E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #1.621
bende sezeryan oldum göbek hala var senin ne durumda indimi tamamen birde o tümseklik neden duruyor halal onu anlayamıyorum normal doğum yapanlarda olmuyomuş oo durum, acaba yukarıya çıkan ve içine bebek yerleşdiği rahimmi acaba göbekteki tümseklik anlayamıyorum sezeryan olan ve normal doğum yapanlar diiverin gariii sizde durumlar nasılkaydirigubbakcemile
günaydın arkadasalarrrrkaydirigubbakcemile3
gözdecim nasıl yatırıyosun gece kendi odasında.ben 40ından sonra ayırırım diyodum ama büyük konuşmusum aynı odadayız ona rağmen uyku yok bende ne yapmış dönmüşmü
agzı burnu kapanmışmı kusmuşmuu sürekli korku evhammm yakında yicem vallaa kafayıı ben
yalnızca verem ve karma aynı gün yapılmalı dedi dr..rota virüsü 3. aya bırakıyoruz biz...
sen üçünü birden aynı gün mü yaptıracaksın ??
kızlar bazı anneler aşıya gitmeden önce ateş düşürücü şurup veriyormuş, bana doktorum böyle bişey
demedi.
Naapsam ben sormadan versem nolur, of böyle kafama göre ilaç verme gibi şeyleri de hiç sevmem.
Ama ya onu vermedim diye ağır ateş yaparsa???
birde benim kızım fena halde pişik oldu, hametan kullandım, trosyd kullandım en son bepanten kullanıyorum ama malesef geçmedi, kukusu ve poposu kırmızı yanık gibi, kukusunun derisi büzüşük duruyor, ne yapsam geçmedi başka hangi ilaç kullanılabilir bilen varmı?
Günaydın günaydın herkese...
nasılsınız eylül annişleri, ben dün pek giremedim, bebişim acaip huysuzdu sabah 7 den akşam 11 e hiç uyumadı .. pazar günü gezmeye çıkartmıştık soğuk almış sanırım ishali ve kusması çoktu..bugün iyi çok şükür..
seda; ben de pazartesi gideceğim aşılar için, ama gitmeden ilaç vermeyi düşünmüyorum , dr. böyle birşey demedi..zaten burada aşıları yaptıran arkadaşlar da ağrı ya da ateş yapmadığını söylemişlerdi..
yine de sen bilirsin .. :)
bende sezeryan oldum 69 kl doğuma girdim 55 klyum şimdi nerdeyse eski halime döndümmm tabi arkadan bakarsannnsırnaşık şeyönden gören aaaaaaa içinde bi tane daha mı varr kız diyolar yaa uyuzzzz oluyoruummmklava:
benimki bayaa göbek işte tümsek ne oluyooo bu arada aytendi değilmi
merhaba ayten nasılsın Şeniz
o tümsek gibi olan şişlik büyüyen rahim ve kendini toparlayacak dedi benim dr.um 6 ayı bulabilirmiş, benimki indi sayılır az birşey kaldı o da dışarıdan belli olmuyori korse takarsan daha çabuk toparlanır dedi bir de..ben de bazen takıyorum .. kaydirigubbakcemile5
bir de dikişin olduğu bölgede uyuşukluk hissi var bende..bu da 6ay ile 1 yıl olabilir dedi dr. :1shok: rahatsız edici birşey değil gerçi, buna şükür :Saruboceq:
bende sezeryan oldum 69 kl doğuma girdim 55 klyum şimdi nerdeyse eski halime döndümmm tabi arkadan bakarsannnsırnaşık şeyönden gören aaaaaaa içinde bi tane daha mı varr kız diyolar yaa uyuzzzz oluyoruummmklava:
benimki bayaa göbek işte tümsek ne oluyooo bu arada aytendi değilmi
bende sezeryan oldum göbek hala var senin ne durumda indimi tamamen birde o tümseklik neden duruyor halal onu anlayamıyorum normal doğum yapanlarda olmuyomuş oo durum, acaba yukarıya çıkan ve içine bebek yerleşdiği rahimmi acaba göbekteki tümseklik anlayamıyorum sezeryan olan ve normal doğum yapanlar diiverin gariii sizde durumlar nasılkaydirigubbakcemile
geçmişolsun canım bende geçen gün eşim hava güzel çıkarayım sitenin bahçesine dolaştırayım araba ile dedi gitti sıkı sıkı sardım ama eşim güneş vursun diye yüzünü arabanın üstünü açıp açıp duruyordu balkondan kaçdefa işaret ettim ama ık mık etti ve akşama kızımın burnu fır fır ses çıkarıyordu ben hemen ıhlamur kaynattım zencefil falan içtim kızada ıhlamurdan 1 tatlı kaşığı kadar verdim sabaha bişey yoktu allahtan ama gece biraz ateş yapmıştı 37,7 oldu bende fitil verdim geçti çok şükür
