Doğum yapmış olan anneler buraya....

Gününüz güzel geçmesi dileğiylee günaydın Arkadaşlarr.....a.s.

cevap yazıyodum kuşum Şeniz

biz de büşramla yan yana uyuyacağız kocaman yatakta :dance:
çok rahat oluyor böyle valla eşim duymasın kaydirigubbakcemile3
sana da deriiiin uykular olsun..
:1hug:

Seni gidi gidiiiiii....
(evt yaa yatak olayı güzel oluyor kocaman yatakta oğlum ve bennkaydirigubbakcemile3
ama yanımda olsun da çekyatta yatmaya razıyımm )
Bu cmt gelecek İnşallah....

Umutcum nurseharveys bitkisel ama bizim gaz sancılarımız olduğu zaman pek bir işe yaramamıştı gerçi tavsiye edenler var ama diş için rahatlattığını hiç duymamıştım....
şurubun ismi nutrigen mineral şurup diye geçiyor... sitesine onu koymamışlar içinde d vitaminide var...
dün üzümlüsünü almışlar bizimkiler yanlışlıkla ama onun içinde d vit. yok...

Canım çok isterim seninle tanışmayı ve diğer arkadaşlarla da ama eşimi ikna etmek zor olacak belki ablamla gidicem dersem ikna olur yada bizde toplanılırsaa mart sonu gibi tekrar konuşuruz o zaman...merve de gelir belki...

evet canım.ben kullandım çok memnun kaldım.yine hafif burnu falan aktığında veriyorum.dr.lar bana taamen bitkisel dedi..(nursehervay).şiddetli gaz sancılarında bebeğimi çok rahatlatmışt.

canım beklerim.bu tarafta varsa gelmek isteyen bana gelebilirler yani ben de toplanabiliriz..( büyükçekmece) bilmeyenlere duyurulur..

duygucum o çingene gibi bağırma 15 gündür benimkin de de var.derdini bağırarak anlatmaya çalışıyor.uykudan kalkıyor bağırarak ağlıyor.bazen bu seslere tahammül edemiyorum.bu arada benim oğlum da seninki gibi tombiş e kel.seninkine benzior..

kızlar okuldayım.dersim boş şu saatte.nöbetçiyim bugün.eve eçince yine mesaj atarım

kızlar derya gerii gelmiş gördünüzmü çok sevindim yaaaaa:sm_cool: haydi lil li li yarrr haydi li li li yarrrrrrrrrrrrrr:teytey:

nasılsınız kızlar..umarım iyisinizdir..çıkacam birazdan..aytencimm kaçak yazıyorum ben.beni yakalabilne aşkolsun.yazıp kaçıyorum..öptüm sizleri...

deryacım bana özelden msn adrsii verirmisin.seninle konuşmam gerek..derya diye benimle konuşuyor kazenler.benim msn adresimi yayıp ben deryayım diyormuşun.bilgin varmı bilmiyorum.sorun çıkıyor.bu yüzden banlandım.neyse derdimi anlattım.da banımı kaldırdılar..beni ekle lütfen..

günaydın kızlarrr,
umarım hepiniz iyisinizdir ,bebişler afiyettedir..... ya foto falan koyuyorsunuz bebişlerin falan işyerinde açılmadığı için resimler yorum yapamıyorum ,kusura bakmasın kimse,yanlış anlamasın ...sitenin açıldığına dua ediyorum zaten çoğu site yasaklı bizde keşfetseler bunu da kapatırlar...
deniz ek gıdaları yavaş yavaş almaya başlıyor...sabahları annanesi milupanın portakallı mısırlı kahvaltısından yapıyo 2 gündür onu yiyor dün biraz zorlanmıştı bugün daha güzel yemiş tabii oynaya oynaya bugün içine keçi peyniri ,pekmez ve azcık yumurta sarısı da koyuldu ... afiyet olsun tosunuma .
sonra da sütünü içecek diğer öğünlerde arada da meyve falan yediriyo annem ...ben de dün akşam armutlu muhallebi verdim onu da yedi oynaya oynaya ...dün küçük mama kavanozuna yoğurt mayalamıştım sabah baktım tutmamış bakalım bu akşam tekrar deniycem herhalde sütü biraz fazla soğutmuşum
multivitaminlerden bahsetmişsiniz doktor bize vermedi sadece devit kullanıyoruz bide geçen aydan beri ferrum

:roflol:

ne bakıyon lan..Babama derim haa...

ayy bu resim çok hoş yaaaaaaaaa:roflol: ismet yılmaza bak nasıl pısmış çocuk oda pek yakışıklı yaaaa kimselere passs vermeyecek gibi sanki, gülcüm senin kızzz ne bakıyon diye sıkıştırmış yılmazı ama yılmaz da sanamı bakıyodum bee der gibi bakmışşşşşşş:roflol::roflol: kendi kendine gelin güvey olmaaa demişş sankiiiiiiiiisengözlerimebaksanab:roflol:

