E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #1.641
arkadaşlar kızımın her altını değiştirmede kaka yapmış oluyordu ancak dünden beri kaka yapmıyor acaba kabız mı oldu?ne yapmalıyım.
aynen canım bana da 38 ler oluyo ama alttan..
üst kısmı hiç sorma kaydirigubbakcemile3
göğüslerin dolgunluğundan 40 ya da 42 yi buluyoacaba bu göğüsler ne zaman eskiye döner ki :uhm:
mervecim göğüsler sütü kestiğin zaman eskiye döner:ecrin_bebek:
Benim doktorum sınav çekmeye başla dedi ama bana biraz erken geldi...sezeryan dikişim açılırsa diye korkuyorum açıkcası ben daha başlamadım.
Birde bazı arkadaşlar göbeğin sebebinin rahim büyüklüğü olduğunu yazmış.Malesef size katılamıcam o basbaya göbek :)) Rahim çoktaaan küçüldü...Ultrasonda bile gözerimle gördüm eski haline dönmüş, zaten 40 gün içinde eski küçük formuna dönermiş rahim.
Benim doktorum sınav çekmeye başla dedi ama bana biraz erken geldi...sezeryan dikişim açılırsa diye korkuyorum açıkcası ben daha başlamadım.
Birde bazı arkadaşlar göbeğin sebebinin rahim büyüklüğü olduğunu yazmış.Malesef size katılamıcam o basbaya göbek :)) Rahim çoktaaan küçüldü...Ultrasonda bile gözerimle gördüm eski haline dönmüş, zaten 40 gün içinde eski küçük formuna dönermiş rahim.
peki içinizde diyet yapanlar varmı gerçi hepimiz emziriyoruz öyle katı diyetler yapamazmışız offf ne olacak bu kilolar
merhaba arkadaşlar..
gülşahcım sonunda karşılaşabildik :)
kızlar yaa benim bebeğim uyanıkken ya ilgi istiyor ya da emmek istiyor.. boşta kalırsa ellerini yumruk yapıp ağzına sokuyo bi tatlı dA emiyoo ki gören bal var sanır :)
yalnız sormak istediğim ben emzik vermiyorum bebişime, vermeyi de düşünmüyorum acaba emzik vermediğim için mi ellerini emiyor? dr.a sordum geçici birşey elindeki tuzlu tadı keşfediyor dedi ama bilemiyorum ne yapsam? emzik vermeyi de hiiiç istemiyorum
kızlar bazı anneler aşıya gitmeden önce ateş düşürücü şurup veriyormuş, bana doktorum böyle bişey
demedi.
Naapsam ben sormadan versem nolur, of böyle kafama göre ilaç verme gibi şeyleri de hiç sevmem.
Ama ya onu vermedim diye ağır ateş yaparsa???
birde benim kızım fena halde pişik oldu, hametan kullandım, trosyd kullandım en son bepanten kullanıyorum ama malesef geçmedi, kukusu ve poposu kırmızı yanık gibi, kukusunun derisi büzüşük duruyor, ne yapsam geçmedi başka hangi ilaç kullanılabilir bilen varmı?
merhaba arkadaşlar...Sabah verem ve karma aşımızı olduk biraz ağladı anne olmanın ne kadar zor olduğunu bu aşıda öğrenmiş oldum sanki benim canım daha çok yandı..ateş düşürücüyü yeni verdim şu an ateşi çıkmadı inşaallah çıkmaz.Aşı yaptıran arkadaşlar bebeklerinizin ateşi çımış mıydı...bana sadece bugün yıkama dediler sağlık ocağından bazı arkadaşlara 3 gün demişlerdi galiba
spora gelince bende fırsat buldukça step aletine çıkıyorum ama pek de fırsat bulamıyorum..normal doğum yaptım ama maalesef göbek bende de duruyor çünkü korse takamadım.
canımm çok geçmiş olsun... bence ağrı kesici verme... şurubunu yanında götür doktora sor ver derse verirsin.. öyle pat diye ağrı ateş yapmaz bence...
pişik için hametan ve trosyd pişik kremi değil ki... biri yara kremi biri de mantar... bence kremi falan boşver sen...
2 çorba kaşığı zeytin yağını bir cezvede iyice kızdır, soğuduktan sonra içine 2 çorba kaşığı soğuk su ilave et temiz bir kavanozda krem gibi bembeyaz oluncaya kadar iyice salla sonra pamukla bebişinin totişine sür iki günde iyileşiverir... bir de ıslak mendil kullanma...imkanın varsa çeşmenin altında yıka... yoksa ıslatılmış pamukla sil... geçmiş olsun prensesimize
merhaba güzel anneler bebişlerinizle saglıklı bir gün diliyorum
canım sorma o ilgi meselesini bizimki ellerini keşfettiğinden beri emiyor üstelik agzına emzik veriyorum emziği eliyle itekliyor agzına elini alıyor kaydirigubbakcemile3 ben vazgeçiremedim anlıycan sanki günlerdir aç kalmış gibi curk curk emiyor elini :)
bu arada biz bebegimle eşşimle ailesinin yanına gittik 1 hafta tokatta kaldık hava değişimi olur diye korktum ama şükür
bide bu göbek oooff off benim dr 2. aydan itibaren spora başlıyabilirsin demişti. Emzirdiğim için diyet yapamıyorum ben daha giyemedim dogumdan önceki kıyafetlerimi
sagol canım cevabın için..ben de elini emen tek bebiş benimki sanmıştım kaydirigubbakcemile3
zaten o gün burada konuşuk arkadaşlarla, ee madem bu kadar emme heveslisi emziği bi deniyim dedim ; almadı öğürdü büyük insan gibi midesi bulandı miniğimin kıyamam bi de ağladı ki zorlayınca :CüvCüv: elini emmeye son hız devam ediyo , ama kimse onunla ilgilenmiyosa yanında kimse yoksa başlıyor hemen :ecrin_bebek:
tokata neyle gittiniz canım? yaa benim bebiş memeden başka birşey almıyor, dışarıda daha bi huysuz oluyo sürekli ağlıyo meme vermezsem.. o yüzden sürekli de otobüste metroda uçakta emziremem ki.. ek gıdaya geçene kadar uzun yola çıkmam çok zor diye düşünüyorum
aynen canım bana da 38 ler oluyo ama alttan..
üst kısmı hiç sorma
göğüslerin dolgunluğundan 40 ya da 42 yi buluyoacaba bu göğüsler ne zaman eskiye döner ki
arkadaşlar kızımın her altını değiştirmede kaka yapmış oluyordu ancak dünden beri kaka yapmıyor acaba kabız mı oldu?ne yapmalıyım.
kızlar dün akşam büyük kızımın odasında oturuyoruz ceylinimi ablasının yatağına yatırdık kendi kendine agu yapıp çevreye bakıyordu ablası bir hapşırdı aman yarabbi ceylinim öyle bir ağladıkiii ilk defa bukadar cidden ağladığını gördüm yawww ağzını büzerek öyle bir ağlıyorduki kucağıma alıp öpüp pış pışlayıp zor susturdum ödü koptu kızımın valla ama ağlama şekline hala şaşırıyorum büyük çocuklar gibiydi yawww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?