Doğum yapmış olan anneler buraya....

evet baktım da chicconunkiler çok güsel kaliteli ama biraz pahalı işte 1-2 ay için değer mi diye düşünüyom birde gülsüm sendeki ne marka

ne ne marka canım... kanguru mu... ben öyle bişey yazdığımı hatırlamıyorum.... başkasıyla mı karıştırdın acaba...

neyse madem sordun cevap vereyim...markası falan yok dandik bişey... kullanmadım hiç zaten...şu 5lisetler varya.. onlardan benimki... 5ini 55 e mi ne almıştım....

iyisini de almam bu saatten sonra... malum yakında göbek çıkmaya başlar benim...

Merhaba,

Ben bebegim 3 haftalikken kullanmaya basladim. Tabi yuzu bana donuk olarak. Son iki haftadir da yuzu disa donuk olarak kullaniyorum. Kizim cok seviyor kanguruda olmayi. Baby Bjorn diye bir markayi kullaniyoruyum. Mother Care den almistik. Cok memnunuz. Tavsiye ederim.

sen ne kadara almıştın canım? kaç kiloya kadar?

Ya benimki öyle bir yaramaz oldu ki şimdi kucağımda ekrana saldırıyor bir dak. durmuyor,kendini bir geriyor ki göbek ilerde, kafa ayaklar geride beni ayağa kaldırmak için neler yapıyor...
Babasıda çok yaramazmış,kayınvalidem anlatıyor da, sokaklardaki çocukları dövermiş onlarda şikayete gelirlermiş sonra babası da ona kızarmış oda beni nasıl şikayet edersiniz diye tekrar gidip dövermiş çocukları....
Birde babasının arabasını yolda görmüşler..Adama hoca arabanı gördük ama içinde şöför yoktu kendi kendine gidiyordu demişler meğer bizimki daha ilkokuldayken,
bacak kadar boyuyla arabayı kaçırıyormuş....[/B][/QUOTE]

demek beni niye şikayet ediyosunuz diye gidip yine dövermiş:roflol::roflol::roflol:

Son düzenleme:
evet eda,merve,duygu..haklısınız üzümsuyu..aytencan eksikolma..bu hazırların içine tadı guzelolsun dıye herşeyı koyuyolar..sanırım 10aylıktan falan önce yedırılemez aslında bunlar..keriss gbi alıyorum bende..makyajdı kıyafettı alışverişim bittiya luzumlu luzumsuz ne bulursam ismete alıyorum..bak sen borabeye..evet babaya benzedıyse yandın..cokgüldüm arabayı yürütmesine:)....ispiyoncuları bende hiç sevmem iyi yaparmış dövermiş:))

Son düzenleme:
ben de bu gün herobaby nin meyve püresini verdim... güzelce yedi diye seviniyodum... zararlı mı bunlar.. ama o zararlı bu zararlı biz ne yedireceğiz bunlara...

demek beni niye şikayet ediyosunuz diye gidip yine dövermiş:roflol::roflol::roflol:

Sorma bu daha fena olacak galiba...

evet eda,merve,duygu..haklısınız üzümsuyu..aytencan eksikolma..bu hazırların içine tadı guzelolsun dıye herşeyı koyuyolar..sanırım 10aylıktan falan önce yedırılemez aslında bunlar..keriss gbi alıyorum bende..makyajdı kıyafettı alışverişim bittiya luzumlu luzumsuz ne bulursam ismete alıyorum..bak sen borabeye..evet babaya benzedıyse yandın..cokgüldüm arabayı yürütmesine:)....ispiyoncuları bende hiç sevmem iyi yaparmış dövermiş:))

Evt ya bizim sınıftada ispiyoncular olurdu uyuz olurdum ve hiç yakın arkadaşlarıda olmazdı o türlerin ohh olsun:dilcikar:

iyi güzell günler dileriimm kızlaar..!!hihoyyyt
bu gece benim oğluş huzursuz uyudu..niye anlamadıım saatbaşıı mızıkladı..fisfisfis
acab burnumu tıkanıyo diye düşündüm...:sm_confused:ama sabah saat 8 den sonrada 11 e kadar kadar uyudu..ee tabii
olann bana oldu yaw....kafamçokkarıştıkanguruu ben hiç almadım..bilmiyorumm ne kadar işime yarar anca 12 kg a kadar olan varr sanırım..:sm_confused:
betül cnm sen chicconun kangurusu kaca almıştın?kac kg a kadar senin ki..alsam mı acep
bebek arabası hakkatten indircıkar bi alışverşe giderken zor oluyo..ama kanguruda ne kadar süre kullanılır bilmiyorum.:uhm:.
duygucumm ayrıcaa yazmış ve bizlerle paylaşmış olduğun hayatıınn gerceği olan şiir için cook teşekkür ederiimm harika.. tebrik ederima.s.

betülcüm ilk cümleyi sana yazmıştım ikincisini gülsüme aslında gülsüme değil minik annişe adını unuttum sana yanlış yazmadım yanii...

bu arada hala hastaşlanmadım 5 gün gecikti çok korkuyorum test bile yapmıyorum ooof offf

eda canıım süper görünüyosunuzz valla senn bayağıı bi çıtırmışsın cnm yaakaydirigubbakcemile2hihoyyyt
yüzün cok duru maşallahh:nazar: ama bebişin pek benzemiyo sana sarışınlığı benziyo sadece..benneyaptımki

Büyümüşmüyüz Teyzeleri:))
:nazar:
canım maşallah oğluşunaaa:))adını hatırlayamadım çok zayıf gözüküyorsun bu arada sende kilo verenlerdensin galiba:nazar:

Saol canım seninkine de Maşallah....
Şimdi kilo bakımından iyi sayılırım aslında ama hamilelik öncesi kiloma 4-5 kilo daha var...
Yani 36 beden kıyafetlerime geri dönmeye:((((((((((

Back
X