Doğum yapmış olan anneler buraya....

büşracık ak kuzucuk bal kuzucuk yerim been ooo bonibonuuuu:CüvCüv: bana gönder bu resimleriii merveeesositosositosositososito
kartpostal sankii..uyyy bayıldımmhihoyyyt prensesime

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
süpersin :roflol:

üzülme canım kısmet
vardır herşeyde bi hayır.
hayırlı olsun inşallah.

tunahanı babasıyla başbaşa bıraktım ona bi yer yapmış görmelisiniz tekli koltuğu açmış battaniyelr sermiş yastıkları koymuş etrafına oyuncakları da atmış içine karşısında da oynayan civcivi koymuş bebeğim şaşkın şaşkın bakıyor ne oluyor diyeeeeşutarafagitti

Gülcüm kayınvaldenle oturabilmen senin melek gibi, uyumlu bir bayan olduğunu gösteriyor..Bu herkesin harcı değildir hani..kaynanayla aynı evde yaşamak..Ben 2 saat sonra bile sıkılıyorum, aman sen bana bakma mülayim ol, ama allah sana sabır versin, dediğim gibi ben kesinlikle yapamam...(Büyük sözüme tövbe)

benim kızımın 2-3 aylıkkken gaz sancısı kaka problemi vardı bunlar gecici geçiyor şimdi kızım 5 aylık ek gıdaya bile geçtim. göbek bir yana kilo almış başını geçiyor.

benim sıkıntım var sütüm kızıma yetmiyor onun için ek gıdaya geçtim sütüm olması için bir öneriniz varmı? bu beni çok üzüyor kızım huzursuz oluyor

iyi akşamlar kızlar

duygu Anneciğinin mevlüdünü Allah kabul etsin canım ama saçını koymuşsun ben göremedim yorumlara bakılırsa çok güzel olmuş sanırım güle güle kullan

fatma onura bak sen çok tatlı çıkmış maşallah kuzuma

umut sanada nazar değmesin çok tatlısın kociş çok şanslı

momy gül deme yanlış yazmıyemseninde yüz hatların çok belirgin ve çok güzelsin tam kıvamında balık etli
canancım sende çok tatlısın maşallah hepinize ve bebişlerinize

merve büşracım nasıl çıkmış öyle maşallah hakketten tablo gibi benim gelin bu arada gülünde kızı çok güzelmiş demeden geçmeyem

maşallah Büşbüşümeee ne tatlı kız allahımmm
maşallah süphanallah.

Onurla Büşraya bak yaaaa yerim ben onları 41 kere maşallah ikisinede..Isırın benim yerıme kuzuları

büşracık ak kuzucuk bal kuzucuk yerim been ooo bonibonuuuu:CüvCüv: bana gönder bu resimleriii merveeesositosositosositososito
kartpostal sankii..uyyy bayıldımmhihoyyyt prensesime

oyyy yavrum
maşallah çok güzel bi bebek bu kız
X41

mervecim çok tatlı kızın maşallahhh....momyyyy adını unuttum ben gene yaaaaa(

mervecim çok tenk yu pek güzel allak nazarlardan saklasın fıstığımı

teşekkür ederiz teyzeleri Şeniz
hepsi birbirinden şeker bu bebelerin maşaAllah hepsiine

Serap; x41 çok güldüm buna kaydirigubbakcemile3

arzucum
Aytencim iltifatlarınıza teşekkür ederiim...,benim kuzum emekleme çalışmaları yapıyor
yerde sürünerek ilerliyor artık şimdi gördüm önceden geri geri gidiyordu şimdi ileri de gidebildi...,ayy çok heyecanlıyım.kameraya çekip duruyorum....

Arkadasım hoşgeldın, humana steal tee yı denıyormusun ?
cok ıyı gelır denemenı tavsıye ederım.. artı olarak vıtamalt ıcebılırsın eczanelerden alabılırsın sutu artıran etkılı bırsey o da..

hoşgeldin canım a.s.
süt için bol su içebilirsin, emziren anne çayı,rezene ve boza çok işe yarıyor bende.. bir de sütlü tatlılar cokacimcoook süt yetmiyorsa mamalar var canım üzme kendini sen, bebişlere sütten çok mutlu anneler lazım değil mi :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…