- 22 Ocak 2008
- 932
- 15
- 623
- 45
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #15.301
http://babysfirstsite.org burdan etmeye çalışıyommmm ne bilim
canım sen beni duymuyosun bile..klava: ben sırf sana yardımım olur diye bekliyodum...
canım yaaa arzuda msn.den yazıyo da cevap veremedim bir anda hepinizize kusura bakma canım benim sağolasın
arzucum teşekkürler bakalımmm maibeyaz kızma heee
Seda o zaman bu halleri belki dönemsel bir durumdur.Dişten mi acaba??İştahsızlık?Valla suyu bile oyunla içiriyoruz.Ayçanın da bir minik havlusu var ayıcıklı bişey onsuz uyumaz bak fotoğrafı bu.En sevdiği oyuncağı.Gülcüm benim kızda aynen senin yazdığın gibi..hiçbirşey yemiyor acıkmıyor da...hasta falan da değil..iştahsız heralde, neden böyle oldular acaba? elma püresine bayılırdı onu bile yemedi..maymununu kemirmekten başka bişey yapmıyor...Birde sevdiği bir battaniyesi var benimkinin onsuz asla bir yere gitmez sürekli ağzına sokuyor..onsuz uykuyabile dalamıyor...Gece 5 defa falan kalkıyor eşşek sıpası, ciyak ciyak ağlıyor, emziriyorum iki mık mık alıp susup uyuyor..1 haftadır böyle...
çocuken ye diye zorluyolardı şimdi yememek için kırk takla atıyoz.Sedacım daha oncede bır kac kez armut verdım ama bılmıyorum ne olcak inşallah Egede yapmaz bakalım..Zaten muz benimde son tercıhım..
Siz hiç anlamıyorsunuz ya kızları ya biz şişman olmak istemiyoruz manken gıbı olcez diyorlar size ama nerdeee anlayanmı varkaydirigubbakcemile3Şaka bir yana Sedacım bende dedıgım gıbı çokk problemlı yemek saatlerım vardı..Ama sonradan düzeldim bakkaydirigubbakcemile2
arzucum teşekkürler bakalımmm maibeyaz kızma heee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?