merhaba ayten nasılsın Şeniz
o tümsek gibi olan şişlik büyüyen rahim ve kendini toparlayacak dedi benim dr.um 6 ayı bulabilirmiş, benimki indi sayılır az birşey kaldı o da dışarıdan belli olmuyori korse takarsan daha çabuk toparlanır dedi bir de..ben de bazen takıyorum .. kaydirigubbakcemile5
bir de dikişin olduğu bölgede uyuşukluk hissi var bende..bu da 6ay ile 1 yıl olabilir dedi dr. :1shok: rahatsız edici birşey değil gerçi, buna şükür :Saruboceq:
tümsek işte yağ göbeği değilde işte hamile gibi 3 aylık gibi bir karında tümseklikkk banada diyolar hamilemisin diye offfffffffff a ne zaman iner acaba önceden daha kötüydü gerçi şimdi biraz indi ama genede kötü duruyor kimileri sezeryan olanlarda inmiyor göbek diyolar doğrumu kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:ecrin_bebek:
tümsek işte yağ göbeği değilde işte hamile gibi 3 aylık gibi bir karında tümseklikkk banada diyolar hamilemisin diye offfffffffff a ne zaman iner acaba önceden daha kötüydü gerçi şimdi biraz indi ama genede kötü duruyor kimileri sezeryan olanlarda inmiyor göbek diyolar doğrumu kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:ecrin_bebek:
sağol canım aynen ben de sıkıca giydirmiştim, minik bi mont almıştım onu giydirdim , içine kadife tulum kilotlu çorap .. arabayla gittik üstelik..eşim deniz kenarında dolaşalım biraz dedi indik 5 dk durmamışızdır, ama almış soğuğu yine de miniğim :ecrin_bebek: dr. bile demişti zaten bana, kuşun kanadından alırlar bu minikler soğuğu diye :CüvCüv: çok doğru gerçekten ..
erkekler de işte heves ediyorlar alalım gezdirelim, iyi güzel gezdirsinler de hasta olunca tüm gün biz çekiyoruz onlar görmüyolar bile kötükedihüso
benim eşimin ailesi antepte, bi de bana diyor ki kurban bayramında antebe gidelim.. ya ben minicik çocukla nasıl gideyim ..uçakla bile olsa ı- ııh gidemem çocuk devamlı meme istiyoo zaten biberona da alışık değil, bi kere kuaföre gittim süt sağıp bıraktım anneme biberonu almamış ağlamış da ağlamış açlıktan..yaa şimdi sen olsan gider miydin hicrancım ?
sonra da bana sitem ediyoo güyaa, off bu erkekler neden hiç anlamaz kadınlarıklava:
yok canım yaa normal doğumla ilgisi yok bence, annemin karşı komşusu benden 1 hafta sonra normal doğum yaptı, kocaman göbek duruyor, benimki indi gibi , seninki de yavaş yavaş inecektir üzülmee, kilo verdin mi? kaç kilon kaldı verilecek ? ben eski kilomdan daha aşağıya düştüm. belki de ondandır göbek möbek kalmadı :lepi:
benim tümsekde indi baya..ben en çok korkanlardandım göbek konusunda..artık hamilelik öncesi pantolonlarımı giyiyorum ama 2 sene önceki pantolonlarım 36 beden ve onları hala kapatamıyorum..38 ler oluyo..hedefim 36 lara girebilmek..6 ay geçsin platese başlıycam..
valla hiç tavsiye etmem benim eşimde rizeye gitsekmi köye çıkmayız aşağıdaki evde kalırız dikkat ederiz falan dedi kesin söledim asla olmaz kızımı göz göre göre hasta edemem diyee hava soğuk zaten kıştayız yazın bile bebekler hava değişiminden fena oluyor birde kışın düşünemiyorum yaniii aynen canım erkekler bi halttan anlamıyorlarr benimkiii geçen ben dişçiye gitiğimde kız ishaldi altına yapmış kokmuş oda değiştireyim demiş değiştirmişte ama geldiğimde kan ter içinde kalmıştı bu nasıl iş yaww çok zormuş dedi ayakları kıpır kıpırr temizlemek ölüm yenisini düzgün bağlamakta ayrı bir olay bezin dedi gülmekten öldüm yawww:roflol:sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?