- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #15.121
bugün o resimdeki kızın ruh halindeyim nedense şutarafagitti
aytencim..
edacım haklısın aklıma getirmemeye çalışıyorum ama bu haberleri duydukça; ya o uçakta olsaydı demekten de alıkoyamıyorum kendimi :çok üzgünüm:
Allaha emanet :çok üzgünüm:artık.. :a015:
allah cümlenizden razı olsun..saolun..doktordan geldık..kızılaya götürmeye ıkna oldu babası..muzdan büyük ihtimal gözdenın dediği gibi..bide ben yavrum zayıf dıye yok keçi sütü mamayıda tıkınca perişan olmuş yavrum..idrar yolları ıltıhabımızda varmış ve sünnete derisi yapışık oldugundan tekrar ıltıhap olmarıskı yuksek..buyuzden ıltıhap gecınce hemen sünnet..azkılo almasının sebebı bu ıltıhapda olabılırmış..okadar doktora kontrole gıttı bı tanesı bakmadı pipisine..bu doktor şıp dıye muz verdınmı dıye sordu ve pipisinede baktı..allah görevını ınsan sevgısı ve dürüstlükle yapan doktorlardan razı olsun...iyi doktorun nerde cıkacagı hiç bellı deil işte...yorgun ve iştahsız yavrum uyuyo..aptamıl ha verdı..düzelirse eskı maması olan aptamıl e dönerız dedi..nerde hasta yavru varsa allah yardımcısı olsun...allahım sen beni yavrumla sınama dıyorum..çünki buna dayanacak gücüm yok......cümlemizi sınamasın........bıdahada yok muzmuş,keçi sütüymüş tövbe..bısürü organık sebze alıcam yavruma...
Hayatım ne çok şey istiyon zavallı kocandan,bu işeri yapacak yazılım yüklenmemiş bu modellere,kapasiteleri yok.:roflol:Bekleme böyle zor görevler.Ben açık açık 3-4 kere anlatacam da ondan sonra ayağına patik üstüne hırka giydirecek,anlatana kadar kalkıp yapıyorum e istediği de o zaten kalkmışken de kahvaltıyı hazırlayıver Gül demez mi bide:mymeka:ya hicrancığım maalesef...yarına düzelicekti belkıde alerjı dıye..sonra babası bak gördünmü yok bişiyi diyip savsaklicaktı..ya oda baba sonuçta allah razı olsun hem bılıyorum yavrusuna nekadar düşkün oldugunu..ama ben bişi dediğimde yapmama gibi bi huyu var..şu tabağı al desem başka tabak alır..cins..ve bıraz rahat işte..erkekler bıze pimpirik derler ama biz olmasak kımbılır daha neler olur..bazı sabahlar 6 dan 8 e babasına bırakıp uyuyorum..kalktıgımda yavrumun üstünde ne bi hırka ne ayagında patik eller burnu olmuş buz,mızıklanıyo ama yınede bırakmış salıncağına, bi mama verıyım belkı acıkmıştır dıye gelmıyo..guya bu becerıklı baba..yınede allah başımızdan eksık etmesın..ama inat adamla uğraşmak zor...ceylınınde acaba laktozu sindirememe gibi bi şikayeti olmasın?valla cahıl kafamla artık herşeyı kuruyorum acaba ne neden oluyo dıye..laktozu sındıremeyen bebeklerde ıshal iştahsızlık oluyomuşda ordan aklıma geldi ...
Geçmiş olsun umutcum muz için biraz erken sanırım Ayça da hiç beğenmemişti bir daha vermedim ben de,İsmet sebzeyi çok severek yiyor,meyve sebze püreleri versene canımcım hem çok besleyici.Ben milupa organik veriyorum bayılıyor Ayça.
Hayatım ne çok şey istiyon zavallı kocandan,bu işeri yapacak yazılım yüklenmemiş bu modellere,kapasiteleri yok.:roflol:Bekleme böyle zor görevler.Ben açık açık 3-4 kere anlatacam da ondan sonra ayağına patik üstüne hırka giydirecek,anlatana kadar kalkıp yapıyorum e istediği de o zaten kalkmışken de kahvaltıyı hazırlayıver Gül demez mi bide:mymeka:
Dün gece mızık mızık hiiç uyumadık kızım uyudu ben de fırsatı kaçırmayim koyim kafmı biraz....:lepi:
yaa ben kendimi gene böylee çok mutsuz hissediyorum arada gelip gelip gidiyolar bana yaaaa, bazen kendimi yalnız çaresiz falan hissediyorum hayattan fazlasını istiyorum az olduğunu düşününce sinir oluyorum, neden hep veren benimm diye düşünüyorum offfffffff kapkara içim neden böyle oluyor arada yaaa ben mutlu pozitif olmak istiyorum yaaa...................senağlama
mervecim üzme kendini aklına kötü şeyler getirme lütfen yaa, sen allah korusun, uçak kazasınıda yeni gçördüm çok üzüldüm yaaaa allah yakınlarına sabır versin allah düşmanım başına vermesin yaa çok zorr
dün eşim almış kavanoz da organik kayısı ile muzlu bişey yemiş çok sevmiş ama gece çok uyandı ağladı yavrum, gece bende uyumadım az önce annemi aradım az önce gene kavanozdaki kayısılı şeyden verdim dedi kıvrım kıvrım uyuyamıyor diyor biraz elma yağı damlatmış emziğine rahatlamış yavrum bu elma yağıda ne faydalı bişey yaaakafamçokkarıştı
Maaşallah kılzar ya, ne güzel bebekleriniz kilolu...
