Doğum yapmış olan anneler buraya....

ya hicrancığım maalesef...yarına düzelicekti belkıde alerjı dıye..sonra babası bak gördünmü yok bişiyi diyip savsaklicaktı..ya oda baba sonuçta allah razı olsun hem bılıyorum yavrusuna nekadar düşkün oldugunu..ama ben bişi dediğimde yapmama gibi bi huyu var..şu tabağı al desem başka tabak alır..cins..ve bıraz rahat işte..erkekler bıze pimpirik derler ama biz olmasak kımbılır daha neler olur..bazı sabahlar 6 dan 8 e babasına bırakıp uyuyorum..kalktıgımda yavrumun üstünde ne bi hırka ne ayagında patik eller burnu olmuş buz,mızıklanıyo ama yınede bırakmış salıncağına, bi mama verıyım belkı acıkmıştır dıye gelmıyo..guya bu becerıklı baba..yınede allah başımızdan eksık etmesın..ama inat adamla uğraşmak zor...ceylınınde acaba laktozu sindirememe gibi bi şikayeti olmasın?valla cahıl kafamla artık herşeyı kuruyorum acaba ne neden oluyo dıye..laktozu sındıremeyen bebeklerde ıshal iştahsızlık oluyomuşda ordan aklıma geldi ...

canım geçmiş olsun tekrar biran önce iyi olsun yavrucun gerçekten nerden nasıl doktor çıkacağı belli olmuyor işte Allah razı olsun

Anne varken babanın bir gözü görürmüş, anne yoksa iki gözü de görmezmiş çocuklarını:1shok:

net olarakta olmasada şu eskilerin lafı çok doğru :lepi:eşimde aynen zorla hasta ediyosun çocuğu diyor ama bilmiyorki biz hissediyoruz:1closedeyes:

umutcum tekrar geçmiş olsun uygun bir dr bulmana sevindim
a.s.

herkese mrb
kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için hepine teşekkür ederim
kusura bakmayın benim minik pek huysuz şu aralar onunla ilgileniyorum pek vakit bulamadım girmeye
bu arada bugün kontrolümüz var saat 5 te inşallah geçmiş der dr
öyle işte
bu arada bebeklerin gelişimleri bu kadar mı ortak olur ya benim oğlan da emzirirken falan sürekli vurup duruyo bana
bide dediğiniz gibi çığlık atıyo bu kadar olur yani
uykusu çok hafifledi sizdede aynı sorun varmı

bana takvim adresi verirmisiniz
benim takvim gitmiş yine
bugün tam 5 aylık oldukta seviniyorum
zaman ne çabuk geçiyo 5 ay nasıl geçtiyaaa gazdı ağlamaydı kusmaydı gülücüktü derken geçtigitti valla

benim bebişimde bu aralar boyna ses çıkartyor maşallah hiç susmuyo elleri ayakları hiç durmuyor.bende yere battaniye seriyorum koyuryorum onu da oraya kıpraşıp kıpraşıp duruyo hem o açıdan bize bakarken hoşuna gidiyor herhalde...oyun yatağında da durmuyoki pek en iyi çare o oldu belki bide hoppala alırım bilmiyorum....emzirirken de gene ısırıyo meme uçlarım gene yara oldu valla gece emzirirken ağladım o kadar yani...

kızlar yine uçak kazası
ne kadar sıklaştı bu kazalar :çok üzgünüm:
Allah yardımcıları olsun, aileleriine sabır versin..
bu kazaları duyunca içim kötü oluyo, çok sık uçağa biniyo benim eşim de senağlama
Allah göstermesin, hiçkimseye böyle kazalar, böyle acılar
:Saruboceq:

yaa ben kendimi gene böylee çok mutsuz hissediyorum arada gelip gelip gidiyolar bana yaaaa, bazen kendimi yalnız çaresiz falan hissediyorum hayattan fazlasını istiyorum az olduğunu düşününce sinir oluyorum, neden hep veren benimm diye düşünüyorum offfffffff kapkara içim neden böyle oluyor arada yaaa ben mutlu pozitif olmak istiyorum yaaa...................senağlama

Herkese Merhabalar.....:içelim:a.s

Canım ya umarım bir an önce sütün kesilir ve 2. çocuğunu doya doya emzirirsin...
Her şeyde bir hayır vardır.....
Allah bebişlerimizi ayırmasın bizden yeterki...
Bu arada 2 hafta sonra cinsiyetinide öğrenirisin belki....

Canım çok geçmiş olsun....kabarcıklar geçer üzülme bu kadar...huzursuzluğu da yoksa atlatırsınız bir an önce...çok mu verdin muzu?
gerçi seni bu kadar öfkelendiren ve üzen kabarcıklardan ziyade eşinin duyarsızlığı...
Eşin ailesinden böyle görmüş,kendisine göre doğru olanı yapıyor güyya...
Bence sen bu konuyu konuş,idrar yolu enfeksiyonun risklerini anlat(böbreklerin zamanla işlevini yitirmesine neden olduğunu filan Allah korusun tabi) ve götürmeseydik bunu öğrenemeyecektik ve vicdan azabı duymayacakmıydın gibilerinden...

Allah yardımcıları olsun uçaktakilerin...
Merve canım bizimkisi de biliyorsun çok sık biniyor ama yol trafiğine göre kaza riski kat kat az....
Ben ilk zamanlar aklıma çok getiriyordum da ne düşünürsen onu gerçekleştiriyorsun Allah korusun...

Son düzenleme:
kıssssss merve senin avatar reimlerin genelde şeker şeker olurdu ne bu yavv zombi gibibbbbiiii-tatlicadiarzu-

bugün o resimdeki kızın ruh halindeyim nedense şutarafagitti
aytencim..

edacım haklısın aklıma getirmemeye çalışıyorum ama bu haberleri duydukça; ya o uçakta olsaydı demekten de alıkoyamıyorum kendimi :çok üzgünüm:
Allaha emanet :çok üzgünüm:artık.. :a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…