Doğum yapmış olan anneler buraya....

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Pardon Edacım ben görmedım biz kullanmıyoruz canım..

cümleten iyi geceler kızlar :1rolleyes:

bizde kullanmıyoruz edacım multivitamin
:1hug:

Teşekkürler canım,bende burdaki arkadaşların hemen hemen hepsinin multivitamin kullanıyor diye düşünüyordumm:çok üzgünüm:..
İyi geceler,Allah rahatlık versin...

Bende çıkıyorum..Hepinize İyi geceler Allah rahatlık versin...

Merhaba arkadaslar, benim papidik 1,5 aylik ve 4 yasina kadar d vitamini kullanicak, ayrica k vitaminide veriyorum. Multivitaminler bebekler icin gereklidegil, beslenmesi iyi oldultan sonra multivit gereksiz, zAten vitaminlerin fazlasi oldugu gibi disa atiyor vucut

hepinize iyi geceler kıslaaarr yarıın görüşürük hepinizee deriiinn uykulaar..byeee
kısss mervee gördüm senii bakıp bakıp kacmaaa haa:))hihoyyyt

hepinize iyi geceler kıslaaarr yarıın görüşürük hepinizee deriiinn uykulaar..byeee
kısss mervee gördüm senii bakıp bakıp kacmaaa haa:))hihoyyyt

cevap yazıyodum kuşum Şeniz

biz de büşramla yan yana uyuyacağız kocaman yatakta :dance:
çok rahat oluyor böyle valla eşim duymasın kaydirigubbakcemile3
sana da deriiiin uykular olsun..

]

cevap yazıyodum kuşum Şeniz

biz de büşramla yan yana uyuyacağız kocaman yatakta :dance:
çok rahat oluyor böyle valla eşim duymasın kaydirigubbakcemile3
sana da deriiiin uykular olsun..

ooohh ohh hadi bakalım bide rahat rahat uykunuzda bölünmezse mirmirmirmir
sizden keyifli yok oh kocişe de gelince sensz olmadı hayatım bu yatak bana büyük geldi kanepeye yattım dersin hihikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

haydiinn allah rahatlık vere cüsss
[/COLOR][/B]

çok iyi akıl ettin canım geldiğinde de böyle söliciim kaydirigubbakcemile3
:roflol:
sağol canım hadi uyuyalıım artık
tatlı rüyalar.. a.s.

organikkardeş neden verıyolar gereksızse...bende multıtabs kullanıyorum artık bılmıyorum hangısı iyi..son zamanda nurseharvey dıye bı şurubun cok methını duydum..soguk algınlıgı,gazsancısından diş sıkıntısına kadar kuzuları rahatlatan tamamen bıtkısel bı şurupmu...cümleten hayırlı geceler..bendeniz mortingennnnn.......

:1shok::1shok:Allah Sağlıklı sıhatli versin bundada vardır bi hayır ama daha yeni bi dogum atlaşmışken yeniden hamişsin zor Allah yardımcın olsun canım
herkese iyi geceler

canım ben cananlara gitmek istiyorum mart sonu gibi..nuray,sen bi kişi daha vardı o tarafta..olmazsa hepberaber yenı bı buluşma yaparız..heh hıcranda orda............sarıkafaya hangı nutrıgenı verdı doktor..baktımbıçok çeşidi var..ama ben beğendım benımkıne başlamak istiyorumda...

günaydınnn larrrrrrr, günaydın deryacım., dün akşam eve gitim süt sağarken baktım bir ara canım siteye, bugünde sür sağma makınamın bi aparatını evde unutmuşum yaaaaaaaaaaa klava:

günaydınnn larrrrrrr, günaydın deryacım., dün akşam eve gitim süt sağarken baktım bir ara canım siteye, bugünde sür sağma makınamın bi aparatını evde unutmuşum yaaaaaaaaaaa klava:

canım elle sağ
göğsünü alttan destekle hafif içe bastır çek bastır çek biraz uzun olur ama öylede sağabilirsin eve gidemiyosan.
ilk başta gelmiyo sonradan geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…