- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #15.361
Kızlar sogan suyundan haberınız var mı ??
Hem zayıflatıcı, hem adet sokturucu, hem sut artırıcı, hemde ıstahhh kesıcıı.. delikafadulden
Ben bugun ılk bardagımı ıctım.. daha cok onceden de denemıstım gercekten ıse yarıyoorr haberınız olaaa.. :sm_cool:
kaçırdınızzz
bu yakışıklı oğlum
betülcüm bu elma krom ney araştırdınmı emziren anneler kullanabiliyomu acaba gerçekten ayda 8 kg oluyormu.
ne için işe yaradı adetmi oldun kilomu verdin sütünmü arttı iştahınmı kesildi hangisiiiikaydirigubbakcemile3
.
alçak kocam dalga geçiyo zaten artık bikini falan giymezsin herhalde die
Herkese slm.bugün oğlumu kontrole götürdük malesef 10 günü aşkın bi süredir emmediği için kilo alımı çok yavaşlamış boyu bile uzamamış resmen yavaş yavaş memeden ayrılıyo olabilir dedi dr.ama eklere geçme zamanımız gelmiş 1 ay daha zoraki sütünü vermeye çalış dedi sonrasındada almazsa almasın dedi benim çok moralim bozuldu ben hiç olmazsa 1 yaşına kadar emzirebilmeyi çok istiyordum ama bebek birden annenin göğsünü bırakabiliyormuş hiç nedensiz hayırlısı önemli olan sağlıklı olması napalım yinede sütümü azda olsa vermeye çalışıcam..
Umarım herkes iyidir geçmişi okuyamadım şimdi biraz bakayım
elma krom işe yarasaydı sedasayan kütüğü inceltici kamera kullanmazdı
elma krom işe yarasaydı sedasayan kütüğü inceltici kamera kullanmazdı
Ben havuçun tohumunu felan değil ama hergün suyunu içiriyorum illa tohumu mu lazım ki?Gül,seda bugün açılan bi forumda okudum bebeklerin iştahı için ünlü bi dr.var onun kitabında yazıyormuş,bir çay bardağı kaynarsuya 1 çay kaşığı havuç tohumu koyup demlenmesi için 4-5 dk.bekleyin,ılıtıp bebeğe günde 3 öğün tok karnına içirin içebildiği kadar içsin zorlamayın demiş bu sayede bebeğinin iştahı çok açılmış ve kilo almış bence denenebilircokacimcoook
Herkese slm.bugün oğlumu kontrole götürdük malesef 10 günü aşkın bi süredir emmediği için kilo alımı çok yavaşlamış boyu bile uzamamış resmen yavaş yavaş memeden ayrılıyo olabilir dedi dr.ama eklere geçme zamanımız gelmiş 1 ay daha zoraki sütünü vermeye çalış dedi sonrasındada almazsa almasın dedi benim çok moralim bozuldu ben hiç olmazsa 1 yaşına kadar emzirebilmeyi çok istiyordum ama bebek birden annenin göğsünü bırakabiliyormuş hiç nedensiz hayırlısı önemli olan sağlıklı olması napalım yinede sütümü azda olsa vermeye çalışıcam..
Umarım herkes iyidir geçmişi okuyamadım şimdi biraz bakayım
AYTEN BEN DAHA BETEEEEERRRRRR
1.63 e 72 kiloooo allahhh beee
şu kilo mevzusunu kapatsaksenağlama
kızlar koysanıza 3-5 resim yaaaaaaaaa bide gül bacım senin boy kaç kilon kaç beren saat 1.68 miş 50 kg mış ben 1.60 ım 61 kiloyum:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?