- 8 Ağustos 2007
- 4.782
- 865
- 688
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #14.801
Fatoş oğluşuna maşallah küçük doğdu ama nasılda tosuncuk olmuuşşş...
Duygu saçlarına bayıldım kardiiş,benimki de aynı renk ama fönleyince parlak görünüyor tabiki,fönsüz bişeye benzemiyor...
Sedacım bir dahaki buluşmaya inşallah...
Kaynananmdan gıcık alıyorum yaaa,Ayçayla konuşma şekline,severkenki ses tonuna,yemek yaparken mutfağın içine etmesine,havuç rendeledikten sonra rendeyi tabağa vurup her yanı havuç yapmasına,kendi evine hiç almazken benim evimdeki her türlü abur cuburu yemesine,sağlığına da pek düşkündür kuru kayısılarımı,balımı ve ıhlamurumu bitirmesine çok pintidir kendisi bunları pahalı diye almaz ama buldu muydu löp löp götürür.ayy ben de az gıcık değilim farkındayım ama elimde değil...
slm kızlar....
aslında yarın yazacaktım ama dayanamadım... dr a gittik bebeğimi gördün kocaman olmuş... 15 haftalık hamileymişim meğer... çok şaşırdım yaaa...oğlumu emziremeyecekmişim artıık... çok üzüldüm...senağlama
slm kızlar....
aslında yarın yazacaktım ama dayanamadım... dr a gittik bebeğimi gördün kocaman olmuş... 15 haftalık hamileymişim meğer... çok şaşırdım yaaa...oğlumu emziremeyecekmişim artıık... çok üzüldüm...senağlama
aaaaaaaa ne güzel canım yaaa üzme kendini şimdiye kadar alacağı bağışıklığı almıştır 15 haftalık demek maaşşşallhh allah tamaına erdirsin inşallahhh sağlıklı bir kızın olur:lepi:a.s.
15 haftalık:1shok:hayırlı uğurlu olsun canım inşallah güzel ve sorunsuz bi hamilelik geçirir ve yavrunu sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın,bebeğinde biraz büyüdü sayılır onada mamayla falan idare edersin artık sonuçta başka bi can dah taşıyosun şu anda,tekrar tebriklerkaydirigubbakcemile5
:roflol::roflol::roflol::roflol:Fatoş oğluşuna maşallah küçük doğdu ama nasılda tosuncuk olmuuşşş...
Duygu saçlarına bayıldım kardiiş,benimki de aynı renk ama fönleyince parlak görünüyor tabiki,fönsüz bişeye benzemiyor...
Kaynananmdan gıcık alıyorum yaaa,Ayçayla konuşma şekline,severkenki ses tonuna,yemek yaparken mutfağın içine etmesine,havuç rendeledikten sonra rendeyi tabağa vurup her yanı havuç yapmasına,kendi evine hiç almazken benim evimdeki her türlü abur cuburu yemesine,sağlığına da pek düşkündür kuru kayısılarımı,balımı ve ıhlamurumu bitirmesine çok pintidir kendisi bunları pahalı diye almaz ama buldu muydu löp löp götürür.ayy ben de az gıcık değilim farkındayım ama elimde değil...
slm kızlar....
Fatoş oğluşuna maşallah küçük doğdu ama nasılda tosuncuk olmuuşşş...
slm kızlar....
:roflol::roflol::roflol: gelin değilmisinizz hepiniz aynısnızzz
merve sende koysana güzel yüzlünüben seninkinede bayılıyorum.
sağolun canlarım.. hayırlısı olsun da kızı oğlanı farketmez.... hamileliğim zor geçecekmiş.. dikişlerim açılabilirmiş.. inşallah sorun çıkmaz sağsalim alırım kucağıma...
yok canım sağmak zor olmuyo da süt yok yaa sağdım 11:00 de taa saat 6 da emzirmiştim denizi evden çıkmadan 5 saat sonra yani çıka çıka 60cc çıktıolmasa da sağıyım mı dersin 3 saatte bir , boş boş da sağsam çoğalır mı acaba ?
işe başladıktan sonra yeme,içme işini çok boşladım ,nasıl olsa süt var diye az yemeye başladım , bide çok kafamı taktım bu aralar yok buzluktaki sütler bitti yok deniz mamanın tadını beğenmedi aç kalcak ne yiycek falan dietaktığım içinde azalmış olabilir . kendimi rehabilite etmem gerekiyo :)
bu arada bayıldım köftenin ayaklarına ,zaten avatara diycek laf bulamıyorum , oğluma mı alsam bu köfteyi napsammm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?