- 9 Nisan 2008
- 2.747
- 78
- 318
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #15.141
meraba kıslaaar.nasılsınız görüşmeyeli.ben çok kötüydüm valla.ama biraz düzeldim.umutçum doğru diyosun allahım kimseyi yavrusuyla sınamasın.günlerdir öldüm öldüm dirildim ya.bu arada beni merak edip moral vermeye çalışan melek kalpli arkadaşlarımada bikez daha teşekkür ederim.en çokta merve ve serap.herşey için teşekkür ederim.şimdi size ne olduğunu anlatayım.bi sabah eylüle babası bakıyodu.ben uyuyodum.babası oynatırken kafasında,tam bıngıldağın üstünde misket büyüklüğünde bi şişlik görmüş.hemen beni kaldırdı telaşlı telaşlı.o uyku haliyle baktım bıngıldakta şişlik var. bi gece öncede çok feci bi şekilde kusmuştu.ben dondum kaldım.bir titreme tuttu beni anlatamam.sonra karnıma inanılmaz derecede bi ağrı girdi.neyse apar topar doktoruna götürdük eylülü.doktor baktı kemik birleşim yeri olabilir ama emin olmamız lazım dedi.bu yaştaki çocularda tümörler görülebiliyo dedi. o tümör lafını duyunca öyle kötü oldumki anlatamam.kulaklarım çınlamaya başladı.gözlerimden yaşlar dökülüyo kendime hakim olamıyorum.bi anda kızımı kaybetme korkusu girdi içime.gecelerce ağladım.yavrumun yüzüne baktıkça ağladım.offf şuan gene hakim olamıyorum gözyaşlarıma.bi ilaç vericem,onu kullanın 15 gün sonra yeniden gelin dedi.neyse o arda o korkuyla karnıma ağrı girdi demiştim ya o bitürlü geçmek bilmedi.onun için doktora gittim rahim üzerinden parça aldılar.bendede miyom çıktı.ikinci bi şok yaşadım.bu seferde onun iyi huylu olup olmadığını beklerken okadar acı çektimki..ya bana bişey olursa kızım napar diye.allahtan kötü huylu değilmiş.çok gerekmedikçe ameliyata bile gerek yokmuş.kızımın kafasındaki şişlikte geçti çok şükür.bi kaç gü sonra kontrole götürücez.işte böyle arkadaşlar.inanın ufak tefek şeylere üzülüp sitem etmek çok boşmuş bunu anladım.bizim ve sevdiklerimizin sağlığı yerindeyse ve yanımızdaysalar satın dünyanın anasını ya.bundan büyük mutluluk yok inanın.yarın ne olacağımız belli değil.ufacık şeyler için üzülmek,kalp kırmak inanın bunlar boş şeyler.neyse kafanızı daha fazla şişirmeyeyim.allahım bizlere,yavrularımıza ve tüm sevdiklerimize sağlık,mutluluk ve huzur versin
Merve,Arzu, Gözde sağolun kızlar;
çevredeki yiğenler hep kilolu olunca benim kızıma zayıf gibi bakılıyo hep. ama benim kızım kadar hareketlisi de yok.
Dün sonuçları idrar tahlilinin 114 çıkmış. 110-120 arası olması gerekiyor çizelgede. Dayanamayıp telefon ile öğrendim. Geçen seferde de 117 çıkmıştı. Bu seferde 114, daha geçmemiş heralde yavvvv... Akşamdan beri kafaya taktım. Nerden çıktı bu iltihap da ya..
Bu arada umutcum, sizde de mi çıktı iltihap? Doktora sordun neden olduğunu?
Çok geçmiş olsun size de. İnşallah çarçabuk geçer düzelir bebişin...
