Doğum yapmış olan anneler buraya....

ama tv izletmek çok tehlikeli... bebeğin dikkati ve zekasını negatif etkiliyo... bizimki de çok seviyo tv seyretmeyi ama ben izletmiyorum...

benim bildiğim tv izlemek konuşma döneminde önerilmiyor..çocuk konuşmaya çalışıyor cevap gelmiyor ..bu nedenle ya geç konuşuyor ya da spastik olabiliyor...ama bu aylarda bir riski yok bence...zaten baby tv açıyorum..akşamları ama hangi kanal açıksa bakıyor tabi...tüm akşam bebeğiyle oturup konuşan yoktur sanırım...

ay derya cok guldurdun benı valla:roflol:malesef tum zamanımızı ayırmamız ımkansız bebıslerımıze.evde ıs oluyor yada baska seyler...bende onun ıcın ızletıyorum acıkcası ısım varken..ana kucagında ızlıyor ve cok hosuna gıdıyor bende su donemde cok sakıncalı oldugunu dusunmuyorum ama sadece benı dusunduren gozlerı deryacım ınsallah bozulmaz cunku bızım oturdugumuz oturma odası bır haylı kucuk...

duygucum ben de hastane dr.una götürüyorum..
birkaç hastane değiştirdim sonunda bir dra. ısındım ona devam ediyorum..
özel muayeneler çok pahalı 200 ytl sordum bir tanesini..

iyi akşamlar arkadaşlarr
bebişlerinizin resimlerini koymuşsunuz ne tatlılar yaaa...maşallah hepsine,Allah bağışlasın
canım ben rota aşısını yaptırmayı düşünüyorumm benim arkadaşımın 1 yaşındaki oğluna ilk bal yedirdiklerinde hasta oldu ateş,kusma vs. bayağı çekti yavrumm.balın içindeki bir virüsten dolayı...
hastanedeki ç.doktoru söylemiş,bu rota virüsünü yaptırmış olsalarmış çocuğun bağışıklığı olurmuşşş

Son düzenleme:
maşaAllah annesi çook tatlı :ecrin_bebek::CüvCüv: :hooray:

saol bitanem bende dün senin kızın yıldızlar :ecrin_bebek:içindeki fotorafına baktım senin ki öylee uy yerim bennn onu ayrıca ablamın kızının adıda büşra ben koymşdumda adını sositososito müjeli habe demek anlamıda çok güsel adıyla yaşasın minik kuş:CüvCüv:

mrb kızlar uzun zamandır giremiyorum.benim kız biraz cadı da.hiç durmuyor çok ağlıyor gazımız çok fazlaymış.bugün 47 günlük oldu ama sorunumuz çooookkkk anne sütüm yetmediği için günde iki defa 60 cc mama takviyesi yapıyordum biberonla.3 gündür anne sütünü 5 dakika kadar emiyor sonrada basıyor bağırtıyı.emmek istemiyor gibi acaba terk mi ediyor diye aklıma geliyor.kızlar bu durumda olan var mı?

ayda bi kez götürüyorum canım ben.ama tam kafama göre bi dr daha bulamadım.ilk ay özel hastaneye götürmüştüm sonraki ay başka bi doktorun muayenehanesine götürdüm ama bu ikisini de bırakacagım.başka bi dr götürmeyi düşünüyom medical parkta

duygu1912 canım bende daha önce 2 tane doktor denedim ama memnun kalmadım ilgisinden, şimdi ise özel doktora götürüyorum ve çok memnunum nekadar zamanda bir soruna ise doktor zaman takibi yapıyor zaten ve ona uyuyorum bende.... sana da bu konuda iy, araştır derim çünkü bebişlerimiz bizler için elbette çok önemli ve doktorları da en azından bunu anlayacak kapasitede olmalı ve ona göre ilgilenmeli...

evet canım, daha önce yazmıştım aynı dertten muzdaribim bende yaklaşık 15 gündür biberonla mama takviyesi yapmaya başladım ve şu anda beni tamamen braktı sütümü sağdım ama sütümde zamanla gelmemeye başladı artık emzirme olayımız bitti tabii bunu kabullenmek benim için inanılmaz zor oldu çünkü bebeğimin sağlığından sonra istediğim en özel şeydi onu emzirebilmek ama olmadı şimdi sadece mama veriyorum sende mama vermeye başladığına göre bu duruma hazırlıklı ol ama unutma herşey onların sağlıkları için kendini bu konuda fazla yıpratma çünkü inan bana ben memeden kesildiği 3 gün kabuslarla uyandım ve seninde bunları yaşamanı istemem, sana nacizane tavsiyem...

Selam aytege;
Yazını okudum da, bizimde kızımızın bi ara ultrasonda doktor bi böbreği büyük gibi demişti. Sonraki 3. hafta normale dönmüş, belki çişi vardı gibi konuşmuştu. Ama benim de hep aklıma takıldı bu. Doktora kontrole gittik ama bunu unutmuştum sormayı. Bi dahaki gidişimizde bunu da soracağım. Nasıl muayene edilip , kontrol ediliyor? Ultrason ile mi bebeğe bakıyor? Antibiyotiği nasıl verdi bebeğe ? SAdece antibiyotik yeterlimiy miş?

