- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #15.201
kızlar ayakkabı alsammıki oğlana boynerde indirim var bizim burda sezonda çok pahalı oluyor nike adidas puma en fazla 30 tl
kız eda aynı avuçluyoo böyle delikafaduldenbilmeden heralde hehehhhhehehhe gülüyor bidekaydirigubbakcemile
:1closedeyes:Ben hamileyken adidasa bakmıştım 60 mı 65 mi öyle bir şey demişlerdi pahalı gelmişti almamıştımm.. çok indirim yapmışlar...
:1closedeyes:
banada ucuz geldide du bakalım ben bi düşüneyim????
kız daha neki biraz daha büyüsünler yaz oldumu don giydiremicez ellerinden düşürmücekler tanıyolarmış bibilerini anlamaya çalışıp inceleyeceklermiş o zaman işimiz daha zor :roflol:
kızımı çooook seviyorum yaaa yokmuş böyle bir sevgi
hiç büyümesin istiyorum,yeniden içime sokmak istiyorum
İçin için Gülsümü kıskanıyorum ne güzel bir tane daha kuzu geliyor birine doymadan bi tane daha dünyanın en güzel duygusunu bir kere daha tadacak...Kuzum 3-4 yaşına gelsin abla yapacam onu Allah kısmet ederse...
Allah meleklerimizi korusun,hastalıklarını göstermesin,günlerini görelim inşallah..
İyi geceler.
Arzucum çok geçmiş olsun,melekler korumuş yavrunu...
Benimde en korktuğum şeyleden biridir düşmesi...
Kızlar yoğurdu mayaladıktan sonra illa buzdolabına koymak gerekiyormu? Buzdolobına girecek diye bir şart varmı?
Birde yoğurdu akşam yemedi diğer gün öğle saatinde yedirebilirmiyiz?
moralin düzelsin yaayım da canım...6 ayı bitti kilosu 6500gr boyu 64 cm...bu ay 200 gr almış hem de ek gıda ile berabre...geçen aayda 100 gr...
kızlar ayakkabı alsammıki oğlana boynerde indirim var bizim burda sezonda çok pahalı oluyor nike adidas puma en fazla 30 tl
kız eda aynı avuçluyoo böyle delikafaduldenbilmeden heralde hehehhhhehehhe gülüyor bidekaydirigubbakcemile
Biz evimize geldik..Herkese iyi geceler allah rahatlık versin..
kızlar günaydın herkese:ecrin_bebek:
gözde kolay gelsin sizin ne dükkanınız var:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?