Doğum yapmış olan anneler buraya....

EE BAYA Bİ NAZLI PRENSESİMİZ EE KONUŞURKEN SÖZÜ KESİLİRMİ ODA SİNİRLERNİR ELBETTE kaydirigubbakcemile3 ARTIK BÜYÜMÜŞ PRENSES DEMEK

hicrancım benimki de beni görürse ya da sesimi duyarsa ama kucağıma almazsam ağzını büküp öyle bi ağlıyo ki kıyamam ya içi gidiyo insanın o şekilde ağlamasını görünce..
geçen gün de anneme bırakıp alışverişe gtmiştim, ağlıyormuş hiç durmamış, annem de biraz sesini yükselterek konuşmuş.. sanki anlıyo gibi yine ağzını büzerek ağlamış :) annem de çok üzülmüş bağırdım da ağladı diye :)

kızlar, bende hamileliğim boyunca 20 kilo :CüvCüv: aldım ve son zamanlarımda yürüyemez olmuştum daha sonra normal doğum :ecrin_bebek: yaptım ve sadece 7 kiloyu masada bıraktım ve hiç eski kiloma dönemeyeceğimi sanmıştım ki :1no2: stresten sütümün kesilmesi,korse takmam ve bebeğime yalnız bakıyor olmam sebepleriyle kilo ve göbek :Saruboceq:kalmadı, hamilelik öncesi kiloma neredeyse döndüm fakat bu kadar çabuk zayıflamış olmak da hiç sağlıklı kafamçokkarıştı değil, çünkü;tansiyon problemim ortaya çıktı, zaten doktorlarda 9 ayda aldığınız kiloyu yine 9 aya yayarak verin diyorlar, bencede en sağlıklı olanı bu olsa gerek..... hepinize kalmamış göbekler...........:teytey::teytey:

[QUOTE="NAZ";4261048]kızlar, bende hamileliğim boyunca 20 kilo :CüvCüv: aldım ve son zamanlarımda yürüyemez olmuştum daha sonra normal doğum :ecrin_bebek: yaptım ve sadece 7 kiloyu masada bıraktım ve hiç eski kiloma dönemeyeceğimi sanmıştım ki :1no2: stresten sütümün kesilmesi,korse takmam ve bebeğime yalnız bakıyor olmam sebepleriyle kilo ve göbek :Saruboceq:kalmadı, hamilelik öncesi kiloma neredeyse döndüm fakat bu kadar çabuk zayıflamış olmak da hiç sağlıklı kafamçokkarıştı değil, çünkü;tansiyon problemim ortaya çıktı, zaten doktorlarda 9 ayda aldığınız kiloyu yine 9 aya yayarak verin diyorlar, bencede en sağlıklı olanı bu olsa gerek..... hepinize kalmamış göbekler...........:teytey::teytey:[/QUOTE]

naz suan kac kılosun boyun kac ? eskı kıyafetlerını gıyebılıyormusun ?? :çok üzgünüm:
mesela kot pantolonnn... :çok üzgünüm:

betülcüm, sen benim doğum hikayemi okumamışsın sanırım tekrarladım senin için canım....

18.09.2008 perşembe, saat 11.20 EFECAN'ıma kavuştum......

Benim doğum hikayem; günümün dolması fakat herhangi bir belirtinin olmaması ama normal doğum istemem nedeniyle gün verilerek 17.09.2008 tarihinde başladı, sabah 07.00 sularında eşim ve annem sezeryana gider gibi normal doğum için hastaneye gittik ve hemen yatış işlemleri başladı.07.30 da herşey hazırdı ve ben suni sancıya bağlanacaktım, çünkü; ne kendi sancım başlamıştı, ne de açılmam vardı ama bu doğumunda başlatılması gerekiyordu, derken dakikalar geçmeye sancılarım artmaya başlamıştı fakat hiçbir açılma saptanmıyordu, öğleden sonra doktorum geldiğinde "bugün doğumun olmayabilir hazırlıklı ol, eğer yarında olmazsa sezeryana alırım seni" dedi, fazla seçeneğim yoktu ama ben sonuna kadar savaşacaktım kafama koymuştum artık ve başaracaktım.Çarşamba günü saat 15.30 olmuş ve sadece 1 cm açıklık belirlenmişti ve bu normal doğumu imkansız kılıyordu, yorulmuş ve yapamayacakmıyım diye düşünmeye başlamıştım ki "bukadar yeter, şansını zorluyorsun" dedi doktor ama doğuramazsın demedi, sadece acı çektiğim için istersen sezeryana alabilirim dedi ama ben "eğer bebeğe zararı yoksa devem edeceğim" dedim "peki, ama bugünlük yeter yarın devam ederiz" dedi ve gitti,derken gece nişanım geldi ve sancılarım kendiliğinden başladı hemşire hanım eğer bişey olursa bana heber ver demişti ama vermedim sabaha kadar bekledim çünkü hissediyordum doğum kanalına bile girmemiş olan bebeğim yavaş yavaş ilerliyordu ve sabah 07.00 de hemşire hanıma sancılarımın ve nişanımın geldiğini söyledim beni kontrol ettiğinde hala açılma yoktu ama olacaktı ve sancılar daha da sıklaştı hem kendi sancılarım hemde suni sancı aynı anda veriliyordu,bulantılarım iyice artmıştı ve 08.30 da suyumda gelmişti, ümidim daha da atmış ve acaba sorularının yerini bebeğime kavuşacağım anın zevki sarmıştı.saat 09.00 da doktor geldiğinde "öğleye kadar doğum olabili"r dedi ama açılmam hala 2 cm di buyüzdende "zor bir doğum olacak hazırlan" dedi ama bu benim şevkimi kırmaya yetmeyecekti ve yetmedi de saat 11.00 de girdiğim doğum odasından 11.20 de bebeğimin ağlama sesleri duyuldu,dışarıda bekleyen çok sevdiğim eşim ve annem ağlayarak birbirlerine sarılmış ve sabırsızlıkla bizi beklemeye başlamışlardı, inanın yüzlerindeki ifade gerçekten de görülmeye değerdi ve bizi büyük bir seviçle karşıladılar, artık anne adayı değil anne olmuş, bebeğimi kucağıma almıştım, çok şükür herşey yolunda ve oğlum sağlıklıydı, inancım beni yarı yolda koymadı, rabbime ettiğim dualar karşılığını fazlasıyla verdir, yaşam benim, canım oğlum ve eşim için asıl şimdi başladı.....

