Doğum yapmış olan anneler buraya....

sütümle başım dertte kızlar yaaa
bu çalışırken sağma işi ne zor oluyormuş ve sağmak ve emmek ne kadar farklıymış yada gerçekten sütün azaldı ..
deniz aptamili beğendi allahtan başladık mamaya mama + süt idare ediyoruz... ilavelere karşı direnç gösteriyo .sabah annanesi zorla milupanın kahvaltısından yedirmiş .
noolur sütüm gitmesin yaa..sıkıntılar basıyo bugün boza + dereotu kürüne başlıyım bari akşam eve gidince .... yanıma da rezene ve ısırgan aldım çay yapıp yapıp içiyorum

neden kan tahlili yapacan kesin değilmiydi hamişlikkk se idrara testimi yapmıştınn neyse hayırlısı hakkınızda iyisi olsun inşallah

iyi haftalarr kızlaarrr...günümüz güzel gecsin inşallah..a.s.

umutcum benim adım saliha canım valla fıstık gibi fiziğin incecik he yaw sen bu göbüşünü nası erittin yaff -tatlicadiarzu-bende sezeryan olduğum için eski kiloma daha 3 kg kalsada.. göbek duruyo...:bbo:ve benide uyus ediyo elbise giysen elbiseden cıkıyo..pantolondan desen fırlıyo..laelaelaelaelaesırlarını bizede ver canımcım..
kıs zayıflama ilacları nası kullandın bu zayıflıkla yeter bu kadar bu kilonda gayet güselll dahada verme..hihoyyyt

gülsümm hakkında hayırlısı olsun cnm allah büyük vardır bi bildiği..hadi bakalım iyi haberlerle dön..:lepi::Saruboceq::lepi:

betülllllllllllllllllllllllll napıyosunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nassınnnnnnnnnnnnnnnnn:lepi:

sen benı gorumuydun burdaa.. :dilcikar:
ıyıyıııııkkkk Aslanılan boğuşuyoooookkkkk sen nassıınnnnn.... :lepi:
(yaslıların aralarında bagırarak konusması gıbı oldu heeee :roflol:)

VALLA HEPİNİZ ÇITIRSINIZ ÇITIRRR İYİKİ BEN GELMEMİŞİM RESMLERDE SİZE YER KALMAZ EKRANI BEN KAPLARDIMMM BEN ÖLEYİM YAAAAAAAAA

Allah ıyılıgını versın yaaaaaaaa... :roflol:

Güzel bi gün olsun annişleeerrhihoyyyt
Bugün aylar sonra ilk adetimi görmüş bulunuyorum bi garip geldi bana ama şimdi alıştım ooh be hamişim sanmıştım çok mutluyum:sm_cool:

Güzel bi gün olsun annişleeerrhihoyyyt
Bugün aylar sonra ilk adetimi görmüş bulunuyorum bi garip geldi bana ama şimdi alıştım ooh be hamişim sanmıştım çok mutluyum:sm_cool:

Hadı yaaa...
Hayırlı olsun yaa darısı benım basımaa... :bbo:
ıkı gundur kasıklarımda sancı gıbı bırseyler oluyor..
ya usuttugumden yada bende adet olucam ondan..
beklıyorum valla... benneyaptımki

allah kabul etsin canım rahatszlığın içinde gecmişler olsun..:1hug:

Allah kabul etsın, ruhuna degsın...

canım benim mevlüdünü allah kabul etsin anneciğinin ruhuuna deysin inşallah, hasta halinle maşallah sana herşeyin üstesinden geliyosun. güzel olduğun kadar beceriklisinde .

Çok teşekkür ederim arkadaşlar..Bugün biraz daha iyiyim çok şükür fitil atıyorumsenağlamaEmziren annelerin dikkatli kullanması gerekıyor ama yapıcak hiç birşey yok çünkü bunu kullanmasam hastanelik olucam...
Aytencim güzel arkadaşım iltifatların için teşekkür ederim canım benim..

Mervecim eşin yurtdışına gitmiş sizide allah sağsalim kavuştursun canım..

Canım hakkında hayırlısı olsun..Güzel haberlerini bekliyoruz..

