Doğum yapmış olan anneler buraya....

Biz sıkılmayız arkadasım herzaman dinleriz ama yinede siz bir daha hasta olmazsınız inşallah:Saruboceq:

Tesekkur ederım duygu ınsallah bakalım..
Bugun start verdık.. sutum hıc etkılenmesınde ben zayıflamak ıstıyorum artık..
Yıne olmazsa 6 ayı cıkardıktan sonra baslayacagım..
Ama sımdılık bakalım nasıl gıdecek.. sadece kılo vermekle de olmuyor..
Ayrıca sıkılasmak lazım.. spora da baslayacagım kısmetse..
Ben daha onceden de yapmıstım bunu kılo vermıstım tadı ıse kotu degıl bence lımonsuz hıc denemedım ama lımonla gayet ıcılır oluyor..
Benı etkılemedı yanı ama bakalım gıdısat nedır :)

daha önce verdiysen yine verirsin bence..hiç takma ya zaten bunlar bir başlasın emeklemeye yürümeye biz 57 58 i görürüz o zamankaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5dene bakalım bizede anlat deneyimlerini

daha önce verdiysen yine verirsin bence..hiç takma ya zaten bunlar bir başlasın emeklemeye yürümeye biz 57 58 i görürüz o zamankaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5dene bakalım bizede anlat deneyimlerini

aynen valla hele bir hareketlensinler birde yürümeye başladıkları zaman bir deri bir kemik kalırız herhalde ilk kızımda bana öle olmuştu kaydirigubbakcemile3

teşekkür ederim duygucum inş yapılmayacak şeyler değil bunlar istek olsun yeter sositososito

fatmacım hoşgeldin canummm
hihoyyyt

mervecim nerelerdeydin bugün yaa

kızlar verem aşılarının yeri naıl sizin bebişlerde benim kızın bu sabah baktımda sanki iltihap var gibi şişmiş mercimek kadar yaniii

canım hoşgeldin nerelerdeydin yaaaaaaaaaaa niye banlamışlar seni yaaaaaaaaaaaaaa

7 aylık bir kızım var ve biz gaz problemi hiç yaşamadık desem yeridir. Halis Rezeneye borçluyum. Doğduğundan beri bir çay kaşığı rezeneyi cezvede kaynattım ve 3-4 kaşık bebeğime verdim 1 su bardağı da hergün ben içtim. Gaz problemimiz olmadı.

için yiyinnn güzelleşinnnnn:sm_cool: ama yalan ya güzelim bu devirde yemiyen güzelleşiyooooooooooookafamçokkarıştı

aytencim valla ben yedikçe güzelleşiyom..yiyince kilo alıyom yanaklarım dolgunlaşıyor.kalçalarım genişleiyor.memişlerim büyüor.kadına benziyom ozamn bee..cokacimcoook

hepsini denedik güzelim.seninkin de pek gaz problemi yokmuş galiba..neler vermedik anosonlar vb.. işte olmuyorsa olmuyor.her bebeğin bünyesi farklı..yine de teşekkür ..belki birilerine iyi gelir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…