Doğum yapmış olan anneler buraya....

benim ki huysuzlandı hiç durmuyor bugün dogru düzgün emmiyor ek gıdalarıda yemiyor inş bşey çıkmaz

hehe olmuş.. deneme yapınca biraz iğrenç oldu.. :roflol:

deryacım orda hazırladıktan sonra linki alamıyosun sanırım sen... değil mi...
herşeyi yaptıktan sonra kaydet de.. orda önizleme görünüyo ya... onu sağ tıkla özellikler de sondaki adresi kopyala kilo takip çizelgene yapıştır...

yadaikinci linkteki

[u.rl=http://www.babysfirstsite.com]
[./url] kırmızıyla işaretlediğim yeri al buraya yapıştır...

kız sen herşeyi yaptıktan sonra orada önizleme görünüyo mu...bir de sen kilo takip çizelgene yapıştırdığın linki buraya yapıştırsana...

he he deneme benden deeee ya kızlar bu sefer olması lazımmış herşeyi zaten anlattığınız gibi yapmışım bitek kodu fazla almışım bakalıııımmmm

hımmm en onu bilmiyodum... tmm ozaman.. ama neden olmuyo ben de merak ettim.. dediğim gibi şu linki bi buraya yazsan olmaz mı

canım yaaa arzuda msn.den yazıyo da cevap veremedim bir anda hepinizize kusura bakma canım benim sağolasın

kız sen halaaa yapamadınmı bi takvimiii kaydirigubbakcemile3 allah iyiliğini versin doğum tarihi neydi bebişinin resmini de koy burdan birimiz yapıp linki buraya yapıştırsın sende kopyala kaydet takvim çizelgeneee

Seda o zaman bu halleri belki dönemsel bir durumdur.Dişten mi acaba??İştahsızlık?Valla suyu bile oyunla içiriyoruz.Ayçanın da bir minik havlusu var ayıcıklı bişey onsuz uyumaz bak fotoğrafı bu.En sevdiği oyuncağı.

çocuken ye diye zorluyolardı şimdi yememek için kırk takla atıyoz.
duygucuuum,nerden açılmış şu iştahın hay açılmaz olaydı
:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…