Doğum yapmış olan anneler buraya....

mervecim üzme kendini aklına kötü şeyler getirme lütfen yaa, sen allah korusun, uçak kazasınıda yeni gçördüm çok üzüldüm yaaaa allah yakınlarına sabır versin allah düşmanım başına vermesin yaa çok zorr

Geçmiş olsun umutcum muz için biraz erken sanırım Ayça da hiç beğenmemişti bir daha vermedim ben de,İsmet sebzeyi çok severek yiyor,meyve sebze püreleri versene canımcım hem çok besleyici.Ben milupa organik veriyorum bayılıyor Ayça.

Hayatım ne çok şey istiyon zavallı kocandan,bu işeri yapacak yazılım yüklenmemiş bu modellere,kapasiteleri yok.:roflol:Bekleme böyle zor görevler.Ben açık açık 3-4 kere anlatacam da ondan sonra ayağına patik üstüne hırka giydirecek,anlatana kadar kalkıp yapıyorum e istediği de o zaten kalkmışken de kahvaltıyı hazırlayıver Gül demez mi bide:mymeka:

Dün gece mızık mızık hiiç uyumadık kızım uyudu ben de fırsatı kaçırmayim koyim kafmı biraz....:lepi:

dün eşim almış kavanoz da organik kayısı ile muzlu bişey yemiş çok sevmiş ama gece çok uyandı ağladı yavrum, gece bende uyumadım az önce annemi aradım az önce gene kavanozdaki kayısılı şeyden verdim dedi kıvrım kıvrım uyuyamıyor diyor biraz elma yağı damlatmış emziğine rahatlamış yavrum bu elma yağıda ne faydalı bişey yaaakafamçokkarıştı

amin canım, ateş düştüğü yeri yakıyo işte aileleri ne durumdadır kim bilir, Allah yardımcıları olsun .. Sağol canım benim, eksik olma :1hug:

sen de üzme kendini, içinde bulunduğumuz durumu değiştirebilme gibi bi imkanımız yoksa, o halimizle mutlu olmaya çalışmalıyız.. bu çok zor olsa da..
inşAllah senin de o temiz kalbinde ne dileğin varsa gerçek olsun canım Şeniz

Merhaba arkadaşlar aynen bende bir iki gün önce hem yoğurt hemde elma vermiştim gece uykusuz kaldık çok hassaslar çok dikkat etmek lazım...

Son düzenleme:

yazık yavruma gaz yapmış, bizi de meyvalar kıvrandırıyordu ..bayağıdır vermiyorum ben de.. bu ay meyve sebzelere başlayınca nasıl olacak hiç bilmiyorum valla :a015:

Selam kızlar, dün yazmıştım ama kimse bişey yazmamış.. Benim kızım sizce çok mu zayıf???
Zorla yediriyorum bu aralar. Son ay az kilo almış. İki günden beri de kaşıkla muhallebiyi zor yediriyom. Biberonun ucunu verirmiş gibi yapıp altından kaşığı sokuyom ağzına. Ellerini ağzına sokuyo o sırada, eller batıyo, sağa sola poposuyla sallanıp kayıyo, bıraktığım yerde 360 derece döner oldu. Korkuyorum bırakırken...

Merhaba arkadaşlar aynen bende bir iki gün önce hem yoğurt hemde elma vermiştim gece uykusuz kaldık çok hassaslar çok dikkat etmek lazım...

