- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #15.221
gözde çok mütevazi olduğu için dükkan diyorrrrrrrr:roflol:
hahahaha :)
çok tatlısın Ayten yaa güldürdün beni sabah sabah :roflol:
8 iş başı Arzucum dükkan falan yok yani :)
söylemeden geçemiycem ne güzel cetvel olmuş bu tatlı meleğide rabim nazarlardan korusun çok güzel poz vermiş
tamam tamam gerek yok bişi istemices fabrikadan:dilcikar:
işimiz şaka dükkan değince kendi işinizmi diye dedydim olsun iş iştir kolay gelsin canım kaydirigubbakcemile2
sağol canımm
ne çok isterdim kendi işim olsun bi odasında bebeğim olsun . ben hem iş yapayım hem onunla ilgileniyim ..belki bigün çok param olursa olur kimbilir. gerçi çok param olursa da çalışmam :))
bu arada fabrikadan isteyebilirsin bişeyler çekinme rahmiden sonra benim lafım geçer buralarda :roflol::roflol::roflol:
imzana bayıldım ne güzel gülmüş yerim onun ağzını
Gunaydıınnn...
Ben günlük sütle ev mayasıyla (annanemden getirmiştim)mayaladım yoğurt onu devam ettiriyorum her gün yemiyor Ayça,biz de onu yiyoruz başka yoğurt almaya gerek olmuyor.Valla ben 2 günlük oluncaya kadar veriyorum yoğurdu sonra yenisini yapıyoruz.Haırlar nasıldır,kaç güne kadar veriliyor bilmem.
Sizinkiler hergün yoğurt yiyor mu?
Ben hergün bir çeşit meyve,sebze,pekmez,ve yoğurt vermeye çalışıyorum ama yine de atladığımız oluyor tabi.Birini yese birini yemiyor sıpa...
Ay çok güldüm minik tombalacılara,ne komik şeyler şu minikler yaa
erkek milleti işte,en değerli varlıkları işte,keşfediyorlar bi keşfettiler mi zateen o nereye götürse gidiyorlarkaydirigubbakcemile3
günaydınlarrr herkeseee
günaydın güzel annelerrrrr
biz dükkanı 8 de açıyoruz walla bakıyorum kimse yok gecikiyosunuz çokk :)
kızlar günaydın herkese:ecrin_bebek:
gözde kolay gelsin sizin ne dükkanınız var:uhm:
şimdi yeni çizelgeler hayırlı olsun bende yapıcam kıskandım bananeeee:jeyyar:
Ne bılım canım yaa..betüşşşş sabah sabah ne tüttürüyosun kıs
Kuzum pek enerjık gordum senıı.. :jeyyar:günaydın betülcüğüm günaydın:sm_cool:
günaydın kızlarrr kolum ağrıyor bu gün gene ben çürüdüm galiba yaaa ne bu valla çek çek bitmiyor sağlık dertlerim sabah yataktan kalkarken kaskatı kalkıyordum o biraz hafifledi fizik tedaviye girdiğimden beri ama geçmedi henüz ve seans 12 gün oldu daha 8 günüm var ama pek ümidim yokk işe yaramayacak gibi geliyor bana artıkk birde sabah kalkarken ellerim şişiyor ayak tabanlarım şişmiş vaziyette oluyor basamıyorum 2-3 dk üzerine ağrıyor sonra geçiyorr bu başka bişii anlamadılar gibi geliyor bana valla chek up yaptırıcam haftaya düşünüyorum bakalım ondan ne sonuç çıkacak romatizma falanmı var ne bende yaaa
ya hicrancığım maalesef...yarına düzelicekti belkıde alerjı dıye..sonra babası bak gördünmü yok bişiyi diyip savsaklicaktı..ya oda baba sonuçta allah razı olsun hem bılıyorum yavrusuna nekadar düşkün oldugunu..ama ben bişi dediğimde yapmama gibi bi huyu var..şu tabağı al desem başka tabak alır..cins..ve bıraz rahat işte..erkekler bıze pimpirik derler ama biz olmasak kımbılır daha neler olur..bazı sabahlar 6 dan 8 e babasına bırakıp uyuyorum..kalktıgımda yavrumun üstünde ne bi hırka ne ayagında patik eller burnu olmuş buz,mızıklanıyo ama yınede bırakmış salıncağına, bi mama verıyım belkı acıkmıştır dıye gelmıyo..guya bu becerıklı baba..yınede allah başımızdan eksık etmesın..ama inat adamla uğraşmak zor...ceylınınde acaba laktozu sindirememe gibi bi şikayeti olmasın?valla cahıl kafamla artık herşeyı kuruyorum acaba ne neden oluyo dıye..laktozu sındıremeyen bebeklerde ıshal iştahsızlık oluyomuşda ordan aklıma geldi ...
Anne varken babanın bir gözü görürmüş, anne yoksa iki gözü de görmezmiş çocuklarını:1shok:
net olarakta olmasada şu eskilerin lafı çok doğru :lepi:eşimde aynen zorla hasta ediyosun çocuğu diyor ama bilmiyorki biz hissediyoruz:1closedeyes:
umutcum tekrar geçmiş olsun uygun bir dr bulmana sevindim a.s.
günaydın kızlarrr kolum ağrıyor bu gün gene ben çürüdüm galiba yaaa ne bu valla çek çek bitmiyor sağlık dertlerim sabah yataktan kalkarken kaskatı kalkıyordum o biraz hafifledi fizik tedaviye girdiğimden beri ama geçmedi henüz ve seans 12 gün oldu daha 8 günüm var ama pek ümidim yokk işe yaramayacak gibi geliyor bana artıkk birde sabah kalkarken ellerim şişiyor ayak tabanlarım şişmiş vaziyette oluyor basamıyorum 2-3 dk üzerine ağrıyor sonra geçiyorr bu başka bişii anlamadılar gibi geliyor bana valla chek up yaptırıcam haftaya düşünüyorum bakalım ondan ne sonuç çıkacak romatizma falanmı var ne bende yaaa
herkese mrb
kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için hepine teşekkür ederim
kusura bakmayın benim minik pek huysuz şu aralar onunla ilgileniyorum pek vakit bulamadım girmeye
bu arada bugün kontrolümüz var saat 5 te inşallah geçmiş der dr
öyle işte
bu arada bebeklerin gelişimleri bu kadar mı ortak olur ya benim oğlan da emzirirken falan sürekli vurup duruyo bana
bide dediğiniz gibi çığlık atıyo bu kadar olur yani
uykusu çok hafifledi sizdede aynı sorun varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?