Son düzenleme:
gözdecim yaaa..portakallı mısırlı kahvaltı artı pekmez,keçipeyniri ve yumurta sarısımıı:1shok:ukalalık olucak ama bırden fazlaolmamaışmı..pekmez alerjı yapabılır..yumurta hele 6dan sonra az az dıyolar..sizler annesütü verıyosunuz azda olsa..bence bıranda bukadar karıştırmasan..ananesı yogurt yapmıştı ertesı gunede verdım hemen kabardı..portakal bıle alerjı yapabılır..sonra ben ne yedırdım neden oldu dıye düşünüyosun..ben golden goata geçtim..gayet güzel..bence tahıllar ve sebzeler yeterli şimdilik azar azar..pekmezde deneye deneye versen ..ben suyun içine bi damlacık koyuyyorum suyun tadı kırılsın dıye..sen en iyisini bilirsin..benımkı hassas dıye gözümkorkuyo...

nasılsınız kızlar..umarım iyisinizdir..çıkacam birazdan..aytencimm kaçak yazıyorum ben.beni yakalabilne aşkolsun.yazıp kaçıyorum..öptüm sizleri...

canım belli oluyor kaçak yazdığınn maaşşallahhhh sanaönceden kahvaltı yemek derdin vardı şimdide görev derdiiiiikaydirigubbakcemile2

yaa aytencim,fotojenık deil bunlar..benım yavrum valla daha güzel..ama mübala etmıyorum ayçaçizgifilmden fırlamış gibi..gördüğüm en tatlı kız bebeklerden..hakıkaten müthiş..valla acayıp özendimkız çocuguna onu yakından gördükten sonraama kıvanç geldı..forsumuz fena bozuldu..anamkafamın etini yedi meme ver şu çocuga bak şu paşaya nasıl büyümüş diye..yahu anne dıyorum yok olsa dukkan senın..depresyona sokcak benı farkında deil..zaten saolsun mısafırler sankı onundu..gün onun günüydü..bi yakamı bırakmıyo anacım..sayesınde şımarık kız çocugu tribinden kurtulamadım beaa..ama kıvanç benımkıyle yanyanayken noktayla virgül gibiydirlerkaydirigubbakcemile3

gözdecim birden yüklenmişsin sanki canım yaaaa, biz hala yoğurt elma suyu havuç suyunun dışına çıkmadık. 6. aydan sonra azar azar geçelim diyoruz, gerçi senin doktorun öyle demişti sanırım istediğini ver demişti.

canım yaa bende tam bilemiyorum ki işte bizim doktor herşeyi verebilirsin dedi .hatta doktora özellikle sordum az az mı vereyim yok dedi doyana kadar verebilirsin .. bu söylediğim şeylerden kahvaltının içine azcık koyuldu zaten mesela 2 çay kaşığı pekmez,yumurta sarısının 4 de 1 'i , peynirde bizim bir lokmada alacağımız kadar .. alerji konusunda haklısın deniz zaten çok alerjik ama şimdiye kadar yedikleri bişey yapmadı bakalım ,deniz sebzeleri sevmedi o yüzden ona şimdilik biraz ara verdik tahıl derken neyi söylüyosun canım ? golden goat da sevmedi eşşek sıpası bir kutu duruyor öyle açılmış üzerinden 2 ölçek alınmış

Gunaydın kızlarr...
Benım kı de çığlık atmayı alıskanlık ettı bu ara..
ve ellerı zaten meshurdu delı gıbı hırsla hem kendı karnına fılan vuruyr hemde emzırırken saga sola carpıyor bana da vuruyor tabıı :)) klava:
çığlık atmayı yenı ogrendıler sanırım degısık geldıgı ıcın mı sureklı yapıyorlar nee... kaydirigubbakcemile3
bagırıyor bagırıyor hele bır de dılını cıkararak bagırması var sonra bogazı kuruyor heralde bagırmayı kesıyor ehe ehe yapıyor devam edıyorr... :roflol:

aytenn egenin avatardaki resim de fena karizmaa haa
büyük adam gibi bakmış kolları koymuş falan yavrum benimm

bi de ben biraz tribe girdim sanırım bu yemek konusunda ... biraz da korktum baştan almayınca yemiycek zorlancaz sandım . o yüzden biraz fazla mı yükleniyorum acaba...
ama doktor demedi ki bana mama ver die .... yemek yesin dedi ... off bilemedim walla , ben korktum çok deniz ek gıdalara karşı çıkınca dedim çocuk aç kalcak .... amann emzirmek ne güzeldi yaa daya memeyi gitsin

canım madem mama verme yesin dedi sende yedir..ama o dediğin ölçekleri ben bıle vermyoyum..iki çay kaşığı büyük bişi bizim için misal..yumurtayı zaten araştır bence helebı alerjı olurlarsa mahrum kalırlar..canını sıkma..neleri aştık bunlarımı aşamicaz..deneye deneye bulucazelbet..tahıllı derken hazır mamaları kastettım..tahıllı kaşıkmamaması..yok sütlü prinçli,mısırlı sütlü,irmikli sütlü gibi oluyolar..bende tahıllara yenı gectım benımkıde sebzeden başka bişi yemıyo...valla inşallah allahımabu golden goat güvenılıriyi bişydirde benımkı toparlar kilo alır..annanesı vermıi işte portakallı sütlü misal bi sabah için bu yeterli..yogurtta mısal dediğimgbi annem tamyaglı ıneksütünden yapmıştı ben evde lıghttan yapıyodum..bişi olmuyodu..amayogurdu bıleıkı gun üstüste yıyınce kabardı...telaşe yapma rahat ol..sonucta hepsinin bi düzeni olucak allahın izniyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…