatluymuş güzelimm.yerim seni benn.
İyi akşamlar herkese..
Bugün annemin mevlüdü vardı çok güzel geçti içime sindi..Tabiki ben bol bol ağladım döktüm içimi..
Dün gece hazırlık yapmaktan saat 3.5 ta yattım sabah 9 da kalktım.Tabı gece Ege nin saat bası kalkmasını hiç saymıyorum..Hpesinin üstüne birde homoroidim yine azdı berbat oldu..Acısından bütün gun boyunca yerimden kalkamadım...Her kalkıp oturuşumda sezeryandan sonraki acının ta kendisini tekrar tekrar yaşadım sadece yeri farklıydı((
İstanbul buluşmuş ama katılım az olmuş anladığım kadarıyla..Umut,Canan,Gül sizleri tebrik ediyorum gerçekten..En sonunda başardınız yani...Fotoğraflarınız gerçekten harika..Hiç birbiriniz doğum yapmış kadınlara benzemıyorsunuz manken gıbısınız maşallah...Hele Umut yanı arkadaslarında dedıgı gibi hiçç kilo fazlan olmadığı gibi süper bir fiziğin var allah nazardan saklasın..
Sadece fotoğraflara bakmakla yetindim çünkü ayakta durcak halim bile yok şimdi gidip sıcak bir banyp yapıcam ve Egeyi babasına bırakıp yatıcam inşallah..
Hepinize iyi geceler...
iyi günker...
buuşulup kaynaşılmış ne güzel.. geçmişi okuyamıyorum... dra gideceğiz biraz sonra..kan tahlili falan yaptıracağım çok heyecanlıyım... dua edin kızlar hakkımızda hayırlısı olsun..
İyi akşamlar herkese..
Bugün annemin mevlüdü vardı çok güzel geçti içime sindi..Tabiki ben bol bol ağladım döktüm içimi..
Dün gece hazırlık yapmaktan saat 3.5 ta yattım sabah 9 da kalktım.Tabı gece Ege nin saat bası kalkmasını hiç saymıyorum..Hpesinin üstüne birde homoroidim yine azdı berbat oldu..Acısından bütün gun boyunca yerimden kalkamadım...Her kalkıp oturuşumda sezeryandan sonraki acının ta kendisini tekrar tekrar yaşadım sadece yeri farklıydı((
İstanbul buluşmuş ama katılım az olmuş anladığım kadarıyla..Umut,Canan,Gül sizleri tebrik ediyorum gerçekten..En sonunda başardınız yani...Fotoğraflarınız gerçekten harika..Hiç birbiriniz doğum yapmış kadınlara benzemıyorsunuz manken gıbısınız maşallah...Hele Umut yanı arkadaslarında dedıgı gibi hiçç kilo fazlan olmadığı gibi süper bir fiziğin var allah nazardan saklasın..
Sadece fotoğraflara bakmakla yetindim çünkü ayakta durcak halim bile yok şimdi gidip sıcak bir banyp yapıcam ve Egeyi babasına bırakıp yatıcam inşallah..
Hepinize iyi geceler...
iyi günker...
buuşulup kaynaşılmış ne güzel.. geçmişi okuyamıyorum... dra gideceğiz biraz sonra..kan tahlili falan yaptıracağım çok heyecanlıyım... dua edin kızlar hakkımızda hayırlısı olsun..
geçmiş olsun canım neyi vardı kuzunun:uhm:
iyi günker...
ggünaydıın kıla..okuldayım.internet gelmiş.öğretmenl odasında bil sizsiz yapamıyorum.ne antisosyalim dimi.))) odada kimse ok.size bakayım dedim...napisiizz
ggünaydıın kıla..okuldayım.internet gelmiş.öğretmenl odasında bil sizsiz yapamıyorum.ne antisosyalim dimi.))) odada kimse ok.size bakayım dedim...napisiizz
Kolay gelsıınn..
Burada super kar yagıyor.. ozlemısız valla..
günaydınlar,hayırlı bir hafta dileğiyle...NURDAN çok geçmiş olsun...DUYGU allah kabul etsin,aneciğin yattıkça sizlere sağlık,huzur,afiyet versin...KARÇİÇEK arkadaşım iltifatına teşekkür ederim..15 yaşından beri kilosuyla uğraşan,bu uğurda iki liposuction olmuş bi kadınım..dönem dönem bulimia geçiren,zayıflama ilaçları kullanmış,delinin biriyim..benden daha deli olanda bi kızkardeşim var..hala yok selulıt serumları,seksen çeşit kremler,sporlar..hayatımız zor geçti anlicağın:)herşeyden önemlisi kendini sevebilmek..ruhunu hasta etmemek..yakın gelecekte bende bi psikyatra gitmek istiyorum.depresanlardanda korkuyorum çünki kilo yapıyomuş :)
burada yağmıyo şu an, az evel de karla karışık yağmur yağıyordu..
lapa lapa mı yoksa sizin taraf
Kolay gelsıınn..
Burada super kar yagıyor.. ozlemısız valla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?