Doğum yapmış olan anneler buraya....

canım geçmiş olsun ikinize de allah beterinden korusun ,dermansız dert vermesin...
insan nasıl kötü olur ,allahım sen koru meleklerimizi bizi onlarla sınama

nuraycım herkes de ne kadar meraklı kıyaslama yapmaya...
sen boşver milleti, tıka kulalarını öyle söyleyenlere..
idrar yolu iltihabı hemen geçmeyebiliyor , ben lisedeyken çok çektim o hastalıktan devamlı da tekrarlardı..tek ilacı bol bol su içerek iltihabı atmak demişti bi dr.. öyle su içerek atmıştım ben de sonunda...
üzülme inşAllah tamamen geçer yakında iltihabı da ..

çok geçmiş olsun canım ya
Allah seni kızına ,kızınıda sana bağışlasın ayırmasın sizleri,
çok üzüldüm okudugumda basınızdan gecenlerı.
inşallah böyle kötü olayları birdaha yaşamazsınız...
çok ama çok geçmiş olsun....

canım hoppalayısalıncak gibi kulnmayın diyorlar....dikkat edin aman....ben de almak istiyorum ama tavana kanca takmak iatemiyorum...

nuraycım sormadım ama sanırım benımkının sunnet derisi yapışıkmış nekadar temızlensede pis kalıyo galıba orası..bılmeıyorumki...sünnet ettirin tedavıden hemen sonra dedi...deryacın hazır senı yakalamışken sorayım benımkı cok hapşırnaya başladı üşüttü frkndayım eşim gıydır terlesın bi dedi bebeklerde bu uygulama dogrumu acaba

canım hayırlı olsun yeni bebişin....herşeyin hayırlısı...emzirmemi dedi dokor...gerçi süün tadı bozuluor zaten bebek ememiyor diyorlar ....

geçmiş olsun canım..muhakak git..bizimkide alerjık yapıya sahip...armut yaptı daha önce,sonra milıpanın sütlüpirinçlimuhallebisi....şimdi de kayısı....yani hiçblli olmyor neyin ne yapacağı...

hepinize teşekkür ederim kızlaar.evet gerçekten anne olmak çok zor.şu anda onunla geçirdiğm her saniyenin kıymetini daha iyi anlıyorum.gece uyumasa bile artık hiç gücürsülenmiyorum.yeterki sağlığı yerinde olsun.yeterki her gün kalktığımda o gül yüzünü göreyim.benimle ilgilensinler diye yalandan öksürmesi,oyuncaklarıyla oynatırken katıla katıla gülmesi,kızdığı zaman ah ah deyip vurması,korktuğunda o bal dudağını büzüp ağlaması,daha neler neler.ya dediğim gibi şuanda yaptığımız herşeyden zevk alarak yaşıyoruz.sanki sil baştan yaptık herşeyi.

evet canım... 12 haftaya kadar sebestmiş...daha sonra zehirleyebilirmiş ve düşük yaptırabilirmiş... zaten hiç faydası yokmuş artık emzirmemin... iki dr a sordum ikisi de öyle söyledi...

15haftalık mı?peki sen ne zaman fark ettin canım hamilliğini?cinsiyetini de öğreirsin o zaman?hadi hayırlısı?kı zmaşallah hemen hamile kalmışsın....biz vakit bulamıyouz hala :))):roflol:

Özlem canım cok gecmıs olsun sana da kuzuna da..
İnşalah bırseycıgınız kalmaz canım senınde mıyomun kaybolur umarım..

Arkadaslar hasta olan tum bebıslere de annelere de gecmıs olsun..
Gozden kacırdıgım var sa kusura bakmayın.. Allah acıl sıfalar versın hepınıze..

