- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #1.561
canım bizimkide 20 gün falan sürdü yeni yeni bitti mikostatin kullandık 15 gün sonra geçmedi dr bu defa bitkisel bir ilaç verdi karbonata da devam ediyorum biberon ve emziklere çok dikkat ediyorum biberonların temizliğinden eminim zaten ama dr emzikleri kaynat ağzından çıkanı bidaha verme birkaç emzik al ve kutularda muhafaza et geçene kadar dedi öle yaptım fazla emzik tutmuyor ama arada bir keyfi geliyor hanımefendinin işte karbonata da devam ediyorum hala da yapıyorum bugünden sonra bırakıcam bakalım sende mama veriyormusun biberon emzik kullanımı nasıl
ebru cum bizim ufaklıklar genelde biberonla beslndikleri için oluyormuş.benim dr öyle dedi..biberonları ve emzikleri en az yarım saat kaynat dedi.. ben 10-15dk kaynatıyordum az geliyormuş.. şimdilerde pamukçuk yok gibi..
:teselli:
hicrancım ben sürekli mama veriyorum hatta sütü bile başlarda sağarak biberonla veriyordum yani biberon kullanımım fazla..ama emzik sevmiyor kızım dolayısıyla pamukçuk büyük ölçüde biberonlardan oluyor sanırım..bana doktor ilaç vermedi sadece karbonat yapıyorum bakalım geçmezse tekrar sorucam doktorumuza...kaydirigubbakcemile5
Biberonla alakası yok ki canım, meme alan bebeklerde de oluyor daha doğrusu süt içen tüm bebeklerde oluyor, süt ağızda kalınca bakteri üremesine sebebiyet veriyor ve pamukçuk oluyor, işin aslı bu...emzik veriyorum ben, biliyormusunuz emzik pamukçuğu azaltıyor çünkü bebek emzik emerken dilini farkında olmadan temizleyiveriyor.
Ben aventin stelizatörünü aldım onu kullanıyorum kaynat kaynat nereye kadar? :1no2:aygazım dayanmadı eşim de gidp stelizatör aldı...: )
selam kızlar bugün kızımın mevlütü vardı çok güzel geçti birsürü de hediye geldi minik kuşuma çok yoruldum ayakta uyuyacağım nerdeyseee..dün akşamda uyumadı gene ama gündüz uyudu sabah 11 deyedirdim yattı nerdeyse 7 ye kadar uyanmadı gibi bişey ama galiba bu akşam sabahçıyız gene bakın bakalım minik prensesim oyuncak gibi olmamışmııı allah nazarlardan korusun inşallahh
ImageShack - Hosting :: img2771qn8.jpg
ImageShack - Hosting :: img2778yh2.jpg
sayısız maşallah canım kızına...ne oyuncağı kız allah seni...prensesler gibi olmuş... burdan okuyuverdim bi kere canım inşallah nazarım falan değmez... :Saruboceq:çok sevdm ya...
baya uzun bu arada maşallah kaç cm...
Hicraan maşallah prenses gibi çıkmış melek kızın..
bizim mevlüdümüzde kayınvalidem kızıma mevlüd kıyafeti dikmiş aklınca onu giydirmek zorunda kaldık,3 yaşına gelince anca olacak bir elbise dikmiş,her yanından basitlik akıyordu uydurmuş yani. maymun gibi oldu yavrum hiç de resim çektirmedim,yani bu olaya da damgasını vurdu zatı muhterem.O uyuz kıyafet gelince annem başka bişey giydirme ayıp olur dedi ve bana bişey aldırmadı ama yine içimde kaldı işte hep aynı hatayı yapıyorum yaa iğrenç şeyler dikiyor ve giymek veya giydirmek zorunda kalıyorum.İşin garibi eşim de annesinin Türkiyedeki en iyi terzi olduğuna inanıyor,ama bir b.ka benzemiyor diktikleri.Gelinliğimi de dikmişti o zamanlar bu kadar kötü diktiğini bilmiyordum,o kadar övmüşlerdi ki eşimle beraber dikişini e hadi dedim ama hala gelinlikçi vitrinlerinin önünden ayrılasım gelmez...
maşallah annesi hemde nasıl benziyor sana senin gibi şeker maşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?