- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #14.761
bennnn geldimmmsüprizzzzz
Ayten yivriiimmm takvımını hangı sıtede yaptın soyleyıver uzerınde yazmıyoor ?
sağol aytencimmm ösledim yaaa sizi vallaaa
sağol canım yaa onu da deneyim anneme söliyim yapsın bari kadın da benimle mi uğraşcak çocuğumla mı uğraşcak ona da üzülüyorum .
sen ne güzel zayıflamışsın ben hem şişkoyum hem sütüm yok :)
yapıştı kaldı kilolar üzerime 10 kilo vermem gerekiyor
canım benim yaa bu güne kadar evde bebeğinle hiç bişeyin farkında değildin dimi ne zormuş dimi, ama korkma bazen az sağarsın bazen çok sakın yemeyi kesme suyunu çok iç, birde sen bence manuel pompadan vazgeç bendeki mesela bebeğin emmesine çok yakın stilde sağıyor sütü mesela öyle bişey al. napalım şişko olalım ama sütümüz olsun:mymeka:
herkese merhabalar arkadaşlar komşumdayım malum benim evde pcim yok. umutcum canım o gün gelemedigim için gerçekten çok üzgünüm kusura bakma tatlım. inşllah başka zaman mutlaka tanışmayı isterim.
bu arada arkadaşlar benim minnoş hala hasta öksürüyor yavrum bogazları parçalanıyor yavrum öksürdükçe ben kötü oluyorum. geçmişi okuyamadım hasta olan bebişlerimiz varsa geçmiş olsun diyorum.Allah herkese saglık sıhhat versin herkese güzel bir hafta diliyorum hepinizi çok çok öpüyorum.
Cok tenk yu :))süt sağmaya gittim canım takvimi ezticker diye bir yerden yaptım.
canım benim yaa bu güne kadar evde bebeğinle hiç bişeyin farkında değildin dimi ne zormuş dimi, ama korkma bazen az sağarsın bazen çok sakın yemeyi kesme suyunu çok iç, birde sen bence manuel pompadan vazgeç bendeki mesela bebeğin emmesine çok yakın stilde sağıyor sütü mesela öyle bişey al. napalım şişko olalım ama sütümüz olsun:mymeka:
canım ya medela kullanıyodum ben zaten önceden ondan memnun kalmadığım için aldım ben bunu .. manuel ama elektrikliden iyi sağıyor tabi süt olursa evde çok sağmıştım emzirirken 180 sağıyodum hepbi dünya para verdim zaten bi tane daha alamam ...derya da almıştı benimkinden (fatihderya) o da çok memnundu sorun sütte yani makinada diill.... çok zormuş gerçekten canım arkadaşım takdir ettim seni bikez daha aylardır süt taşıyosun bebişine çok korkuyorum bitcek sütüm die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?