QUOTE=aspirin26;5470039]meraba kıslaaar.nasılsınız görüşmeyeli.ben çok kötüydüm valla.ama biraz düzeldim.umutçum doğru diyosun allahım kimseyi yavrusuyla sınamasın.günlerdir öldüm öldüm dirildim ya.bu arada beni merak edip moral vermeye çalışan melek kalpli arkadaşlarımada bikez daha teşekkür ederim.en çokta merve ve serap.herşey için teşekkür ederim.şimdi size ne olduğunu anlatayım.bi sabah eylüle babası bakıyodu.ben uyuyodum.babası oynatırken kafasında,tam bıngıldağın üstünde misket büyüklüğünde bi şişlik görmüş.hemen beni kaldırdı telaşlı telaşlı.o uyku haliyle baktım bıngıldakta şişlik var. bi gece öncede çok feci bi şekilde kusmuştu.ben dondum kaldım.bir titreme tuttu beni anlatamam.sonra karnıma inanılmaz derecede bi ağrı girdi.neyse apar topar doktoruna götürdük eylülü.doktor baktı kemik birleşim yeri olabilir ama emin olmamız lazım dedi.bu yaştaki çocularda tümörler görülebiliyo dedi. o tümör lafını duyunca öyle kötü oldumki anlatamam.kulaklarım çınlamaya başladı.gözlerimden yaşlar dökülüyo kendime hakim olamıyorum.bi anda kızımı kaybetme korkusu girdi içime.gecelerce ağladım.yavrumun yüzüne baktıkça ağladım.offf şuan gene hakim olamıyorum gözyaşlarıma.bi ilaç vericem,onu kullanın 15 gün sonra yeniden gelin dedi.neyse o arda o korkuyla karnıma ağrı girdi demiştim ya o bitürlü geçmek bilmedi.onun için doktora gittim rahim üzerinden parça aldılar.bendede miyom çıktı.ikinci bi şok yaşadım.bu seferde onun iyi huylu olup olmadığını beklerken okadar acı çektimki..ya bana bişey olursa kızım napar diye.allahtan kötü huylu değilmiş.çok gerekmedikçe ameliyata bile gerek yokmuş.kızımın kafasındaki şişlikte geçti çok şükür.bi kaç gü sonra kontrole götürücez.işte böyle arkadaşlar.inanın ufak tefek şeylere üzülüp sitem etmek çok boşmuş bunu anladım.bizim ve sevdiklerimizin sağlığı yerindeyse ve yanımızdaysalar satın dünyanın anasını ya.bundan büyük mutluluk yok inanın.yarın ne olacağımız belli değil.ufacık şeyler için üzülmek,kalp kırmak inanın bunlar boş şeyler.neyse kafanızı daha fazla şişirmeyeyim.allahım bizlere,yavrularımıza ve tüm sevdiklerimize sağlık,mutluluk ve huzur versin[/QUOTE]

Geçmiş olsun canım çok haklısın Allah bizi evlatlarımızla sınamasın ikinizdede önemli bişey olmadığına çok sevindim inanhihoyyyt

Herkese mutlu günler oğlum geceden beri çok yordu beni gece bi türlü uyumak bilmedi bugünde yine çok huysuz şı dişimiz gelseydide rahatlasaydık biraz geçmişe bakamadım umarım tüm anneler ve bebişleri iyidirlerhihoyyyt
Nuraycım canım sıkma canını durunun kilosu maşallah gayet iyi kötü olsa zaten dr.un derdi hiç kafana takma şimdilerde oğlum pek emmiyor inan tek düşüncem kilosu falan değil zaten kilolu bebek sağlıklı bebek anlamınada gelmiyor önemli olan bebeklerimizin sağlıklı olmaları başka hiçbişey değil inanhanımakaydirigubbakcemile2

15haftalık mı?peki sen ne zaman fark ettin canım hamilliğini?cinsiyetini de öğreirsin o zaman?hadi hayırlısı?kı zmaşallah hemen hamile kalmışsın....biz vakit bulamıyouz hala :))):roflol:

öyleymiş canım.. bizde vakit bulamıyoruz artık... o 40ın çıktığı zamanlarda kalmış.. ozamanlar hep uyuyodu bebişler ya... geçen cuma öğrendim... pazartesi 15 haftalık olduğunu öğrendim... şok üstüne şok yani...:1shok:

:çok üzgünüm: ne güzel anlatmışsın duygularını Şeniz
insan uykunun en tatlı yerinden uyandığı için kızmıyor değil ara sıra..
ama dediğin gibi, onlar sağlıklılar ya, bizim onlara bakacak dermanımız var ya çok şükür, hiç uyumasak da olur

ay kıyamam ben ona ya... geçmiş olsun canım benim..miyom mu varmış göğsünde.. ben tam anlamadım.. geçmişide okuyamadım dönüp... benim oğlan mızlıyo biraz da... tekrar geçmiş olsun...

ayencim bzi o kayısı mzu dan dolayı 4-5 gündür damla kullanıyoruz alerji oldu....ve hemen geçmeid bu sefer...

yazık yavruma gaz yapmış, bizi de meyvalar kıvrandırıyordu ..bayağıdır vermiyorum ben de.. bu ay meyve sebzelere başlayınca nasıl olacak hiç bilmiyorum valla :a015:

canım biz artık öğün olarak veriyoruz ..sebzelerden sonra kaız oldu...artık hep kabız biizmki....ve de sürekli alerji çıkıp duuryor...

moralin düzelsin yaayım da canım...6 ayı bitti kilosu 6500gr boyu 64 cm...bu ay 200 gr almış hem de ek gıda ile berabre...geçen aayda 100 gr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…