Doğum yapmış olan anneler buraya....

Slm arkadaşlar..resimler hakkındaki yorumlarınıza teşekkür ederim.keşeke bir çoğumuz olsaydık ne güzel olurdu.
glsmcümm hayırlısı olsun.biryandan da güzel ikiz gibi bir arada büyürler..allhım sağlıklı hamilelik ve doğumlar nasip eylesin..
ben de meraklandım kaç gündür rüyalarıma giriyordu..test yaptım ..allhtan bir şey yok.anlayacağınız hamiş değilim..
okula gittiğmden pek fazla giremiyorum.eve gelince de bebişle ilgien, iş güç zor oluyor.ama aklım burda kalmıyor da değil..annem de karışıyor herşeye..boyna internettesin bilmem ne..bebeğinle ilgilen.zati az giriyom o da kızıyor bana..kadıncağız da haklı.ben okuldayken bebişle yoruluyor.eve gelince de ona satıyom bazen tekrardan..haklı yanee.
öptüm sizleri...
fatma da mı banlandı yoksa kapsama alanı dışında diyor..benim gibi birisinden kelek mi yedi acepp..ben de suçsuz yere banlanmıştım..neyse burdayım şimdi yaa.
selocana bakıp geleyim bir..

kaydirigubbakcemile3 zaranın kız bebek koleksiyonunu tek tek incelemiştik de oradan tanıdık geldi canım kaydirigubbakcemile2 çok tatlı şeyler oluyor yaa, miniminicik kabanlar içinde de aynı boy elbiseler gözüm dönmüştü görünce onları, ama yürüsün barii yatan çocuk onu ne etsin diyerek engellediler beni :CüvCüv: kaydirigubbakcemile3

:1shok::1shok: pufff cok sasırdım ya nasıl anladın hamıs oldugunu doktoramı gıttın??
,bende daha regl olmadım ama test yapmıstım negatıf cıkmıstı bıdahada yapmadım , bıraz zor olacak senın ıcın ama hayırlısı boyleymıs
allah once sana sonra bebıslerıne saglık kuvvet versın ınsallahlaelaelaelaelae

kzılar bulustunuzmu umutun evınde ????

kızlar teşekkür ederim ayy merve ne güzel olurdu elden versen hem görüşsek eşim kadıköyde kalmışta hani giderse o tarafa gider diye düşündüm belki avrupa yakasınada gider haklısın umutcum tabi dicen saol sedacım hava durumları için ben biyerlere gitmiyorum da umut hani canım sıkılıyor dağıtıyım biraz diye tabi trafik ve soğuk bunlar sıkıcı bakalım gelemeyiz heralde

sağol edacım, hepsine maşaAllah
biz multivitamin olarak multitabs kullanıyoruz...

ağzını mı kilitliyor hiç mi açmıyor canım serkan borayı sepete mi koydun :)) ?

Yaa sorma ağzını kilitliyor zorla diline değdirdiğimde öğlüyor midesi kalkıyoorr,nefessiz kalıyor boğulacak gibi,napıcamı şaşırdım hepsine aynı şekilde elma suyu,çorba,rezene,damlaları offffffff

EDAAAAAAAAA yav sen onu sepetemi koydun..oy ben ölürüm...allafımm yaa.....allah iyiliğini versin nerden geldi aklına muzursarıııkaydirigubbakcemile3

Evt canım sepete koydum yıkadımm asacaktımm kurusun diyekaydirigubbakcemile3
Ya annem saolsun:))) onun aklına gelmiş,bende hemen fotosunu çekim dedimmm

canım umutun dediğine katılıyorum soğuk kapablir..Ne kadar dikkat etsende alıyorlar bir yerden.... araba sıcak oluyor inince de soğuk..
Ben annemlere bile geçmiyorumm 2 apartman olduğu halde aramızda...nadirdir geçtiğim
Az kaldı arzucumm,birazcık daha sabrediceğiz sonra bol bol acısını çıkartırız...

Kızlar bu hamilelik muhabbetiyle beni de korkuttunuz geçen gün test yaptım da çok şükür bir şey çıkmadı...

