Doğum yapmış olan anneler buraya....

canım aynı şeyi benim bebişime de söyledi dr. gelişim geriliği var dedi.bir ay sonra tekrar bakalım dedi.ama çok endişeleniyoduk önemli bişey var diye.yazını okuyunca içim rahatladı çok sağol.böyle paylaşımlar çok iyi oluyor gerçekten...

benim kıza ben emzik veriyorum çok tatlı emiyor,vermediğimiz zamanlarda elini emiyor merve aynen tarif ettiğin gibi canım,ben hem meme emen hem de parmak emen bebeklere bayılıyorum.Hiç sorun değil nasıl mutluysa öyle davransın...Nasıl olsa bıraktırırz,kimse büyüyene kadar parmak ya da emzik emmiyor dimi ama...Emme güdüsüsnü tatmin ediyorlar diye okumuştum ben de,rahatlıyor emince ben de rahat ediyorum emzikle her an mememe yapışmıyor böylece.Bakıın nasıl kendinden geçmiş...

benimkide elini emmeye başlamıştı,yada mememde uyuyodu..2 gün önce doktora gittim anlattım..memende uyumaya alışmasın iyi değil dedi..yalancı emzik ver kauççuk olanlarından dedi..aldım bi kauççuk yeni doğan emziği..sanki göğsümdeymiş gibi aldım kucağıma emziği göğsümle ağzının arasında tuttum..emdi löp löp meme sanıp..bi kaç kere açken yaptım 5 dk..2 günde alıştı..şimdi ağlayınca veriyorum emziğini susuyo başlıyo emmeye :))))

birde arkadaşlarr bizim bir zamanlar bir listemiz vardı isimlerimiz dogum tarihlerimiz dogum yapacagımız tarihler yazılı olan bir listeydi nerde o liste biliyormusunuz
yazdım ama hafta sonu oldugu için kimse görmedi sanırım birde bu listemiz kaybolmuştu sonradan deryacıgımız yenilemişti deryacım gelince bir bakarmısın ben hala isimlerini bilmedigim arkadaşlarım var o listeden bakıyordum bilgisayarımada kaydetmiştim ama silmişim.

gül canım minnoşumuz çok tatlı maşallah.

iyi akşamlar
arkadaşlarr ileride belki sütüm olmaz diye sütümü sağıp saklamak istiyorum.siz saklıyormusunuz? hangi saklama kaplarını tercih ettiniz?

[QUOTE="NAZ";4233777]evet canım, daha önce yazmıştım aynı dertten muzdaribim bende yaklaşık 15 gündür biberonla mama takviyesi yapmaya başladım ve şu anda beni tamamen braktı sütümü sağdım ama sütümde zamanla gelmemeye başladı artık emzirme olayımız bitti tabii bunu kabullenmek benim için inanılmaz zor oldu çünkü bebeğimin sağlığından sonra istediğim en özel şeydi onu emzirebilmek ama olmadı şimdi sadece mama veriyorum sende mama vermeye başladığına göre bu duruma hazırlıklı ol ama unutma herşey onların sağlıkları için kendini bu konuda fazla yıpratma çünkü inan bana ben memeden kesildiği 3 gün kabuslarla uyandım ve seninde bunları yaşamanı istemem, sana nacizane tavsiyem...[/QUOTE]

Kızlar bende ilk günden beri mama takviyesi yapıyorum.. Ve 1 aydır mememi almak istemiyor.. Memeyi ağzına dayayınca etinden et koparıyo gibi bağırıyordu.. Bende sağıyorum sütümü ve biberonla gün içinde veriyorum... Ama bebeğin emmesi gibi olmadığından zamanla süt azalıyor... Elimden geleni yapıyorum.. Göğsüme dayayıp miss gibi emzirmek isterdimm koynuma alıp ama kısmet değilmiş...

