Doğum yapmış olan anneler buraya....

hicrancım ben sürekli mama veriyorum hatta sütü bile başlarda sağarak biberonla veriyordum yani biberon kullanımım fazla..ama emzik sevmiyor kızım dolayısıyla pamukçuk büyük ölçüde biberonlardan oluyor sanırım..bana doktor ilaç vermedi sadece karbonat yapıyorum bakalım geçmezse tekrar sorucam doktorumuza...kaydirigubbakcemile5

Biberonla alakası yok ki canım, meme alan bebeklerde de oluyor daha doğrusu süt içen tüm bebeklerde oluyor, süt ağızda kalınca bakteri üremesine sebebiyet veriyor ve pamukçuk oluyor, işin aslı bu...emzik veriyorum ben, biliyormusunuz emzik pamukçuğu azaltıyor çünkü bebek emzik emerken dilini farkında olmadan temizleyiveriyor.

Ben aventin stelizatörünü aldım onu kullanıyorum kaynat kaynat nereye kadar? :1no2:aygazım dayanmadı eşim de gidp stelizatör aldı...: )

canım mikostatinden sonra bitkisel bir ilaç verdi tamamen bitkisel ama kızımın midesi bulanıyor onu ağzına içindeki fırça ile sürüyorsun feci kızıyor bizimkii sor doktoruna istersen adı AFTEKS 13 ytl sigorta karşılamıyor özel sigorta yani ssk bilemiyorum tabii karbonatı devam et ama iyi geliyor oda ağzını günde 2 defa siliyorum ben biberon emziklerinide kaynattıktan sonra karbonatlı suya batırıp kıza veriyorum mamayı

aventin hangisini kullanıyorsun temiz oluyormudur şüphe ederim ben böle şeyleren memnunmusun bakiim pamukçuk oldumu sende de

bak bakiim hangisi seninkii bende almayı düşünebilirim eğer iyiyse

E-Bebek | Missing CANAGSTK 72 | Sterilizatör |

ya arkadaşlar bizim yarın oğluşumla kırkımız çıkıyor ne yapmak gerekir hani varmış ya öyle gelenekler siz ne yaptınız bi yardımcı olun canlar

Hicraan maşallah prenses gibi çıkmış melek kızın..
bizim mevlüdümüzde kayınvalidem kızıma mevlüd kıyafeti dikmiş aklınca onu giydirmek zorunda kaldık,3 yaşına gelince anca olacak bir elbise dikmiş,her yanından basitlik akıyordu uydurmuş yani. maymun gibi oldu yavrum hiç de resim çektirmedim,yani bu olaya da damgasını vurdu zatı muhterem.O uyuz kıyafet gelince annem başka bişey giydirme ayıp olur dedi ve bana bişey aldırmadı ama yine içimde kaldı işte hep aynı hatayı yapıyorum yaa iğrenç şeyler dikiyor ve giymek veya giydirmek zorunda kalıyorum.İşin garibi eşim de annesinin Türkiyedeki en iyi terzi olduğuna inanıyor,ama bir b.ka benzemiyor diktikleri.Gelinliğimi de dikmişti o zamanlar bu kadar kötü diktiğini bilmiyordum,o kadar övmüşlerdi ki eşimle beraber dikişini e hadi dedim ama hala gelinlikçi vitrinlerinin önünden ayrılasım gelmez...

macar dualarla bir güzel yıkayın bebeğini suyunun içine yedi farklı çiçek atın ve bir de altın...sonra ıkınca yeni kıyafetler giydirin sen de aynı sudan dökün ve abdest al,biz bu kadar yaptık..

sayısız maşallah canım kızına... ne oyuncağı kız allah seni...prensesler gibi olmuş... burdan okuyuverdim bi kere canım inşallah nazarım falan değmez... :Saruboceq:çok sevdm ya...

baya uzun bu arada maşallah kaç cm...