Rabbim herşeyin iyisini ve zamanını biliyor, inşallah sizler için ettiğim dualarıda kabul eder ve bebişi olmayan herkes bebiş sahibi olur, rabbim hepinize yaşatsın bu duyguyu...

saygılarımla............

naz suan kac kılosun boyun kac ? eskı kıyafetlerını gıyebılıyormusun ?? :çok üzgünüm:
mesela kot pantolonnn... :çok üzgünüm:

canım benim, suan 47 kiloyum, boyumda 160 hamilelik öncesi badilerimin ve eteklerimin hepsini giyebiliyorum ama kot pantolonlarım düşük bel olduğu için henüz giyemiyorum ama emin ol yakındır onları giymemde.....hihoyyythihoyyyt

Canım sana sorduktan sonra eylul annelerı baslıgına baktım buldum hıkayenı okudum canım.. sonra sende buraya koymussun :)
cok sevındım senın adına.. Allah bagıslasın canımm..

valla ben bağırınca ne yapacak diye denedim kızarak offf be kızımm hep ağlıyosun ne bu zillilikkk diye yüksek sesle ama kızgın bir ses tonu ile söledim kahkaha attı valla benimkii ağzı iki karış açılarak güldü bide sesli güldüüü hıııı hııı diye yawwww ama ani seslere kapı çarpması veya hapşırmak gibi seslere korkuyor yavruşum hemen ağlıyorr ama dün çok komiğime gitti yaww

bakın kızlar benim büyük kız geçen sene heygirl dergisi için keremcem ile röpörtaj yapmıştı dergiden fotolar keremcem benim damadım olurrrr:roflol:benim kız ona laf söletmiyorrr tek aşkııı yanii:roflol:

ImageShack - Hosting :: img2826rw3.jpg

SOLDAN İKİNCİ KIZZZ MAVİLİNİN YANINDAKİ YANİİİİ

Son düzenleme:
hicrancım kızın baya büyükmüş.maşallah bu kadar yıl sonra iyi göze almışsın ikinciyi.ben bile 7 seneye çok diyodum ama hakkaten unutmuşum birçok şeyi.bazen ilk kez çocuk büyütüyomuş gibi acemilik yapıyorum.bu arada kızlarının ikisi de çok tatlı maşallah allah bağışlasın...

Arkadaşlar bişey sorcam çok eskiden giren arkadaşlar daha iyi bilir rabia ve gülsüm vardi hee bide öznur bunlar hakkinda bilgisi olan varmi bu arkadaşlari göremedim merak ettim dogrusu

kızlar ya ben de iyice saldım kendimi.saçlar dağınık,pijamalar üstümde.hep kızardım kendini bırakanlara.normalde bakımlıyımdır.ama şimdi çocukla hiç içimden gelmiyor.evden de dışarı pek çıkmıyorum.kociş beni boşayacak valla böyle gidersem.aynaya baktığımda kendime sinir oluyorm.
ama bu duruma en kısa zamnda dur demem gerek.siz nasılsınız? bakıyormusunuz kendinize ?
öptüm bebişlerinizi..

ben işe baladıktan sonra düzelttim kendimi canım saçlarımı yaptırdım güzel kıyafetler aldım şimdi kendimi o anlamda daha ii hisseidyorum, ama bbebeişimden ayrı olmak tüm gün acı veriyor. senağlama

Slm.kızlar herkese şimdi zar zor uyuttum miniğimi uyumak bilmedi yaa,perişanım zaten gecedende uykysuzluk,canan canım bende öyleyim merak etme saç baş bi yerde ve üzerimde sürekli pijamalar ayrıca ne kadar yıkanırsam yıkanayım süreklide terliyorum bebek hep kucağımda olduğu için,ayrıca üzerime yapışıp kalan iğrenç kilolar ve inmeyen göbeğim nasıl toparlanıcam valla bende bilmiyorum canları sağolsun yavrularımızın ama kendimi 10 yaş yaşlanmış gibi hissediyorum Allah ım gurbette çocuk büyütmek ne kadar zormuşsenağlama ah annecim çok söyledin bana gitme gurbetlere diye ama ben seni dinlemedim ne kadarda haklıymışsın

aynen canım bendee dinlemedim annemi şimdi anlıyorum ama geç kaldıkklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…