Doğum yapmış olan anneler buraya....

elma yağı ne işe yarıyor gaz içinmi canım yaa hiç duymamıştım ben

kar yağıyoo betül burayada bu sene nereseyse hiç yağmadı yağsa bile hiç birikmedi onun enerjisi sanırımkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile

teşekkür ederim hicrancım katıldığın için yaşasın kadın dayanışması:enbuyukkk:geçmiş olsun canım bi dert bitmeden biri başlıyora.s.

mervecim o avatar ne canım ayyy içim karardı sana heçç yakışmıyor nerde şu canddy kızlarından yokmu senin canın felanmı sııkkın ne süle kardeşine :teselli:

canım yaa okurken bende okurken ağladım yanii gözlerimden yaşlar döküldü sanki ben yaşadım bunları o kadar alışmışım benimsemişim sizi yaa bebiinin ve senin iyi olduğuna sevindimm canım çok geçmiş olsunn allah çaresiz dert vermesin hiçbirimize sağlık huzur ve sevgiyle büyütmek nasip etsin rabbim bebişlerimizi:Saruboceq:

canım geçmiş olsun inşallah atlatır hemen bunu yaa noluyor bebişlerimize bu ara hepsinde bir sıkıntı var gerçi allah beterinden saklasın çaresiz dertlerden uzak tutsun ama sıkıntı veriyor bu hastalıklar valla yaa

Gerçekten ya en önemlisi sağlık hayatta...sevdiklerimizin bebeklerimizin sağlığı onlara bişi olsa allah göstermesin içimiz nasıl da yanar onun için doğru üç günlük dünya iştee

Ah aspirincim..seni okurken kendimi hatırladım..seninkide hep üstüste gelmiş canım yaa...bende apandisit ameliyatı olmuştum hatırlarsanız, 5 gün hafta sonra nazlı hastanelik olmuştu...ağlamaktan harap olmuştum...o ilk gece nazlıyı acile baygın bir vaziyette kaldırdığımızda oradaki doktora "kızım iyi olacak di mi?" dediğimde..bana "bilemiyorum, iyi görünmüyor" dediğini hatırladım..ölücek sanmıştım..ceset gibi bembeyaz olurmu bir çocuk ya...Kalbim yerine sığmamıştı, ağlamak hafif kalıryordu artık, çığlık atmak istiyordum...allah bir daha yaşatmasın size de..bize de..kimseye de...

Ben dün anneme gittim...hava soğuktu ama napiyim sıkılmıştım valla evde otur otur...Geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir...

ay aynı durumdayız valla bende diziyorum herşeyi sıraya ık mık ediyor yemiyor zilli yaa birde dediğin gibi ağzını bir kitliyor güldürüyorum geene açmıyor dudakları kapalı gülüyor varmı böle bişii yaaaa :roflol: güldürüp ağzını açtığında kaşığı boca ediyordum ağzına onuda öğrendi zilli galibaaa:roflol:

elma yağı ne işe yarıyor gaz içinmi canım yaa hiç duymamıştım ben

elmayağını 1 -2 damla emziğine deydiriyorum çok ii geliyor gazını huysuzluğunu alıyor, karnına falan ayaklarına sürüyorum ağrılarını alıyor aklınızda olsun anlayamadığınız bir huzursuluğu olursa bunları deneyin ben çok faydasını gördüm. ama aklıma birde takılan bişey var, bu adaçayı anneye ve bebeğe verilmemesi gereken bir çaymış, ama bu elmayağı adaçayı ile yapılıyor bildiğim kadarıyla o anlamda da aklım karışık işin açığı ama ben genede kullanıyorum eskiler kullanmış.:ecrin_bebek:

hicran,seda,zeynep,gülden sizlerede çok teşekkür ederim.:1hug: gerçekten bende buradaki herkesi öyle benimsemişimki, sizinle ilgili bişey anlattığımda eşim çok gülüyo bana.mesela bizim hicran,bizim arzu,bizim saliha böyle konuşuyorum farketmeden.sanki yıllardır görüşüyomuşta,birlikte oturup kalkıyomuş gibi....:roflol:

hicrancım geçmiş olsun ama önemli bişi değildir merak etme banyo yaparken bizdede oluyor bazen ama sen gene dr una git ne olur ne olmaza.s.

sağolun canlarım yaa burdan aldığım moral desteği kocişimden almıyorum valla hepiniz sağolun dün dediğim gibi kızı kontrol altına aldım gözaltında tutuklu kaldı tam gün ama dün sadece 2 defa yaptı birinde yemekten hemen 2-3 dk sonra birindede oynarken yaptı ama heyecandanmı yoksa başka bişeydenmi onu pek anlayamadım birde ben mutfakta iken o uyuyordu telsizi yanımda işe dalmışım bir ses geldi gene telsizden aynı koştum hemen yanına kollarını sallıyor iki yana beni görünce ağlamaya başladı acep genemi oldu yoksa bana mı öle geldi anlamadım dr aradım bu sabah dediki yemekten sonra yemek geri geldiğinde yapabilir devamlı öleyse normal reflüde olur biz filmleri çektik ciherde sorun yokkk dedi bazen ciğerlerde delik olurmuş bebeklerde yemekler akciğere kaçarmış onu bile araştırdılar daha önce ama temiz çıkmıştı bende doktora ailedeki sorundan kalp konusundaki korkumu anlattım acayip heyecanlanıyor dedim titriyor resmen insanı korkutuyor nefes alışı değişiyor dedim evhamınızı anlıyorum ama doğduğunda tüm tetkikler yapılmış dedi benim kontrollerimdede herşey normaldi dedi ama illaki ben rahat edeyim diyorsanız bakarız artık derin tetkiklere dedi ekg vss bende bakayım dedim ozaman bugünde aynı davranacakmı hani yemekten sonraları da yapıyor normalde de yapıyor bu işi ayıramıyorum bazen yemekten yarım saat sonrada olsa sindirilmemiş yemek gırtlaağa geri kaçış olabiliyormuş ondanda olur dedi hani ağzımıza ekşi su gelirde bir an sanki nefesimiz kesilirya düşünün dedi dr bebekte öle oluyordur dedi ama kontrol edicem tabiii getirin buraya yarın dedi bu günde gözlemleyin bakalım dedi

geçmiş olsun cnm ya.inş.önemli bişey yoktur.iyice takip et bakalım.tek reflüden olsun.başka bişey çıkmasında.

