- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #1.581
ya kızlar bugün benim kociş arada bir hani öküzlük yapıyor demiştim yaaa gene öle bişey yaptı bana bugün zaten dünden yorulmuşum burnumdan soluyommm başım ağrıyor akşamdan beri ve yatıp kalktım ağrı ile uyandım sabah 4 ten 7 ye kadar da uyanıktım gene ve 8:30 da kalkmışım feciyim yanii yok efendim pijamalarla dolaşıyormuşum kendime bakmıyormuşum yaşlı karılara benzemeye başlamışımmm anam senmisin böle diyen açtım ağzımı yumdum gözümüüüüüüü senmi hamilelik yaşadın senmi lohusalık sendromundasın senmi bebekle benim kadar uğraşıyorsun gece kalkıp kalkıp yatan senmisin çamaşır dı bulaşık tı temizlikle senmi uğraşıyorsun eve gelip yemek varmı hayatım diye soran da sensin gerçi niye yapmadın demiyor yapmadığımda ama yüzü ekşiyor e oda bir çeşit sitem yanii ver dedim para zaten kendime bakmak istiyorum ama fırsat bulamıyorum kıyafetlerim olmuyor hala hamiş kıyafetlerini kullanıyorum ver para alışverişe çıkıp 2-3 ay sonra giymeyeceğim kıyafetler alayım kuaföre gidip röfle kesim vss yapayımm eve yardımcı tut bende kendime vakit ayırabileyim dedimmm özür üstüne özür diledi yok öle demek istememiş yanlış kelime kullanmış lafın sonunu beklememişim vsss ama affetmedimmm ve biz hala da o işi yapamadıkk maleseff ve bu yakınlarda düşünüyordum benim kanama ve lekeler dünden beri yok çünki ve ona sen böle devam et benim lohusalık dönemi daha da uzayacak dedimmmkötükedihüsoay sinir etti beniii yawwwwww arada bir yapıyor ama tam sinir ediyorr yaniii klava:
evet artık yavaş yavaş kendimize çeki düzen vermeye çalışmamaız gerek..ben hala eski kiloma dönemedim..bu psikolojimi isteristemez bozuyo..6 kılom kaldı fazla ama ne gün az yemeği kıssam sütüme yansıyo sanırım ki ben zor kılo veren biriyim kısmaktan kastım baya bi hamuru şekeri yağı hepten kesmem gerek..az kısarak uzun vadeye yaymaya çalışıcam ama bakalım..buyuzden kıyafette almıyodum ama bıkaç bişi bulunabılınır..ben attım hamıleyken gıydıklerımın cogunu..son üç ay zaten dört parça şeyle geçmişti ne sıcak yazdı ve benim dizlerim yürümez olmuştu..karnımda ne büyüktü yarabbii..allahın kaç senelik ebesi bile bana ikizmi diye sorunca anladım vahametimi..bugunlerımıze şükürler olsun...bende boyadım saçımı evde natural coloursla..bu bile kendimi iyi hissetmeme yetti..ağda işlerine girişemedim ama tüy dökücü krem oldukça iş görüyo sezeryanlı için...benimde sütüm çok kuvvetli deil bebek tam sınırlarda kılo alıyo ama eşim ve doktor mama vermedi henüz..enson 4950 56cmdik bunada şükür...kronık yorgunluktanmıdır nedır hala son donemdekı gıbı kabuslara devam...adetde görmedim..yavaş yavaş oturuyo vucut..benım doktorum 4ay demişti..bakalım..allah bize ve yavrularımıza sağlık versınde gerısı boş...
teyzeleri bu da benim oğluşum...
[img=http://img20.imageshack.us/img20/9868/pic00510ah6.th.jpg]
teyzeleri bu da benim oğluşum...
[img=http://img20.imageshack.us/img20/9868/pic00510ah6.th.jpg]
kimseckler yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
ben varim bende ama başkada kimse yok sanirim canim bende beişlere baktim sırnaşık şey süperler vallahi
evet bende bu gece koymayi düşünüyorum resim hepside çok tatliiiiiiiiiiiii
benim kocamın da beni delirttiği zamanlar oluyor.15 kg.aldım hamileliğimde ancak 9 kg.gitti.daha 6 kilo var verilecek.zaten hamile kaldığımda da 5 kg.fazlalığım vardı.düşünün yani halimi.sütüm fazla olmadığı için dr.6 ay diet yok dedi.napalım oğluşum alsın kilo da ben veririm herhalde bi şekilde.valla benimki popoma takmış durumda.bir de benim kocam şişman kadın sevmez hiç.bende kendimi çok saldım bu aralar.farkındayım ama olmuyor işte.neyse bugün karar verdim artık.kendimi temizlemekle başlayacağım işe ilk önce.yarın kıyafet almaya gidicem inş.
betüüülllll gülşahhhhhhhhhhhhhhhhh gördüm sizi çıkın ortayaaaaaaaaaaaaaa birde misafirimiz varmışşş kimsin bacım sennn elma dersem çık armut dersem çıkma ELMAAAAAAA
Herkese merhabalar.. bugun bıraz gec basladım mesaı ye kusura kalmayın :roflol:
Aylıgımdan kesersınız artık.. kaydirigubbakcemile3 hicran pazarları pek gıremıyorum ya mısafır oluyor ya bız cıkıyoruz dısarı yada evde uyku partısı yapıyoruzz.. :roflol:
dunde ıkı dk ne konusuyonuz dıye gırıp bakım dedım gumruge yakalanmısım haberım yok kaydirigubbakcemile3
nasılsınız bebısler nasıll ıyıdır umarım herkescıklerrr.. naniknanik
kızlar içinizde bebeğini sütünü sağarak veren varmı. ben çalışmaya başladım onun için gündüzleri sağıyorum akşam 7 den sabah yediye emziriyorum. ve sabah yedi den akşam 7 ye 2 tane 120 cc lik anca doluyor acaba sütümmü az birde ertesi gününe annem bu 2 adet 120 cc lik sütümü veriyor oğluşuma birde takviye 40 ya da 60 cc lik mama veriyor azmı acaba diye düşünüyorum bri yerde okudum kilo başına 150 cc anne sütü vermek gerekiyormuş günlük aklım karıştı benim yaa ne yapsam. işte akşam 7 sabah 7 ne içiyor bilmiyorum ölçemiyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?