Son düzenleme:
buluştuk canıım
niye gelmediin bakiim?
klava:

benim kız kardeşim zara çocuk bölümünde müdür ondan hep zara giyiniyoruz:sm_cool:

yaa bu ferro sanol dışında başka demir ilacı yok mu?
kabız yapıyor tadı da çok iğrenç veremiyorum ben..
siz ne kullanıyorsunuz?

duygucum dr. ibrahim saraçoğlu idi galiba adı, onun internet sitesine 1 bakıver,
çiğ dereotu aç karnına yenilince hemeroide iyi geliyordu sanırım..
sen yine de kendin bak a.s hemen geçer inşAllah canım..

Mervecim dereotunun ağacı çıkmak üzere içimde eşim sürekli çim gibi kokuyorsun diyor bana o derece yanikaydirigubbakcemile3Teşekkürler ilgin için canım benim.. Edacım çok sagol..Bende sizin fotoğrafınıza bayıldım çok tatlı olmuş yaa:))

Ay çok teşekkür ederim canım arkadaşım o senin lokumluğunkaydirigubbakcemile3Yazdım bir yere bende satarım bunu artıkınkaydirigubbakcemile5

yaa bu ferro sanol dışında başka demir ilacı yok mu?
kabız yapıyor tadı da çok iğrenç veremiyorum ben..
siz ne kullanıyorsunuz?

Ferro sanol mahfetmıstı egeyıde biz ferruma geçtık hemen..Hem kabızlıktan kurtulduk hemde tek başına veriyorum ben her sabah içiyorda çok şükür...

ferrum bebekler için olanı mı Duygu?
o kabız yapmıyor mu?Sanki tüm demir ilaçları kabız yapar gibi biliyorum ben ama

ondan alayım bari.Şu multitaps da demir yok mu?

sağol edacım haklısın benim gezme sevdam yüzünden hasta olmasın kuzu sağol fikrin içinŞeniz

gülcüm ferrum kullanıyoruz biz günlük 10 damla 1 elma 1 havucun suyunu sıkıp öyle veriyorum başka türlü içmez çünkü(kabızlık hiç yapmadı bu arada)

Son düzenleyen: Moderatör:
gülüümm beim dr. ferrum verdi onu kullanmaya başladım 2 gündür.ama biliyorsun benimki kakaya devam.sütümü sindiremiyor velet..

ferrum bebekler için olanı mı Duygu?
o kabız yapmıyor mu?Sanki tüm demir ilaçları kabız yapar gibi biliyorum ben ama

ondan alayım bari.Şu multitaps da demir yok mu?

evet canım bebekler ıcın olanı..Ben ghiç birşeyle karıştırmadan verıyorum...Her doktor farklı vermıs anladığım kadarıyla..Bızımkıde 8 damla emzırmeden 1 saat sonra veya once...

Ya kızlar Ege de iki değişik huy başladı yaklasık 10 gundur falan..Birincisi deliler gibi çığlık atıyor(Ben bıle o kadar bağıramam)2.side sabah mesela kalkınca yanımda yatarken yada emzirirken bir eliyle deli gibi vuruyor..Resmen canımıda yakıyor yani..Sizin kuzularda yapıyormu??

Mervecim dereotunun ağacı çıkmak üzere içimde eşim sürekli çim gibi kokuyorsun diyor bana o derece yanikaydirigubbakcemile3Teşekkürler ilgin için canım benim..[/COLOR

Son düzenleme:
[

Canım bizimkisi de çok kötü bağırıyorrr,sesini inceltiyorr,acayip bir şekilde sanki kuyruğuna basıyor birisi:mymeka:....
bağırmaktan boğazları tahriş oluyor sonra öksürüyoorr sıpaa..
emerkende vurmuyor ama üstümdekilerle oynuyor,saçımı çekiyor hımmm birde pantolonunu yukarıya doğru çekiyor sanki dereye girecekte paçasını topluyoo akıllıkaydirigubbakcemile3

Bu arada kimse soruma cvp yazmamışşş Merve hariç klava:
multivitamin ne kullanıyorsunuz arkadaşlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…