CANIM BEN ELEKTRİK SOBASI YAKMIYORUM YATAK ODASINDA BEBİŞİMİN KENDİ KÜVETİNDE YERE ÖRTÜ SERİYORUM BANYOYA BİLE GÖTÜRMÜYORUM ÇOCUĞU KOMBİYİ 3 E VERİYORUM HAVAYA GÖRE 4 E HAVLULARINI VE GİYSİLERİNİ PETEKLERİN ÜZERİNE KOYUYORUM BEN YIKAYANA KADAR ISINSIN SICAK SICAK GİYDİRİP KURULAYAYIM DİYE SUYU DA ZATEN EŞİM DÖKÜYOR ŞAMPUANINI BANYO JELİNİ SABUNUNU SÜNGERİ O SABUNLUYOR BEN ÇOCUĞU TUTARKEN BANA VERİYOR BEN SABUNLUYORUM ÇOCUĞU VE AYAKLARDAN BAŞLIYORUM EN SON KAFAYA GELİYORUM ZATEN AYRICA BAŞINA SU DÖKÜNÜNCE BASIYOR ÇIĞLIĞI BİZİMKİ ZATEN İSTESEKTE BAŞTAN BAŞLAYAMAYIZ:roflol: YIKAMAYA ODANIN KAPISINI BİLE KAPATIYORUM HERHANGİ BİR ISI DEĞİŞİKLİĞİ OLMASI DİYE ODA SICAKLIĞI 25 OLUYOR YIKARKEN BAKIYORUM AMA GRİP OLDU İŞTE BURNU TIKANIYOR SERUM FİZYOLOJİK KULLANIYORUZ BİRDE SEKROL ŞURUPLA BRİCANYL YARINDA KULLANIP BIRAK DEDİ DR 3 GÜN OLCAK BUGÜNLE KULLANMAY BAŞLAYALI AMA HAPŞIRIK VAR HALA ARADA DA ÖKSÜRÜYOR AMA FAZLA DEĞİL

kız ayten bu elma yağı ne biçim kokuyoo biz ilk aylarda gazını alması için ayağına sürerdik çok keskin bir koku ağzını yakmıyormuki o yağ-tatlicadiarzu-

he valla belki moraller yükselince hastalık ağrı vsss kalmaz belkiii :roflol::dance::teytey:

kız allah sizi inandırsın pc başındaki zaman dşında kıçım yer görmüyor desem yalan olmaz valla her ana ayaktayım ya mutfaktayım ya çamaşırla uğraşıyom ya ütü yapıyom gerçi on fazla yapamıyom günde 1 2 kıyafet ancak ütülüyom kolumdan dolayı ve biriktirdikçede ütü btmiyor ben ütüleyene kadar yenileri geliyorrkaydirigubbakcemile3 yanii heeeppp kııır kıpırım ha birde fizik tedaviye gidince 45 dk kadar kadar yüzü koyun yatıyom sırtıma akım veriliyor ama sonrasında 15-20 dk egzersiz var gene dr eşliğinde ve öle basit değil germe egzersizleri ve canımı da yakıyor ama düzelmek için onuda yapıyom hastane evime yakın giderken yürüyom mesela ama dönüşte eşim alıyorr malum sıcak kompres yapıldığından sırtıma soğuğa çıkmamak gerekiyor neyse ondada yürüyom hareket halindeyim ama ne kilo veriyom ne ağrılarım düzeliyorrr yakacam bi cigara valla şimdikkk

Arkadaşlar bakın ne buldum gazetede:
Maden suyunun çocuk mamasında bile kullanılabileceğine dikkati çeken Prof. Dr. Karagülle, şunları kaydetti:

''Maden suyu bebeklikten yaşlılığa kadar her yaşta rahatlıkla kullanılabilir. Bebeklerde anne sütü vazgeçilmez besin ve sıvı kaynağıdır. Bunun yanında ek beslenmeye geçildiğinde, mamalar maden suyuyla hazırlanırsa ideal bir mama karışımı olacaktır.

valla aynı durumdayız canım yaaa bende 12 seans gittim şimdiye kadar ama hak getire az bişey farketti yalan olmasın şimdi ama geçen hafta 3 gün ara verdim eski haline döndü demekki o gün için rahatlatıyor tedavi en azından bana öle geliyor bende bu haftayı tamamlayıp gitmemeyi düşünüyom parasını ödedim boşa gitmesin bari sonra bırakıcam bende bizim burda spor salonu varmış belediyeye ait aerobik fitness vs varmış hemde ücretsiz bakayım komşum gidiyormuş taşınan bir komşum vardı ya onun üyeliğine beni sokacakmışş bakalım olursa haftada 2 gün oraya gidicem en azından hareketler farklı olur bu gerçek spor olurr bide koşu bandımda yürüme işine vakit bulabilsem süpper olacakkkkaydirigubbakcemile3

ceylinde şuan uyuyor grip onu halsizleştirdi sanırım böle uyumazdı bu kızz ve ben bunları yazarken bile şimdi hapşırdı yavru kuşum bakayım şuna bir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…