- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #1.681
anaaaaaaaaaa benim takvim gitmiş betüllllllllllllllllllll yardım ettttttttt
canım uzmanlar ilk 6 ay mutlaka kendi odanızda yatırın diyorlar,yalnızlık hissi olmazmış bebeklerde böylece uyusa dahi annenin ve babanın nefesi güven veriyormuş.Oda ayırmak artık önerilmiyor.Ayırma sende yavrucak şımarsın,biz sabaha karşı ortamıza alıyoruz ayy nasıl mutlu oluyor küçücük haliyle,gülümseyerek uyuyor resmen.selam arkadaşlar,
ben genelde okuyarak takip edenlerdenim :)
işinize yarayacağını düşündüğüm bişeyi paylaşmak istedim sizinle.babamız almış geçen gün chicco dan ninnili gece lambası. bizim oğlan çok sevdi ışıklar çıkartıyo rengarenk ve dinlendirici müzikler çalıyo . ayarları var. biz bebek ağladığnda çalmaya programlardık gece uyanıp ağlayınca hemen devreye giriyor bizimki de susup ona gülücükler atmaya başlıyor. kendi sesinizi de kaydedebiliyorsunuz . gerçi sanırım çoğunuz odanızda yatırıyosunuz bebişleri ama gene de gelişimi için yararlı olabilir . ben neredeyse 1 aydır geceleri de kendi odasında yatırıyorum bebişi
Hicrancım,sağmayla bebeğin emdiği aynı ölçüde olmuyor.Ben ,de chicco manuel pompa var dışarı çıkarken sağıp bırakayım diyorum ayy yarım saat uğraşıyorum göğüslerimden 70cc ancak çıkıyor.Ama bebeğim emince doyuyor gelişimi normal,hergün 2 kere kaka yapıyor,açlıktan ağlamıyorda,sadece anne sütü veriyorum.canım benimde sütüm az sağıp takip ediyorum bazen ne çıkıyor diye günlük 250-300 cc arası sütüm çıkıyor ve günde 4 defa 60 cc mama vermeye başladım ben ve bu rakam az yanii 17.sinde doktora kontrolümüz var sorcam ben doktora bakiim ne diyecekkk
Rotavirüs yaptırmayabilirsin dedi bize doktorumuz hafif etkileri olan bir hastalığa karşıymış bu aşı.ben sadece pnömökok yaptıracağım o da 3. ay aşı yok o zaman vurulacak.günaydın...
bugün verem karma ve rota vrüs aşılarımızı olucaz.
Ay stress oldum, ya akşam ateşi çıkarsa, ya iğne yapılırken çok ağlarsa??
OFF
ben işe baladıktan sonra düzelttim kendimi canım saçlarımı yaptırdım güzel kıyafetler aldım şimdi kendimi o anlamda daha ii hisseidyorum, ama bbebeişimden ayrı olmak tüm gün acı veriyor. senağlama
günaydın arkadasalarrrrkaydirigubbakcemile3
gözdecim nasıl yatırıyosun gece kendi odasında.ben 40ından sonra ayırırım diyodum ama büyük konuşmusum aynı odadayız ona rağmen uyku yok bende ne yapmış dönmüşmü
agzı burnu kapanmışmı kusmuşmuu sürekli korku evhammm yakında yicem vallaa kafayıı ben
ben de boyattım canım ne olacak o kadarda değil artık
kana karışacak ordan da süte mi karışacak???
kızlar bende dun bebısımı 2.ay kontrolune goturdum hemde ıkı gundur cok huysuzdu usuttu zannettım.allaha sukur usutmemıs ama cok gazı varmıs:çok üzgünüm:bugune kadar hıc gaz sorunumuz olmamıstı son 1 haftadır gaz basladı.hatta bu yuzden cok sevınıyordum 2 ay oldu hıc gazımız olmadı dıye.ama anıden basladı ıste..bugune kadar anne sutu dısında hıc bır ılac yada cay vermemıstım ama artık vercem galıba...
doktor metsıl ıle debrıdat dıye bır surup verdı.sındırım duzenlıyormus debrıdat.bakalım ınsallah ıyı gelır.dun ılk olarak kullandım bugun gazı olmadı bebısımın..ınsallah bır daha olmaz:Saruboceq:artık metsılmı ıyı geldı yoksa debrıdatmı bılmıyorum bırde gece karısık bıtkı cayından ıkı kasık verdım...
sevındırıcı tarafı bebısımın usutmemıs olmasıydı bırde 6850 gr 58 cm olmus41 kere maşallah oglusuma:)doktor normalde bu kıloya 3 aylıkken ulasması gerekıyor dedı:dance:
yalnız emzırme saatlerını artık 3 saatte bıre cıkarmamı ıstedı bu aydan ıtıbaren gunde 6 7 kere beslemek normalmıs 3.aydan ıtıbaren hatta 5 6 kez olucak dedı.bır ogunde 150-180 ml emıcek artık dedı..:1hug:
duygucum merhaba maşallah bebişin tosun olmuş bizim de bugün sağlık ocağında 3. ay kontrolümüz vardı onur da 6600 kg olmuş... bir de bu beslenme problemi bizde de var onur çok sık emiyor neredeyse saat başı emiyor diyebilirim yada meme istiyor sürekli nasıl 3 saate çıkarabilirim ki huysuzlanınca mecbur meme veriyorum
sedacım valla benim dr.um öyle söyledi..büyüyen rahim artı ödemdir dedi..ultrasonda bakınca da rahim toparlanmaya başlamış yavaş yavaş dedi.ben 45. gün gitmiştim dr.a..
kendisi prof. dr.. yanlış mı biliyor acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?