- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #15.241
dün eşim almış kavanoz da organik kayısı ile muzlu bişey yemiş çok sevmiş ama gece çok uyandı ağladı yavrum, gece bende uyumadım az önce annemi aradım az önce gene kavanozdaki kayısılı şeyden verdim dedi kıvrım kıvrım uyuyamıyor diyor biraz elma yağı damlatmış emziğine rahatlamış yavrum bu elma yağıda ne faydalı bişey yaaakafamçokkarıştı
meraba kıslaaar.nasılsınız görüşmeyeli.ben çok kötüydüm valla.ama biraz düzeldim.umutçum doğru diyosun allahım kimseyi yavrusuyla sınamasın.günlerdir öldüm öldüm dirildim ya.bu arada beni merak edip moral vermeye çalışan melek kalpli arkadaşlarımada bikez daha teşekkür ederim.en çokta merve ve serap.herşey için teşekkür ederim.şimdi size ne olduğunu anlatayım.bi sabah eylüle babası bakıyodu.ben uyuyodum.babası oynatırken kafasında,tam bıngıldağın üstünde misket büyüklüğünde bi şişlik görmüş.hemen beni kaldırdı telaşlı telaşlı.o uyku haliyle baktım bıngıldakta şişlik var. bi gece öncede çok feci bi şekilde kusmuştu.ben dondum kaldım.bir titreme tuttu beni anlatamam.sonra karnıma inanılmaz derecede bi ağrı girdi.neyse apar topar doktoruna götürdük eylülü.doktor baktı kemik birleşim yeri olabilir ama emin olmamız lazım dedi.bu yaştaki çocularda tümörler görülebiliyo dedi. o tümör lafını duyunca öyle kötü oldumki anlatamam.kulaklarım çınlamaya başladı.gözlerimden yaşlar dökülüyo kendime hakim olamıyorum.bi anda kızımı kaybetme korkusu girdi içime.gecelerce ağladım.yavrumun yüzüne baktıkça ağladım.offf şuan gene hakim olamıyorum gözyaşlarıma.bi ilaç vericem,onu kullanın 15 gün sonra yeniden gelin dedi.neyse o arda o korkuyla karnıma ağrı girdi demiştim ya o bitürlü geçmek bilmedi.onun için doktora gittim rahim üzerinden parça aldılar.bendede miyom çıktı.ikinci bi şok yaşadım.bu seferde onun iyi huylu olup olmadığını beklerken okadar acı çektimki..ya bana bişey olursa kızım napar diye.allahtan kötü huylu değilmiş.çok gerekmedikçe ameliyata bile gerek yokmuş.kızımın kafasındaki şişlikte geçti çok şükür.bi kaç gü sonra kontrole götürücez.işte böyle arkadaşlar.inanın ufak tefek şeylere üzülüp sitem etmek çok boşmuş bunu anladım.bizim ve sevdiklerimizin sağlığı yerindeyse ve yanımızdaysalar satın dünyanın anasını ya.bundan büyük mutluluk yok inanın.yarın ne olacağımız belli değil.ufacık şeyler için üzülmek,kalp kırmak inanın bunlar boş şeyler.neyse kafanızı daha fazla şişirmeyeyim.allahım bizlere,yavrularımıza ve tüm sevdiklerimize sağlık,mutluluk ve huzur versin
Merve,Arzu, Gözde sağolun kızlar;
çevredeki yiğenler hep kilolu olunca benim kızıma zayıf gibi bakılıyo hep. ama benim kızım kadar hareketlisi de yok.
Dün sonuçları idrar tahlilinin 114 çıkmış. 110-120 arası olması gerekiyor çizelgede. Dayanamayıp telefon ile öğrendim. Geçen seferde de 117 çıkmıştı. Bu seferde 114, daha geçmemiş heralde yavvvv... Akşamdan beri kafaya taktım. Nerden çıktı bu iltihap da ya..
Bu arada umutcum, sizde de mi çıktı iltihap? Doktora sordun neden olduğunu?
Çok geçmiş olsun size de. İnşallah çarçabuk geçer düzelir bebişin...
Elma yağı ne oluyor ki?
gazı mı alıyor?Ben niye bilmiyom?Bize niye söylemiyon?kafamçokkarıştı
Aynen Nuraycım biz de varya şu anda her koltuğun üstünde bir mama var,meyve püresi,öğlenden kalma sebze püresi,biberonda aptamil,biberonla su,havuç suyu,ahanda hepsini dizdim ııhm:1closedeyes: bir kilitliyor ağzını su bile içmiyor valla çok yıpranıyorum 1 haftadır sıfır iştah,bütün gün beni ancak 50ml emiyordur o da açmışım ayıp olmasın diye heralde öyle geçirebiliyor,ay ağlamıyor da açlıktan,benden gizli mi yiyor napıyor anlamıyorum.Gece uyumaz gündüz yemez,az önce çok fena bağırdım çok sinirlendim bir dudak büzdüüsositososito,yazık ama bana da yazık deli mi olayım???...
