- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #14.721
iyi günker...
buuşulup kaynaşılmış ne güzel.. geçmişi okuyamıyorum... dra gideceğiz biraz sonra..kan tahlili falan yaptıracağım çok heyecanlıyım... dua edin kızlar hakkımızda hayırlısı olsun..
betülllllllllllllllllllllllll napıyosunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nassınnnnnnnnnnnnnnnnn:lepi:
VALLA HEPİNİZ ÇITIRSINIZ ÇITIRRR İYİKİ BEN GELMEMİŞİM RESMLERDE SİZE YER KALMAZ EKRANI BEN KAPLARDIMMM BEN ÖLEYİM YAAAAAAAAA
Güzel bi gün olsun annişleeerrhihoyyyt
Bugün aylar sonra ilk adetimi görmüş bulunuyorum bi garip geldi bana ama şimdi alıştım ooh be hamişim sanmıştım çok mutluyum:sm_cool:
Allah mevlüdünü ve dularınızı kabul etsin duygucum..
geçmiş olsun, sezeryan acısı kadar oluyor ha :1no2: Allah kolaylık ve şifa versin canım.. bitkisel ilaçlar söyleyen dr. dan duymuştum bi ara neyin iyi geldiğini ama unutmuşum..
annem not alıyordu ondan öğrenir söylerim sana da canım..
iyi uykular, tatlı rüyalar a.s.
allah kabul etsin canım rahatszlığın içinde gecmişler olsun..:1hug:
Allah kabul etsın, ruhuna degsın...
canım benim mevlüdünü allah kabul etsin anneciğinin ruhuuna deysin inşallah, hasta halinle maşallah sana herşeyin üstesinden geliyosun. güzel olduğun kadar beceriklisinde .
iyi günker...
buuşulup kaynaşılmış ne güzel.. geçmişi okuyamıyorum... dra gideceğiz biraz sonra..kan tahlili falan yaptıracağım çok heyecanlıyım... dua edin kızlar hakkımızda hayırlısı olsun..
günaydınlar,hayırlı bir hafta dileğiyle...NURDAN çok geçmiş olsun...DUYGU allah kabul etsin,aneciğin yattıkça sizlere sağlık,huzur,afiyet versin...KARÇİÇEK arkadaşım iltifatına teşekkür ederim..15 yaşından beri kilosuyla uğraşan,bu uğurda iki liposuction olmuş bi kadınım..dönem dönem bulimia geçiren,zayıflama ilaçları kullanmış,delinin biriyim..benden daha deli olanda bi kızkardeşim var..hala yok selulıt serumları,seksen çeşit kremler,sporlar..hayatımız zor geçti anlicağın:)herşeyden önemlisi kendini sevebilmek..ruhunu hasta etmemek..yakın gelecekte bende bi psikyatra gitmek istiyorum.depresanlardanda korkuyorum çünki kilo yapıyomuş :)
sütümle başım dertte kızlar yaaa
bu çalışırken sağma işi ne zor oluyormuş ve sağmak ve emmek ne kadar farklıymışyada gerçekten sütün azaldı ..
deniz aptamili beğendi allahtan başladık mamaya mama + süt idare ediyoruz... ilavelere karşı direnç gösteriyo .sabah annanesi zorla milupanın kahvaltısından yedirmiş .
noolur sütüm gitmesin yaa..sıkıntılar basıyo bugün boza + dereotu kürüne başlıyım bari akşam eve gidince .... yanıma da rezene ve ısırgan aldım çay yapıp yapıp içiyorum
Hadı yaaa...
Hayırlı olsun yaa darısı benım basımaa... :bbo:
ıkı gundur kasıklarımda sancı gıbı bırseyler oluyor..
ya usuttugumden yada bende adet olucam ondan..
beklıyorum valla... benneyaptımki
iyi günker...
Bende yeni saçlarımı koyayım bakalı beğencekmisiniz yorumlarınızı bekliyorum..
-----------------------
Alıntı yapmayın silicem arkadaşlar...
Gülşahcım hayırlı ugurlu olsun bende geçen hafta olmuştum...1.5 kf falan kendılıgınden gıttı..Ama gobek daha eski haline dönmedi açıkçası...
Gülşahçım çok teşekkür ederim canım bende röfleden daha mutluyum bu şaçımla özüme döndüm şükür:=)
Canım alıntıyı silebilirmisin silicem sonrada...
Duygucum harika olmuşsun, kumrallık sana çok yakışmış..,
Buarada anneciğinin mevludu kabul olsun,
Gülşahcım bende hala adet olamadım...bir olsam rahatlıcam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?