meraba kıslaaar.nasılsınız görüşmeyeli.ben çok kötüydüm valla.ama biraz düzeldim.umutçum doğru diyosun allahım kimseyi yavrusuyla sınamasın.günlerdir öldüm öldüm dirildim ya.bu arada beni merak edip moral vermeye çalışan melek kalpli arkadaşlarımada bikez daha teşekkür ederim.en çokta merve ve serap.herşey için teşekkür ederim.şimdi size ne olduğunu anlatayım.bi sabah eylüle babası bakıyodu.ben uyuyodum.babası oynatırken kafasında,tam bıngıldağın üstünde misket büyüklüğünde bi şişlik görmüş.hemen beni kaldırdı telaşlı telaşlı.o uyku haliyle baktım bıngıldakta şişlik var. bi gece öncede çok feci bi şekilde kusmuştu.ben dondum kaldım.bir titreme tuttu beni anlatamam.sonra karnıma inanılmaz derecede bi ağrı girdi.neyse apar topar doktoruna götürdük eylülü.doktor baktı kemik birleşim yeri olabilir ama emin olmamız lazım dedi.bu yaştaki çocularda tümörler görülebiliyo dedi. o tümör lafını duyunca öyle kötü oldumki anlatamam.kulaklarım çınlamaya başladı.gözlerimden yaşlar dökülüyo kendime hakim olamıyorum.bi anda kızımı kaybetme korkusu girdi içime.gecelerce ağladım.yavrumun yüzüne baktıkça ağladım.offf şuan gene hakim olamıyorum gözyaşlarıma.bi ilaç vericem,onu kullanın 15 gün sonra yeniden gelin dedi.neyse o arda o korkuyla karnıma ağrı girdi demiştim ya o bitürlü geçmek bilmedi.onun için doktora gittim rahim üzerinden parça aldılar.bendede miyom çıktı.ikinci bi şok yaşadım.bu seferde onun iyi huylu olup olmadığını beklerken okadar acı çektimki..ya bana bişey olursa kızım napar diye.allahtan kötü huylu değilmiş.çok gerekmedikçe ameliyata bile gerek yokmuş.kızımın kafasındaki şişlikte geçti çok şükür.bi kaç gü sonra kontrole götürücez.işte böyle arkadaşlar.inanın ufak tefek şeylere üzülüp sitem etmek çok boşmuş bunu anladım.bizim ve sevdiklerimizin sağlığı yerindeyse ve yanımızdaysalar satın dünyanın anasını ya.bundan büyük mutluluk yok inanın.yarın ne olacağımız belli değil.ufacık şeyler için üzülmek,kalp kırmak inanın bunlar boş şeyler.neyse kafanızı daha fazla şişirmeyeyim.allahım bizlere,yavrularımıza ve tüm sevdiklerimize sağlık,mutluluk ve huzur versin
canım bak bizim kullandığımız bu
hem oturma yeri falan da normal koltuk gibi olduğu için omurgasına ayaklarına çok baskı yapmıyor diğer hoppalalar gibi
bi de normalde kapı pervazına takılıyor ama ben kapıda beğenmedim gir çık zor oluyor salonun ortasına tavana babam bi kanca taktı kullancağımız zaman takıp işimiz bitince çıkarıyoruz daha iyi oldu böyle hem ayakları halının üzerinde oluyor , hem de bi koltuğa kocam bi koltuğa ben oturup denizi aramızda sallıyoruz :) hoppalayı salıncak gibi de kullanıyoruz yani arada
E-Bebek | Oyuncak | 12 ay-24 ay | Pilsan | Pilsan Müziklila
Günaydın kızlar..
ya ben çok kötüyüm.. sütüm beni mahvetti... iki gündür bardak bardak süt döküyorum... sağmadan da çok fazla şişiyo tıkanıp iltihap yaparmış... valla çok zormuş ya.. ateşim çıkıyo, hertarafımı ağrıtıyo...
oğlum da dün çok ağladı sürekli emmek istedi ama bugün alıştı biraz.. göğsüme poşet bağladım öyle emzirdim.. hiç birşey gelmeyince umudunu kesti... şimdi pek emmek istemiyo... iştahsız da olsa biberonu emiyo zorla... napsın yavrum...
karnımdaki de kıpırdamaya başladı.. o da oğluma benzeyecek sanırım.. çok hareketli maşallah... oğlum da böyleydi bu aylarda..
