Doğum yapmış olan anneler buraya....

hahahaha :)
çok tatlısın Ayten yaa güldürdün beni sabah sabah :roflol:
8 iş başı Arzucum dükkan falan yok yani :)

tamam tamam gerek yok bişi istemices fabrikadan:dilcikar:

işimiz şaka dükkan değince kendi işinizmi diye dedydim olsun iş iştir kolay gelsin canım kaydirigubbakcemile2

tamam tamam gerek yok bişi istemices fabrikadan:dilcikar:

işimiz şaka dükkan değince kendi işinizmi diye dedydim olsun iş iştir kolay gelsin canım kaydirigubbakcemile2

sağol canımm
ne çok isterdim kendi işim olsun bi odasında bebeğim olsun . ben hem iş yapayım hem onunla ilgileniyim ..belki bigün çok param olursa olur kimbilir. gerçi çok param olursa da çalışmam :))
bu arada fabrikadan isteyebilirsin bişeyler çekinme rahmiden sonra benim lafım geçer buralarda :roflol::roflol::roflol:
imzana bayıldım ne güzel gülmüş yerim onun ağzını

bende o anlamda dediydim oğluşunuda getiriyosundur ne güzel hem çalışıyorsun diye olsun canım Allah gönlüne göre versin inş:Saruboceq: ilerde bellimi olur zengin oluruz delikafadulden
teşekkür ederiz teyzesi
a.s.

çok alemsin ya."o nereye götürse gidiyorlar" bu lafa bittim.nerden aklına geliyor böyle şeyler.:roflol:

günaydınlarrr herkeseee

günaydın güzel annelerrrrr
biz dükkanı 8 de açıyoruz walla bakıyorum kimse yok gecikiyosunuz çokk :)

kızlar günaydın herkese:ecrin_bebek:

gözde kolay gelsin sizin ne dükkanınız var:uhm:

sizlerede günaydın arkadaşlar.

arzu geçmiş olsun cnm.oğlun düşmüş.bizimki 2 kere düştü.

günaydın kızlarrr kolum ağrıyor bu gün gene ben çürüdüm galiba yaaa ne bu valla çek çek bitmiyor sağlık dertlerim sabah yataktan kalkarken kaskatı kalkıyordum o biraz hafifledi fizik tedaviye girdiğimden beri ama geçmedi henüz ve seans 12 gün oldu daha 8 günüm var ama pek ümidim yokk işe yaramayacak gibi geliyor bana artıkk birde sabah kalkarken ellerim şişiyor ayak tabanlarım şişmiş vaziyette oluyor basamıyorum 2-3 dk üzerine ağrıyor sonra geçiyorr bu başka bişii anlamadılar gibi geliyor bana valla chek up yaptırıcam haftaya düşünüyorum bakalım ondan ne sonuç çıkacak romatizma falanmı var ne bende yaaa

sizlerede günaydın arkadaşlar.

arzu geçmiş olsun cnm.oğlun düşmüş.bizimki 2 kere düştü.
[/QUOTE]

sizede geçmiş olsun canım önemli bişi olmadıktan sonra düşe kalka büyücek aama gene insan dayanamıyor deme:çok üzgünüm:

betüşşşş sabah sabah ne tüttürüyosun kıs
Ne bılım canım yaa..
Az once mutfakta bır yarım tutturdum zatıı... Ustune de bır turfk kahvesı ıctım acılayım deyii..

günaydın betülcüğüm günaydın:sm_cool:
Kuzum pek enerjık gordum senıı.. :jeyyar:

Ya dönürüm gel senlen soyle mezdekeyı acak yuksek ses oryantel dansa bır baslayalım gobek bır yana kalca bır yanaaa... kaydirigubbakcemile2
Sen kendıne geliiin o zaman ben senın ılacını bılıyorum baaakk.. kaydirigubbakcemile2

valla bilmiyorum canım ama ishal geçti ara ara yine su gibi yapıyor ama bilemiyorum yanii dr söledim bilgisi var ilaçlarıda kullandık geçti yanii şimdilik ishalimiz ama iştahsızlık geçmedi inan gece 1:30 da mama vedim 5 te uyandım vedim 20 cc içti burun kıvırdı sabah 7:30 da verdim 15 cc içti yine ağladı istemedi uykusu vardı ondanmı ne ağır uyuyor uyuduğu zaman zilli neyse 9 da gene verdim ııı ıhhh tahu 25 cc yedi gene açlıktan ölecek hala istemiyor böyle yaptığı zaman gündüzleri hemen kaşıkla vermeye çalışıyorum yine öle yaptım busabah 9 da kaşıkla toplamda 65 cc yedi ve şimdi uyudu napıcam bilemiyorum bazen düzeliyor düzelme derken 4 saattebir 120 cc oluyor yediği bazende böleee günde toplasan 400-500 cc ancak yiyor ama bunun içinde 1120 cc muhallebi 100 ccc kadarda sebze çorbası oluyor gerisi mama kafayı yicem valla reflüdenmi gerçekten acaba bilemiyorum bukadarı dr öle dedi genzine gelince mama yanıyor ve istemiyor tok sanıyor kendini birde dedi geçmedi şu meret geçmediiii

aynen canım yaaa valla öle katılıyorum sana canı gönüldennn:hooray:

geçmiş olsun hicrancım ,doğumdan beri bende de bi bel ağrısı peydahlandı geçmiyo yüzüstü yattığımda resmen yataktan kalkamıyorum sağa sola dönemiyorum uyanıyorum kıpırdayamıyorum kocamı uyandırıyorum beni çevir diye :) fiziğe gittim bende 8 seans sonra sıkıldım gitmedim bi işe de yaramamıştı zaten ... senin de ağrıların geçer inşallah
ceylin nasıl oldu ?

inşallah düzelmiştir yavru kuşun canımm tekrar geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…