Doğum yapmış olan anneler buraya....

valla maibeyaz hamiş olmak geldi içimden sabah eşimede dedim hamile olsam heç bi iş tutmazdım ohhh kahvaltı temizlik bana bakmazdı ama yağız var o nasıl olcek neyse bir taraf eksikte olsa keyfini çıkar kız şu cinsiyeti öğrensek artıkın yaw

Selam kızlarr.Okuyorum okuyorum,tam yazıcam bişeyler oluyor yazamıyorum.Tüm hasta bebişlere ve annelerine geçmiş olsun,aspirin canım ismini hatırlayamadım dediğin gibi herşeyin başı sağlık gerisi booş,tekrar geçmişler olsun.Hicrancım bi romotoloğa görünsen iyi olur.Ben dün profösöre gittim,ve bana fibromiyalji(yumuşak doku romatizması)ve romotoid artirt(iltihaplı eklem romatizması) teşhisi konuldu.Birde kemik erimem var.Çok şükür eklem romatizmasını pasif yaşıyormuşum,aktifleştiği zaman sakatlığa kadar götürebilen bir hastalık.2 parmağımda hafif eğrilme yaptı ama bunada şükür,çok verimli kullanmasamda ellerimi idare ediyoruz..Şimdilik,fizik tedavi,hafif ilaç ve kalsiyum tedavisine başladık.Fizik tedaviyede anca yazın giderim 6 seans gittim bi faydasını görmedim zaten..Fibromiyalji zaten,her tarafı ağrıtan bir hastalık,ağrı..sızı..tutukluk..uyuşmalar..çarpıntımda bundanmış..hatta bu ara çenem kilitlenir gibi oluyor takılıyor..buda bundanmış..baş ağrısı,ishal..kabız..hepsini yapabilirmiş(bunlar yok şükür).Genelde hassas,kırılgan kişilerin hastalığıymış,tabi sırtımın bu kadar ağrımasına yataktan kaskatı kalkmama sebepte buymuş..Antidepresan kullanmam şartmış,zaten kullanıyorum..Kanal d de yararlı bılgıler var izleyin.Öptüm.şimdilik bu kadar..

canım benimde bir arkadaşımda vardı romotoid antrit kortizon kullanıyodu çok iyi gelmişti sonra yavaş yavaş azaltarak bıraktı daha sonra da ağrısı olmadı ... öyle oluyodu ki o da bazen yürüyemiyodu bile ellerini açamıyodu ağrıdan ... kortizon kullanmak hoş bişey değil tabi ama iyileşeceksen kullanırsın , gerçi sen bi sürü doktora gittin onlar daha iyi biliyordur da aklıma geldi sööliyim dedim

ooooyyyyy teşekkürler arkladaşlar gülsümcüm valla anlamadım ki ben yapamamışım heraldedelikafadulden betüllllcümmm iş birliği burda olmayacak da nerde olacak şekerimmm:lepi:

Kızlar sogan suyundan haberınız var mı ??
Hem zayıflatıcı, hem adet sokturucu, hem sut artırıcı, hemde ıstahhh kesıcıı.. delikafadulden
Ben bugun ılk bardagımı ıctım.. daha cok onceden de denemıstım gercekten ıse yarıyoorr haberınız olaaa.. :sm_cool:

betül kokmuyo mu?
işten atmasınlar sonra beni :)
amma süt yapar bu arada soğan suyu da

yok arkadaslar kokmuyor.. sadece kaynatırken bıraz kokusu var.. tadında sogan tadı yok..
bır soğanı 8 e bolup bır tencerede 2 su bardagı su ıle kaynatın.. 15. dk kaynadıktan sonra soganları ayırıp suyunu buyuk bır bardaga bosaltın..
ıcıne yarım lımona yakın lımon sıkın.. agız yakmayacak sıcaklıkta ıcın..
her seferınde taze yapın.. ozellıkle sabah ac karnına ama olmuyorsa sonrasında da olur..

Canım kortizonu şimdilik vermeyecekmiş doktorum,öncelikle emzirme dönemim bitsin o zaman bakıcakmış..Zaten çok korkuyorum kortizondan..a.s.

ben biliyorum soğan suyunu... çocuğu olmayan çocuk için çok içiyo onu... dikkat et betül benim gibi kazaya kurban gitme..

ben biliyorum soğan suyunu... çocuğu olmayan çocuk için çok içiyo onu... dikkat et betül benim gibi kazaya kurban gitme..

Valla haklısın.. hamıle kalmak ısteyenlerde kullanıyormus.. tabı ortak amac rahım temızlıgı...
adet olmamı saglarken hamılelıgıde kolaylastırabılır.. :1ninca: dikkat etmek sart.. :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…