Ay inanmıyorum demek liposuction yaptırdın:1shok:Valla süpersın Umutcum ya bende hayatım boyunca incelmeen üst bacaklarım için çok istedim yaptırmayı ama hıc bır zaman cesaret edemedım..Bir ara bana anlat olurmu:))Bu arada senin hiçbirşeye ihtiyacın yok çünkü harika görünüyorsun canımcım

Gözdecim geçmiş olsun canım sütün azaldı demek..Sana aşure yemeni şiddetle tavsiye ederim canım..İnan çok faydasını görüceksin..Buğday inanılmaz süt yapıyor vede tok tutuyor..Ben resmen aşureyle zayıfladım desem yalan olmaz..

Kayınvalidem her geldiğinde 20 tabak falan aşure yaptırıyorum onakaydirigubbakcemile3Fenalık gelıyor kadına kızım bu kadar aşureyı ne yapcaksın dıyor bende yicem deyınce nasıl gülüyorkaydirigubbakcemile3Bir sonrai gelişinde bir bakıyor hepsi bitmiş hadi bir daha:)))Ama hem sütüm arttı hem tok kalıp zayıfladım canım..Hamiş olmadan önceki kilomun altınada indim bugün itibariyle çok şükür...kaydirigubbakcemile5

Bende yeni saçlarımı koyayım bakalı beğencekmisiniz yorumlarınızı bekliyorum..
Alıntı yapmayın silicem arkadaşlar...

Son düzenleme:

İnşallah canım darısı başına benimde kasıklarım 10 gündür ağrıyodu bugüne kısmetmiş valla insan nasıl rahatlıyo anlatamamhihoyyyt

Duygucum öncelikle mevlüdünüzü ve dualarınızı Allah kabul etsin...Resimler süper maşallah yeni saçın emin ol röfleden çok daha güzel olmuş kısaca fıstık gibisin güzelim:içelim:

Son düzenleme:
Gülşahcım hayırlı ugurlu olsun bende geçen hafta olmuştum...1.5 kf falan kendılıgınden gıttı..Ama gobek daha eski haline dönmedi açıkçası...

Gülşahçım çok teşekkür ederim canım bende röfleden daha mutluyum bu şaçımla özüme döndüm şükür:=)
Canım alıntıyı silebilirmisin silicem sonrada...

duygucum cok şıkssın önceliklee...
ve sacındaa tam kızıl değil sanırsamm ama gercekten söylüyorum çook cici çıkmışssın...
yüzüne yakışmış:))dadlım

Duygucum harika olmuşsun, kumrallık sana çok yakışmış..,
Buarada anneciğinin mevludu kabul olsun,
Gülşahcım bende hala adet olamadım...bir olsam rahatlıcam...

Hakkınızda hayırlısı olsun canım umarım güzel haberlerle dönersinhihoyyyt

Bende yeni saçlarımı koyayım bakalı beğencekmisiniz yorumlarınızı bekliyorum..
-----------------------

Alıntı yapmayın silicem arkadaşlar...

Bır daha hayatına rofleyı sokma bence...
Röfleyi bırak bu kızıldan bile daha guzel olmus.. kızıl ve kahve arası..
Cok guzel bır renk gule gule kullan..

Gülşahcım hayırlı ugurlu olsun bende geçen hafta olmuştum...1.5 kf falan kendılıgınden gıttı..Ama gobek daha eski haline dönmedi açıkçası...

Gülşahçım çok teşekkür ederim canım bende röfleden daha mutluyum bu şaçımla özüme döndüm şükür:=)
Canım alıntıyı silebilirmisin silicem sonrada...

Tamam şeker sildim...Sağol canım bende çok sevindim olduğuna bi tartılayım bakalım gittimi kilolar bende göbişte bi değişiklik göremedim henüz:1no2:Tekrar söylüyorum saçlar süperrrkaydirigubbakcemile5

Bu renk kahve kızıl tam kızıl degıl yanı..Salihacım,Sedacım ,Betülcüm çok teşekkür ederim mutlu ettiniz beni...

Duygucum harika olmuşsun, kumrallık sana çok yakışmış..,
Buarada anneciğinin mevludu kabul olsun,
Gülşahcım bende hala adet olamadım...bir olsam rahatlıcam...

Umarım en kısa zamanda olursun canım ben bide kafama takıyodum ara ara bulantım oluyoduda acaba hamişmiyim filan diye oohh olduda kurtuldum darısı başına tatlım:Saruboceq:

Benim doktor emzirdiğim müddetçe 1 sene kadar olmaması doğal demişti..Ama görüyorum ki herkes olmuş...Benim prolaktinomam var belki ondan olmuyorumdur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…