gece uyku saatine yakın mı yedirmiştin canım ?
yeni birşeyler deneyeceğin zaman; öğle saatlerinde verirsen, gece uykusuna kadar rahatsızlığı kalmaz dedi bizim dr.umuz..
resimde de çok şeker çıkmış minik prens, öp benim yerime

bence zayıf değil dr un iyi diyorsa iyidir canım kilodan önce kilo baş boy ölçülerinin aynı seviyede olması daha önemliymiş atıyorum 67 cmlik boya 39cm kafa çevresi olmayacağı gibi:teselli:

bende yoğurt yedirmeye çalışırken aynı şeyi yapıyor sabah eşim ben yağız mutfaktaydık eşim anakucağına yatırdı 1 dk geçmedi yüzüstü kapanıp düştü :çok üzgünüm:eşim ekmek ısıtıyordu bi atmış ekmeği hemen kucağına aldı nasıl oldu 2mizde başındaydık:1shok: Allah tan bişi olmadı düşe kalka büyücek napalım ama dikkat etmek lazım:lepi:

Aslında uyku saatine yakın değil ama akşam üzeri idi ve uzun süredir elma yememişti canım ya..Bize sadece havuç dokunmuyor ona karar verdim. Teşekkür ederiz teyzesi öperim inş....Sende Büşarayı öp:))))a.s.

Arzucum sağol canım.. Şeniz size de geçmiş olsun yağız aşağı atmış kendini birşey olmamış ya şükür, çok ağlamıştır yaramaz

nuraycım 7 kg. az değil ki her bebeğin doğum kilosuna bakarak iyi diyor dr.lar senin dr. da iyi diyorsa üzülme sen canım.. maşaAllah duruya..

canım hiç zayıf değil
deniz de erkek olmasına rağmen 7,5 kilo ... ona rağmen doktor kilosu ayına göre 300-400 gr fazla diyo düşün yani..
işe başladım ben işyerinde benden 3 ay önce doğum yapmış arkadaşım var
8 aylık yani kızı 7,5 kilo ve 65 cm . doktorlar ona bile zayıf demiyo . hiç üzme canım kendini ... kilolar alınır verilir çok önemli değil önemli olan zayıfta olsalar sağlıklı olmaları.
iltahabıda geçer inşallah en kısa zamanda

meraba kıslaaar.nasılsınız görüşmeyeli.ben çok kötüydüm valla.ama biraz düzeldim.umutçum doğru diyosun allahım kimseyi yavrusuyla sınamasın.günlerdir öldüm öldüm dirildim ya.bu arada beni merak edip moral vermeye çalışan melek kalpli arkadaşlarımada bikez daha teşekkür ederim.en çokta merve ve serap.herşey için teşekkür ederim.şimdi size ne olduğunu anlatayım.bi sabah eylüle babası bakıyodu.ben uyuyodum.babası oynatırken kafasında,tam bıngıldağın üstünde misket büyüklüğünde bi şişlik görmüş.hemen beni kaldırdı telaşlı telaşlı.o uyku haliyle baktım bıngıldakta şişlik var. bi gece öncede çok feci bi şekilde kusmuştu.ben dondum kaldım.bir titreme tuttu beni anlatamam.sonra karnıma inanılmaz derecede bi ağrı girdi.neyse apar topar doktoruna götürdük eylülü.doktor baktı kemik birleşim yeri olabilir ama emin olmamız lazım dedi.bu yaştaki çocularda tümörler görülebiliyo dedi. o tümör lafını duyunca öyle kötü oldumki anlatamam.kulaklarım çınlamaya başladı.gözlerimden yaşlar dökülüyo kendime hakim olamıyorum.bi anda kızımı kaybetme korkusu girdi içime.gecelerce ağladım.yavrumun yüzüne baktıkça ağladım.offf şuan gene hakim olamıyorum gözyaşlarıma.bi ilaç vericem,onu kullanın 15 gün sonra yeniden gelin dedi.neyse o arda o korkuyla karnıma ağrı girdi demiştim ya o bitürlü geçmek bilmedi.onun için doktora gittim rahim üzerinden parça aldılar.bendede miyom çıktı.ikinci bi şok yaşadım.bu seferde onun iyi huylu olup olmadığını beklerken okadar acı çektimki..ya bana bişey olursa kızım napar diye.allahtan kötü huylu değilmiş.çok gerekmedikçe ameliyata bile gerek yokmuş.kızımın kafasındaki şişlikte geçti çok şükür.bi kaç gü sonra kontrole götürücez.işte böyle arkadaşlar.inanın ufak tefek şeylere üzülüp sitem etmek çok boşmuş bunu anladım.bizim ve sevdiklerimizin sağlığı yerindeyse ve yanımızdaysalar satın dünyanın anasını ya.bundan büyük mutluluk yok inanın.yarın ne olacağımız belli değil.ufacık şeyler için üzülmek,kalp kırmak inanın bunlar boş şeyler.neyse kafanızı daha fazla şişirmeyeyim.allahım bizlere,yavrularımıza ve tüm sevdiklerimize sağlık,mutluluk ve huzur versin

