Doğum yapmış olan anneler buraya....

ıpek köftesine maşallah
boyu ve kilosu çok iyii büyüdüler yaa yerim ben hepsinii
yaa bu arada fatmayla kardeş olmanıza şaşırdım :1shok: ne güzel abla kardeş birlikte büyüteceksiniz bebeklerinizi

Geçmiş olsun ipoş'a iğnelerden sonra tamamen düzelir inşAllah..
maşaAllah koskocaman da olmuş köfte kaydirigubbakcemile3 nazar değmesin

Maşallah ipek köftesine hakkaten köfte olmuş yav inşallah hastalığıda bian önce düzelir tontiş ipeğin

yawww bilgisayarım kapandı offf sinir oluyorum şu pc ye soğutma motorunda arıza var sanırım ısınıyor ve pc kapanıyor garanti 1 yılı geçti yerinde garantisi var oda perpada leventte nasıl götürcem oraya eve geliyorlarmış ancak gelip almaya 35 tl geri getirmeye 35 tl al sana 70 tl masraf eşim o tarafa gidince götürürüm diyor öle yapiim bari 70 tl havaya gitmesin diyom

kolay gelsin betülcüm bu arada mandalina heee kız sen az değülsün hee benim aklıma gelmezdü onu yapmakkkkaydirigubbakcemile3

Alın bendende o kadar bende ÇalıŞmaktan sıkılanlardanım 2. Bebekten sonra ÇalıŞmayı dÜŞÜnmÜyorum.2. BebeĞıde arayı soĞutmadan yapmak ıstıyorum

Balık yaĞını dr. Verdı hıcrancım yarım ÖlÇek verıyoruz aÇ karnına ıŞtahınıda aÇarmıŞ malum bızımkının arası yok mamalarla.

Alın bendende o kadar bende ÇalıŞmaktan sıkılanlardanım 2. Bebekten sonra ÇalıŞmayı dÜŞÜnmÜyorum.2. BebeĞİde arayı soĞutmadan yapmak İstİyorum

e hadi hayırlısı sende başla çalışmalara baride beraber büyüsünlerr 1,5 yaş olur aralarında bende hemen hemen karar verdim sayılır gibi ceylin 1 yaşına girsin bende hamiş kalmak istiyorum o nedenle 11 aylık olunca falan dr gidicem gene benimki tedavi ile olmuştu ya kan pıhtılaşmasından düşük yaşıyordum belki gene gerekir onedenle rahat rahat hamiş bile kalamam ben :1no2:

Balık yaĞını dr. Verdİ hİcrancım yarım ÖlÇek verİyoruz aÇ karnına İŞtahınıda aÇarmıŞ malum bİzİmkİnİn arası yok mamalarla.

hadi yaaa dr verdi demek inşallah işe yarar canım benim kızında iştahı kesildi gene yaww 2 gündr 1 öğün atlıyoruz gene ve az yemeye başladı zilli

ben hamile kalmada problem yaşamadım çok şükür. ancak ilk 9 haftalıkken kürtaj oldum bozulmuş gebelikten.kürtajdan sonrada 4 ay bekledim.

benim kızda tıpkı senin kız gibi zaten gündüzleri üç saatte bir 60 cc. zorla şaklabanlıkla gece de 2 saatte bir uyanır 90 cc ile 120 cc kadar yer.Allahtan ek besinlere başladıkta birazcık yiyor.

ben hamile kalmada problem yaşamadım çok şükür. ancak ilk 9 haftalıkken kürtaj oldum bozulmuş gebelikten.kürtajdan sonrada 4 ay bekledim.

zor bir olay yaşamışsın gerçekten canımm
bende 3 düşük yaşadım peşpeşe işte benim ilk düşükten sonra 4 ay geçti 2.hamişliğim ve sonra 10 ay hamiş kalamadım ve klomen verdiler eşimin spermlerinde de az biraz sorun vardı ve tekrar hamiş kaldım ve düşük oldu gene sonra başka dr geçtim aşılamaya karar verdiler tüp bebek servisinde tedavi oldum yani 1.de tutmadı 2. de ceylinim geldi çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…