- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #1.601
senin doğumun normalmi olmuştu canim
canım benimde sütüm az sağıp takip ediyorum bazen ne çıkıyor diye günlük 250-300 cc arası sütüm çıkıyor ve günde 4 defa 60 cc mama vermeye başladım ben ve bu rakam az yanii 17.sinde doktora kontrolümüz var sorcam ben doktora bakiim ne diyecekkk
selam arkadaşlar,
ben genelde okuyarak takip edenlerdenim :)
işinize yarayacağını düşündüğüm bişeyi paylaşmak istedim sizinle.babamız almış geçen gün chicco dan ninnili gece lambası. bizim oğlan çok sevdi ışıklar çıkartıyo rengarenk ve dinlendirici müzikler çalıyo . ayarları var. biz bebek ağladığnda çalmaya programlardık gece uyanıp ağlayınca hemen devreye giriyor bizimki de susup ona gülücükler atmaya başlıyor. kendi sesinizi de kaydedebiliyorsunuz . gerçi sanırım çoğunuz odanızda yatırıyosunuz bebişleri ama gene de gelişimi için yararlı olabilir . ben neredeyse 1 aydır geceleri de kendi odasında yatırıyorum bebişi
günaydın...
bugün verem karma ve rota vrüs aşılarımızı olucaz.
Ay stress oldum, ya akşam ateşi çıkarsa, ya iğne yapılırken çok ağlarsa??
OFF
günaydın arkadasalarrrrkaydirigubbakcemile3
gözdecim nasıl yatırıyosun gece kendi odasında.ben 40ından sonra ayırırım diyodum ama büyük konuşmusum aynı odadayız ona rağmen uyku yok bende ne yapmış dönmüşmü
agzı burnu kapanmışmı kusmuşmuu sürekli korku evhammm yakında yicem vallaa kafayıı ben
hayır canım sezeryan oldum.eylül annelerinin çoğu sezeryan galiba.
bende sezeryan oldum göbek hala var senin ne durumda indimi tamamen birde o tümseklik neden duruyor halal onu anlayamıyorum normal doğum yapanlarda olmuyomuş oo durum, acaba yukarıya çıkan ve içine bebek yerleşdiği rahimmi acaba göbekteki tümseklik anlayamıyorum sezeryan olan ve normal doğum yapanlar diiverin gariii sizde durumlar nasılkaydirigubbakcemile
kızlar bazı anneler aşıya gitmeden önce ateş düşürücü şurup veriyormuş, bana doktorum böyle bişey
demedi.
Naapsam ben sormadan versem nolur, of böyle kafama göre ilaç verme gibi şeyleri de hiç sevmem.
Ama ya onu vermedim diye ağır ateş yaparsa???
birde benim kızım fena halde pişik oldu, hametan kullandım, trosyd kullandım en son bepanten kullanıyorum ama malesef geçmedi, kukusu ve poposu kırmızı yanık gibi, kukusunun derisi büzüşük duruyor, ne yapsam geçmedi başka hangi ilaç kullanılabilir bilen varmı?
yani 24 sattemi 250 300 cc çıkıyor benim günün uyarısında 200 250 cc çıkıyor diğer yarısında sağmıyorum direk emziriyoum. normami yani benimki doktora bri soruversen benim içinde:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?