- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #14.781
ayyyyyyy süper olmuşş duygu vaallahiii yüzünün güzelliği çıkmış ben çok beyendim.
Selam kızlar;
Duygucum saçının rengi çok güzel olmuş. Valla röfleden daha güzel olmuş canım. Tuttum bu rengi benimde çok hoşuma gitti. Boyatırsam bende bu rengi bi deneyeyim bakalım.
Ya ne güzel kilolarını vermişsin duygu ya... Offff ya... Bende 74 kilodayım hala. 12 kilo vermem lazım ya.... 10'a bile razıyım....
Dün arkadaşlarla beylikdüzü migrosa gittik. Arkadaşın eşi kıyafet bakacakmış hem. Ammaaan her yer %70 indirimde ama ben korktum bişey almaya. Hem şu ara araba falan aldık, sıkıştık. Hem de kilo verirrim diye almak istemedim .Ama paspal paspal geziyorum böyle ya.. En iyi eşorfmanla kendimi iyi hissediyorum. Dün kız denerken içim gitti ama aynada kendimi basenleri göründe de çok üzüldüm ya.... Eski halima geri dönmek istiyorum ya....
Canım benim teşekkürler..Ellerinden öpüyor teyzesi Egecikduygucum , güle güle kullan yeni saçını, çok yakışmış ..
ege de yine her zamanki gibi çok yakışıklı tabii
valla kızlar ben genckızkende 78 kıloydum..halılelıgımıde 60la baslayıp 78 le bıtırdım..ılk lıpomu 19umda oldum..benımbacaklarım aşırı kalındı..özellıkle üst baldırlarım..hiçbizaman fazla bı göbeğim olmadı..hamılelıgımde şansım plesanta önde olmasına ve kendım kadar göbegım olmasına ragmen çatlamadım..ama eskı halı yok yınede..benımeskıden 36 bedene giren belım,85 göğüslerim,100 gıbı 44 ten anca gecen baldırım ve baldır üstünde toptop yağcıklarım vardı:)onlar emınımkı o toptop dediklerim sittinsene sporda yapsam gıdecek gıbı deildi..lıponun bu anlamda cook faydasını gördüm..kesınlıkle zayıflama saglamıyor..kontur düzeltıyo şekle sokuyo..amelıyattan sonrada ordakı yag hucrelerı azaldıgından bıdaha kılo bıle alsan daha orantılı alıyosun..cunkı yağ hucrelerı 2 yaşına kadar bölunuyo sonra sayısı sabit..ama dedıgım gıbı göbek bendede kaldı eskı halıme oranla..buyuzden göbek eritmek için özel bişi yapmadım..ama ben aşırı ekmeğede düşkün deilimdir misal..sütü yağsız içerim..etle dönem dönem aram yoktur..ben tatlıdan şişenlerdenim..bunalıma girdimmi kek,pasta,çukulata,ne bulursam yerim:)aytenciğim sen şu bakımdan şanslısın antalyada yaşıyosun..YÜZMEK İLAHİ Bİ SPORDUR..illa antreman havasındada deil..haftada iki kere yüz bak nasıl deişir heryerin..sırada meme dikleştirme düşünüyorum..tabi önce bunun için para bırıktırmem gerek..e buda iki senemi alır:)
Aslıcım özletiyorsun kendini valla..Egecik hala iyileşmedi demek çok üzüldüm ya ne kadar uzun sürdü kıyamam ben ona..Ateşölçeri hallettinmi canım?Allah şifa versin bir an önce iyileşir inşallah...herkese merhabalar arkadaşlar komşumdayım malum benim evde pcim yok. umutcum canım o gün gelemedigim için gerçekten çok üzgünüm kusura bakma tatlım. inşllah başka zaman mutlaka tanışmayı isterim.
bu arada arkadaşlar benim minnoş hala hasta öksürüyor yavrum bogazları parçalanıyor yavrum öksürdükçe ben kötü oluyorum. geçmişi okuyamadım hasta olan bebişlerimiz varsa geçmiş olsun diyorum.Allah herkese saglık sıhhat versin herkese güzel bir hafta diliyorum hepinizi çok çok öpüyorum.
mesela mesela ? :roflol:
yok canım benim mesela 19 şubatta başladı bugün damla damla geliyor kısa sürdü yani.Ama bunada şükür hiç beklemiyordum ben regli olmayı
slm kızlar bende leblebi kafa onurun resmini koycam canım istedi
herkese iyi günler
buluşma gerçekleşmiş hepiniz çok güzelsiniz yıkılıyor..
bende fazlalıklar yapıştı gideceği yok
bu arada ben yaklaşık 20 günü aşkın süredir adet görüyorum anlamadım olsun olsun diye beklerken kesilmesini bekliyorum..
aranızda ilk defa adet görenlerde bu şekildemi
oy maşaAllah onuracivcivim benim
hoşgeldin canım..a.s.
ben de yalnızca emziriyorum ve su vemiyorum henüz..
6. ay dolduğunda ek gıdayla birlikte su vermeye de başlayacağım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?