Doğum yapmış olan anneler buraya....

valla kızlar ben genckızkende 78 kıloydum..halılelıgımıde 60la baslayıp 78 le bıtırdım..ılk lıpomu 19umda oldum..benımbacaklarım aşırı kalındı..özellıkle üst baldırlarım..hiçbizaman fazla bı göbeğim olmadı..hamılelıgımde şansım plesanta önde olmasına ve kendım kadar göbegım olmasına ragmen çatlamadım..ama eskı halı yok yınede..benımeskıden 36 bedene giren belım,85 göğüslerim,100 gıbı 44 ten anca gecen baldırım ve baldır üstünde toptop yağcıklarım vardı:)onlar emınımkı o toptop dediklerim sittinsene sporda yapsam gıdecek gıbı deildi..lıponun bu anlamda cook faydasını gördüm..kesınlıkle zayıflama saglamıyor..kontur düzeltıyo şekle sokuyo..amelıyattan sonrada ordakı yag hucrelerı azaldıgından bıdaha kılo bıle alsan daha orantılı alıyosun..cunkı yağ hucrelerı 2 yaşına kadar bölunuyo sonra sayısı sabit..ama dedıgım gıbı göbek bendede kaldı eskı halıme oranla..buyuzden göbek eritmek için özel bişi yapmadım..ama ben aşırı ekmeğede düşkün deilimdir misal..sütü yağsız içerim..etle dönem dönem aram yoktur..ben tatlıdan şişenlerdenim..bunalıma girdimmi kek,pasta,çukulata,ne bulursam yerim:)aytenciğim sen şu bakımdan şanslısın antalyada yaşıyosun..YÜZMEK İLAHİ Bİ SPORDUR..illa antreman havasındada deil..haftada iki kere yüz bak nasıl deişir heryerin..sırada meme dikleştirme düşünüyorum..tabi önce bunun için para bırıktırmem gerek..e buda iki senemi alır:)

herkese merhabalar arkadaşlar komşumdayım malum benim evde pcim yok. umutcum canım o gün gelemedigim için gerçekten çok üzgünüm kusura bakma tatlım. inşllah başka zaman mutlaka tanışmayı isterim.
bu arada arkadaşlar benim minnoş hala hasta öksürüyor yavrum bogazları parçalanıyor yavrum öksürdükçe ben kötü oluyorum. geçmişi okuyamadım hasta olan bebişlerimiz varsa geçmiş olsun diyorum.Allah herkese saglık sıhhat versin herkese güzel bir hafta diliyorum hepinizi çok çok öpüyorum.

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
açılışımız neşeli olsun dedik bebişimin gözüde dün kızarmıştı

Son düzenleme:

canım benim yaa bu güne kadar evde bebeğinle hiç bişeyin farkında değildin dimi ne zormuş dimi, ama korkma bazen az sağarsın bazen çok sakın yemeyi kesme suyunu çok iç, birde sen bence manuel pompadan vazgeç bendeki mesela bebeğin emmesine çok yakın stilde sağıyor sütü mesela öyle bişey al. napalım şişko olalım ama sütümüz olsun:mymeka:

canım ya medela kullanıyodum ben zaten önceden ondan memnun kalmadığım için aldım ben bunu .. manuel ama elektrikliden iyi sağıyor tabi süt olursa evde çok sağmıştım emzirirken 180 sağıyodum hep bi dünya para verdim zaten bi tane daha alamam ...derya da almıştı benimkinden (fatihderya) o da çok memnundu sorun sütte yani makinada diill.... çok zormuş gerçekten canım arkadaşım takdir ettim seni bikez daha aylardır süt taşıyosun bebişine çok korkuyorum bitcek sütüm die

Çok gecmıs olsun kıyamam kuzuya annesı, ınsallah cabucak atlatır...
:teselli:
süt sağmaya gittim canım takvimi ezticker diye bir yerden yaptım.
Cok tenk yu :))

mesela mesela ? :roflol:

bitmez canım korkmaa stil tea al eczaneden o da çok faydalı sonra ben bir önceki yazımda yanlışlıkla kafanı vurmuşum :teselli: bunu koyacaktım :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…