Son düzenleme:
şimdide gözümüz akmaya devamlı hapşırmaya baladık..geldımı hepsiüstüste gelir..ama neden..hava cok soguk arabayla gıdelım dedım..yok efendım orda parkyerı yokmuş..gerçi yakın ama yınede bı on onbeş dkka yürüyosun..karmontunuda gıydırmıştım ama nafıle işte..aradım dedım bu üşüttü heralde cevap olmaz bişi olmaz üşütmekte bişi yok giydir terlet..midem yanıyo.......allah beterınden saklasın..bakalım neler olucak..ben yakında tedavıye gıtmem dırek yatarım lapeye.............

Merve,Arzu, Gözde sağolun kızlar;
çevredeki yiğenler hep kilolu olunca benim kızıma zayıf gibi bakılıyo hep. ama benim kızım kadar hareketlisi de yok.
Dün sonuçları idrar tahlilinin 114 çıkmış. 110-120 arası olması gerekiyor çizelgede. Dayanamayıp telefon ile öğrendim. Geçen seferde de 117 çıkmıştı. Bu seferde 114, daha geçmemiş heralde yavvvv... Akşamdan beri kafaya taktım. Nerden çıktı bu iltihap da ya..

Bu arada umutcum, sizde de mi çıktı iltihap? Doktora sordun neden olduğunu?
Çok geçmiş olsun size de. İnşallah çarçabuk geçer düzelir bebişin...

özlemcim çok sevinidim ikinizin de sağlık haberini aldığıma..
eylül hanım korkutmuş annesini..
miyomun da iyi huyluymuş Allaha şükür.. :Saruboceq:
dediklerinde çok haklısın, ne kadar ufak tefek şeylere can sıkıyoruz değil mi Allah hastalara şifa versin, dermansız dert vermesin inşAllah...
ikinizden de kocaman öptüm canım Şeniz

özlemcim çok üzüldüm canım sen canım sıkkın diyordunda ben öyle lohusalıktan felan sanmıştım canım çok üzüldüm inan sanada çok geçmiş olsun kötü birşey olmamasına çok sevindim Allah ım bebeklerimizi korusun bende hastanede yatınca çok iyi anladım bunu tekrar çok çok geçmiş olsun

Aspirincim canım çok geçmiş olsun. İnşallah miyomlar da kendiliğinden kaybolur.Benim annemde de vardı miyom.Geçende kontrole gitti, ama o menopozda olduğu için çıkmışda olabilirmiş tabiii. VE kontrolde kaybolmuş demiş doktor. İnşallah seninde çabuk geçer.

Harbiden de Anne olmak çok zor.. Erkekler çok rahat. Anlamıyolar hiçbişeyden... Rahatlar... Bizim gene içimize doğuyor sanki, bebeklerimiz rahatsızlıklarını bile hissedebiliyoruz.

özlem yaaa ben senin canın skkın ruh halin kötü sanıyodum duyunca çok şaşırdım üzüldüm gerçekten neler yaşamışsın çookk şükr alllaaahhaaaa yaa bişey çıkmamış eylülün şişliğinin nedeni 2 gün sonramı belli olacak alahım bebbeklerimizi korusun yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…