- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #15.261
elmayağını 1 -2 damla emziğine deydiriyorum çok ii geliyor gazını huysuzluğunu alıyor, karnına falan ayaklarına sürüyorum ağrılarını alıyor aklınızda olsun anlayamadığınız bir huzursuluğu olursa bunları deneyin ben çok faydasını gördüm. ama aklıma birde takılan bişey var, bu adaçayı anneye ve bebeğe verilmemesi gereken bir çaymış, ama bu elmayağı adaçayı ile yapılıyor bildiğim kadarıyla o anlamda da aklım karışık işin açığı ama ben genede kullanıyorum eskiler kullanmış.:ecrin_bebek:
hicran,seda,zeynep,gülden sizlerede çok teşekkür ederim.:1hug: gerçekten bende buradaki herkesi öyle benimsemişimki, sizinle ilgili bişey anlattığımda eşim çok gülüyo bana.mesela bizim hicran,bizim arzu,bizim saliha böyle konuşuyorum farketmeden.sanki yıllardır görüşüyomuşta,birlikte oturup kalkıyomuş gibi....:roflol:
Arkadaşlar bakın ne buldum gazetede:
Maden suyunun çocuk mamasında bile kullanılabileceğine dikkati çeken Prof. Dr. Karagülle, şunları kaydetti:
''Maden suyu bebeklikten yaşlılığa kadar her yaşta rahatlıkla kullanılabilir. Bebeklerde anne sütü vazgeçilmez besin ve sıvı kaynağıdır. Bunun yanında ek beslenmeye geçildiğinde, mamalar maden suyuyla hazırlanırsa ideal bir mama karışımı olacaktır.
Ne bılım canım yaa..
Az once mutfakta bır yarım tutturdum zatıı...Ustune de bır turfk kahvesı ıctım acılayım deyii..
Kuzum pek enerjık gordum senıı.. :jeyyar:
Ya dönürüm gel senlen soyle mezdekeyı acak yuksek ses oryantel dansa bır baslayalım gobek bır yana kalca bır yanaaa... kaydirigubbakcemile2
Sen kendıne geliiin o zaman ben senın ılacını bılıyorum baaakk.. kaydirigubbakcemile2
CANIM BEN ELEKTRİK SOBASI YAKMIYORUM YATAK ODASINDA BEBİŞİMİN KENDİ KÜVETİNDE YERE ÖRTÜ SERİYORUM BANYOYA BİLE GÖTÜRMÜYORUM ÇOCUĞU KOMBİYİ 3 E VERİYORUM HAVAYA GÖRE 4 E HAVLULARINI VE GİYSİLERİNİ PETEKLERİN ÜZERİNE KOYUYORUM BEN YIKAYANA KADAR ISINSIN SICAK SICAK GİYDİRİP KURULAYAYIM DİYE SUYU DA ZATEN EŞİM DÖKÜYOR ŞAMPUANINI BANYO JELİNİ SABUNUNU SÜNGERİ O SABUNLUYOR BEN ÇOCUĞU TUTARKEN BANA VERİYOR BEN SABUNLUYORUM ÇOCUĞU VE AYAKLARDAN BAŞLIYORUM EN SON KAFAYA GELİYORUM ZATEN AYRICA BAŞINA SU DÖKÜNÜNCE BASIYOR ÇIĞLIĞI BİZİMKİ ZATEN İSTESEKTE BAŞTAN BAŞLAYAMAYIZ:roflol: YIKAMAYA ODANIN KAPISINI BİLE KAPATIYORUM HERHANGİ BİR ISI DEĞİŞİKLİĞİ OLMASI DİYE ODA SICAKLIĞI 25 OLUYOR YIKARKEN BAKIYORUM AMA GRİP OLDU İŞTE BURNU TIKANIYOR SERUM FİZYOLOJİK KULLANIYORUZ BİRDE SEKROL ŞURUPLA BRİCANYL YARINDA KULLANIP BIRAK DEDİ DR 3 GÜN OLCAK BUGÜNLE KULLANMAY BAŞLAYALI AMA HAPŞIRIK VAR HALA ARADA DA ÖKSÜRÜYOR AMA FAZLA DEĞİL
duygu avatarın çok şeker birden egenin öyle işerken pipisinin kaktüse battığını düşündüm içim cız yaptı kafamçokkarıştı
