Doğum yapmış olan anneler buraya....

QUOTE=mommy;5428401]Canım benim,asıl harika olan sizdiniz,valla öyle tatlı anne kız ilişkisi görmedim ben.Çok çılgınsınız yaa,çok renkli tiplerdiniz.Tekrardan Refah teyzeme ve Umutcuğuma çook teşekkür ederim.Benim için de çok farklı bir tecrübe oldu.Bundan sonra ilk ve son olmasın lütfen periyodik görüşelim kardeşşş..Canan sen de hayatım aynı şekilde çook sağol kayile alıp geldiğin için.yerimseniben ayy Canana hep Muscan Umuta da patik diyesim geldi bütün gün valla,ne salağım yaa,Refah teyzeye de zaten hep Ferah dedim acaba Ferah mıydı hala Refah diyorum ayy karıştırdım valla.delikafadulden

Canım Umut gibi laf ebesi olamayız bizz,Umutcuk bizim yerimize de ifade etmiş.Görüşmeye devam edelim,kızımın ilk arkadaşları oldu siizn paşalar.Çok mutlu olduk.Teşekkürler.

Gelseydin keşke..
Lan Seda sen kızından mı pimpiriklendin yoksa?Hastalık mastalık bulaşır diye bizimkilerden dimi??Hasta usta değildi bebekler valla attık yere debelendiler hiç yormadı kuzular bizi biz de çok üstlerine düşmedik aman falan diye.Umutun annesi biraz hijyen teyze ama onu da tölere ettik aramızda.:lepi:Ben anladıım seniii.

Neyse birdaha ki sefere
bu resim de benden..
[/QUOTE]

Yok be anacım nerden çıkardın..antidepresan alıyorum artık eski pimpirikliğim kalmadı.kaydirigubbakcemile2.valla bak..çevremdekilerde aynı şeyi söylüyor..aklıma bile gelmedi hastalık bulaşır diye gelmemek!!! Nazlyı geçen hafta kaç kere dışarı çıkardım bu soğukta, ilerleme var kızım bende :)) Yaşasın farmakoloji!!!

heeyt ne bakıyon leen anneme.yakarım seni...
harddd harrddd.. ellerin çok tatluymuş güzelimm.yerim seni benn.

oyyyyyyyy çok güzel bunlar yaaa canan seninkinin kel kafasından öp benim içinn yaaa gülün kızı maaşşallhhhh zaten tam resimlik bebek, umutcum seninkide yakıyor bakışları ile.

iyi günker...

buuşulup kaynaşılmış ne güzel.. geçmişi okuyamıyorum... dra gideceğiz biraz sonra..kan tahlili falan yaptıracağım çok heyecanlıyım... dua edin kızlar hakkımızda hayırlısı olsun..

Allah kabul etsın, ruhuna degsın...

Son düzenleme:

canım benim mevlüdünü allah kabul etsin anneciğinin ruhuuna deysin inşallah, hasta halinle maşallah sana herşeyin üstesinden geliyosun. güzel olduğun kadar beceriklisinde .

ay canıım benim hakkkınızda hayırlısı neyse onu nasip etsin Allah
güzel haberlerini bekliyoruz.. :hooray:

ggünaydıın kıla..okuldayım.internet gelmiş.öğretmenl odasında bil sizsiz yapamıyorum.ne antisosyalim dimi.))) odada kimse ok.size bakayım dedim...napisiizz

Son düzenleme:
günaydınlar,hayırlı bir hafta dileğiyle...NURDAN çok geçmiş olsun...DUYGU allah kabul etsin,aneciğin yattıkça sizlere sağlık,huzur,afiyet versin...KARÇİÇEK arkadaşım iltifatına teşekkür ederim..15 yaşından beri kilosuyla uğraşan,bu uğurda iki liposuction olmuş bi kadınım..dönem dönem bulimia geçiren,zayıflama ilaçları kullanmış,delinin biriyim..benden daha deli olanda bi kızkardeşim var..hala yok selulıt serumları,seksen çeşit kremler,sporlar..hayatımız zor geçti anlicağın:)herşeyden önemlisi kendini sevebilmek..ruhunu hasta etmemek..yakın gelecekte bende bi psikyatra gitmek istiyorum.depresanlardanda korkuyorum çünki kilo yapıyomuş :)

sen nasıl liposuction olursun yaaa maaşallah çok güzelsin zayıfısınnn boyundaaa uzun allah nazarlardan saklasın. sezeryan olsun sende dimi hiç göbek yok yaa benim bu hamiile göbeğim kaldı yaaa nasıl gidecek sen ne yaptın gitmesi için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…