- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #1.541
canım aynı şeyi benim bebişime de söyledi dr. gelişim geriliği var dedi.bir ay sonra tekrar bakalım dedi.ama çok endişeleniyoduk önemli bişey var diye.yazını okuyunca içim rahatladı çok sağol.böyle paylaşımlar çok iyi oluyor gerçekten...KIzlar selam;
Benim bebeğimin duruşu karnımda ters olduğundan , yani makat bebek diyolar, Doğum doktorumuz doğduktan sonra kalça ultrasonu muhakkak çektirin demişti. Bizde 50. günde falan kontrole gittiğimizde çektirdik. Kalçasından ultrason aletini gezdirerek bakıyor. Benim kızımın gelişmesi biraz geç gibi bişey dedi.Yani gevşekmiş daha tam toparlanmamış kalça kemikleri. Erken doğum yapmamın da bunda faktörü var mıdır bilmiyorum artık.. Ama çok önemli bişey olmadığını söylediler. Kalın bez kullanılabilirmiş. Bacakları yana doğru kucağa alınırmış. İnşallah bi sorunumuz çıkmaz da tamamen toplanır kemikleri..
benimki de elini emiyo... emziği versende almaz artık geç kaldık... ben de başta vermek istemedim ama elini emince vereyim dedim almadı... bi kaç çeşit denedim.. almayınca üstüne gitmedim... bende emzik emmemişimde parmağımı emmişim bana çekecek sanırım... sırnaşık şey
bu arada beim parmağım incelmek yerine aksine çok kalın olmuş... dr çocukken emmekten oluyo demişti... kaydirigubbakcemile3
selam kızlar bugün kızımın mevlütü vardı çok güzel geçti birsürü de hediye geldi minik kuşuma çok yoruldum ayakta uyuyacağım nerdeyseee..dün akşamda uyumadı gene ama gündüz uyudu sabah 11 deyedirdim yattı nerdeyse 7 ye kadar uyanmadı gibi bişey ama galiba bu akşam sabahçıyız gene bakın bakalım minik prensesim oyuncak gibi olmamışmııı allah nazarlardan korusun inşallahh
ImageShack - Hosting :: img2771qn8.jpg
ImageShack - Hosting :: img2778yh2.jpg
selam kızlar bugün kızımın mevlütü vardı çok güzel geçti birsürü de hediye geldi minik kuşuma çok yoruldum ayakta uyuyacağım nerdeyseee..dün akşamda uyumadı gene ama gündüz uyudu sabah 11 deyedirdim yattı nerdeyse 7 ye kadar uyanmadı gibi bişey ama galiba bu akşam sabahçıyız gene bakın bakalım minik prensesim oyuncak gibi olmamışmııı allah nazarlardan korusun inşallahh
hicrancımselam kızlar bugün kızımın mevlütü vardı çok güzel geçti birsürü de hediye geldi minik kuşuma çok yoruldum ayakta uyuyacağım nerdeyseee..dün akşamda uyumadı gene ama gündüz uyudu sabah 11 deyedirdim yattı nerdeyse 7 ye kadar uyanmadı gibi bişey ama galiba bu akşam sabahçıyız gene bakın bakalım minik prensesim oyuncak gibi olmamışmııı allah nazarlardan korusun inşallahh
arzucum maşallah senin bebişte çok tatlı resimleride ne güzel eklemişsin.slm kızlar bende oğluşumun gülücüklerini çektim bana benziyomu???:)))))))))))))
ImageShack - Hosting :: 80933165ny5.jpg
herkese iyi pazarlar..
hican maşallah kızına canım gerçkten çok tatlı olmuş saç bandını yerim ben onunnn..
biz de mevlütümüzü yaptık kızlar 15 gün kadar oldu ..baya yorucuydu zaten kızım da pek uyumadı o gün heralde anladı evde bişiler olduğunu..
kızlar kızımın ağzında devamlı pamukçuk oluyor yaa karbonatlı suyla sliyorum ama gene oluyor gün içinde sizler ne yapıyosunuz acaba????
slm kızlar bende oğluşumun gülücüklerini çektim bana benziyomu???:)))))))))))))
ImageShack - Hosting :: 80933165ny5.jpg
herkese iyi pazarlar..
hican maşallah kızına canım gerçkten çok tatlı olmuş saç bandını yerim ben onunnn..
biz de mevlütümüzü yaptık kızlar 15 gün kadar oldu ..baya yorucuydu zaten kızım da pek uyumadı o gün heralde anladı evde bişiler olduğunu..
kızlar kızımın ağzında devamlı pamukçuk oluyor yaa karbonatlı suyla sliyorum ama gene oluyor gün içinde sizler ne yapıyosunuz acaba????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?