Doğum yapmış olan anneler buraya....

Herkese slm.bugün oğlumu kontrole götürdük malesef 10 günü aşkın bi süredir emmediği için kilo alımı çok yavaşlamış boyu bile uzamamış resmen yavaş yavaş memeden ayrılıyo olabilir dedi dr.ama eklere geçme zamanımız gelmiş 1 ay daha zoraki sütünü vermeye çalış dedi sonrasındada almazsa almasın dedi benim çok moralim bozuldu ben hiç olmazsa 1 yaşına kadar emzirebilmeyi çok istiyordum ama bebek birden annenin göğsünü bırakabiliyormuş hiç nedensiz hayırlısı önemli olan sağlıklı olması napalım yinede sütümü azda olsa vermeye çalışıcam..
Umarım herkes iyidir geçmişi okuyamadım şimdi biraz bakayım

Betül bu gaz yaparmıki:uhm:Gaz yapmıyorsa bende başlayayım bian öncedelikafadulden

silindi]

bu yakışıklı oğlum[/QUOTE]

oy oyyyyy maşallahh şuna bak yaaa ciddi erkek hehe he ege paşam gibi cidddi bu erkeler yavvv

Hayırlısı canım sıkma canını bu kadar aldıkları kar yanlarına..
ek gıdalara gecınce senı azar azar emsede olur.. o zaman ıyıce toparlar annesi.. :1hug:

Betül bu gaz yaparmıki:uhm:Gaz yapmıyorsa bende başlayayım bian öncedelikafadulden
yok canım sanmıyorum..
çiğ soğan bazı bebeklere gaz yapabılıyormus ancak..
pişmişinin yaptıgından hıc bahsedıldıgını duymadım.. sonucta her yemegımızın ıcın de de soğan var oyle degıl mı..
ayrıca sut te artırır denılıyor sakıncası yok demekkı..
en ıyısı deneyrek anlarız canım.. ben bugun ıctım bakalım devam ettıkce bellı olur... CADIARZU

gülşahcım benimkide öyle biliyosun bir emiyor bir emmiyor havasına bağlı gece uyurken çok şükür bir sorun yok emiyor ama uyanıkken belli olmuyor çoğu zaman emmek istemiyor bende sağıp veriyorum istersen sende sağ ver bırakma sakın anne sütünü biberondanda içer merak etme.

Gül,seda bugün açılan bi forumda okudum bebeklerin iştahı için ünlü bi dr.var onun kitabında yazıyormuş,bir çay bardağı kaynarsuya 1 çay kaşığı havuç tohumu koyup demlenmesi için 4-5 dk.bekleyin,ılıtıp bebeğe günde 3 öğün tok karnına içirin içebildiği kadar içsin zorlamayın demiş bu sayede bebeğinin iştahı çok açılmış ve kilo almış bence denenebilircokacimcoook

bende şimdi onu okudum buraya yazmaya geliyodum... sen benden önce davranmışsın...

Hayırlısı canım sıkma canını bu kadar aldıkları kar yanlarına..
ek gıdalara gecınce senı azar azar emsede olur.. o zaman ıyıce toparlar annesi.. :1hug:
Saol canım inş.ne diyim sağlıkları yerinde olsunda bi şekilde alır kilosunu umarım
Haklısın betül pişmiş soğan gaz yapmaz heralde hemen yapıp içeyim yoksa bu iştahım yüzünden yakında duba gibi olucam-tatlicadiarzu-

Biliyorum aytencim bu bebişlerin bi anı bi anını tutmuyo zaten benimkide uyurken bi şekilde emiyo ama uyanıkken direniş içinde dr.da öyle dedi eğer emmek istemezse sütünü sağ biberonla falan ver böyle idare et dedi bakalım hangisini isterse onu denicemkafamçokkarıştı

Aytencim elma yağını bende kullanıyorum canım 2 gündür zaten ayaklarına ve karnına sürüyorum biraz emerkende faydası oldu ama canım o yağ acı değilmi emziğine değdiriyorum demişsin ya bi sakıncası olurmukisengözlerimebaksanab

yok bizimkine damağına gelecek şekilde 1-2 damla damlatıyoruz çok az hissetmiyor bile ama damağa denk getiryoruz bende yaladım dün böyle ferah bir tadı zar keskin nane tadı, :smiley-cool:

yok anam ben hepsini araştırdım hiçbişey kullanamıyoruz.
boğazımızı tutcaz yada emzirme bitenne kadar kilolarımızla mutlu mesut yaşıycaz

ya gözde ben bugün başladım deli gibi yemiyorum artık mesela sabah elma yedim öğlen karnıbahar yemeği ve çorba içtim bir dilim ekmek yanıda az önce de diet bisküvi yedim iki paket, umarım 2 paket diet bisküvinin rejimime bir zararı yok tur diye diye yedim hehe kakarlıyım mayısa kadar 50 kilo olucam ve keten pantalonlarımı tişörtlerimi incecik inceceik giycemlülülülülülü

yok bizimkine damağına gelecek şekilde 1-2 damla damlatıyoruz çok az hissetmiyor bile ama damağa denk getiryoruz bende yaladım dün böyle ferah bir tadı zar keskin nane tadı, :smiley-cool:

Sağol tatlım ağzını yakmasın diye sormuştum bide öyle deniyim bizimki çok huysuzlanınca karnına falan iyi geliyo çünkü:ecrin_bebek:

geçmişolsun canım yaa genelimiz aynı sıkıntıları yaşıyordur belkide ama bazımız hafif bazımız ağır yaşıyordur belkide peki ama şu romotolog ne kii hiç duymadım yaw ama bir gideyim diyorum bende zaten başka bir bölüme grüneyim diye düşünüyordum hatta bugün fizik seansıma gitmedimm hiç içimden gelmedi valla kocişte dışardaydı geç geldi zaten kızıda ablasına bırakamadım cesaret edemedim yani nolur nolmaz diye gerçi yarım saat kadar bakacaktı en fazla ama yinede canım istemedi gitmeyide bende bıraktım yarın giderim artık şu dediğin branşa görüneyim bende bi sorayım bakalım

mayısa ne kaldı şurda bende az yiyorum aslında ama olmuyo olmuyo çakıldım kaldım.
bana 55 de yeter yaza kadar versem daha ne isterim .
alçak kocam dalga geçiyo zaten artık bikini falan giymezsin herhalde die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…