- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #1.521
benim bildiğim tv izlemek konuşma döneminde önerilmiyor..çocuk konuşmaya çalışıyor cevap gelmiyor ..bu nedenle ya geç konuşuyor ya da spastik olabiliyor...ama bu aylarda bir riski yok bence...zaten baby tv açıyorum..akşamları ama hangi kanal açıksa bakıyor tabi...tüm akşam bebeğiyle oturup konuşan yoktur sanırım...
mrb kızlar uzun zamandır giremiyorum.benim kız biraz cadı da.hiç durmuyor çok ağlıyor gazımız çok fazlaymış.bugün 47 günlük oldu ama sorunumuz çooookkkk anne sütüm yetmediği için günde iki defa 60 cc mama takviyesi yapıyordum biberonla.3 gündür anne sütünü 5 dakika kadar emiyor sonrada basıyor bağırtıyı.emmek istemiyor gibi acaba terk mi ediyor diye aklıma geliyor.kızlar bu durumda olan var mı?
mrb kızlar uzun zamandır giremiyorum.benim kız biraz cadı da.hiç durmuyor çok ağlıyor gazımız çok fazlaymış.bugün 47 günlük oldu ama sorunumuz çooookkkk anne sütüm yetmediği için günde iki defa 60 cc mama takviyesi yapıyordum biberonla.3 gündür anne sütünü 5 dakika kadar emiyor sonrada basıyor bağırtıyı.emmek istemiyor gibi acaba terk mi ediyor diye aklıma geliyor.kızlar bu durumda olan var mı?
merhaba arkadaşlar..
gülşahcım sonunda karşılaşabildik :)
kızlar yaa benim bebeğim uyanıkken ya ilgi istiyor ya da emmek istiyor.. boşta kalırsa ellerini yumruk yapıp ağzına sokuyo bi tatlı dA emiyoo ki gören bal var sanır :)
yalnız sormak istediğim ben emzik vermiyorum bebişime, vermeyi de düşünmüyorum acaba emzik vermediğim için mi ellerini emiyor? dr.a sordum geçici birşey elindeki tuzlu tadı keşfediyor dedi ama bilemiyorum ne yapsam? emzik vermeyi de hiiiç istemiyorum
merhaba arkadaşlar..
gülşahcım sonunda karşılaşabildik :)
kızlar yaa benim bebeğim uyanıkken ya ilgi istiyor ya da emmek istiyor.. boşta kalırsa ellerini yumruk yapıp ağzına sokuyo bi tatlı dA emiyoo ki gören bal var sanır :)
yalnız sormak istediğim ben emzik vermiyorum bebişime, vermeyi de düşünmüyorum acaba emzik vermediğim için mi ellerini emiyor? dr.a sordum geçici birşey elindeki tuzlu tadı keşfediyor dedi ama bilemiyorum ne yapsam? emzik vermeyi de hiiiç istemiyorum
Neden emzik vermiyorsun arkadaşım?
Damak yapısını bozmayan emzikler var, hem emzik 2 yaşından sonra kullanılmaya devam edilirse damak yapısını bozabilirmiş..
2 yaşından önce değil...
Ben dişleri çıkar çıkmaz kesicem emziği.
Ben veriyorum valla, dişleri çıkar çıkmaz da kesicem, benimkisi emzik delisi değil ama istediğinde emince çok mutlu oluyor, o hazzı alması gerekiyor. Benim doktorum doyduğu halde aranırsa emzik verin dedi.Emme hazzını doyurmak gerkir dedi.
Hem elini emmesi daha kötü bence, ya parmağını emerse? İncelir parmağı allah korusun...Genede sen bilirsin arkadaşım ama her kuralı uygulayamayız öyle değil mi?mükemmel anne yoktur, isteyen bebeğine televizyon seyretir isteyen emzik verir. Bunlar büyük hatalar değil.:içelim:
emzik vermiyorum çünkü küçüklüğümden beri emzik emen çocuklara antipatim var nedense :ecrin_bebek: bir de kocaman kocaman olmuş çocuklar ağızlarında emzikle dolaşıyor görüyorum bıraktırmak için uğraşacağım bir de..artı bebeğimin burnu tıkalı oluyor çoğu zaman, emziği de ağzına koyunca nefessiz kalırsa diye bi evham yaptım içten içe..korkumdan denemedim bile.. ortodontik emzik de almıştım ama vermedim..yani mükemmel anne olma çabası değil sedacım :1hug:
elini emmesi konusunu dr. a sordum bırakır belli bi dönem çoğu çocuk emer dedi ama bilemiyorum ne kadar doğru :uhm:
cnm actım ama nasıl ındırıcem nereye basıcam???
benimki de elini emiyo... emziği versende almaz artık geç kaldık... ben de başta vermek istemedim ama elini emince vereyim dedim almadı... bi kaç çeşit denedim.. almayınca üstüne gitmedim... bende emzik emmemişimde parmağımı emmişim bana çekecek sanırım... sırnaşık şey
bu arada beim parmağım incelmek yerine aksine çok kalın olmuş... dr çocukken emmekten oluyo demişti... kaydirigubbakcemile3
minik anniş dediğin gibi karnına ağrı giriyor heralde kıvranıyor kızım.vermekten vazgeçmem anne sütü taraftarıyım.ama doymayınca mama da vermek zorundayım.
emzik vermiyorum çünkü küçüklüğümden beri emzik emen çocuklara antipatim var nedense :ecrin_bebek: bir de kocaman kocaman olmuş çocuklar ağızlarında emzikle dolaşıyor görüyorum bıraktırmak için uğraşacağım bir de..artı bebeğimin burnu tıkalı oluyor çoğu zaman, emziği de ağzına koyunca nefessiz kalırsa diye bi evham yaptım içten içe..korkumdan denemedim bile.. ortodontik emzik de almıştım ama vermedim..yani mükemmel anne olma çabası değil sedacım :1hug:
elini emmesi konusunu dr. a sordum bırakır belli bi dönem çoğu çocuk emer dedi ama bilemiyorum ne kadar doğru :uhm:
Anladım canım, bende tam tersi emzik emen bebeği çok tatlı buluyorum nedense:ecrin_bebek:, parmağını emen çocuk beni daha çok rahatsız ediyor. Kötü bir görüntü, sürekli ıslak, buruşuk bir parmak falan...Komşumuzun oğlu vardı sinir olurdum...İnşallah benimki emmez yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?