Doğum yapmış olan anneler buraya....

Duygu maşallahh paşaya
bizimki de evde tarttığımda 6 kg civarı geliyor.. Bizde öğün araları konusunda sıkıntılıyız...
2 saatte bir beslenmek istiyor.. 3 saate arada ulaşıyoruz.. mama saati yaklaşınca ayağımda sallayarak uyutuyorum.. o zaman 3 saati buluyoruz..
Maşallahh tüm bebişlerimizeee...

Ayşe cim çok geçmişş olsun.... Maşalalhh prensese dee... çok iyi büyümüş...

Evet kızlar dün aşılarımızı olduk, önce verem sonra karma ve en son da rotavirüs...
rotavirüs damla şeklinde demişlerdi ama ne damla yarım bardak vardı valla...:roflol:

aşılarımızı olurken çok ağladı bebişim , önce sağlık ocağında verem yaptırdık, orada bir bayan vardı benim gibi bekleyen, hem karma hem veremi aynı gün yaptıracağımı duyunca çok şaşırdı, onun doktoru aynı gün olmaz demiş. Ama benim doktorum aynı gün olur dedi.Kadın bana hava basmak istedi "benim doktorum acıbademin doktoru" falan diye :)) sengözlerimebaksanabama oradaki sağlık personeline de sordum aynı gün yapılabilirmiş.Nitekim üçünüde aynı gün yaptırdım, bebeğim ateşlenmedi çok şükür...Bugünde takip edicem inşallah bu gecede ateşlenmez...

günaydın anniler.dün bebişimi sünnet ettirdik.ameliyathaneden cıktıktan sonra cok agladı yavrum ama şükürler olsun ki bi sorun olmadan atlattık.gecemizi güzel geçirdik.yapılan tetkiklerde bebegimin kan sayımı düşük çıktı kan şurubu kullanıyoruz şimdi.

cnm bızde yenı 1 aylık oldum hepatıt b asısı yapıldı bacagından bıde agzına 3 damla damlatım dıye d vıtamını verdı basını olctu boyunu olctu kılosuna baktı okadar bole oluyo aylık kontrol dımı kızlar
baska bıyerını muayene etmesı gerekıyomu

Herkese Gunaydın Annişlerr..

evet canım bızım de 1. ay kontrolumuz boyle oldu bakması gereken baska bırsey yok harıcan bır durum yoksa.. sositososito

günaydın anniler.dün bebişimi sünnet ettirdik.ameliyathaneden cıktıktan sonra cok agladı yavrum ama şükürler olsun ki bi sorun olmadan atlattık.gecemizi güzel geçirdik.yapılan tetkiklerde bebegimin kan sayımı düşük çıktı kan şurubu kullanıyoruz şimdi.

Son düzenleme:
bacummm guzel annemm sanada gunaydın bak kıs oglusuma yakın resmını koydum anası gıbı artıstık puz virmiişşkaydirigubbakcemile3

buarada 1 aylık olduk kılomuzda 4.380 grm:))) dogdugunda 2.800du

maşallahh ege pşayaa
çok artist olecek kıss senin oğlann
sengözlerimebaksanab

Ohh sizin oğlan adam oldu desene kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 maşallah canımm
Geçmiş olsunn ayrıca.. Bende erken sünnet olsun istiyordum ama benim babam yemekli sünnet düğünü yapacağım..erken olmaz dedi.. bende kırmadım... seneye yaza olacak kısmetse..

günaydın kızlarr sayfa açılmış nihayettt ..yaw ben çok kötüyüm dün yatmadı hiç benim kızzz kollarım ağrıdı taşımaktan kucaktan inmedi zilli nolduysa sabah 8 den akşam 11:30 a kadar uyumaddı 5 dk 5 dk şekerlemeler dışında onlarıda toplasan 1 saat ancak eder bu sabah yine 8 de uyandı ve hala uyanık şimdi yatağında altını değiştim bakınıyor 5-10 dk oyalanır herhaldeee ev dandiniii fırsat vermiyor zillii ben pijamalarla dolanıyom hala ancak kahvaltı ettim onuda eşim hazırladı da öle yiyebildimmm ahanda mık mık etmeye başladı gel beni al diyorr ben napcam böle yawwwwww offfffffffffffffffffffff bugünde işim iş vallalaelaelaelaelae

geçmiş olsun canım...bende oğlumu sünnet ettirmek istiyorum çok da sağlıklı olduğunu duymuştum ama doktorum izin vermiyor..siz problem olduğu için mi yoksa sağlığa uygun olduğu için mi yaptırdınız....

.evet adam oldu bizim kuzucuk babamız haftayada kız istemeye gideriz bi ay sonrada düğünümüz var diyor niye acele ettiniz diyenlere.canım bizimki birazda mecburiyetten oldu.kısmetse büyüyüncede dügününü yaparız diye planlıyoruz.uzmanlar ya bebek iken yada 3-4 yaş sonrasını öneriyolar sünnet için

cogu doktor önceden yapma taraftarı niye izin vermiyor ki.bizim ki biraz mecburiyetten oldu gibi istesek yaptırmaya bilirdik ama sonra için göze alamadık kireşlenme filan olabilir dediler

canım chıcco nun manueli bende de vardı ama kullanışlı değil bende çok uğraşıyordum o neden le medela nın elektriklisinden aldım 10 dk da 110 cc süt çıkarıyor eğer sütün varsa tabii sırnaşık şey ben herzaman sağmıyorum zaten kızım boş boş çekince anlıyorum süt olmadığını ve arada sağarak nekadar çıktığına bakıyorumm ordan biliyorum varmı ne kadar var sütüm diye

günaydınn güzel anneler ve minik kuzularr.
zeoscum hayırlı olsunn.
kızlarr bakıyorum bebişlerimize maşallah kiloları çok iyi ben 2.ay dr kontrolüne götürmemiştim önümüzdeki hafta götürmeyi düşünüyorum ya bakalım artık.
göbek ve şu dagınık olup toparlanamamk olayına katılıyorum bende artık bakımlı olmak istiyorum biraz düzeleyim istiyorum ama vakit olmuyor ki. ancak temizlikti yemekti çamaşırdı onlarla ugraşıyrsun.
göbek deseniz aynı hala 5 kilo fazlam var ve aynı kiloda kaldım gitti.
eşle deseniz aramız limonu hiç düzelemedik gitti çok sıkılıyorum.
serencimm hoşgeldin şeker.

ayyyyyyyyyyyyy kıs sen camasır yazmasan benım aklıma gelmıcek kafa kalmadıkı bende camasırları attım deterjan koymayı unuttumkaydirigubbakcemile3 sen yazdında aklıma geldı hay allahım:))) ııdır cnm sen nasılsın ogun aradın ama mısafır doluydu ev kusuruma bakma cnm cok cvp veremedım ondan sonrada unuttum ( cocuktan dolayı cok unutkan oldum valla yaaa((
nıye eşle aran lımoni kıs kılonuda cok takma cnm kolay dgl 9 ay bebek besledık içimizde, dogum yaptık anacım kolay bıseymi sanıyon tabıkıde ılolar hemen gıtmez yanı herkesın bunyesı farklı kımısı 1 ayda toparlanır kımısı 2-3 ayda ole dert etme allah saglık versın yeterkı. ınan bende toparlanma konusunda zorlanıyorum ben dagıtmamaya dıkkat etsem eşim saolsun buaralar dagınıklastı yetısemıyorum bıle ama yettıgı kadarını yapıyorum napım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…