Doktor içinde bir özel hastanedeki çocuk doktoruna gidiyorum.. SSk dan faydalanıyorum ve fark sadece 10ytl ödüyorum.. aklıma estikçe de gidiyorum.. ilk zamnlar her 10günde bir sonra 20-25 günde bir.. Artık ayda bir görüşelim bebek iyi dedi doktorumuz..Sanırım çok sık gittiğimi düşündü...bir de ben çocuk doktorlarının bayan olmasının daha ii olduğunu düşünüyorum..Annelik duygusunu biliyorlar..Erkek doktorlar sadece okuduklarını biliyorlar.. Tabi bu benim naçizane fikrim.. Aşılarımızı da sağlık ocağında yaptırıyorum çünkü sağlık ocaklarında soğuk zincir dedikleri aşı dolaplarının çok sık kontrolleri yapılıyormuşş.. Isı değişikliği olmasın die..

kızlar dosya rarlı iniyor... rar direk çıkartmayın... klasörü rarın içinde açıp sadece müik dosyalarını çıkartın... bir de sistem dosyası var içinde onunla beraber çıkartırsanız eğer hata veriyor...

Son düzenleyen: Moderatör:
selam kızlar bugün kızımın mevlütü vardı çok güzel geçti birsürü de hediye geldi minik kuşuma çok yoruldum ayakta uyuyacağım nerdeyseee..dün akşamda uyumadı gene ama gündüz uyudu sabah 11 deyedirdim yattı nerdeyse 7 ye kadar uyanmadı gibi bişey ama galiba bu akşam sabahçıyız gene bakın bakalım minik prensesim oyuncak gibi olmamışmııı allah nazarlardan korusun inşallahh

ImageShack - Hosting :: img2771qn8.jpg

ImageShack - Hosting :: img2778yh2.jpg

Rabbim nazarlardan saklasın canım gerçekten prensesler gibi olmuş...41 kere maşallah..Üstüne bol bol okusaydınız annesi nazar değmesin...

Maşallahh Hicran cım... Şeker gibi olmuş.. Hem de pamuk şekeriii prenses Allah nazarlardan saklasınn

:ecrin_bebek:

slm kızlar bende oğluşumun gülücüklerini çektim bana benziyomu???:)))))))))))))
ImageShack - Hosting :: 80933165ny5.jpg

herkese iyi pazarlar..
hican maşallah kızına canım gerçkten çok tatlı olmuş saç bandını yerim ben onunnn..
biz de mevlütümüzü yaptık kızlar 15 gün kadar oldu ..baya yorucuydu zaten kızım da pek uyumadı o gün heralde anladı evde bişiler olduğunu..
kızlar kızımın ağzında devamlı pamukçuk oluyor yaa karbonatlı suyla sliyorum ama gene oluyor gün içinde sizler ne yapıyosunuz acaba????

hicrancım kızımıza prensesler gibi olmuk pamuk şekeri gibi olmuş Allah'ım nazarlardan korusun.
slm kızlar bende oğluşumun gülücüklerini çektim bana benziyomu???:)))))))))))))
ImageShack - Hosting :: 80933165ny5.jpg
arzucum maşallah senin bebişte çok tatlı resimleride ne güzel eklemişsin.

maibeyazcım ya ben açamadım bir türlü şu kolik müzigini sabit diske kaydettim ama sonrasında açılmıyor nerde yanlış yaptım acaba.

herkese güzel pazarlar.

ebru cum bizim ufaklıklar genelde biberonla beslndikleri için oluyormuş.benim dr öyle dedi..biberonları ve emzikleri en az yarım saat kaynat dedi.. ben 10-15dk kaynatıyordum az geliyormuş.. şimdilerde pamukçuk yok gibi..

:teselli:

pembiş pembiş çok güzell Allah nazarlardan saklasınn

Son düzenleyen: Moderatör:

canım bizimkide 20 gün falan sürdü yeni yeni bitti mikostatin kullandık 15 gün sonra geçmedi dr bu defa bitkisel bir ilaç verdi karbonata da devam ediyorum biberon ve emziklere çok dikkat ediyorum biberonların temizliğinden eminim zaten ama dr emzikleri kaynat ağzından çıkanı bidaha verme birkaç emzik al ve kutularda muhafaza et geçene kadar dedi öle yaptım fazla emzik tutmuyor ama arada bir keyfi geliyor hanımefendinin işte karbonata da devam ediyorum hala da yapıyorum bugünden sonra bırakıcam bakalım sende mama veriyormusun biberon emzik kullanımı nasıl

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…