Doğum yapmış olan anneler buraya....

[QUOTE="NAZ";4246842]
bakın bakalım hanımlar bu da benim oğluşum....[/QUOTE]

ooooyyy yerim onu bennnnn maşallah oğluna canım..güle güle büyüt..

HİCRANCIM vallahi ben gitim saçlarımı yaptırdım korse aldım kendime birdee, yeni kıyafetlerde aaldımmm sende yappp, versin para anasını satem git harca hem senin içinde ii olur inan insan lohusalıktan ancak böyle kurtuluyor insan kendini daha ii hissediyor, bence kendin için yapa.s.

evet artık yavaş yavaş kendimize çeki düzen vermeye çalışmamaız gerek..ben hala eski kiloma dönemedim..bu psikolojimi isteristemez bozuyo..6 kılom kaldı fazla ama ne gün az yemeği kıssam sütüme yansıyo sanırım ki ben zor kılo veren biriyim kısmaktan kastım baya bi hamuru şekeri yağı hepten kesmem gerek..az kısarak uzun vadeye yaymaya çalışıcam ama bakalım..buyuzden kıyafette almıyodum ama bıkaç bişi bulunabılınır..ben attım hamıleyken gıydıklerımın cogunu..son üç ay zaten dört parça şeyle geçmişti ne sıcak yazdı ve benim dizlerim yürümez olmuştu..karnımda ne büyüktü yarabbii..allahın kaç senelik ebesi bile bana ikizmi diye sorunca anladım vahametimi..bugunlerımıze şükürler olsun...bende boyadım saçımı evde natural coloursla..bu bile kendimi iyi hissetmeme yetti..ağda işlerine girişemedim ama tüy dökücü krem oldukça iş görüyo sezeryanlı için...benimde sütüm çok kuvvetli deil bebek tam sınırlarda kılo alıyo ama eşim ve doktor mama vermedi henüz..enson 4950 56cmdik bunada şükür...kronık yorgunluktanmıdır nedır hala son donemdekı gıbı kabuslara devam...adetde görmedim..yavaş yavaş oturuyo vucut..benım doktorum 4ay demişti..bakalım..allah bize ve yavrularımıza sağlık versınde gerısı boş...

evet haklısın.. benim durumumda çok vahim... gözlerimin altı çöktü, rengim iyice soldu.. ben eskiden çok zayıftım şimdiki kilom iyi oldu... ama sezeryan olduğum için hala göbeğim var... nasıl eriteceğiz bakalım... bebekle ilgilenmekten insan kendini unutuyo... doğumdan bu yana bir kere görümceme misafirliğe gittim... başkada hiç biryere çıkamadım...ama şöyle bi silkelenip kendimize gelmemiz lazım... yoksa kocaların gözü kayacak alimallah... klava:

teyzeleri bu da benim oğluşum...

[img=http://img20.imageshack.us/img20/9868/pic00510ah6.th.jpg]

hay allahım yaaaa allah nazarardan saklasın binbirkere maaşallahh bunlar melek yaaaaaaaaaaaaa, hepsi birbirine benziyo sankiii, ne kadar çabuk büyüdüler dimiiiii allah analı babalı büyütsün canım.

benim kocamın da beni delirttiği zamanlar oluyor.15 kg.aldım hamileliğimde ancak 9 kg.gitti.daha 6 kilo var verilecek.zaten hamile kaldığımda da 5 kg.fazlalığım vardı.düşünün yani halimi.sütüm fazla olmadığı için dr.6 ay diet yok dedi.napalım oğluşum alsın kilo da ben veririm herhalde bi şekilde.valla benimki popoma takmış durumda.bir de benim kocam şişman kadın sevmez hiç.bende kendimi çok saldım bu aralar.farkındayım ama olmuyor işte.neyse bugün karar verdim artık.kendimi temizlemekle başlayacağım işe ilk önce.yarın kıyafet almaya gidicem inş.

evet bende bu gece koymayi düşünüyorum resim hepside çok tatliiiiiiiiiiiii

KOY CANIM MERAKLA BEKLİYORUM :) VE YENİ MELEKLERİN RESİMLERİNİ

HALİMECİĞİM BİZİMKİDE SEVMEZ BAKIMSIZ BAKIMSIZ AMA NAPIYIM VAKİT ÇOK OLMASI LAZIOM OFF OFFF YARAMA BASTINIZ VALLA BU KİLOLAR NASIL GİTCEK senağlama

merhaba güzel bir gün olsun hepimize....
arzu, naz, maibeyaz , hicran bebişleriniz çooook tatlı maşaAllah Rabbim nazarlardan saklasın hepsini, yüzleri gibi bahtları da güzel olur inşAllah meleklerimizin..
herkese sevgiler..

senin doğumun normalmi olmuştu canim

betüüülllll gülşahhhhhhhhhhhhhhhhh gördüm sizi çıkın ortayaaaaaaaaaaaaaa birde misafirimiz varmışşş kimsin bacım sennn elma dersem çık armut dersem çıkma ELMAAAAAAA

Herkese merhabalar.. bugun bıraz gec basladım mesaı ye kusura kalmayın :roflol:
Aylıgımdan kesersınız artık.. kaydirigubbakcemile3 hicran pazarları pek gıremıyorum ya mısafır oluyor ya bız cıkıyoruz dısarı yada evde uyku partısı yapıyoruzz.. :roflol:
dunde ıkı dk ne konusuyonuz dıye gırıp bakım dedım gumruge yakalanmısım haberım yok kaydirigubbakcemile3

nasılsınız bebısler nasıll ıyıdır umarım herkescıklerrr.. naniknanik

selam arkadaşlar,
ben genelde okuyarak takip edenlerdenim :)
işinize yarayacağını düşündüğüm bişeyi paylaşmak istedim sizinle.babamız almış geçen gün chicco dan ninnili gece lambası. bizim oğlan çok sevdi ışıklar çıkartıyo rengarenk ve dinlendirici müzikler çalıyo . ayarları var. biz bebek ağladığnda çalmaya programlardık gece uyanıp ağlayınca hemen devreye giriyor bizimki de susup ona gülücükler atmaya başlıyor. kendi sesinizi de kaydedebiliyorsunuz . gerçi sanırım çoğunuz odanızda yatırıyosunuz bebişleri ama gene de gelişimi için yararlı olabilir . ben neredeyse 1 aydır geceleri de kendi odasında yatırıyorum bebişi

kızlar içinizde bebeğini sütünü sağarak veren varmı. ben çalışmaya başladım onun için gündüzleri sağıyorum akşam 7 den sabah yediye emziriyorum. ve sabah yedi den akşam 7 ye 2 tane 120 cc lik anca doluyor acaba sütümmü az birde ertesi gününe annem bu 2 adet 120 cc lik sütümü veriyor oğluşuma birde takviye 40 ya da 60 cc lik mama veriyor azmı acaba diye düşünüyorum bri yerde okudum kilo başına 150 cc anne sütü vermek gerekiyormuş günlük aklım karıştı benim yaa ne yapsam. işte akşam 7 sabah 7 ne içiyor bilmiyorum ölçemiyorummm

EEEEEEEEEEE yakalanırsın tabii burası kk gümrüpğüüü burdan izinsiz geçiş yokkkk:roflol:

canım benimde sütüm az sağıp takip ediyorum bazen ne çıkıyor diye günlük 250-300 cc arası sütüm çıkıyor ve günde 4 defa 60 cc mama vermeye başladım ben ve bu rakam az yanii 17.sinde doktora kontrolümüz var sorcam ben doktora bakiim ne diyecekkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…