saol canım evet prensesim benim o minik kuşum :enbuyukkk: boyu 10 gün önce 54 cm di bakalım 17 kasımda tekrar ölçeriz inşallah uzar ama kilo almadı bu ay fazla kusuyor çünki reflü varmış dedi dr bugün gene yediğini çıkardı hepp

madem büyük kalıyordu keşke söleseydin açıkça ben süslü tüllü satenli vs..bebek mevlit kıyafeti almak istiyorum diye bundan sonra özel günlerinde peşn peşin söle önceden bunu yaşama hayret bişii ya kadında göz de mi yokmuşta hem büyük hem basit bişey yapmışşş neyse canım senin bebeğinin güzelliği yeterrr

betüüülllll gülşahhhhhhhhhhhhhhhhh gördüm sizi çıkın ortayaaaaaaaaaaaaaa birde misafirimiz varmışşş kimsin bacım sennn elma dersem çık armut dersem çıkma ELMAAAAAAA

ya kızlar bugün benim kociş arada bir hani öküzlük yapıyor demiştim yaaa gene öle bişey yaptı bana bugün zaten dünden yorulmuşum burnumdan soluyommm başım ağrıyor akşamdan beri ve yatıp kalktım ağrı ile uyandım sabah 4 ten 7 ye kadar da uyanıktım gene ve 8:30 da kalkmışım feciyim yanii yok efendim pijamalarla dolaşıyormuşum kendime bakmıyormuşum yaşlı karılara benzemeye başlamışımmm anam senmisin böle diyen açtım ağzımı yumdum gözümüüüüüüü senmi hamilelik yaşadın senmi lohusalık sendromundasın senmi bebekle benim kadar uğraşıyorsun gece kalkıp kalkıp yatan senmisin çamaşır dı bulaşık tı temizlikle senmi uğraşıyorsun eve gelip yemek varmı hayatım diye soran da sensin gerçi niye yapmadın demiyor yapmadığımda ama yüzü ekşiyor e oda bir çeşit sitem yanii ver dedim para zaten kendime bakmak istiyorum ama fırsat bulamıyorum kıyafetlerim olmuyor hala hamiş kıyafetlerini kullanıyorum ver para alışverişe çıkıp 2-3 ay sonra giymeyeceğim kıyafetler alayım kuaföre gidip röfle kesim vss yapayımm eve yardımcı tut bende kendime vakit ayırabileyim dedimmm özür üstüne özür diledi yok öle demek istememiş yanlış kelime kullanmış lafın sonunu beklememişim vsss ama affetmedimmm ve biz hala da o işi yapamadıkk maleseff ve bu yakınlarda düşünüyordum benim kanama ve lekeler dünden beri yok çünki ve ona sen böle devam et benim lohusalık dönemi daha da uzayacak dedimmmkötükedihüso ay sinir etti beniii yawwwwww arada bir yapıyor ama tam sinir ediyorr yaniiiklava:

Son düzenleme:
kızı banyo yaptırdım yedirdim uyudu ve 20 dk uyuyarak kalktı 10 dk dır babası bakıyor ona ben inad ettim sen bakacaksın bu akşam ben sadece doyuracağım yatacağım dedimmm gıkı çıkmıyor beyfendininnnkötükedihüso neyse bende gidip yatayım biraz da uykumu alayım ben kocişe sen bak desemde kızım beni istiyor durmadığında mecbur bana getiriyor bazen bende hemen susuyor kucağada alışmış baştan beri
hepinize iyi gecelerrr iyi uykularrrŞeniz

aranıza yeni katılanlardanım.konu ilgimi çekti çünnküüü sezaryen öncesi ve sonrası göbek bende de var.yok etmeye çalışıyorum ama ümitsiz vaka bir türlü yok olmuyo.varmı bi çaresi...yardım lütfennn

herkesin bebişi hayırlı olsun arkadaşlar benimde kızım 58 günlük oldu oğlumun takviminin yanına kızımınkinide eklyebilirmiyim acaba bilen varmıyardımcı olurmusunuz bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…