Doğum yapmış olan anneler buraya....

allah allah ilginç bende alayım şundan evde bulunsun deneriz lazım olunca bizde saolll

aynen vallaaaaaaaakaydirigubbakcemile3:roflol: bende sizden birinden bahsederken eskiden kk dan .. dediğimde anlardı sonrasında ben alıştımya artık başına kk demeden isim sölediğimde onlar kim ya diyorr :roflol:

:1shok::1shok::1shok: senin dilin ne söliiiirrrrrrrrrrrrrr:1shok:

Tüttürmek diyince adam akıllı sıgaraya başladım valla günde 2 idi 3 sonra beş çıktı hayırlısı bakalım inşallah tosbama bi zararı olmazz ama bu çok feci bişey ama bırakamamışım 1,5 yıl aradan sonra :1no2:

hicran çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda sende kızında sağlığınıza kavuşursunuz

aman arkadaşlar elektrik sobası kullanıyosanız dikkat edin banyoya filan götürmeyin geçen haberlerde bi kadın yazık bebişini yıkıyomuş el. sobasınıda banyoya getirmiş ve soba devrilmiş ikisinide elektrik çarpmış çok üzülmüştüm bu habere.
aman dikkat edin banyoda kullanmayın ne olur ne olmaz

Günaydın herkese öğlen oldu ama:bbo:Biz daha yeni kahvaltıdan kalktık..Ege de bugün ciddi anlamda ilk ek gıdasına başladı bundan sonra düzenli bir şekilde vercem inşallah.Yarım armut püresiyle başladık..Doktor suyunu değil püresini ver dedi.Çiğneme alışkanlıgı kazansın dıye..Yarında elma verıcez.Ondan sonrakı gunde yoğurt..Bakalım inşallah dokunmaz oğluma..:ecrin_bebek:
duygu avatarın çok şeker birden egenin öyle işerken pipisinin kaktüse battığını düşündüm içim cız yaptı kafamçokkarıştı

:roflol::roflol:Allah seni ne yapsın kıyamam ben bebeğimin pipisinedelikafadulden
Ay Hicran geçmiş olsun ya herşeyde senimi bulur arkadaşım ..Ne zaman senin yazının görsem içinde mutlaka bir hastalık kelimesi geçiyor canım ya.Allah yardımcın olsun şifa versin...
Bende günde 3 5 tane içiyorum artık malesef..

Kızlar bilginiz varmı bilmiyorum ama yinede paylaşayım dedim..Egenin doktoru MUZ verırken yassı şekilde ikiye böl ortasındaki kahverengı çizgiyi çay kaşığıyla al öyle ver dedi..Kabız yapan yeri orası dedi..Umutcum İsmet muzdan kötü oldu demiştin belki faydası olur canım..

ya bunlar büyüdüler abi oldular da bide yemek yemeye başladılar .. maaşallah egeye dokunmaz canım inşallah.
bizde başladık artık iyiden iyiye ek gıdalara çalıştığım için ben . sabah kahvaltı yapıyo ,dün yoğurt yemeye başladı , meyve püreleri , muhallebi , sebze sevmiyo sıpa ...
ben çok korkuyodum denizden çok alerjik olduğu için ama bakalım şimdilik bi rahatsızlığımız yok

Gülcüm benim kızda aynen senin yazdığın gibi..hiçbirşey yemiyor acıkmıyor da...hasta falan da değil..iştahsız heralde, neden böyle oldular acaba? elma püresine bayılırdı onu bile yemedi..maymununu kemirmekten başka bişey yapmıyor...Birde sevdiği bir battaniyesi var benimkinin onsuz asla bir yere gitmez sürekli ağzına sokuyor..onsuz uykuyabile dalamıyor...Gece 5 defa falan kalkıyor eşşek sıpası, ciyak ciyak ağlıyor, emziriyorum iki mık mık alıp susup uyuyor..1 haftadır böyle...

Hicrancım ben tam konuyu anlamadım ama kızın rahatsızmış galiba, geçmişide okudum göremedim çok geçmiş olsun canım ya inşallah birşey yoktur...

Duygu armut benimkinde gaz yaptı, ağlayıp durdu ben bir süre ara verdim.Muz zaten yasak benimkine, tropikal meyvelerin hepsi yasak...

Gözdecim valla nasıl büyüdüler demi ilk doğduğunda elimize almaya korkuyorduk o kadar küçüktülerki:asigim:Şimdi resmen ele avuca geliyorlar palazlandılar kuzular..
Bize doktor henüz sebze vermedi sanırım 7.aydan sonra başlıcaz ama bende merak edıyorum ne tepki verceğini inşallah bana çekmez küçükken her yemek saatımız kabus gibi geçerdi ya ceza alırdım yada popoma tekmeyi yerdimkaydirigubbakcemile3Allahım en buyuk kabusumdu yemek saatı annem tabagı önüme koymasıyla sicim gibi yaşlar gözümden boşalırdı..Sonrası zaten malum..Rahmetli annem hep başkalarının çocuklarının yemek yemesini izlemiştir kıyamam:çok üzgünüm:
Şimdi onu çok iyi anlıyorum dhep düşünüyorum ya yemezse ben ne yaparım diye..İnşallah Egede benım gıbı bır çocuk olmaz:Saruboceq:

tüh keşke başlamasaydın vcanım yaaa, ama insan bırakırken hamileyim nasıl olsa bir gün gene içerim diye bırakınca başlıyomuş ben sigarayı hamile kalmadan öncede bırakmaya çalışıyodum hattaa şu esigaradan bile almıştım 200 lira verip genede bırakamaıştım, ama hamile kalınca bıraktım allah bir daha yaktırmasınkötükedihüso

Duygu armut benimkinde gaz yaptı, ağlayıp durdu ben bir süre ara verdim.Muz zaten yasak benimkine, tropikal meyvelerin hepsi yasak...
Sedacım daha oncede bır kac kez armut verdım ama bılmıyorum ne olcak inşallah Egede yapmaz bakalım..Zaten muz benimde son tercıhım..
Siz hiç anlamıyorsunuz ya kızları ya biz şişman olmak istemiyoruz manken gıbı olcez diyorlar size ama nerdeee anlayanmı varkaydirigubbakcemile3Şaka bir yana Sedacım bende dedıgım gıbı çokk problemlı yemek saatlerım vardı..Ama sonradan düzeldim bakkaydirigubbakcemile2

Umutcum muz alerjiktir, brokoli, bezelye ve kereviz de öyle bu tip şeyleri biraz geç ver...narenciyeler de alerjik tabi hepsi alerji yapacak diye bir şey yok ama olabilir diye sen bir gün yeni bir gıda denicen diyelim sadece 5 gün onu ver..mesela muz denicen diyelim muzu 5 gün üstüste ver, başka yeni gıda deneme ki alerjiyi neyin yaptığı belli olsun...Sebze çorbasınıda öyle yeni birşey ekliyeceğin zaman tek birşey ekle.Geçmiş olsun hayatım, üzme kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…