Doğum yapmış olan anneler buraya....

Canım ben ayakkabı almadım daha ama yaza doğru almayı düşünüyorum....
1 yaşına kadar giydirmeyin diyorlar ama bir yere giderken vs.. güzel duruyor üstüne bastırmayız da ...

Ya tek benimki sandım da korktum......ohh be
sonra uçkuruna düşkün müşkün olmasında.kaydirigubbakcemile3...
babası hafız yapacak oğlumu gerçi dayısı dedesi fırsat vermez ona...şimdiden olga molga diye oğlumun aklını çeliyorlar çoook büyük planları var:roflol:

Ben hamileyken adidasa bakmıştım 60 mı 65 mi öyle bir şey demişlerdi pahalı gelmişti almamıştımm.. çok indirim yapmışlar...
:1closedeyes:
banada ucuz geldide du bakalım ben bi düşüneyim????

kız daha neki biraz daha büyüsünler yaz oldumu don giydiremicez ellerinden düşürmücekler tanıyolarmış bibilerini anlamaya çalışıp inceleyeceklermiş o zaman işimiz daha zor :roflol:

Kızlar bızde ayakkabılar dolu..kaydirigubbakcemile3
Hatta hamıle oldugumu ogrendıkten sonra cocuk magazalarındakı ayakkabılara dayanamayıp her gordugumuzu almıstık...kaydirigubbakcemile3
Arada bır gıydırıyorum dısarı cıkarken..

Ben günlük sütle ev mayasıyla (annanemden getirmiştim)mayaladım yoğurt onu devam ettiriyorum her gün yemiyor Ayça,biz de onu yiyoruz başka yoğurt almaya gerek olmuyor.Valla ben 2 günlük oluncaya kadar veriyorum yoğurdu sonra yenisini yapıyoruz.Haırlar nasıldır,kaç güne kadar veriliyor bilmem.
Sizinkiler hergün yoğurt yiyor mu?
Ben hergün bir çeşit meyve,sebze,pekmez,ve yoğurt vermeye çalışıyorum ama yine de atladığımız oluyor tabi.Birini yese birini yemiyor sıpa...

Ay çok güldüm minik tombalacılara,ne komik şeyler şu minikler yaa
erkek milleti işte,en değerli varlıkları işte,keşfediyorlar bi keşfettiler mi zateen o nereye götürse gidiyorlar
kaydirigubbakcemile3

evt canım şimdiden bezletmiyorlar..daha birinci bandı yapıştırmadan dönüveriyor istemiyor haylaz...ayaklanınca da peşlerinden koşarız artıkkaydirigubbakcemile3

Ben yoğurdu başlamadım tam anlamıyla tattırmıştım 1-2 kere
yarın başlayacağım bakalımm..

kızımı çooook seviyorum yaaa yokmuş böyle bir sevgi
hiç büyümesin istiyorum,yeniden içime sokmak istiyorum
İçin için Gülsümü kıskanıyorum ne güzel bir tane daha kuzu geliyor birine doymadan bi tane daha dünyanın en güzel duygusunu bir kere daha tadacak...Kuzum 3-4 yaşına gelsin abla yapacam onu Allah kısmet ederse...

Allah meleklerimizi korusun,hastalıklarını göstermesin,günlerini görelim inşallah..
İyi geceler.

Amin canım,Allah kötü günlerini göstermesin..Hep iyi olsunlar,sağlıklı olsun,mutlu olsunlar
Bende çıkıyorum...
Allah rahatlık versin cümlemize...

canım ben her zaman dolaba koymuyorum fazla suyu çeksin diye konuyor...sabahtan mayalıyuorum 15.30 16.00 gibi yemesi gerekiyor....zamana göre dolaba koyuyoprum yani...
ama hergün günlük olacak dedi bizim doktor...benimki yemediği halde hergün mayalıyoruz valla...

moralin düzelsin yaayım da canım...6 ayı bitti kilosu 6500gr boyu 64 cm...bu ay 200 gr almış hem de ek gıda ile berabre...geçen aayda 100 gr...

herkese iyi geceler
deryacım hoş geldin uzun zamandır yoktun canım bebişin de sende iyisindir umarım anne sütü alıyormu gerçekten çok az kilo almış aman gelişimleri sağlıklı olsunda kilo alırlar

özlem çoookk büyük geçmiş olsun..

hicran
inşallah bebeğin iyidir
hasta olan tüm bebeşlerimize ve annelerine geçmiş olsun.[/SIZE]

söylemeden geçemiycem ne güzel cetvel olmuş bu tatlı meleğide rabim nazarlardan korusun çok güzel poz vermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…