Doğum yapmış olan anneler buraya....

canım allah kabul etsin
bu arada saçlar çok güzel olmuş sen zaten güzelsin maşallah oğluşunla sana

aneyyyy
çok güzelsin kız boşver bunları keyfine bak boşuna psikolojini bozma

canım ya inşallah bollaşır sütün iş yerinde sağmak zormu oluyo.
yinede 3 saatte sağmaya çalış artar ozaman ihmal etme

sağol canım yaa onu da deneyim anneme söliyim yapsın bari kadın da benimle mi uğraşcak çocuğumla mı uğraşcak ona da üzülüyorum .
sen ne güzel zayıflamışsın ben hem şişkoyum hem sütüm yok :)
yapıştı kaldı kilolar üzerime 10 kilo vermem gerekiyor

canım ya inşallah bollaşır sütün iş yerinde sağmak zormu oluyo.
yinede 3 saatte sağmaya çalış artar ozaman ihmal etme

yok canım sağmak zor olmuyo da süt yok yaa sağdım 11:00 de taa saat 6 da emzirmiştim denizi evden çıkmadan 5 saat sonra yani çıka çıka 60cc çıktı olmasa da sağıyım mı dersin 3 saatte bir , boş boş da sağsam çoğalır mı acaba ?
işe başladıktan sonra yeme,içme işini çok boşladım ,nasıl olsa süt var diye az yemeye başladım , bide çok kafamı taktım bu aralar yok buzluktaki sütler bitti yok deniz mamanın tadını beğenmedi aç kalcak ne yiycek falan die taktığım içinde azalmış olabilir . kendimi rehabilite etmem gerekiyo :)

bu arada bayıldım köftenin ayaklarına ,zaten avatara diycek laf bulamıyorum , oğluma mı alsam bu köfteyi napsammm :)

Son düzenleme:
Selam kızlar;
Duygucum saçının rengi çok güzel olmuş. Valla röfleden daha güzel olmuş canım. Tuttum bu rengi benimde çok hoşuma gitti. Boyatırsam bende bu rengi bi deneyeyim bakalım.

Ya ne güzel kilolarını vermişsin duygu ya... Offff ya... Bende 74 kilodayım hala. 12 kilo vermem lazım ya.... 10'a bile razıyım....
Dün arkadaşlarla beylikdüzü migrosa gittik. Arkadaşın eşi kıyafet bakacakmış hem. Ammaaan her yer %70 indirimde ama ben korktum bişey almaya. Hem şu ara araba falan aldık, sıkıştık. Hem de kilo verirrim diye almak istemedim .Ama paspal paspal geziyorum böyle ya.. En iyi eşorfmanla kendimi iyi hissediyorum. Dün kız denerken içim gitti ama aynada kendimi basenleri göründe de çok üzüldüm ya.... Eski halima geri dönmek istiyorum ya....

Ayneeeeeennnnnnnnnnn.... senağlamasenağlamasenağlama

Kizlar merhaba,

Gruba bugun uye oldum. 21 haftalik kizim var. Emziriyorum. Henuz bebegime su vermiyorum. Ne zaman su vermeye baslamaliyim?

Kizlar merhaba,

Gruba bugun uye oldum. 21 haftalik kizim var. Emziriyorum. Henuz bebegime su vermiyorum. Ne zaman su vermeye baslamaliyim?

hoşgeldin canım..a.s.
ben de yalnızca emziriyorum ve su vemiyorum henüz..
6. ay dolduğunda ek gıdayla birlikte su vermeye de başlayacağım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…