Doğum yapmış olan anneler buraya....

aa bu arada bende facebook ekleyebilirsin arkadaşlar gulden_meral80
serapcım ekledim seni kabul etiysen tamamdır:)

kızlarr yaa şu rejene yada renue kremlerinden içinizde kullanan varmı reklamlarda falan gösteriyor güya kullanan kişinin ilk hali ile 9 hafta sonraki halini gerçek olsa mucize olur herhalde inandırıcı değil pek bence ama nebileyim bilgisi olan denemiş olan varmı aranızda benim karnımda çok çatlak var kasıklara doğruda iniyor çok çirkin bir görüntü oluyor kiloda eklenince yaaa kendime güvenimi kaybediyorum her bakışımda aynada

şimdi emelle konuştum aklım hep ondaydı biraz rahatladım gerçekten:1rolleyes:

hepinize selamı var daha iyi imiş yerimseniben

benim kocacıkda arkadaşına veda için tesislere yemeğe diye bi gitti iki dirhem bir çekirdek halen gelmedi bi arayım bakalımda yatcam valla bide anahtar almadı sinir oldum yaawww

hepinize iyi geceler Allah rahatlık versin

oyyyy kıyamam ben ona ya.iğne daha çabuk iyileşmesi için iyi aslında ama insan iğneyi duyunca tuaf oluyo valladelikafadulden.kilosuda boyuda çok iyi maşallah.tam bi ipek köftesi olmuş ozaman.maşallah.yerim ben onu.cokacimcoook
dediğin balık yağı şurubu zinco nunmu.bizede demişti doktorumuzda.

Son düzenleme:
Gunaydınlar herkese.. hihoyyyt
Hafıf bır kahvaltının ardından yesılcayımı ıcıyorum.. :)
lımon yoktu bende mandalına sıktım mecbur ama daha guzel oldu valla tavsıye ederım a.s
Bugun temızlık var evde.. herkese guzel bır gun dılerımmm... a.s.

GÜnaydın hanımlar
bızde balık yaĞı ıle ferrum kullanıyoruz.balıkyaĞımız Çılek kokuyor. Ama ayrıva proteın takvıyesı 2 farklı mama daha kullanıyoruz.yanbancı marka.

saol canım benim.
hasta olduğu için daha balık yağlı vitamin şurubunun ismini vermedi.
iyileşince başlayalım dedi.
2 3 gün sonra kontrole gidecez. o zaman yazacak

günaydın herkese
güzel bir gün olsun inşlh
serap ve gülden bende ekliyorum faceebook a

saol canımcım

günaydınlarrrr

günaydınlaaaar

günaydın güzel annişlerrr bu sabah erken kalktım bakınnnnnn çünki kız gece 2 de yattı ve azda olsa uykum farketti sabahta uyandı zilli 1 saat kadar oyalandı ve sonra uyudu gene yarım saattir uyuyorr inşallah bira daha uyur sizlerden ne haberler bakiim yazılaraa

canım maşallah bebeişine kilosu ve herşeyi normal sanırım Allah nazardan saklasın...ya benim bebeğimde doğduğundan beri hala hırlıyor ama dr.lar bişeyi yok ciğerlerinde diyo ve damla dışında bişi vermiyor buda beni düşündürüyo ipoşun hırlaması çok mu?CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…