- 9 Eylül 2007
- 4.310
- 370
- 363
- 44
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #15.341
yok arkadaslar kokmuyor.. sadece kaynatırken bıraz kokusu var.. tadında sogan tadı yok..
bır soğanı 8 e bolup bır tencerede 2 su bardagı su ıle kaynatın.. 15. dk kaynadıktan sonra soganları ayırıp suyunu buyuk bır bardaga bosaltın..
ıcıne yarım lımona yakın lımon sıkın.. agız yakmayacak sıcaklıkta ıcın..
her seferınde taze yapın.. ozellıkle sabah ac karnına ama olmuyorsa sonrasında da olur..
Herkese slm.bugün oğlumu kontrole götürdük malesef 10 günü aşkın bi süredir emmediği için kilo alımı çok yavaşlamış boyu bile uzamamış resmen yavaş yavaş memeden ayrılıyo olabilir dedi dr.ama eklere geçme zamanımız gelmiş 1 ay daha zoraki sütünü vermeye çalış dedi sonrasındada almazsa almasın dedi benim çok moralim bozuldu ben hiç olmazsa 1 yaşına kadar emzirebilmeyi çok istiyordum ama bebek birden annenin göğsünü bırakabiliyormuş hiç nedensiz hayırlısı önemli olan sağlıklı olması napalım yinede sütümü azda olsa vermeye çalışıcam..
Umarım herkes iyidir geçmişi okuyamadım şimdi biraz bakayım
yok canım sanmıyorum..Betül bu gaz yaparmıki:uhm:Gaz yapmıyorsa bende başlayayım bian öncedelikafadulden
Herkese slm.bugün oğlumu kontrole götürdük malesef 10 günü aşkın bi süredir emmediği için kilo alımı çok yavaşlamış boyu bile uzamamış resmen yavaş yavaş memeden ayrılıyo olabilir dedi dr.ama eklere geçme zamanımız gelmiş 1 ay daha zoraki sütünü vermeye çalış dedi sonrasındada almazsa almasın dedi benim çok moralim bozuldu ben hiç olmazsa 1 yaşına kadar emzirebilmeyi çok istiyordum ama bebek birden annenin göğsünü bırakabiliyormuş hiç nedensiz hayırlısı önemli olan sağlıklı olması napalım yinede sütümü azda olsa vermeye çalışıcam..
Umarım herkes iyidir geçmişi okuyamadım şimdi biraz bakayım
Seda o zaman bu halleri belki dönemsel bir durumdur.Dişten mi acaba??İştahsızlık?Valla suyu bile oyunla içiriyoruz.Ayçanın da bir minik havlusu var ayıcıklı bişey onsuz uyumaz bak fotoğrafı bu.En sevdiği oyuncağı.
çocuken ye diye zorluyolardı şimdi yememek için kırk takla atıyoz.
duygucuuum,nerden açılmış şu iştahın hay açılmaz olaydı:roflol:
Gül,seda bugün açılan bi forumda okudum bebeklerin iştahı için ünlü bi dr.var onun kitabında yazıyormuş,bir çay bardağı kaynarsuya 1 çay kaşığı havuç tohumu koyup demlenmesi için 4-5 dk.bekleyin,ılıtıp bebeğe günde 3 öğün tok karnına içirin içebildiği kadar içsin zorlamayın demiş bu sayede bebeğinin iştahı çok açılmış ve kilo almış bence denenebilircokacimcoook
Saol canım inş.ne diyim sağlıkları yerinde olsunda bi şekilde alır kilosunu umarım
Hayırlısı canım sıkma canını bu kadar aldıkları kar yanlarına..
ek gıdalara gecınce senı azar azar emsede olur.. o zaman ıyıce toparlar annesi.. :1hug:
Haklısın betül pişmiş soğan gaz yapmaz heralde hemen yapıp içeyim yoksa bu iştahım yüzünden yakında duba gibi olucam-tatlicadiarzu-yok canım sanmıyorum..
