Doğum yapmış olan anneler buraya....

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr sayfamızı boşlamışız bende dahilll bebeklerden fırsat bulamıyoz galibaaa hadi toparlanın bakiimmmm gelin burayaaa

geldim bende amma kaçmşsınızz yaww evet bugün nie kimsecikler yok uyudunuz mu hanımlarrr şşşşttt-tatlicadiarzu-benneyaptımki:1ninca::jeyyar:

anam kızı doyurdum yatırdım bende sızmışım pc de açık kalmış kızın ağlamasına uyandım eşimde tv karşısında sızmışşş herkes bir yanda yanii şimdi kızı emzirdim gene ama fazla emmedi zilli kızım herhalde kötü bir rüya gördü allahtan göğsümde emerken uyudu birazdaha emseydi keşke neyse ben saati kurdum 1 saat sonra gene emzireceğim ozamana kadar uyuyayım gene herkese iyi uykular tatlı rüyalarrrrrrrrrrrrrr

günaydın...
bugün verem karma ve rota vrüs aşılarımızı olucaz.
Ay stress oldum, ya akşam ateşi çıkarsa, ya iğne yapılırken çok ağlarsa??
OFF

kızlar bazı anneler aşıya gitmeden önce ateş düşürücü şurup veriyormuş, bana doktorum böyle bişey

demedi.

Naapsam ben sormadan versem nolur, of böyle kafama göre ilaç verme gibi şeyleri de hiç sevmem.

Ama ya onu vermedim diye ağır ateş yaparsa???

birde benim kızım fena halde pişik oldu, hametan kullandım, trosyd kullandım en son bepanten kullanıyorum ama malesef geçmedi, kukusu ve poposu kırmızı yanık gibi, kukusunun derisi büzüşük duruyor, ne yapsam geçmedi başka hangi ilaç kullanılabilir bilen varmı?

Son düzenleme:

yani 24 sattemi 250 300 cc çıkıyor benim günün uyarısında 200 250 cc çıkıyor diğer yarısında sağmıyorum direk emziriyoum. normami yani benimki doktora bri soruversen benim içinde:ecrin_bebek:

Günaydın günaydın herkese...
nasılsınız eylül annişleri, ben dün pek giremedim, bebişim acaip huysuzdu sabah 7 den akşam 11 e hiç uyumadı .. pazar günü gezmeye çıkartmıştık soğuk almış sanırım ishali ve kusması çoktu..bugün iyi çok şükür..
seda; ben de pazartesi gideceğim aşılar için, ama gitmeden ilaç vermeyi düşünmüyorum , dr. böyle birşey demedi..zaten burada aşıları yaptıran arkadaşlar da ağrı ya da ateş yapmadığını söylemişlerdi..
yine de sen bilirsin .. :)

günaydın arkadasalarrrrkaydirigubbakcemile3

gözdecim nasıl yatırıyosun gece kendi odasında.ben 40ından sonra ayırırım diyodum ama büyük konuşmusum aynı odadayız ona rağmen uyku yok bende ne yapmış dönmüşmü
agzı burnu kapanmışmı kusmuşmuu sürekli korku evhammm yakında yicem vallaa kafayıı ben

günaydın...
bugün verem karma ve rota vrüs aşılarımızı olucaz.
Ay stress oldum, ya akşam ateşi çıkarsa, ya iğne yapılırken çok ağlarsa??
OFF

yalnızca verem ve karma aynı gün yapılmalı dedi dr..rota virüsü 3. aya bırakıyoruz biz...
sen üçünü birden aynı gün mü yaptıracaksın ??

günaydın selin hihoyyyt
bunu ben de merak ettim gözde yaa, ben de bir kere kendi odasında yatırmayı denedim, yatıp yatıp kalkmaktan perişan oldum kaydirigubbakcemile3
şimdi odasına gündüzleri dönencesiyle oyalansın diye yatırıyorum işim olduğunda veya çok huysuzlandığında :ecrin_bebek: :CüvCüv:

hayır canım sezeryan oldum.eylül annelerinin çoğu sezeryan galiba.

bende sezeryan oldum göbek hala var senin ne durumda indimi tamamen birde o tümseklik neden duruyor halal onu anlayamıyorum normal doğum yapanlarda olmuyomuş oo durum, acaba yukarıya çıkan ve içine bebek yerleşdiği rahimmi acaba göbekteki tümseklik anlayamıyorum sezeryan olan ve normal doğum yapanlar diiverin gariii sizde durumlar nasılkaydirigubbakcemile

bende sezeryan oldum 69 kl doğuma girdim 55 klyum şimdi nerdeyse eski halime döndümmm tabi arkadan bakarsannnsırnaşık şeyönden gören aaaaaaa içinde bi tane daha mı varr kız diyolar yaa uyuzzzz oluyoruummmklava:
benimki bayaa göbek işte tümsek ne oluyooo bu arada aytendi değilmi

ağzını kontrol et pamukçuk olmuş olmasın popoya vurur biliyorsunnn benim kız da öleydi travazol vermişti doktor çok iyi geldi

yani 24 sattemi 250 300 cc çıkıyor benim günün uyarısında 200 250 cc çıkıyor diğer yarısında sağmıyorum direk emziriyoum. normami yani benimki doktora bri soruversen benim içinde:ecrin_bebek:

evey canım 24 saatte o kadar çıkıyorr gece arada emziriyorum ama fazla değil çünki alıp ağzına 5 dk emiyor ancak sonra atıyor sıkıyorum göğsümü damla ancak çıkıyor süt normalde süt varsa sıkınca fiskiye gibi fışkırır çünki yani gece boyunca emzirdiğim ancak belki çıksa çıksa 50 cc dir ancakk ağlayınca mamaya dayanıyoruz hemen .
sorucam canım doktora sorucam bebeklerin nekadar yemesi gerek normalde diyee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…