Doğum yapmış olan anneler buraya....

çok geçmiş olsun canım ikinize de...Allah kimseyi çocuğu ile sınamsın...ncak o zaman anlıyoruz diğer şeylerin ne gereksiz olduğunu....

valla canım ben bebekte hiç duymadım bunu....terli daha çok hasta olur bence...aslında mümkğnse dr a götür ilaç veririmuhtemelen...

iyi akşamlar arkadaşlar hepinize...:1hug: ahh özlemciğim yaa cok büyük gecmiş olsun bebegine ve sana..canım benim bebeğininde inş..bişiyciği cıkmaz kontolünüzde cnm senin için dua ederim..evet cnm ufak tefek şeylre üzülüp boşuna kendimizi yoruyoruz..rabbim kolaylık versin cnm miyomunda kötü huylu olmamasına sewindim..allah yardımcın olsun bitanem:teselli:

özel olacak ama korunmadınız mı?merak ettim..ağustoa ta doğum yapanlardan da 4 tane hamile var.prezervatifle korunduk dediler...nasıl kalınır korktum ...

özel olacak ama korunmadınız mı?merak ettim..ağustoa ta doğum yapanlardan da 4 tane hamile var.prezervatifle korunduk dediler...nasıl kalınır korktum ...

ilkinde korunmadık... sonra hep korunduk prezervatifle... o ilkinde kalmış olabilir gibi geliyo bilmiyorum... bir kez de prezervatif yırtıkmış ama o geçen aydı. o olamaz...

Elma yağı ne oluyor ki?
gazı mı alıyor?Ben niye bilmiyom?Bize niye söylemiyon?
kafamçokkarıştı

Aynen Nuraycım biz de varya şu anda her koltuğun üstünde bir mama var,meyve püresi,öğlenden kalma sebze püresi,biberonda aptamil,biberonla su,havuç suyu,ahanda hepsini dizdim ııhm:1closedeyes: bir kilitliyor ağzını su bile içmiyor valla çok yıpranıyorum 1 haftadır sıfır iştah,bütün gün beni ancak 50ml emiyordur o da açmışım ayıp olmasın diye heralde öyle geçirebiliyor,ay ağlamıyor da açlıktan,benden gizli mi yiyor napıyor anlamıyorum.Gece uyumaz gündüz yemez,az önce çok fena bağırdım çok sinirlendim bir dudak büzdüüsositososito,yazık ama bana da yazık deli mi olayım???...

canım geçmiş olsun birden dünyan değişmiş allak bullak olmuş desene,yarın ne olacağımız belli değil işte,geldi mi üst üste gelir ama allahtan devamı gelmemiş dertlerin.Bununla geçmiş olsun.Allah sınamış diyelim.Bir daha yaşatmasın inşallah.:teselli:

Güsüm sen o zaman kırkın çıkar çıkmaz hamile kalmışın canıım?
maşallah ne doğurgan karıymışsın...delikafadulden

ay kızma sakın ha valla içimden böyle geçirdim diye yazdım,benim başıma gelmiceği ne malum valla korunuyoz ama bu durumda Allah da korusun demek lazım.Ben kafayı yemek üzereyim.Biraz ara vermem lazım bebek işine ama 2.yi mutlaka istiyorum Allah nasip ederse.

ay öyleymişim...bunu da doğurayım hemen spiral, koluma implant, eşime de prezervatif.. e anca korur beni...:roflol::roflol:

bu çocuğa neler oluyor anlamış değilim koynuma sokulup yatıyor yani benim oğlanı tanısanız asla böyle bişi yapmaz kurtludur bugün bişi var ama hadi hayırlısı anne olmak pek zormuş hastalıktan güya yeni kurtuldukdelikafadulden

umutcum hapşuruyor ve burnu tıkalıysa serum fizyolojik ver çünkü biz çok üşüttük dr um aynı şeyi verdi hep ateşine bak dur birde ıhlamur felan yap içi rahatlasın inş olmazda hafifte öksürse hemen dr a git eşini dinleme ben dinlemedim yokya o kadarcık öksürükten ne olcak dedi bak ne oldu geçmiş olsun canım birde burnu tıkanırsa gece yatarken kafası yüksekte yatır birde evi nemli tutmaya çalış ne yazdım be inş bunlara gerek kalmaz
:Saruboceq:

fatmacığımında banlanması geçmedi sanırım

aman allahım allah korusun... tümör falan... Allahım bu meleklerin hepsi sana emanet... çok geçmiş olsun tatlım sanada bebişinede...

moralin düzelsin yaayım da canım...6 ayı bitti kilosu 6500gr boyu 64 cm...bu ay 200 gr almış hem de ek gıda ile berabre...geçen aayda 100 gr...

Deryacım canım benim.Hoşgeldin.özlettin kendini , eskiden ne kadar çok konuşuyoduk.
Yok be güzelim , moral bozukluğu değil, estağfurullah. Bende ek besin veriyorum , o zamanlarda da kilo verirlermiş.Bide şu idraryolu enfeksiyonundan galiba, bizimkide 350 gr almıştı. Başkalarınkini görünce bazen canım sıkılıyo tabii de.

Ammann şu iltihap geçsin de... Allahın izni ile... İnşallah tüm bebeklerimiz iyileşir , herşey çabuk geçer..

teşekkür ederim özlemcim(salihacım)kaydirigubbakcemile3.derya,gül,gülsüm,merve sizlerede teşekkür edrim.hepinizden burdaki herkesten,allah razı olsun.gülsüm bebeğinde hayırlı olsun.allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.valla cesaretine hayran kaldım.büyük konuşmayayım ama ben 2. bebek yapmayı düşünmüyorum.allah kızıma ömürler versin.2. bebek yerine başka planlarım var allah nasip ederse:Saruboceq:

herkese iyi akşamlar.

özlemcim sanada kızınada geçmiş olsun.Allah sağlık sıhhat versin inş.

hasta olan bebişlerde sağlık,yemeyen bebişlere iştah,uyumayan bebişlere uyku ver Allah'ım.

bende p.tesi işe başlayacağım için ek gıdalara başladım.sabah kahvaltısı ballı tahıllı bebelac+mama+1 çay kaşığı pekmez.öğlenleri çorba yemesi gerek ama benim velet yemiyor malesef.bende onun yerine bugün elma haşladım içinede 5 tane cicibebe ezdim.yedi Allah'a şükür.geceleride armutlu muhallebi veriyorum.tatlı şeyleri çok güzel yiyor ama tuzlu hiç sevmiyor.tükürüyor,elleriyle kaşığı ittiriyor.tabi aralarda anne sütü.neyse bakalım bunlarla idare etsin şimdilik.

İyi akşamlar arkadaşlar...Biz hala kuzenlerdeyiz dünden beri..Burda kaldık aklşam yemeğinden sonra dönücez evimize...Dolayısıyla geçmişi okuyamadım sadece dikkatimi çeken Umutcum ve Özlemcim bebişler hastasymıs...çok üzüldüm gerçekten kuzulara yasenağlamaRabbim şifa versin bir an önce ..Ne kadar zor tahmın edebılıyorum insanın canından can gidiyor gerçekten.Allah düşmanımı bile evlatla sınamasın zaten...Sizlerede geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…