gunaydın..ismet yinekabardı...babası dün hero lactum almış..evde golden goat vardı ondanda verdim..bidegece muzlu sütlü milupa verdım..evde yaptgım brokolı patatesı sevmedı yemedı...neden kabardı bılemıyorum ve acayıp gazı vardı..goldengoat iyi gelmemeiş veya bırden mamamlar deişince tepkı vermiş olabılır..heryanı yüzü vücüdü kabarık yavrumun..ve babası henuz bı doktor bulmuş deil..bugun sade mama ver yarına kalıcak mı yarın da devam ederse dr a gotururuz dıyo..bense kafamdakı soru işaretlerınden kurtulmak ıcın bıanonce dr a gıtmek ıstyorum..ılk günler gibi olduk..sütüm yok..yavrum aç..doktora gıdelım ..bişi yapalım dedikçeo göğsümü sımakla mesgul oluyodu...ender bırlıktelıklerımızde göğüslerıme dokunmasında iğrenıyorum...ve kendımgidicem doktora..lapeye gitcem bugun..artık tek başıma kaldıramıyorum..eşimin katı tavırları ve zıvanadan çıkarıyo..ben cok tezcanlı ve pimpirikli bi insanım..kafama takmadan duramıyorum...belkı bunu tedavı ettirebilirim..yoksa yavruma hiçbifaydam kalmicak...doğrudürüst emzıremedım bıle..oyle bedbin öyle yorgunumki..çapaya veya cerrahpaşapsıkıyatrıye gıtcektım ama on dakka dınlemezler bıle hemen ılac verırler yada aşırı kalabalıktır dıye 130 tl olmasına ragmen gıdıcem lapeye..ben bisüregirmeyebılırım..yada akşama girebılırım bılmıyorum...allaha emanet olun..
evet canım... 12 haftaya kadar sebestmiş...daha sonra zehirleyebilirmiş ve düşük yaptırabilirmiş... zaten hiç faydası yokmuş artık emzirmemin... iki dr a sordum ikisi de öyle söyledi...
15haftalık mı?peki sen ne zaman fark ettin canım hamilliğini?cinsiyetini de öğreirsin o zaman?hadi hayırlısı?kı zmaşallah hemen hamile kalmışsın....biz vakit bulamıyouz hala :))):roflol:
hepinize teşekkür ederim kızlaar.evet gerçekten anne olmak çok zor.şu anda onunla geçirdiğm her saniyenin kıymetini daha iyi anlıyorum.gece uyumasa bile artık hiç gücürsülenmiyorum.yeterki sağlığı yerinde olsun.yeterki her gün kalktığımda o gül yüzünü göreyim.benimle ilgilensinler diye yalandan öksürmesi,oyuncaklarıyla oynatırken katıla katıla gülmesi,kızdığı zaman ah ah deyip vurması,korktuğunda o bal dudağını büzüp ağlaması,daha neler neler.ya dediğim gibi şuanda yaptığımız herşeyden zevk alarak yaşıyoruz.sanki sil baştan yaptık herşeyi.
hepinize teşekkür ederim kızlaar.evet gerçekten anne olmak çok zor.şu anda onunla geçirdiğm her saniyenin kıymetini daha iyi anlıyorum.gece uyumasa bile artık hiç gücürsülenmiyorum.yeterki sağlığı yerinde olsun.yeterki her gün kalktığımda o gül yüzünü göreyim.benimle ilgilensinler diye yalandan öksürmesi,oyuncaklarıyla oynatırken katıla katıla gülmesi,kızdığı zaman ah ah deyip vurması,korktuğunda o bal dudağını büzüp ağlaması,daha neler neler.ya dediğim gibi şuanda yaptığımız herşeyden zevk alarak yaşıyoruz.sanki sil baştan yaptık herşeyi.
dün eşim almış kavanoz da organik kayısı ile muzlu bişey yemiş çok sevmiş ama gece çok uyandı ağladı yavrum, gece bende uyumadım az önce annemi aradım az önce gene kavanozdaki kayısılı şeyden verdim dedi kıvrım kıvrım uyuyamıyor diyor biraz elma yağı damlatmış emziğine rahatlamış yavrum bu elma yağıda ne faydalı bişey yaaakafamçokkarıştı
yazık yavruma gaz yapmış, bizi de meyvalar kıvrandırıyordu ..bayağıdır vermiyorum ben de.. bu ay meyve sebzelere başlayınca nasıl olacak hiç bilmiyorum valla :a015:
Selam kızlar, dün yazmıştım ama kimse bişey yazmamış.. Benim kızım sizce çok mu zayıf???
Zorla yediriyorum bu aralar. Son ay az kilo almış. İki günden beri de kaşıkla muhallebiyi zor yediriyom. Biberonun ucunu verirmiş gibi yapıp altından kaşığı sokuyom ağzına. Ellerini ağzına sokuyo o sırada, eller batıyo, sağa sola poposuyla sallanıp kayıyo, bıraktığım yerde 360 derece döner oldu. Korkuyorum bırakırken...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?