günaydın kızlarrr kolum ağrıyor bu gün gene ben çürüdüm galiba yaaa ne bu valla çek çek bitmiyor sağlık dertlerim sabah yataktan kalkarken kaskatı kalkıyordum o biraz hafifledi fizik tedaviye girdiğimden beri ama geçmedi henüz ve seans 12 gün oldu daha 8 günüm var ama pek ümidim yokk işe yaramayacak gibi geliyor bana artıkk birde sabah kalkarken ellerim şişiyor ayak tabanlarım şişmiş vaziyette oluyor basamıyorum 2-3 dk üzerine ağrıyor sonra geçiyorr bu başka bişii anlamadılar gibi geliyor bana valla chek up yaptırıcam haftaya düşünüyorum bakalım ondan ne sonuç çıkacak romatizma falanmı var ne bende yaaa
Tüttürmek diyince adam akıllı sıgaraya başladım valla günde 2 idi 3 sonra beş çıktı hayırlısı bakalım inşallah tosbama bi zararı olmazz ama bu çok feci bişey ama bırakamamışım 1,5 yıl aradan sonra :1no2:
hicran çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda sende kızında sağlığınıza kavuşursunuz
Günaydın herkese öğlen oldu ama:bbo:Biz daha yeni kahvaltıdan kalktık..Ege de bugün ciddi anlamda ilk ek gıdasına başladı bundan sonra düzenli bir şekilde vercem inşallah.Yarım armut püresiyle başladık..Doktor suyunu değil püresini ver dedi.Çiğneme alışkanlıgı kazansın dıye..Yarında elma verıcez.Ondan sonrakı gunde yoğurt..Bakalım inşallah dokunmaz oğluma..:ecrin_bebek:
ya bunlar büyüdüler abi oldular da bide yemek yemeye başladılar .. maaşallah egeye dokunmaz canım inşallah.
bizde başladık artık iyiden iyiye ek gıdalara çalıştığım için ben . sabah kahvaltı yapıyo ,dün yoğurt yemeye başladı , meyve püreleri , muhallebi , sebze sevmiyo sıpa ...
ben çok korkuyodum denizden çok alerjik olduğu için ama bakalım şimdilik bi rahatsızlığımız yok
Tüttürmek diyince adam akıllı sıgaraya başladım valla günde 2 idi 3 sonra beş çıktı hayırlısı bakalım inşallah tosbama bi zararı olmazz ama bu çok feci bişey ama bırakamamışım 1,5 yıl aradan sonra :1no2:
hicran çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda sende kızında sağlığınıza kavuşursunuz
Gülcüm benim kızda aynen senin yazdığın gibi..hiçbirşey yemiyor acıkmıyor da...hasta falan da değil..iştahsız heralde, neden böyle oldular acaba? elma püresine bayılırdı onu bile yemedi..maymununu kemirmekten başka bişey yapmıyor...Birde sevdiği bir battaniyesi var benimkinin onsuz asla bir yere gitmez sürekli ağzına sokuyor..onsuz uykuyabile dalamıyor...Gece 5 defa falan kalkıyor eşşek sıpası, ciyak ciyak ağlıyor, emziriyorum iki mık mık alıp susup uyuyor..1 haftadır böyle...
Sedacım daha oncede bır kac kez armut verdım ama bılmıyorum ne olcak inşallah Egede yapmaz bakalım..Zaten muz benimde son tercıhım..Duygu armut benimkinde gaz yaptı, ağlayıp durdu ben bir süre ara verdim.Muz zaten yasak benimkine, tropikal meyvelerin hepsi yasak...
canım sıkılıyor canımmmm aytencim sende bişiler yaz yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?