- 22 Ocak 2008
- 932
- 15
- 623
- 45
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #15.401
Selam kızlarr.Okuyorum okuyorum,tam yazıcam bişeyler oluyor yazamıyorum.Tüm hasta bebişlere ve annelerine geçmiş olsun,aspirin canım ismini hatırlayamadım dediğin gibi herşeyin başı sağlık gerisi booş,tekrar geçmişler olsun.Hicrancım bi romotoloğa görünsen iyi olur.Ben dün profösöre gittim,ve bana fibromiyalji(yumuşak doku romatizması)ve romotoid artirt(iltihaplı eklem romatizması) teşhisi konuldu.Birde kemik erimem var.Çok şükür eklem romatizmasını pasif yaşıyormuşum,aktifleştiği zaman sakatlığa kadar götürebilen bir hastalık.2 parmağımda hafif eğrilme yaptı ama bunada şükür,çok verimli kullanmasamda ellerimi idare ediyoruz..Şimdilik,fizik tedavi,hafif ilaç ve kalsiyum tedavisine başladık.Fizik tedaviyede anca yazın giderim 6 seans gittim bi faydasını görmedim zaten..Fibromiyalji zaten,her tarafı ağrıtan bir hastalık,ağrı..sızı..tutukluk..uyuşmalar..çarpıntımda bundanmış..hatta bu ara çenem kilitlenir gibi oluyor takılıyor..buda bundanmış..baş ağrısı,ishal..kabız..hepsini yapabilirmiş(bunlar yok şükür).Genelde hassas,kırılgan kişilerin hastalığıymış,tabi sırtımın bu kadar ağrımasına yataktan kaskatı kalkmama sebepte buymuş..Antidepresan kullanmam şartmış,zaten kullanıyorum..Kanal d de yararlı bılgıler var izleyin.Öptüm.şimdilik bu kadar..
nasıl yani yaaaa 21 haftaya kadar su verilmiyomu:1shok: ben çokkk oldu su vermeye başlayalı[/QU
Sadece emzirdigim icin bebegimin suya ihtiyaci olmadigi soylenmisti bana. Sen de sadece emziriyor musun?
günaydın güzel arkadaşlarımm. herkese hayırlı cumalarr.geçmişi okuyamadım bu sayfadan okudugum kadarıyla Emelcimm çok geçmiş olsun güzelimm acil şifalar diliyorum. hasta olan bebiş ve tüm annelerimize geçmiş olsun diyorum. bizde tam iyileşemedik hala burun akıntımız,öksürügümüz devam ediyor. herşeyin başı saglık arkadaşlarr.
hepinize saglıklı,mutlu,huzurlu,güzel günler diliyorum.
teşekkür ederim duygucum inş yapılmayacak şeyler değil bunlar istek olsun yeter sositososito
fatmacım hoşgeldin canummmhihoyyyt
mervecim nerelerdeydin bugün yaa
Günaydııın..naber betül...hava çok soğuk bugün ya...
[color="ındigo"][ı]sen betülü sor bakalım öle olsun biz nasılız umrunda değil zaten-tatlicadiarzu-[/ı][/color]
anam tek online o var gibi geldi bana..aşağıya bakmamıştım çok özür dilerim nasılsın aytencim?
kaydirigubbakcemile3iyiyim canım sen nasılsınnnnnn:teselli:
aa ıse yaramadıgına sasırdım yaa..
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM RABBİM BETERİNDEN SAKLASIN :1hug:
Valla betül ben sogan suyunu denedim hemde 15 gün kadar ne zayıfladım nede iştahım da bi değişiklik olmadı inşallah sizde işe yarar
geçmişde çok şey var unutuyorum tekrar cvp yazarken
hicran merak etme atanın bile aşı yeri yeni yeni kurumaya başladı
HERKESE İYİ GECELER ....
ıyılık cok sukur canım, senden ne haber ?Günaydııın..naber betül...hava çok soğuk bugün ya...
sen betülü sor bakalım öle olsun biz nasılız umrunda değil zaten-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?