Doğum yapmış olan anneler buraya....

Fatoş oğluşuna maşallah küçük doğdu ama nasılda tosuncuk olmuuşşş...
Duygu saçlarına bayıldım kardiiş,benimki de aynı renk ama fönleyince parlak görünüyor tabiki,fönsüz bişeye benzemiyor...
Sedacım bir dahaki buluşmaya inşallah...

Kaynananmdan gıcık alıyorum yaaa,Ayçayla konuşma şekline,severkenki ses tonuna,yemek yaparken mutfağın içine etmesine,havuç rendeledikten sonra rendeyi tabağa vurup her yanı havuç yapmasına,kendi evine hiç almazken benim evimdeki her türlü abur cuburu yemesine,sağlığına da pek düşkündür kuru kayısılarımı,balımı ve ıhlamurumu bitirmesine çok pintidir kendisi bunları pahalı diye almaz ama buldu muydu löp löp götürür. ayy ben de az gıcık değilim farkındayım ama elimde değil...

slm kızlar....
aslında yarın yazacaktım ama dayanamadım... dr a gittik bebeğimi gördün kocaman olmuş... 15 haftalık hamileymişim meğer... çok şaşırdım yaaa...oğlumu emziremeyecekmişim artıık... çok üzüldüm...senağlama

:roflol::roflol::roflol: gelin değilmisinizz hepiniz aynısnızzz

aaaaaaaa ne güzel canım yaaa üzme kendini şimdiye kadar alacağı bağışıklığı almıştır 15 haftalık demek maaşşşallhh allah tamaına erdirsin inşallahhh sağlıklı bir kızın olur:lepi:a.s.

15 haftalık:1shok:hayırlı uğurlu olsun canım inşallah güzel ve sorunsuz bi hamilelik geçirir ve yavrunu sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın,bebeğinde biraz büyüdü sayılır onada mamayla falan idare edersin artık sonuçta başka bi can dah taşıyosun şu anda,tekrar tebriklerkaydirigubbakcemile5

heee kızlar bu arada reflüsü olan bebeklere dr brown un biberonunu tavsiye ediyolar... hemen azalma oluyomuş kusmalarında... haberiniz olsun...

sağolun canlarım.. hayırlısı olsun da kızı oğlanı farketmez.... hamileliğim zor geçecekmiş.. dikişlerim açılabilirmiş.. inşallah sorun çıkmaz sağsalim alırım kucağıma...

:roflol::roflol::roflol::roflol:

Allah tamamına erdırsın canım hayırlısıyla kucagına al inşallah..Bayada büyümüş ya tahmını ne zaman dogum inşallah??

gül alemsin yaa çok güldüm akşam akşamm

ohaaaaa aman tanrıım 4 aylık nerdeyseee
1 yaş bile olmayacak kardeşlerin arası...doğum ne zaman?temmuz mu?
:1shok:
hayırlı olsun canıım..peş peşe sağlıkla büyüsünlerr...

hadi bakalım hakkında hayırlısı olsun baksana bayağıda olmuş allah tamamına erdirsin sağlıkla al kucağına cnm ya
umarım yaşamazssın sağlık sorunu..kaydirigubbakcemile5

sağolun canlarım.. hayırlısı olsun da kızı oğlanı farketmez.... hamileliğim zor geçecekmiş.. dikişlerim açılabilirmiş.. inşallah sorun çıkmaz sağsalim alırım kucağıma...

hayırlısıyla sağlıkla alırsın kucağına inşAllah canım dikişlerin açılmaz umarım kötü olur ya :çok üzgünüm: karnın büyüyene kadar dikişler iyice kaynamış olacaktır..
sağlıcakla al kucağına inşAllah, hayırlısı böyleymiş üzme sakın kendini :teselli:

canım birincisi kafana takma moralini bozma 6 ayı doldurucaz artık zaten sütün yanında ek gıdayada başlıyoz üzme kendini
ikincisi benim ipoş bi ara 3 dk emip bırakıyodu memedeki sütü bitirince emmiyodu. baktım süt azalıyo ipoş emdikten sonra her iki göğsü 5-10 dk sağdım boş boş 2 3 güne düzeldi sütüm. bebiş çok emmeyince de azalıyo canım süt. bide nerdeyse kahvaltıda bile soğan yedim psikolojikmi artık bilmiyom düzeldi.
saol canım benim beğenmene sevindim ama senin denizde buranın sevgilisi maşallah canıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…