Doğum yapmış olan anneler buraya....

kızlar istanbulun anadolu yakası soğukmu ben oğlanı iyi ettim ama haftaya istanbula gelcek gibi eşim bende gelmek alışveriş felan yapmak istiyorum uygun yerler var ayyy gelsemgezsem ne değişiklik olur benim için valla

arzucum teşekkür ederiz canım o yağızın tatlılığı

gül o ne bakış atmış öyle ismete kaydirigubbakcemile3 çok şekerler.. hayırlı olsun emeklemeye de başlamış demek ayça resimde üzerindeki sweet i de pek beğendik büşrayla, zaradan mı o sırnaşık şey

gel gel lambayı elden teslim etmiş olurum :dance: çok iyi olur kaydirigubbakcemile5 ama ben avrupa yakasındayım..

Valla bilhassa 3 gündür çok soğuk arzucum, çivi gibi dışarısı...

Herhalde aranızda süt konusunda en çok kafa yoran yapmadığı şey kalmayan benimdir...benm kızımın özel durumundan dolayı böyle oldu, öncelikle söylemeliyimki aslında dışarıda satılan hiçbirşey sütü artırmıyor, bu tecrübeyle sabittir...Bundan 1 ay önce sütüm gidiyordu ve o gittikce ben stress yapıyordum, kızımda henüz mamasına alışmamıştı..pirinç suyu içirdiğim dönemler hani..her gece ağlama krizine giriyordum sütüm azalıyor diye.Ben korktukça o azaldı, 8 gün boyunca süt diyeti yaptım, sütüm artsın diye günde 4 vitamalt, nerdeyse 1 kutu humana steel tee (abartmıyorum), bardak bardak ısırgan-deve dikeni ve rezene çayı...tahin helvaları...hergün bir şişe boza...ve nerdeyse kahvaltıda bile bulgur yiyordum..ama nafile tam 8 gün gelmedi sütüm.Bu saydıklarım süt getirecek olsaydı benimkini getirirdi...getirmedi, ne zamanki psikiyatra gittim, o akşam sütüm arttı, bu saydığım zımbırtılarıda içmeyi bıraktım, yani uzun lafın kısası şu bir gerçek ki sütüm gidiyor diye strese girdikçe süt gidiyor..herşey psikolojikmiş...yazık onca döktüğüm paraya...

Sütü azalan arkadaşım elbetteki sütümüz azalıcak, artık bebeklerimiz 5 aylık ek gıdayla destekleyeceğiz.Siz o 1 sene 2 sene emziriyorum diyen kadınların günde 8 öğün falan mı emzirdiğini sanıyorsunuz? Hayır belki son 1 sene sadece akşamdan akşama emziriyorlar. Sütümüz azalacak tabi arkadaşlar, hem ilk zamanki gibi olmaz sütümüz, hemde bebeklerimiz daha çok emiyor...

Çok haklısın canım kesınlıkle... a.s
Bosuna demıyorlar demekkı sutum gıdıyor deme dıyee ...
Hersey psikolojik aslında evet.. hatta tıpkı secret ta bahsedıldıgı gıbı..
Olumlu dusunursen olumlulugu cagırırsın, olumsuz dusunursen olumsuzlugu cagırırsın.. yerimseniben

duygucum dr. ibrahim saraçoğlu idi galiba adı, onun internet sitesine 1 bakıver,
çiğ dereotu aç karnına yenilince hemeroide iyi geliyordu sanırım..
sen yine de kendin bak a.s hemen geçer inşAllah canım..

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi akşamlar Arkadaşlar...
Ne güzel buluşmuşsunuz, tebrikler: azıcık kıskandım..:dilcikar:
Bebişlerinizde çok tatlı çıkmış Maşallahsarmaş dolaş olmuşlarr hemen...
Duygu saç rengin sana çok yakışmış canım,bende düz renge geçmek istiyorum en yakın zamanda....
Maibeyaz bayağı büyükmüş,Allah tamamına erdirsin canm...
Fatma senin leblebin çok tatlı yaa maşallah..
Büşra kızımızda çok güzel onada Maşallah...

Bebişleri için nutrigen şurup kullanan varmı (multivitamin)??
dr.umuz deviti bıraktırdı buna başlattı..
Birde ek gıdalara geçmek istiyorummm ama bizimkisi istemiyoorr:a015:ağzını kilitliyor,napıcağımı şaşırdım..
farklı bir metod kullanan var mı?

sağol canım sen de hep gül inşAllah :1hug:

onur çok tatlı ya, gerçekten erkek güzeli...

ipekle birlikte çekilmiş resimleri var mı onu da isteriz :sm_cool:

yok kız bizimki onurdan korktu. kaydirigubbakcemile2
bide onur maşallah ne görse atlıyo birbirlerinin yüzlerini filan çizerler diye pek yan yana koymadık.

bu hafta kar yağışlı arzucum..bide yol falan allahkorusun tabide..sen bilirsin..haddim deil belkı ama canımcım sen sordun dıye söyluyorum bahara gelırsın nasıpse..kuzun boşuna yorulmasın daha yeni atlattı...hem kötü havada istanbulun trfaıgı cehennem..

sağol edacım, hepsine maşaAllah
biz multivitamin olarak multitabs kullanıyoruz...

ağzını mı kilitliyor hiç mi açmıyor canım serkan borayı sepete mi koydun :)) ?

Fatma,umut,gül,merve bebişlerin hepsine maşallah çok ama çok tatlı çıkmış hepside valla bu bizim eylül kuzuları pek bi tatlı ya banamı öyle geliyo yoksasengözlerimebaksanab

kaydirigubbakcemile3bu laflar rahmetli ananemden kulağımda kalmış..neyı çağrıştırdıklarını bilsemde tam kelıme anlamlarını bende soyledıkten sonra öğreniyorum..ama dogru bi benzetme yapmışım..lati lokum bogazdan rahatlıkla geçen,yapışmayan tatlı lokum imişkaydirigubbakcemile3

EDAAAAAAAAA yav sen onu sepetemi koydun..oy ben ölürüm...allafımm yaa.....allah iyiliğini versin nerden geldi aklına muzursarıııkaydirigubbakcemile3

:ecrin_bebek:
Fatma,umut,gül,merve bebişlerin hepsine maşallah çok ama çok tatlı çıkmış hepside valla bu bizim eylül kuzuları pek bi tatlı ya banamı öyle geliyo yoksasengözlerimebaksanab

sağol canım Şeniz
hepsi birbirinden tatlı, hepsi melek :CüvCüv:
mert efe nasıl oldu, iştahı yerine gelmiştir umarım :ecrin_bebek:

canım ben de mecburiyetten Ayça için herşey,çok uyuz oluyorum ama ne yapayım bakıcı mı ASLAAAA...
ay ne dikkatlisiniz siiiiz evet zara canıım..ben de büşbüşün mini elbisesine bayılmıştıım...
kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…