Doğum yapmış olan anneler buraya....

valla öle yaaaa ne iştir bende anlamadımm dediğin gibi her yazımda hastalık varrr doğruu valla ben yazarken utanmaya başladım artııkk sizi sıkıcam diyee birgün öfffffffffffff demezsiniz inşallahhhkaydirigubbakcemile3
sigaraya gelince ben hamiş kalmadan 5 ay önce bırakmıştım 2 günde bir pk bitiyordu şimdi 1 aydır nerdeyse hergün 3-5 bende içmeye başladımm bırakmam lazım gene ama nassıllll daha önce biorezonans cihazına girmiştim bırakmıştımm gene denerim belki

Hicrancım ben tam konuyu anlamadım ama kızın rahatsızmış galiba, geçmişide okudum göremedim çok geçmiş olsun canım ya inşallah birşey yoktur...

sağol canımmm valla uğraşıyoruz işteee nedendir bilmem hastalıklar peşimizi bırakmıyorrr banim kız anası gibi narin bir bünyeye sahip herhalde her şeyden nem kapıyorum bende

ismet bugun bıraz daha iyi..ilgilenen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim..allah hep güzel haberler vermeyi nasip etsin cümlemize...kızarıklarımız hala oldukça çok..ben yine durmadım armutlu yogurdu vereyım dedım kaşıgın ucuyla alıp yarısını tükürmesi bir oldu ve akabınde kızarıkları arttı sankii..suyuna azcıcık pekmez damlatırdım korkumdan onuda veremedim..sadece besın değeri ve kalorısı düşük alerjen mamayla idare edicez bikaçgün..sonra işalllah doktorun tavsıyesıne göre başlıcaz..idraryolları enfeksıyonundan dolayı kılo alımının az olması bugune kadar bılmedıgım bişiydi..işallah bı haftaya tümbunlar geçerde büyümemiz durmaz..tabiiki eskıye oranla iştahsızız ve bu mamanın tadınıda sevmede..ama napalım..olmayınca mabut neylesin mahmut:)şaka bıyana başımın üstünde ağırlık var sankı iki gündür..turkıyegazetesı hastanesınde bı doktor bulduk pazartesı gıdıcez hem şu erken sünnet meselesınıde halledıcez.yarın ola hayrola..

bak bunu söyeldiğin iyi oldu mersi canım

saol sedacım..ama benımkının yedıgı tekşey brokolı patates mılupanın hazır olanı..onuda vermıcem doktora gıdene kadar..bakayım o ne dicek..artık doktor nederse o..oncekı doktorlarımız benı hıc aydınlatmadı bu konuda.liistebıle vermedı..muhallebıyle başla sonra sebze püresi ver dedi geçti..bundan sonra gerçekten ilgili bi doktorla muhattap olmalıyım..eşimde artık anladı..büyür işte diyemiyo..seni bu yaşadıgım olayda çok daha iyi anladım..ve oyle hissedıyorumkı işallah yanılıyorum bizde çok alerjiğiz...bakalım...sağlıkla büyüsünlerde..

Son düzenleme:
derya nerden yapmaya çalışıyosun ben yardım edeyim.. canını da sıkma hiç bişey için herşey olacağına varıyo sen üzüldüğünle kalıyosun... boşver gitsi... sen bebişini düşün sadece.. inşallah onunla ilgili değildir...

Umutcum milupa ha yiyebiliyorsa o kadar da alerjik değil korkma, benimki en son hastanelik oluşu milupa ha dan sonraydı, hem o besleyici bir mama kim demiş kalorisi ve besin değeri düşük diye..onun besin değeri düşükse ben napıyim benimki hidrolize mama yiyor yani alerjiden dolayı nerdeyse ölmek üzere olan bebeklere verilen mama...hepsi besleyici mamalar sadece tek farkları işleniş biçimleri, milupa ha alerji şüphesi olanlarda kullanılan bir mama, benimki gibi süt alerjisi olanlar onu kullanamıyor tüm yapı taşlarına kadar hidrolize edilmiş özel mamalar kullanabiliyor benimki.

Umut alerji konusunda sormak istediklerin varsa sor bana, ben 2 aydır bu konuya kafa patlatıyorum okumadığım yurt içi, yurt dışı site kalmadı diyebilirim :) Hem ismetin kızarıklıkları kaşınmıyorsa korkma.

amin canım senin adına sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…