Nazar değmesin, Allah korusun hepsini, hepsi çok güzeller..
Benim kızım geçen hafta 7 kg. idi . Çok mu zayıf benimki kızlar, boyu 64.5 tu. Az yiyiyo bu aralar da zorla yediriyom nerdeyse. Şu iltihap yüzünden mi , dişler mi gelecek bilmiyom ama...
Merhaba arkadaşlar aynen bende bir iki gün önce hem yoğurt hemde elma vermiştim gece uykusuz kaldık çok hassaslar çok dikkat etmek lazım...
Selam kızlar, dün yazmıştım ama kimse bişey yazmamış.. Benim kızım sizce çok mu zayıf???
Zorla yediriyorum bu aralar. Son ay az kilo almış. İki günden beri de kaşıkla muhallebiyi zor yediriyom. Biberonun ucunu verirmiş gibi yapıp altından kaşığı sokuyom ağzına. Ellerini ağzına sokuyo o sırada, eller batıyo, sağa sola poposuyla sallanıp kayıyo, bıraktığım yerde 360 derece döner oldu. Korkuyorum bırakırken...
gece uyku saatine yakın mı yedirmiştin canım ?
yeni birşeyler deneyeceğin zaman; öğle saatlerinde verirsen, gece uykusuna kadar rahatsızlığı kalmaz dedi bizim dr.umuz..
resimde de çok şeker çıkmış minik prens, öp benim yerime
Selam kızlar, dün yazmıştım ama kimse bişey yazmamış.. Benim kızım sizce çok mu zayıf???
Zorla yediriyorum bu aralar. Son ay az kilo almış. İki günden beri de kaşıkla muhallebiyi zor yediriyom. Biberonun ucunu verirmiş gibi yapıp altından kaşığı sokuyom ağzına. Ellerini ağzına sokuyo o sırada, eller batıyo, sağa sola poposuyla sallanıp kayıyo, bıraktığım yerde 360 derece döner oldu. Korkuyorum bırakırken...
meraba kıslaaar.nasılsınız görüşmeyeli.ben çok kötüydüm valla.ama biraz düzeldim.umutçum doğru diyosun allahım kimseyi yavrusuyla sınamasın.günlerdir öldüm öldüm dirildim ya.bu arada beni merak edip moral vermeye çalışan melek kalpli arkadaşlarımada bikez daha teşekkür ederim.en çokta merve ve serap.herşey için teşekkür ederim.şimdi size ne olduğunu anlatayım.bi sabah eylüle babası bakıyodu.ben uyuyodum.babası oynatırken kafasında,tam bıngıldağın üstünde misket büyüklüğünde bi şişlik görmüş.hemen beni kaldırdı telaşlı telaşlı.o uyku haliyle baktım bıngıldakta şişlik var. bi gece öncede çok feci bi şekilde kusmuştu.ben dondum kaldım.bir titreme tuttu beni anlatamam.sonra karnıma inanılmaz derecede bi ağrı girdi.neyse apar topar doktoruna götürdük eylülü.doktor baktı kemik birleşim yeri olabilir ama emin olmamız lazım dedi.bu yaştaki çocularda tümörler görülebiliyo dedi. o tümör lafını duyunca öyle kötü oldumki anlatamam.kulaklarım çınlamaya başladı.gözlerimden yaşlar dökülüyo kendime hakim olamıyorum.bi anda kızımı kaybetme korkusu girdi içime.gecelerce ağladım.yavrumun yüzüne baktıkça ağladım.offf şuan gene hakim olamıyorum gözyaşlarıma.bi ilaç vericem,onu kullanın 15 gün sonra yeniden gelin dedi.neyse o arda o korkuyla karnıma ağrı girdi demiştim ya o bitürlü geçmek bilmedi.onun için doktora gittim rahim üzerinden parça aldılar.bendede miyom çıktı.ikinci bi şok yaşadım.bu seferde onun iyi huylu olup olmadığını beklerken okadar acı çektimki..ya bana bişey olursa kızım napar diye.allahtan kötü huylu değilmiş.çok gerekmedikçe ameliyata bile gerek yokmuş.kızımın kafasındaki şişlikte geçti çok şükür.bi kaç gü sonra kontrole götürücez.işte böyle arkadaşlar.inanın ufak tefek şeylere üzülüp sitem etmek çok boşmuş bunu anladım.bizim ve sevdiklerimizin sağlığı yerindeyse ve yanımızdaysalar satın dünyanın anasını ya.bundan büyük mutluluk yok inanın.yarın ne olacağımız belli değil.ufacık şeyler için üzülmek,kalp kırmak inanın bunlar boş şeyler.neyse kafanızı daha fazla şişirmeyeyim.allahım bizlere,yavrularımıza ve tüm sevdiklerimize sağlık,mutluluk ve huzur versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?