- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #1.481
Ayten resmı sımdı cektım benımkımı mızmızlanmaya basladı onun arasından bu kadar cıktı valla :))
o ağlıyorken ben resım derdındeyım yalnız tobee kaydirigubbakcemile3
maaşşallhhh keltoşuma yaaaaaaaa keşkeee uzak olmasaydık vallaaa yemeye gelirdimmm kuzumaaaa yaaaa annesiii nazar boncuğu takkk bunaa sennnkel kafasından öpüyorum onun saçları sonradanmı döküldü sonradan döküldüyse kafasında bir koku oluştumu benimkininde saçı dökülüyor kafası biraz tuhaf kokuyo yavrumun acaba dedim saçı döjkülyor ondanmıııı kokuyor böylee, birde o kadar tuuzzlandı anlamadım gitti.
mervecim yogurt yedi ama midem ağrıyor aferdesin ishal olmur dr gidelim diyom hayır diyooo.
ilgin için sağol canım
bu arada esra ebru ne yapar nerelerdeler..selinn gul falan nerdeler
canım nasılsın?benimkinin gaz olayı geceleri hala devam ediyor.sizde durumlar nasıl?ben de 3 numara kullanıyorum 4 numara bizim için büyük sanırım
salonda yatıyoruz bız henuz yatak odasına gecmedk koltukta oturuyorum emzırıekn o bakımdan korkuyorum dusurmekten ama yatarakta cok tehlıkle dogru..benneyaptımki
hepınız gece oturarak mı emzırıyorsunuz nasıl pozisyonunuz fıkır verebılcek olan var mı ?
rahat bır pozisyon bulmak lazım sırt vve boyun agrılarımda ust sevıyede zaten.. :1no2:
saliha senınkıde onlerde az arkalara dogru çoğalıyor heralde :))
nedense cogu bebegın oyle.. masallah Allah nazarlardan saklasın annesı :)
sanamı benzıyor sankıı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?