- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #15.281
Günaydın herkese öğlen oldu ama:bbo:Biz daha yeni kahvaltıdan kalktık..Ege de bugün ciddi anlamda ilk ek gıdasına başladı bundan sonra düzenli bir şekilde vercem inşallah.Yarım armut püresiyle başladık..Doktor suyunu değil püresini ver dedi.Çiğneme alışkanlıgı kazansın dıye..Yarında elma verıcez.Ondan sonrakı gunde yoğurt..Bakalım inşallah dokunmaz oğluma..:ecrin_bebek:
:roflol::roflol:Allah seni ne yapsın kıyamam ben bebeğimin pipisinedelikafadulden
Ay Hicran geçmiş olsun ya herşeyde senimi bulur arkadaşım ..Ne zaman senin yazının görsem içinde mutlaka bir hastalık kelimesi geçiyor canım ya.Allah yardımcın olsun şifa versin...
Bende günde 3 5 tane içiyorum artık malesef..
yooooooo sıkıldımmmm:1closedeyes:
Hicrancım ben tam konuyu anlamadım ama kızın rahatsızmış galiba, geçmişide okudum göremedim çok geçmiş olsun canım ya inşallah birşey yoktur...
Kızlar bilginiz varmı bilmiyorum ama yinede paylaşayım dedim..Egenin doktoru MUZ verırken yassı şekilde ikiye böl ortasındaki kahverengı çizgiyi çay kaşığıyla al öyle ver dedi..Kabız yapan yeri orası dedi..Umutcum İsmet muzdan kötü oldu demiştin belki faydası olur canım..
yooooooooo sıkıldıkkkkk:1closedeyes:
tüh keşke başlamasaydın vcanım yaaa, ama insan bırakırken hamileyim nasıl olsa bir gün gene içerim diye bırakınca başlıyomuş ben sigarayı hamile kalmadan öncede bırakmaya çalışıyodum hattaa şu esigaradan bile almıştım 200 lira verip genede bırakamaıştım, ama hamile kalınca bıraktım allah bir daha yaktırmasınkötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?