Doğum yapmış olan anneler buraya....

canım evet ben pompayı senin tavsiyenle almıştım ve hala çok memnunum önceden kullandığım ile arasında dağlar kadar fark var...bol bol su iç canım yılma sakın bazen bizimde azaldığı günler olabiliyor ama sonra gene eskiye dönüyor üç saatte bir sağmaya çalış

ayyyyyyy süper olmuşş duygu vaallahiii yüzünün güzelliği çıkmış ben çok beyendim.

Aytencım teşekkür ederim canıma.s.

Nuraycım teşekkür ederim ..Senın çok güzel bir yüzün var gözlerinde renkli sana her renk saç gider zaten:)Kilolarınıda verirsin merak etme yavaş yavaş.Benim birçok arkadaşım aldıgı kiloları 1 yıl içinde verdiler..Yaz gelince zaten sıcaktan yemek yenilmiyor..Daha çok su içiliyor o zaman daha hızlı verirsin canım...
duygucum , güle güle kullan yeni saçını, çok yakışmış ..
ege de yine her zamanki gibi çok yakışıklı tabii
Canım benim teşekkürler..Ellerinden öpüyor teyzesi Egecik
Umutcum valla bende aynı senın gıbı ne kadar zayıflasamda üst baldırlarım hep kalınsenağlama58 kilo olduğum zaman yüzüm aynı bir hortlağa benziyordu ama üst bacaklarım performansını koruyordu yineİlerde cesaret edersem bende yaptırmak isterim...

Aslıcım özletiyorsun kendini valla..Egecik hala iyileşmedi demek çok üzüldüm ya ne kadar uzun sürdü kıyamam ben ona..Ateşölçeri hallettinmi canım?Allah şifa versin bir an önce iyileşir inşallah...

Deryacım kuzuna 41 kere maşallah çok tatlı ya allahım korusun bütün evlatlarımızı...

duygucum sağol hepimizin bebişini korusun Yrabbim ben göremedim yeni saçlarını ama eminim çok yakışmıştır dhaa sonra koyarsan bakarım artık napalımmm

Ya Umut yaptın yine yapacağınıkafamçokkarıştıTamam birazını çözdüm lokum hanım kısmını:1closedeyes:Ama başındaki lati nedir ya?Google yazdım orda bile bulamadım kızım yaaa cehaletimi hoş gör :bbo::a015:

deryaa çok güzel olmuş avatarınnn seninki yaşına girmiş çocuk gibi çıkmış yaa zaten bunlara süveter yada kazak giydirdinmi ölee birden büyüyüveriyolar ama tulum giydirdinmi bebek oldukları belli oluyor. delikafadulden

herkese iyi günler
buluşma gerçekleşmiş hepiniz çok güzelsiniz yıkılıyor..
bende fazlalıklar yapıştı gideceği yok
bu arada ben yaklaşık 20 günü aşkın süredir adet görüyorum anlamadım olsun olsun diye beklerken kesilmesini bekliyorum..
aranızda ilk defa adet görenlerde bu şekildemi

yok canım benim mesela 19 şubatta başladı bugün damla damla geliyor kısa sürdü yani.Ama bunada şükür hiç beklemiyordum ben regli olmayı

yok canım benim mesela 19 şubatta başladı bugün damla damla geliyor kısa sürdü yani.Ama bunada şükür hiç beklemiyordum ben regli olmayı

canım mevlüdünü Allah kabul etsin geçmişi ancak okuyabildim
aslıcım çok geçmiş olsun
bu arada gülsüm şimdi hamilemi yeniden şaşırdım valla Hayırlısı olsun
benim de dr gözükmem şart olsu anlaşılan

slm kızlar bende leblebi kafa onurun resmini koycam canım istedi

Son düzenleme:

güldencim ben ilk 40 günden sonra hemen regl olnaya başladım ve eskisi gibi ayda 1 olup5-6 gün sürüyor ve normal yoğunluğunda a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…