Doğum yapmış olan anneler buraya....

teşekkür ederim canıııma.s.

duygucum sanada teşekkür ederima.s..doğru valla.miyom olduğunu öğrendiğimde bile kendi hastalığıma değilde ben olmazssam kızım napar diye düşündüm:çok üzgünüm:.insanın kendi canından bile önemli onlar.

canım önemli bişey değildir inşallah kalbini ferah tut

oyyy yavrum benim umudunu kesti demek
yeni bebişede maşallah canım

canım benim geçmiş olsun pediatriportalı diye bi site var bebişle ilgili merak ettiğin bişey olursa sorabiliyosun doktorlar sağolsunlar hemen cevap veriyolar.
merak ettiğin bişey olursa en azından doktora gidene kadar içini ferahlatırsın.

Arzu çok tatlı kuzucuk yaa nasıl yakaladınız o pozu
bizimki makinayı görünce kaçacak delik arıyor...

Arzu çok tatlı kuzucuk yaa nasıl yakaladınız o pozu
bizimki makinayı görünce kaçacak delik arıyor...

teşekkür ederiz yağızda öyle flaşı kapatıyoruz birde makineden değil dışardan bakıp çekiyoruz tam çekecekken makine sesini duydumu bizimkide somurtuyor o resim 10.da yakalandı sanırım gamyoncuiremsu hepsi aynı bu sıpaların

]Özlem sana ve kızına çok geçmiş olsun...
İnsan o an nasıl korkuyorr anlıyorum seni
Allah korusun bebişlerimizi.....

Hicran canım banyo yaparken odayı ısıtıyormusunuz elektrik sobasıyla filan...
Birde yıkamaya alttan başla,başından başlarsan çocuk daha çabuk üşütür ayrıca sen yıkarken suyu eşin yada kızın sürekli ellerine ayaklarına su döksün üşümesin yavrucak....
Heyecanlanma bizimkisinde de oluyorr nefesi kesiliyormuş gibi ama seninki sürekli yapıyor anladığım kadarıyla...

Umut bana çok mantıklı gelmedi yaaa terletme fikri...
Sonuçta dr.lar ilaç yerine terletmeyi seçerlerdi ilaç kullanmamak için...
Ayrıca en kısa zamanda şu dr. işini sen araştır,annen araştırsın ... eşine bırakma

Son düzenleme:

ayy canım benim ne çok üzülmüşsün şükür ki yavrum eylülüm iyiymiş
anne olmak ne kadar güzel ve ne kadar zor.
bu minik yürekler bizim herşeyimiz oldu resmen yaa
onlarsız bir hayat düşünemiyor artık insan.
canım feraha çıkmana çok sevindim sende kendine dikkat et

senağlamasenağlama

Umutcum bızım doktorumuz bırde muz verırken ortadan yassı olarak ikiye bölün ortasındakı siyah yeri çıkarın dedi..Gaz yapan yer orası dedı.Belki işine yarar canım... Canım allah yardımcın olsun..Çok zor olmustur bebiş için kıyamam ben ona..
günaydın hanımlar bende dün ilk defa sebze çorbası verdim kızıma severek yedi eğer problem olmazsa günde 1 kez vermeye devam edeceğim.
Hayırlı uğurlu olsun canım..Umarım problem yaratmaz...
Mervecım canım sakın boyle kotu seyler aklında getırme allah korusun..Sagsalım kavustursun senı eşine...
yazık yavruma gaz yapmış, bizi de meyvalar kıvrandırıyordu ..bayağıdır vermiyorum ben de.. bu ay meyve sebzelere başlayınca nasıl olacak hiç bilmiyorum valla :a015:
Bızde bu ay meyve yogurt az az verebılırsın dedı doktor..Tek tek başlıcaz bakalım artık alışması lazım kuzunun
Arzucum geçmiş olsun çok sukur bır sey olmamıs düşe kalka büyücekler.Allah korusun yavrularımızı..

Bizde bu ay bakalım elma armut ve yogurt baslıcaz nasıl olcak..Azar azar tattır dedı doktor.Insallah gaz yapmaz..

Arzucum çok geçmiş olsun,melekler korumuş yavrunu...
Benimde en korktuğum şeyleden biridir düşmesi...

Kızlar yoğurdu mayaladıktan sonra illa buzdolabına koymak gerekiyormu? Buzdolobına girecek diye bir şart varmı?
Birde yoğurdu akşam yemedi diğer gün öğle saatinde yedirebilirmiyiz?

Edacım bızım doktorumuz güvendıgınız bır markanında yogurdunu kullanabılırsınız dedı.Ama mınık olanlardan alın actıktan sonra tüketmedıgını bır daha vermeyın demıstı..Ama kendın yapıncada aynı şey geçerlimi bilmiyorum canım

duygucum edacım betülcüm evet düşürdük sonunda ama Allah korudu yüzüstü kapaklandı halı birde yakın mesafe bişi olmadı tam kıpırdadıkları dönem valla dikkat edin ben artık ya yere battaniye seriyorum yada koltuğu açıyorum valla arkanızı dönmeye kalmadan gidiveriyolar teşekkür ederim dikkat edin sizde

duygu hani güvendiğin bi firmanın yoğurdu değince bugün eşime sütaş babymix aldırdım ev yoğurdu gibi aynı ve tadı çok güzel annem gelsin yaptıracam ev yoğurdu ama şimdilik bunu verdim onuda bir çorba kaşığı anca yedi her sabahta 1 havuç 1 elma suyunu içiyor yaklaşık 50ml geliyor

canım bende dışarı filan çıktığımızda kullanmayı düşünüyorum ama şimdi evde yapim diyorum.....Zaten ablamın yoğurt makinesi vardı onu getirdimm.çok basitte oluyor....Teşekkürler canım..

Ya bu arada bizimkisi bayağı yaramaz oldu son bir haftadır altını bezlerken elini pipisine götürüyor eline ne geçerse artık:smiley-cool:geçen gün öbür odaya bez almak için gittim geldim elinde.. sıkıp sıkıp duruyor sıpakaydirigubbakcemile3...

kızlar ayakkabı alsammıki oğlana boynerde indirim var bizim burda sezonda çok pahalı oluyor nike adidas puma en fazla 30 tl

kız eda aynı avuçluyoo böyle delikafaduldenbilmeden heralde hehehhhhehehhe gülüyor bidekaydirigubbakcemile

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…