Doğum yapmış olan anneler buraya....

ne için işe yaradı adetmi oldun kilomu verdin sütünmü arttı iştahınmı kesildi hangisiiiikaydirigubbakcemile3

betülcüm bu elma krom ney araştırdınmı emziren anneler kullanabiliyomu acaba gerçekten ayda 8 kg oluyormu.

yok canım ama o tıp seylerın emzırırken olmayacagıne emınım..
:1no2:
ne için işe yaradı adetmi oldun kilomu verdin sütünmü arttı iştahınmı kesildi hangisiiiikaydirigubbakcemile3

Yok anam cok onceden dıyorum yanı kızken bekarken denemıstım...
İştah kesmıstı kılo da vermıstım... bugn tekrar basladım.. a.s

canım benim kızda hem sütüm az diye bıraktı hemde kendi istemedi zilli bazı bebekler yapıyor evet bölle bizimkiler edepsiz anacım edepsizzzzkaydirigubbakcemile3 neyseki buzamana kadar verdin en azından şükret bak ben 20 gündür veremiyorum anne sütü daha öncesindede zaten yarım yamalaktı 1.ayda mamaya başladık biz sütüm azaldı diye günde 1den 2 ye sonra 3-5 derken süt yok şimdi hiççç yokkk ekler var allahtan şimdide az daolsa rahatlıyorum ama bu defada iştahsızlık başladı herkeste aynı sorun var demekki dönemsel bişii dişler olabilir bencede sorun

kızlar koysanıza 3-5 resim yaaaaaaaaa bide gül bacım senin boy kaç kilon kaç beren saat 1.68 miş 50 kg mış ben 1.60 ım 61 kiloyum:teytey:

duyguu basur sorununu ne yaptım güzelim yaa benim anneminde böyle bri sorunu var internettee bir kerm var basura son diyor sipariş versemmi

Ben havuçun tohumunu felan değil ama hergün suyunu içiriyorum illa tohumu mu lazım ki?
Bugün mesela yarım kabak,havuç,bir küçük patates biraz zeytin yağı hepsini haşladım biraz irmik de ekledim biraz daha kaynattım.Sonra blenderdan çektim.İçine de biraz yoğurt koyup yedirdim sevdi,sevdi derken az bişey yedi yani.Kaldı biraz daha yoğurt katmadım henüz yarın yermi ki onu?
:uhm:

Canım bak hep bebişlerimiz iştahsız emmek istemiyor deme,Ayça da senin oğlan gibi aynı çok az emiyordu benim ek gıdaya erken başlamamın sebebi buydu zaten.Sen de yavaştan başla öğün olarak ver.Ama emzirmeyi hiç bırakma yemekleri az yedir ki emmeye yer kalsın.Tam uykuya geçerken güzel emiyorlar o zaman al tık ağzına.Uyuya uyuya emsin.Aman deyim emmiyor deyip birden kesme.
:1hug:

Kız sende taktın beren saate ala alaaa ne dedık sanaaaa.. sen onlan kendını ne karsılastırıyonnn klava:
Sen daha gözelsiinnn kaydirigubbakcemile3

AYTEN BEN DAHA BETEEEEERRRRRR
1.63 e 72 kiloooo allahhh beee
şu kilo mevzusunu kapatsaksenağlama

yemeğe mi gittiniz şişkolaaaarrrrrr
aşkı memnu da var bugün,buraları ıssızzz kalır artık.

:dance:kaydirigubbakcemilehihoyyyt:teytey:kızlar eski kotuma girdimdelikafadulden

bacaklarım felan zayıflamış ama kotu giiydikten sonraki bel bölgesi ne olcek şimdik :1shok:27-30giyiyorum ben ayy çok sevindim ama simitim var yaw 161-60kg ben
5 kilo daha vereydik:hooray:

slm herkese 3 gündür banlıyım şükür kauşturana ama hep misafir olarak geldim okudum kızlar
bugün onurun aşı günüydü 3 tane aşı olduk umarım herkes iyidir hasta olan bebeişlere geçmiş olsun annişlere de sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…