- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #14.821
Kaynananmdan gıcık alıyorum yaaa,Ayçayla konuşma şekline,severkenki ses tonuna,yemek yaparken mutfağın içine etmesine,havuç rendeledikten sonra rendeyi tabağa vurup her yanı havuç yapmasına,kendi evine hiç almazken benim evimdeki her türlü abur cuburu yemesine,sağlığına da pek düşkündür kuru kayısılarımı,balımı ve ıhlamurumu bitirmesine çok pintidir kendisi bunları pahalı diye almaz ama buldu muydu löp löp götürür.ayy ben de az gıcık değilim farkındayım ama elimde değil...
slm kızlar....
aslında yarın yazacaktım ama dayanamadım... dr a gittik bebeğimi gördün kocaman olmuş... 15 haftalık hamileymişim meğer... çok şaşırdım yaaa...oğlumu emziremeyecekmişim artıık... çok üzüldüm...senağlama
oyyy yavrumBonibonum :))
:roflol:
ne bakıyon lan..Babama derim haa...
maşallah Büşbüşümeee ne tatlı kız allahımmm
maşallah süphanallah.
Onurla Büşraya bak yaaaa yerim ben onları 41 kere maşallah ikisinede..Isırın benim yerıme kuzuları
büşracık ak kuzucuk bal kuzucuk yerim been ooo bonibonuuuu:CüvCüv: bana gönder bu resimleriii merveeesositosositosositososito
kartpostal sankii..uyyy bayıldımmhihoyyyt prensesime
oyyy yavrum
maşallah çok güzel bi bebek bu kız
X41
mervecim çok tatlı kızın maşallahhh....momyyyy adını unuttum ben gene yaaaaa(
mervecim çok tenk yu pek güzel allak nazarlardan saklasın fıstığımı
benim kızımın 2-3 aylıkkken gaz sancısı kaka problemi vardı bunlar gecici geçiyor şimdi kızım 5 aylık ek gıdaya bile geçtim. göbek bir yana kilo almış başını geçiyor.
benim sıkıntım var sütüm kızıma yetmiyor onun için ek gıdaya geçtim sütüm olması için bir öneriniz varmı? bu beni çok üzüyor kızım huzursuz oluyor
slm kızlar bende leblebi kafa onurun resmini koycam canım istedi
benim kızımın 2-3 aylıkkken gaz sancısı kaka problemi vardı bunlar gecici geçiyor şimdi kızım 5 aylık ek gıdaya bile geçtim. göbek bir yana kilo almış başını geçiyor.
benim sıkıntım var sütüm kızıma yetmiyor onun için ek gıdaya geçtim sütüm olması için bir öneriniz varmı? bu beni çok üzüyor kızım huzursuz oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?