- 9 Temmuz 2008
- 1.461
- 359
- 323
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #15.321
günaydın kızlarrr kolum ağrıyor bu gün gene ben çürüdüm galiba yaaa ne bu valla çek çek bitmiyor sağlık dertlerim sabah yataktan kalkarken kaskatı kalkıyordum o biraz hafifledi fizik tedaviye girdiğimden beri ama geçmedi henüz ve seans 12 gün oldu daha 8 günüm var ama pek ümidim yokk işe yaramayacak gibi geliyor bana artıkk birde sabah kalkarken ellerim şişiyor ayak tabanlarım şişmiş vaziyette oluyor basamıyorum 2-3 dk üzerine ağrıyor sonra geçiyorr bu başka bişii anlamadılar gibi geliyor bana valla chek up yaptırıcam haftaya düşünüyorum bakalım ondan ne sonuç çıkacak romatizma falanmı var ne bende yaaa
valla öle yaaaa ne iştir bende anlamadımm dediğin gibi her yazımda hastalık varrr doğruu valla ben yazarken utanmaya başladım artııkk sizi sıkıcam diyee birgün öfffffffffffff demezsiniz inşallahhhkaydirigubbakcemile3
sigaraya gelince ben hamiş kalmadan 5 ay önce bırakmıştım 2 günde bir pk bitiyordu şimdi 1 aydır nerdeyse hergün 3-5 bende içmeye başladımm bırakmam lazım gene ama nassıllll daha önce biorezonans cihazına girmiştim bırakmıştımm gene denerim belki
Selam kızlarr.Okuyorum okuyorum,tam yazıcam bişeyler oluyor yazamıyorum.Tüm hasta bebişlere ve annelerine geçmiş olsun,aspirin canım ismini hatırlayamadım dediğin gibi herşeyin başı sağlık gerisi booş,tekrar geçmişler olsun.Hicrancım bi romotoloğa görünsen iyi olur.Ben dün profösöre gittim,ve bana fibromiyalji(yumuşak doku romatizması)ve romotoid artirt(iltihaplı eklem romatizması) teşhisi konuldu.Birde kemik erimem var.Çok şükür eklem romatizmasını pasif yaşıyormuşum,aktifleştiği zaman sakatlığa kadar götürebilen bir hastalık.2 parmağımda hafif eğrilme yaptı ama bunada şükür,çok verimli kullanmasamda ellerimi idare ediyoruz..Şimdilik,fizik tedavi,hafif ilaç ve kalsiyum tedavisine başladık.Fizik tedaviyede anca yazın giderim 6 seans gittim bi faydasını görmedim zaten..Fibromiyalji zaten,her tarafı ağrıtan bir hastalık,ağrı..sızı..tutukluk..uyuşmalar..çarpıntımda bundanmış..hatta bu ara çenem kilitlenir gibi oluyor takılıyor..buda bundanmış..baş ağrısı,ishal..kabız..hepsini yapabilirmiş(bunlar yok şükür).Genelde hassas,kırılgan kişilerin hastalığıymış,tabi sırtımın bu kadar ağrımasına yataktan kaskatı kalkmama sebepte buymuş..Antidepresan kullanmam şartmış,zaten kullanıyorum..Kanal d de yararlı bılgıler var izleyin.Öptüm.şimdilik bu kadar..
kıskandım bende yaptım sizin takvimlerden :)
bravo sıze el bırlıgılen bır takvımı yapabılmısınız.. :roflol:
kıskandım bende yaptım sizin takvimlerden :)
Kızlar sogan suyundan haberınız var mı ??
Hem zayıflatıcı, hem adet sokturucu, hem sut artırıcı, hemde ıstahhh kesıcıı.. delikafadulden
Ben bugun ılk bardagımı ıctım.. daha cok onceden de denemıstım gercekten ıse yarıyoorr haberınız olaaa.. :sm_cool:
canım benimde bir arkadaşımda vardı romotoid antrit kortizon kullanıyodu çok iyi gelmişti sonra yavaş yavaş azaltarak bıraktı daha sonra da ağrısı olmadı ... öyle oluyodu ki o da bazen yürüyemiyodu bile ellerini açamıyodu ağrıdan ... kortizon kullanmak hoş bişey değil tabi ama iyileşeceksen kullanırsın , gerçi sen bi sürü doktora gittin onlar daha iyi biliyordur da aklıma geldi sööliyim dedim
ben biliyorum soğan suyunu... çocuğu olmayan çocuk için çok içiyo onu... dikkat et betül benim gibi kazaya kurban gitme..
ben biliyorum soğan suyunu... çocuğu olmayan çocuk için çok içiyo onu... dikkat et betül benim gibi kazaya kurban gitme..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?