çiğ soğan bazı bebeklere gaz yapabılıyormus ancak..
pişmişinin yaptıgından hıc bahsedıldıgını duymadım.. sonucta her yemegımızın ıcın de de soğan var oyle degıl mı..
ayrıca sut te artırır denılıyor sakıncası yok demekkı..
en ıyısı deneyrek anlarız canım.. ben bugun ıctım bakalım devam ettıkce bellı olur... CADIARZU
gülşahcım benimkide öyle biliyosun bir emiyor bir emmiyor havasına bağlı gece uyurken çok şükür bir sorun yok emiyor ama uyanıkken belli olmuyor çoğu zaman emmek istemiyor bende sağıp veriyorum istersen sende sağ ver bırakma sakın anne sütünü biberondanda içer merak etme.
lımon sıkmayı unutma yapılısını okudunmu gulsahcımm..?
lımon sıkmayı unutma yapılısını okudunmu gulsahcımm..?
betülcüm bu elma krom ney araştırdınmı emziren anneler kullanabiliyomu acaba gerçekten ayda 8 kg oluyormu.
elmayağını 1 -2 damla emziğine deydiriyorum çok ii geliyor gazını huysuzluğunu alıyor, karnına falan ayaklarına sürüyorum ağrılarını alıyor aklınızda olsun anlayamadığınız bir huzursuluğu olursa bunları deneyin ben çok faydasını gördüm. ama aklıma birde takılan bişey var, bu adaçayı anneye ve bebeğe verilmemesi gereken bir çaymış, ama bu elmayağı adaçayı ile yapılıyor bildiğim kadarıyla o anlamda da aklım karışık işin açığı ama ben genede kullanıyorum eskiler kullanmış.:ecrin_bebek:
Aytencim elma yağını bende kullanıyorum canım 2 gündür zaten ayaklarına ve karnına sürüyorum biraz emerkende faydası oldu ama canım o yağ acı değilmi emziğine değdiriyorum demişsin ya bi sakıncası olurmukisengözlerimebaksanab
yok anam ben hepsini araştırdım hiçbişey kullanamıyoruz.
boğazımızı tutcaz yada emzirme bitenne kadar kilolarımızla mutlu mesut yaşıycaz
yok bizimkine damağına gelecek şekilde 1-2 damla damlatıyoruz çok az hissetmiyor bile ama damağa denk getiryoruz bende yaladım dün böyle ferah bir tadı zar keskin nane tadı, :smiley-cool:
Selam kızlarr.Okuyorum okuyorum,tam yazıcam bişeyler oluyor yazamıyorum.Tüm hasta bebişlere ve annelerine geçmiş olsun,aspirin canım ismini hatırlayamadım dediğin gibi herşeyin başı sağlık gerisi booş,tekrar geçmişler olsun.Hicrancım bi romotoloğa görünsen iyi olur.Ben dün profösöre gittim,ve bana fibromiyalji(yumuşak doku romatizması)ve romotoid artirt(iltihaplı eklem romatizması) teşhisi konuldu.Birde kemik erimem var.Çok şükür eklem romatizmasını pasif yaşıyormuşum,aktifleştiği zaman sakatlığa kadar götürebilen bir hastalık.2 parmağımda hafif eğrilme yaptı ama bunada şükür,çok verimli kullanmasamda ellerimi idare ediyoruz..Şimdilik,fizik tedavi,hafif ilaç ve kalsiyum tedavisine başladık.Fizik tedaviyede anca yazın giderim 6 seans gittim bi faydasını görmedim zaten..Fibromiyalji zaten,her tarafı ağrıtan bir hastalık,ağrı..sızı..tutukluk..uyuşmalar..çarpıntımda bundanmış..hatta bu ara çenem kilitlenir gibi oluyor takılıyor..buda bundanmış..baş ağrısı,ishal..kabız..hepsini yapabilirmiş(bunlar yok şükür).Genelde hassas,kırılgan kişilerin hastalığıymış,tabi sırtımın bu kadar ağrımasına yataktan kaskatı kalkmama sebepte buymuş..Antidepresan kullanmam şartmış,zaten kullanıyorum..Kanal d de yararlı bılgıler var izleyin.Öptüm.şimdilik bu kadar..
ya gözde ben bugün başladım deli gibi yemiyorum artık mesela sabah elma yedim öğlen karnıbahar yemeği ve çorba içtim bir dilim ekmek yanıda az önce de diet bisküvi yedim iki paket, umarım 2 paket diet bisküvinin rejimime bir zararı yok tur diye diye yedim hehe kakarlıyım mayısa kadar 50 kilo olucam ve keten pantalonlarımı tişörtlerimi incecik inceceik giycemlülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?