- 22 Ocak 2008
- 932
- 15
- 623
- 45
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #1.661
kızlar dün akşam büyük kızımın odasında oturuyoruz ceylinimi ablasının yatağına yatırdık kendi kendine agu yapıp çevreye bakıyordu ablası bir hapşırdı aman yarabbi ceylinim öyle bir ağladıkiii ilk defa bukadar cidden ağladığını gördüm yawww ağzını büzerek öyle bir ağlıyorduki kucağıma alıp öpüp pış pışlayıp zor susturdum ödü koptu kızımın valla ama ağlama şekline hala şaşırıyorum büyük çocuklar gibiydi yawww
naz suan kac kılosun boyun kac ? eskı kıyafetlerını gıyebılıyormusun ?? :çok üzgünüm:
mesela kot pantolonnn... :çok üzgünüm:
hicrancım benimki de beni görürse ya da sesimi duyarsa ama kucağıma almazsam ağzını büküp öyle bi ağlıyo ki kıyamam ya içi gidiyo insanın o şekilde ağlamasını görünce..
geçen gün de anneme bırakıp alışverişe gtmiştim, ağlıyormuş hiç durmamış, annem de biraz sesini yükselterek konuşmuş.. sanki anlıyo gibi yine ağzını büzerek ağlamış :) annem de çok üzülmüş bağırdım da ağladı diye :)
hıcran lınk cıkmıyorr ??
kızlar ya ben de iyice saldım kendimi.saçlar dağınık,pijamalar üstümde.hep kızardım kendini bırakanlara.normalde bakımlıyımdır.ama şimdi çocukla hiç içimden gelmiyor.evden de dışarı pek çıkmıyorum.kociş beni boşayacak valla böyle gidersem.aynaya baktığımda kendime sinir oluyorm.
ama bu duruma en kısa zamnda dur demem gerek.siz nasılsınız? bakıyormusunuz kendinize ?
öptüm bebişlerinizi..
Slm.kızlar herkese şimdi zar zor uyuttum miniğimi uyumak bilmedi yaa,perişanım zaten gecedende uykysuzluk,canan canım bende öyleyim merak etme saç baş bi yerde ve üzerimde sürekli pijamalar ayrıca ne kadar yıkanırsam yıkanayım süreklide terliyorum bebek hep kucağımda olduğu için,ayrıca üzerime yapışıp kalan iğrenç kilolar ve inmeyen göbeğim nasıl toparlanıcam valla bende bilmiyorum canları sağolsun yavrularımızın ama kendimi 10 yaş yaşlanmış gibi hissediyorum Allah ım gurbette çocuk büyütmek ne kadar zormuşsenağlama ah annecim çok söyledin bana gitme gurbetlere diye ama ben seni dinlemedim ne kadarda haklıymışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?