- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #14.861
canım ben de mecburiyetten Ayça için herşey,çok uyuz oluyorum ama ne yapayım bakıcı mı ASLAAAA...
ay ne dikkatlisiniz siiiiz evet zara canıım..ben de büşbüşün mini elbisesine bayılmıştıım...
kaydirigubbakcemile5
slm kızlar....
aslında yarın yazacaktım ama dayanamadım... dr a gittik bebeğimi gördün kocaman olmuş... 15 haftalık hamileymişim meğer... çok şaşırdım yaaa...oğlumu emziremeyecekmişim artıık... çok üzüldüm...senağlama
sağol edacım, hepsine maşaAllah
biz multivitamin olarak multitabs kullanıyoruz...
ağzını mı kilitliyor hiç mi açmıyor canım serkan borayı sepete mi koydun :)) ?
EDAAAAAAAAA yav sen onu sepetemi koydun..oy ben ölürüm...allafımm yaa.....allah iyiliğini versin nerden geldi aklına muzursarıııkaydirigubbakcemile3
kızlar teşekkür ederim ayy merve ne güzel olurdu elden versen hem görüşsek eşim kadıköyde kalmışta hani giderse o tarafa gider diye düşündüm belki avrupa yakasınada gider haklısın umutcum tabi dicen saol sedacım hava durumları için ben biyerlere gitmiyorum da umut hani canım sıkılıyor dağıtıyım biraz diye tabi trafik ve soğuk bunlar sıkıcı bakalım gelemeyiz heralde
buluştuk canıım:1shok::1shok: pufff cok sasırdım ya nasıl anladın hamıs oldugunu doktoramı gıttın??
,bende daha regl olmadım ama test yapmıstım negatıf cıkmıstı bıdahada yapmadım , bıraz zor olacak senın ıcın ama hayırlısı boyleymıs
allah once sana sonra bebıslerıne saglık kuvvet versın ınsallahlaelaelaelaelae
kzılar bulustunuzmu umutun evınde ????
benim kız kardeşim zara çocuk bölümünde müdür ondan hep zara giyiniyoruz:sm_cool:kaydirigubbakcemile3 zaranın kız bebek koleksiyonunu tek tek incelemiştik de oradan tanıdık geldi canım kaydirigubbakcemile2 çok tatlı şeyler oluyor yaa, miniminicik kabanlar içinde de aynı boy elbiseler gözüm dönmüştü görünce onları, ama yürüsün barii yatan çocuk onu ne etsin diyerek engellediler beni :CüvCüv: kaydirigubbakcemile3
duygucum dr. ibrahim saraçoğlu idi galiba adı, onun internet sitesine 1 bakıver,
çiğ dereotu aç karnına yenilince hemeroide iyi geliyordu sanırım..
sen yine de kendin bak a.s hemen geçer inşAllah canım..
Edacım çok sagol..Bende sizin fotoğrafınıza bayıldım çok tatlı olmuş yaa:))İyi akşamlar Arkadaşlar...
Ne güzel buluşmuşsunuz, tebrikler: azıcık kıskandım..:dilcikar:
Bebişlerinizde çok tatlı çıkmış Maşallahsarmaş dolaş olmuşlarr hemen...
Duygu saç rengin sana çok yakışmış canım,bende düz renge geçmek istiyorum en yakın zamanda....
Maibeyaz bayağı büyükmüş,Allah tamamına erdirsin canm...
Fatma senin leblebin çok tatlı yaa maşallah..
Büşra kızımızda çok güzel onada Maşallah...
Bebişleri için nutrigen şurup kullanan varmı (multivitamin)??
dr.umuz deviti bıraktırdı buna başlattı..
Birde ek gıdalara geçmek istiyorummm ama bizimkisi istemiyoorr:a015:ağzını kilitliyor,napıcağımı şaşırdım..
farklı bir metod kullanan var mı?
kaydirigubbakcemile3bu laflar rahmetli ananemden kulağımda kalmış..neyı çağrıştırdıklarını bilsemde tam kelıme anlamlarını bende soyledıkten sonra öğreniyorum..ama dogru bi benzetme yapmışım..lati lokum bogazdan rahatlıkla geçen,yapışmayan tatlı lokum imişkaydirigubbakcemile3
yaa bu ferro sanol dışında başka demir ilacı yok mu?
kabız yapıyor tadı da çok iğrenç veremiyorum ben..
siz ne kullanıyorsunuz?
ferrum bebekler için olanı mı Duygu?
o kabız yapmıyor mu?Sanki tüm demir ilaçları kabız yapar gibi biliyorum ben ama
ondan alayım bari.Şu multitaps da demir yok mu?
Mervecim dereotunun ağacı çıkmak üzere içimde eşim sürekli çim gibi kokuyorsun diyor bana o derece yanikaydirigubbakcemile3Teşekkürler ilgin için canım benim..[/COLOR
]
ayy duygu ya gece gece ne güldürdün yaww ay cok yasa emiii:roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3
gül cnm bende ferrumdan veriyorum ıyyk o ferro sanol iğrenç ya resmen demir tozu kokuyo.. ben katlanamıyom kokusuna bebiş nasıl içssin ben içiremedim:1no2:
gittim ferrum aldım onun tadı nisbetten daha iyi tavsiye ederim..a.s
Mervecim dereotunun ağacı çıkmak üzere içimde eşim sürekli çim gibi kokuyorsun diyor bana o derece yanikaydirigubbakcemile3Teşekkürler ilgin için canım benim..[/COLOR]
ayy duygu ya gece gece ne güldürdün yaww ay cok yasa emiii:roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3
gül cnm bende ferrumdan veriyorum ıyyk o ferro sanol iğrenç ya resmen demir tozu kokuyo.. ben katlanamıyom kokusuna bebiş nasıl içssin ben içiremedim:1no2:
gittim ferrum aldım onun tadı nisbetten daha iyi tavsiye ederim..a.s
:roflol::roflol:bende kendime çok gülüyorum yaaa..Gerçekten ama çim yemiş gibi hissediyorum kendimi çiğ çiğ yarım demet dereotunu yiyince:bbo:
Ya kızlar Ege de iki değişik huy başladı yaklasık 10 gundur falan..Birincisi deliler gibi çığlık atıyor(Ben bıle o kadar bağıramam)2.side sabah mesela kalkınca yanımda yatarken yada emzirirken bir eliyle deli gibi vuruyor..Resmen canımıda yakıyor yani..Sizin kuzularda yapıyormu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?