Bizim ilk başlarda kilo kaybı gibi sorunlar vardı o yüzden bizde haftada bi gitmiştik. Ama şimdi iyi , biraz mama ile normale döndük. Bu yüzden de artık ayda bir geleceksiniz kontrole dediler.Herhangi bi sorun çıkmaz ise ayda bi gideceğiz.SAğlık ocağında da aşılarını yaptırırken bi dahaki aya gün verip kontrole geleceksiniz , boy, kilo ölçümüne ediler. Yani sağlık ocağından da takip ediliyoruz. Hatta onlar çağırıolar ...

Aytege selam;
Bende yakında bende işe başlayacağım ve bebeğimi iş yerinin kreşine götüreceğim.Fakat benimde sütüm az çıkıyo yetersiz gibi. Bende mama veriyorum. Sen sağıp ne kadar cc sütünü bırakıyorsun ve bi öğünde ne kadar cc veriyorsunuz sütünden. Banada akıl verirmisin. Bende sağmayı düşünüyorum da, kaç cc veriyorsan ona göre kendimi ayarlayayım..
SAğol canım...

CANIM BENCE SENİN EMERKENAĞLAMAYA BAŞLIYOSA GAZI VARDIR BENİMKİDE YAPIYODU ACABA SÜTMÜ GELMİYOR DİYORDUM MEĞER GAZMIŞ, SAKIN VAZ GEÇME EMZİRMEKTEN, AMA GENEDE DEVAM EDERSE MUTLAKA SÜTÜNÜ SAĞ VER ANNE SÜTÜ ÇOK ÖNMELİ BÜTÜN VUCUT SİSTEMİ GELİŞİ AÇISINDAN. AMA BENCE BİR YERLERİ AĞRIYORDUR YADA GAZI VARDIRRR. SAKIN VAZGEÇMEa.s.:enbuyukkk:

ULTURASONDA BAKTI CANIM 1 HAFTA ÖNCE ANTİBİYOTİK BBEEBEKLER İÇİN OLANDAN ŞURUP ŞEKLİNDE , DEDİKİ İDRAR YOLLARINDAN ENFEKSİYON KAPMIŞ OLABİLİR DEDİ . BENİMKİDE GEBELİĞİMDE AYNI SENNKİ GİBİ OLMUŞTU. BANA HAMİLELİĞİNDEKİYLE BİR ALAKSI YOK U DOĞDUKTAN SONRA OLAN BİŞEY DEDİ CANIM ONUN İÇİN SEN İÇİNİ RAHAT TUT AMA ULTARASONA GİRSİN MUTLAKA BİR ZARARI YOK SENİNDE İÇİN RAHAT EDER.a.s.

BE İŞE BAŞLAMADAN ÖNCE 125 CC LİK 4 BİBERON BUZLUĞA BİRİKTİRMİŞTİM ŞİMDİDEN AZAR AZAR BİRİKTİR, İNTERNETTEN DE SÜT SAKLAMA KOŞULLARINA SÜRELERİNE BAK CANIM. BEN GÜNDÜZLERİ İŞ YERİNDE 2 TANE 125 CC LİK DOLDURUYORUM, AKŞAM EVE GİDİNCEDE BİR 125 CC LİK DAHA DOLDURUYORUM İŞTE ANNEM ONU GÜNDÜZLERİ ACIKTKÇA VERİYOR BENİMKİ GÜN İÇİNDE 2-3 BİBERON 125 CC LİK BENİM SÜTÜMÜ 1 TANEDE 40 YADA 60 CC LİK MAMA VERİYOR CANIM . AMA ÇALIŞMAYA BAŞLADIKTAN SONRAAA SÜTÜM AZALDI SANKİ DÜN MESELA 1,5 BİBERON ANCA DOLDUUU NE YAPSAM BİLMİYORUMMMMM:ecrin_bebek:

kızlar kolik müzikleri buldum 2 tane sizinle paylaşmak isterim ama buraya nasıl kopyalarım ki masa üstümde mp3 formatında?

Gül canım ben anne sütünden başka birşey vermiyorum gaz ilacı vermeyince sanki gazlarını daha rahat çıkarıyorlar demiştim. tabi bazen etkili olmuyor gazı varsa çıkaramıyorsa yapacak birşey yok saç kurutma makinesini yada elektrik süpürgesini çalıştırıyorsun olup bitiyor.
duygucum ben 2-3 kere dogum yaptıgım hastaneye götürdüm bir kere memlekette kardeşimin özel druna götürdüm sonrada saglık ocagına götürdüm dedigin gibi özeller çok pahalı geçen misafirlerim geldi kızılayda çok iyi çocuk dru varmış bir dahaki sefere oraya götüreyim diyorum.
deryacım malesef güzelim Ozan Ege uyuyana kadar oturup onunla konuşuyorum şekerim tabi bazen beyimiz yatmaktan hoşlanmıyor kalkıp birde gezinecegiz evin içinde. işlerimide gündüzleride geceleride uyudugu zaman yapabiliyorum ancak.
kızlar kolik müzikleri buldum 2 tane sizinle paylaşmak isterim ama buraya nasıl kopyalarım ki masa üstümde mp3 formatında?
ayy canım hemen ekleyebilsen keşke bende bilmiyorumki nasıl eklenir.
birde arkadaşlarr bizim bir zamanlar bir listemiz vardı isimlerimiz dogum tarihlerimiz dogum yapacagımız tarihler yazılı olan bir listeydi nerde o liste biliyormusunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…