- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #14.901
cevap yazıyodum kuşum Şeniz
biz de büşramla yan yana uyuyacağız kocaman yatakta :dance:
çok rahat oluyor böyle valla eşim duymasın kaydirigubbakcemile3
sana da deriiiin uykular olsun.. :1hug:
organikkardeş neden verıyolar gereksızse...bende multıtabs kullanıyorum artık bılmıyorum hangısı iyi..son zamanda nurseharvey dıye bı şurubun cok methını duydum..soguk algınlıgı,gazsancısından diş sıkıntısına kadar kuzuları rahatlatan tamamen bıtkısel bı şurupmu...cümleten hayırlı geceler..bendeniz mortingennnnn.......
canım ben cananlara gitmek istiyorum mart sonu gibi..nuray,sen bi kişi daha vardı o tarafta..olmazsa hepberaber yenı bı buluşma yaparız..heh hıcranda orda............sarıkafaya hangı nutrıgenı verdı doktor..baktımbıçok çeşidi var..ama ben beğendım benımkıne başlamak istiyorumda...
evet canım.ben kullandım çok memnun kaldım.yine hafif burnu falan aktığında veriyorum.dr.lar bana taamen bitkisel dedi..(nursehervay).şiddetli gaz sancılarında bebeğimi çok rahatlatmışt.organikkardeş neden verıyolar gereksızse...bende multıtabs kullanıyorum artık bılmıyorum hangısı iyi..son zamanda nurseharvey dıye bı şurubun cok methını duydum..soguk algınlıgı,gazsancısından diş sıkıntısına kadar kuzuları rahatlatan tamamen bıtkısel bı şurupmu...cümleten hayırlı geceler..bendeniz mortingennnnn.......
canım ben cananlara gitmek istiyorum mart sonu gibi..nuray,sen bi kişi daha vardı o tarafta..olmazsa hepberaber yenı bı buluşma yaparız..heh hıcranda orda............sarıkafaya hangı nutrıgenı verdı doktor..baktımbıçok çeşidi var..ama ben beğendım benımkıne başlamak istiyorumda...
Ya kızlar Ege de iki değişik huy başladı yaklasık 10 gundur falan..Birincisi deliler gibi çığlık atıyor(Ben bıle o kadar bağıramam)2.side sabah mesela kalkınca yanımda yatarken yada emzirirken bir eliyle deli gibi vuruyor..Resmen canımıda yakıyor yani..Sizin kuzularda yapıyormu??
:roflol:
ne bakıyon lan..Babama derim haa...
nasılsınız kızlar..umarım iyisinizdir..çıkacam birazdan..aytencimm kaçak yazıyorum ben.beni yakalabilne aşkolsun.yazıp kaçıyorum..öptüm sizleri...
ayten naber canımm
yakışıklı cool man ege paşam nasıl
günaydın kızlarrr,
umarım hepiniz iyisinizdir ,bebişler afiyettedir..... ya foto falan koyuyorsunuz bebişlerin falan işyerinde açılmadığı için resimler yorum yapamıyorum ,kusura bakmasın kimse,yanlış anlamasın ...sitenin açıldığına dua ediyorum zaten çoğu site yasaklı bizde keşfetseler bunu da kapatırlar...
deniz ek gıdaları yavaş yavaş almaya başlıyor...sabahları annanesi milupanın portakallı mısırlı kahvaltısından yapıyo 2 gündür onu yiyor dün biraz zorlanmıştı bugün daha güzel yemiş tabii oynaya oynaya bugün içine keçi peyniri ,pekmez ve azcık yumurta sarısı da koyuldu ... afiyet olsun tosunuma .
sonra da sütünü içecek diğer öğünlerde arada da meyve falan yediriyo annem ...ben de dün akşam armutlu muhallebi verdim onu da yedi oynaya oynaya ...dün küçük mama kavanozuna yoğurt mayalamıştım sabah baktım tutmamış bakalım bu akşam tekrar deniycem herhalde sütü biraz fazla soğutmuşum
multivitaminlerden bahsetmişsiniz doktor bize vermedi sadece devit kullanıyoruz bide geçen aydan beri ferrum
gözdecim yaaa..portakallı mısırlı kahvaltı artı pekmez,keçipeyniri ve yumurta sarısımıı:1shok:ukalalık olucak ama bırden fazlaolmamaışmı..pekmez alerjı yapabılır..yumurta hele 6dan sonra az az dıyolar..sizler annesütü verıyosunuz azda olsa..bence bıranda bukadar karıştırmasan..ananesı yogurt yapmıştı ertesı gunede verdım hemen kabardı..portakal bıle alerjı yapabılır..sonra ben ne yedırdım neden oldu dıye düşünüyosun..ben golden goata geçtim..gayet güzel..bence tahıllar ve sebzeler yeterli şimdilik azar azar..pekmezde deneye deneye versen ..ben suyun içine bi damlacık koyuyyorum suyun tadı kırılsın dıye..sen en iyisini bilirsin..benımkı hassas dıye gözümkorkuyo...
gözdecim birden yüklenmişsin sanki canım yaaaa, biz hala yoğurt elma suyu havuç suyunun dışına çıkmadık. 6. aydan sonra azar azar geçelim diyoruz, gerçi senin doktorun öyle demişti sanırım istediğini ver demişti.
buluştuk canıım
niye gelmediin bakiim?klava:
valla cok ıstedım ama anam sız teee nerde bulusmussunuz bız anca 2,5 saatte oraya gelebılırdık zordu yaniii yazın bızım sahıle gelın burda denız havası alalım kahvaltı ısmarlım sıseeee:lepi:
buarada resım koydunuzmu ben goremedimmmsenağlamasenağlama
günaydınlarrr herkeseee:teytey::teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?