canım geçmiş olsun birden dünyan değişmiş allak bullak olmuş desene,yarın ne olacağımız belli değil işte,geldi mi üst üste gelir ama allahtan devamı gelmemiş dertlerin.Bununla geçmiş olsun.Allah sınamış diyelim.Bir daha yaşatmasın inşallah.:teselli:
elma yağı ne işe yarıyor gaz içinmi canım yaa hiç duymamıştım ben
ay öyleymişim...bunu da doğurayım hemen spiral, koluma implant, eşime de prezervatif.. e anca korur beni...:roflol::roflol:
hicrancım geçmiş olsun ama önemli bişi değildir merak etme banyo yaparken bizdede oluyor bazen ama sen gene dr una git ne olur ne olmaza.s.
sağolun canlarım yaa burdan aldığım moral desteği kocişimden almıyorum valla hepiniz sağolun dün dediğim gibi kızı kontrol altına aldım gözaltında tutuklu kaldı tam gün ama dün sadece 2 defa yaptı birinde yemekten hemen 2-3 dk sonra birindede oynarken yaptı ama heyecandanmı yoksa başka bişeydenmi onu pek anlayamadım birde ben mutfakta iken o uyuyordu telsizi yanımda işe dalmışım bir ses geldi gene telsizden aynı koştum hemen yanına kollarını sallıyor iki yana beni görünce ağlamaya başladı acep genemi oldu yoksa bana mı öle geldi anlamadım dr aradım bu sabah dediki yemekten sonra yemek geri geldiğinde yapabilir devamlı öleyse normal reflüde olur biz filmleri çektik ciherde sorun yokkk dedi bazen ciğerlerde delik olurmuş bebeklerde yemekler akciğere kaçarmış onu bile araştırdılar daha önce ama temiz çıkmıştı bende doktora ailedeki sorundan kalp konusundaki korkumu anlattım acayip heyecanlanıyor dedim titriyor resmen insanı korkutuyor nefes alışı değişiyor dedim evhamınızı anlıyorum ama doğduğunda tüm tetkikler yapılmış dedi benim kontrollerimdede herşey normaldi dedi ama illaki ben rahat edeyim diyorsanız bakarız artık derin tetkiklere dedi ekg vss bende bakayım dedim ozaman bugünde aynı davranacakmı hani yemekten sonraları da yapıyor normalde de yapıyor bu işi ayıramıyorum bazen yemekten yarım saat sonrada olsa sindirilmemiş yemek gırtlaağa geri kaçış olabiliyormuş ondanda olur dedi hani ağzımıza ekşi su gelirde bir an sanki nefesimiz kesilirya düşünün dedi dr bebekte öle oluyordur dedi ama kontrol edicem tabiii getirin buraya yarın dedi bu günde gözlemleyin bakalım dedi
]Özlem sana ve kızına çok geçmiş olsun...
İnsan o an nasıl korkuyorr anlıyorum seni
Allah korusun bebişlerimizi.....
Hicran canım banyo yaparken odayı ısıtıyormusunuz elektrik sobasıyla filan...
Birde yıkamaya alttan başla,başından başlarsan çocuk daha çabuk üşütür ayrıca sen yıkarken suyu eşin yada kızın sürekli ellerine ayaklarına su döksün üşümesin yavrucak....
Heyecanlanma bizimkisinde de oluyorr nefesi kesiliyormuş gibi ama seninki sürekli yapıyor anladığım kadarıyla...
Umut bana çok mantıklı gelmedi yaaa terletme fikri...
Sonuçta dr.lar ilaç yerine terletmeyi seçerlerdi ilaç kullanmamak için...
Ayrıca en kısa zamanda şu dr. işini sen araştır,annen araştırsın ... eşine bırakma
Ne bılım canım yaa..
Az once mutfakta bır yarım tutturdum zatıı...Ustune de bır turfk kahvesı ıctım acılayım deyii..
Kuzum pek enerjık gordum senıı.. :jeyyar:
Ya dönürüm gel senlen soyle mezdekeyı acak yuksek ses oryantel dansa bır baslayalım gobek bır yana kalca bır yanaaa... kaydirigubbakcemile2
Sen kendıne geliiin o zaman ben senın ılacını bılıyorum baaakk.. kaydirigubbakcemile2
geçmiş olsun hicrancım ,doğumdan beri bende de bi bel ağrısı peydahlandı geçmiyo yüzüstü yattığımda resmen yataktan kalkamıyorum sağa sola dönemiyorum uyanıyorum kıpırdayamıyorum kocamı uyandırıyorum beni çevir diye :) fiziğe gittim bende 8 seans sonra sıkıldım gitmedim bi işe de yaramamıştı zaten ... senin de ağrıların geçer inşallah
ceylin nasıl oldu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?