- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #14.841
Serap;x41 çok güldüm buna kaydirigubbakcemile3
kızlar istanbulun anadolu yakası soğukmu ben oğlanı iyi ettim ama haftaya istanbula gelcek gibi eşim bende gelmek alışveriş felan yapmak istiyorum uygun yerler var ayyy gelsemgezsem ne değişiklik olur benim için valla
kızlar istanbulun anadolu yakası soğukmu ben oğlanı iyi ettim ama haftaya istanbula gelcek gibi eşim bende gelmek alışveriş felan yapmak istiyorum uygun yerler var ayyy gelsemgezsem ne değişiklik olur benim için valla
duygucum nasılsın?
senin pıtıra az bile
canımsın hep gül inşallah
Herhalde aranızda süt konusunda en çok kafa yoran yapmadığı şey kalmayan benimdir...benm kızımın özel durumundan dolayı böyle oldu, öncelikle söylemeliyimki aslında dışarıda satılan hiçbirşey sütü artırmıyor, bu tecrübeyle sabittir...Bundan 1 ay önce sütüm gidiyordu ve o gittikce ben stress yapıyordum, kızımda henüz mamasına alışmamıştı..pirinç suyu içirdiğim dönemler hani..her gece ağlama krizine giriyordum sütüm azalıyor diye.Ben korktukça o azaldı, 8 gün boyunca süt diyeti yaptım, sütüm artsın diye günde 4 vitamalt, nerdeyse 1 kutu humana steel tee (abartmıyorum), bardak bardak ısırgan-deve dikeni ve rezene çayı...tahin helvaları...hergün bir şişe boza...ve nerdeyse kahvaltıda bile bulgur yiyordum..ama nafile tam 8 gün gelmedi sütüm.Bu saydıklarım süt getirecek olsaydı benimkini getirirdi...getirmedi, ne zamanki psikiyatra gittim, o akşam sütüm arttı, bu saydığım zımbırtılarıda içmeyi bıraktım, yani uzun lafın kısası şu bir gerçek ki sütüm gidiyor diye strese girdikçe süt gidiyor..herşey psikolojikmiş...yazık onca döktüğüm paraya...
Sütü azalan arkadaşım elbetteki sütümüz azalıcak, artık bebeklerimiz 5 aylık ek gıdayla destekleyeceğiz.Siz o 1 sene 2 sene emziriyorum diyen kadınların günde 8 öğün falan mı emzirdiğini sanıyorsunuz? Hayır belki son 1 sene sadece akşamdan akşama emziriyorlar. Sütümüz azalacak tabi arkadaşlar, hem ilk zamanki gibi olmaz sütümüz, hemde bebeklerimiz daha çok emiyor...
canım yeni gördüm kusura bakma pek iyi sayılmam homoroid belasıyla başa çıkmaya çalışıyorum deli gıbı acıyor ve agırıyor..Onun ıcın sureklı bakamıyorum yatıyorum:çok üzgünüm:
Sen ıyısındır inşallah canım..
sağol canım sen de hep gül inşAllah :1hug:
onur çok tatlı ya, gerçekten erkek güzeli...
ipekle birlikte çekilmiş resimleri var mı onu da isteriz :sm_cool:
İyi akşamlar Arkadaşlar...
Ne güzel buluşmuşsunuz, tebrikler: azıcık kıskandım..:dilcikar:
Bebişlerinizde çok tatlı çıkmış Maşallahsarmaş dolaş olmuşlarr hemen...
Duygu saç rengin sana çok yakışmış canım,bende düz renge geçmek istiyorum en yakın zamanda....
Maibeyaz bayağı büyükmüş,Allah tamamına erdirsin canm...
Fatma senin leblebin çok tatlı yaa maşallah..
Büşra kızımızda çok güzel onada Maşallah...
Bebişleri için nutrigen şurup kullanan varmı (multivitamin)??
dr.umuz deviti bıraktırdı buna başlattı..
Birde ek gıdalara geçmek istiyorummm ama bizimkisi istemiyoorr:a015:ağzını kilitliyor,napıcağımı şaşırdım..
farklı bir metod kullanan var mı?
Ya Umut yaptın yine yapacağınıkafamçokkarıştıTamam birazını çözdüm lokum hanım kısmını:1closedeyes:Ama başındaki lati nedir ya?Google yazdım orda bile bulamadım kızım yaaa cehaletimi hoş gör :bbo::a015:
Fatma,umut,gül,merve bebişlerin hepsine maşallah çok ama çok tatlı çıkmış hepside valla bu bizim eylül kuzuları pek bi tatlı ya banamı öyle geliyo yoksasengözlerimebaksanab
canım ben de mecburiyetten Ayça için herşey,çok uyuz oluyorum ama ne yapayım bakıcı mı ASLAAAA...Gülcüm kayınvaldenle oturabilmen senin melek gibi, uyumlu bir bayan olduğunu gösteriyor..Bu herkesin harcı değildir hani..kaynanayla aynı evde yaşamak..Ben 2 saat sonra bile sıkılıyorum, aman sen bana bakma mülayim ol, ama allah sana sabır versin, dediğim gibi ben kesinlikle yapamam...(Büyük sözüme tövbe)
ay ne dikkatlisiniz siiiiz evet zara canıım..ben de büşbüşün mini elbisesine bayılmıştıım...arzucum teşekkür ederiz canım o yağızın tatlılığı
gül o ne bakış atmış öyle ismete kaydirigubbakcemile3 çok şekerler.. hayırlı olsun emeklemeye de başlamış demek ayçaresimde üzerindeki sweet i de pek beğendik büşrayla, zaradan mı o sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?