Doğum yapmış olan anneler buraya....

Ayten resmı sımdı cektım benımkımı mızmızlanmaya basladı onun arasından bu kadar cıktı valla :))
o ağlıyorken ben resım derdındeyım yalnız tobee kaydirigubbakcemile3

----------------------------------

Son düzenleme:
Ayten resmı sımdı cektım benımkımı mızmızlanmaya basladı onun arasından bu kadar cıktı valla :))
o ağlıyorken ben resım derdındeyım yalnız tobee kaydirigubbakcemile3

maaşşallhhh keltoşuma yaaaaaaaa keşkeee uzak olmasaydık vallaaa yemeye gelirdimmm kuzumaaaa yaaaa annesiii nazar boncuğu takkk bunaa sennn kel kafasından öpüyorum onun saçları sonradanmı döküldü sonradan döküldüyse kafasında bir koku oluştumu benimkininde saçı dökülüyor kafası biraz tuhaf kokuyo yavrumun acaba dedim saçı döjkülyor ondanmıııı kokuyor böylee, birde o kadar tuuzzlandı anlamadım gitti.

yok canım dogdugunda da boyleydı.. tepelerde tek tuk tuy halınde tepeden sonra dıger yerlerde azar azar var sac.. arkalarda fılan.. ilginc yanı ama dıkkat ettım tepesınde sac olmayan ve ensesınde olan bebek cok nedense anlamadım kaydirigubbakcemile3
kokuyu bılmıyorum benımkınde oyle bırsey yok dokulmedıde zaten.. konak denılen sey olabılır mı ama kafasının pul pul olması lazım konak olması ıcınde .. CADIARZU

keske yakın olsaydık gelırdın valla cok guzel olurdu.... gamyoncuiremsu

mervecim yogurt yedi ama midem ağrıyor aferdesin ishal olmur dr gidelim diyom hayır diyooo.
ilgin için sağol canım
bu arada esra ebru ne yapar nerelerdeler..selinn gul falan nerdeler

saliha senınkıde onlerde az arkalara dogru çoğalıyor heralde :))
nedense cogu bebegın oyle.. masallah Allah nazarlardan saklasın annesı :)
sanamı benzıyor sankıı..

Son düzenleme:
mervecim yogurt yedi ama midem ağrıyor aferdesin ishal olmur dr gidelim diyom hayır diyooo.
ilgin için sağol canım
bu arada esra ebru ne yapar nerelerdeler..selinn gul falan nerdeler

ishal olmuşsa veya kustuysa korkmayın o zaman vücut atıyor demek ki ama yine de dr. gitmesinde fayda var canım yeniden geçmiş olsun..
esra ebru çok nadir geliyorlar artık..pek karşılaşamıyoruz canım..

canım nasılsın?benimkinin gaz olayı geceleri hala devam ediyor.sizde durumlar nasıl?ben de 3 numara kullanıyorum 4 numara bizim için büyük sanırım

bizimde canım hem gz hem uykusuzluk devam....iyi olmaya çalışıyoruz valla....geceleri ağlama nöbtlerimiz kesildi..ama uyumuyor hala gece 4 e kadar....

maşallah kızlar bebıslerınıze allah butun bebıslerı korusun ınsallah.
ayşe gecmıs olsun canım..

canım ben de oturarak emziriyorum.yastığımı sıtıma dayıyorum...emzireceğim göğsümün tarafındaki ayağımı kıvırıyorum kolumu bacağıma koyp destek alıyorum canım....ben zorlanmıyorum bu şekilde...

ya kızlar cocuk doktoruyla ılgılı bır soru sormustum gormedınız herhalde?yanıtlarsanız sevınırım.bebısı ne kadar zamanda bır goturuyorsunuz doktora ve nereye ozel muaynanemı yoksa polıklınıkmı?

saliha senınkıde onlerde az arkalara dogru çoğalıyor heralde :))
nedense cogu bebegın oyle.. masallah Allah nazarlardan saklasın annesı :)
sanamı benzıyor sankıı..

ewet cnm ya bizimkide keltoş ama ensesi saç dolu birazda önde olsa nevar sanki:jeyyar: aslında betülcm banada benzeten oluyo ama şu resim benzetmede göndermiştim ya hani, bi site lınki orda babası die çıktı..ama yok cnm banada benzio o kesiinnn yafu:dilcikar::dilcikar::lepi:

hanımlar ya komsumun bebeğinin gögüslerine sut dolmuş sıkması sakıncalı olur sanırım ben de şimdi dr aradım sordum sıkmasın zamanla geçer dedii sizce aranızda böyle bişey yasayan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…