- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #17.121
kızlar bu kilolar mı konuşuluıyor burda gene...
Ben size ben zayıflayana kadar bu konu açılmicak demedim miii hııı:mymeka:
Ben pazartesi spora başladım ama henüz diyet yok,yavaş yavaş olacak,bugün de gideceğim.haftada 3 gün gidiyorum artık 1 saat spora inşallah faydasını görürüm.burda bizim bir spor salonumuz var görseniz kocaman bir yer 10 tane falan koşu bandı var aletler falan hepsi de yeni,e tabiki bize ücretsiz ve iki adımlık yok.ben salağı bu zamana kadar kapısından içeri bile bakmamıştım kociş gelince beni zorla götürüyor zayıflama koçum oldu çıktı.ama böyle iyi o tenkit edince bozuluyorum yemiyorum hiç olmazsa.
Cumartesi günü kuzenim geliyor 7 günlük bir diyeti var onun general motors diyeti belki duyan vardır 1 haftada 4-6 kilo verdiriyormuş onla 5 kilo versem.hamilelik öncesi kiloma döneceğim sonra amacım bir süre bu kiloyu korumak ama ben zaten çok kilolu hamile kalmıştım sonra 1 kere daha yapıp bu rejimi 5 kilo daha giderse işte o zaman korumaya çalışacağım 10 kilo giderse süpppperr olur yaa,inşallah evdeki hesap çarşıya uyar,ben iştahıma laf geçirebilirm de veririm.kötükedihüso
gerçi hani 1 hafta beni çok kasmaz heralde,oruçmuşum gibi düşünecem kendii.bu rejimden çok eminim çünkü kuzenim 1 haftada 4 kilo vermeyi başardı hem de sporsuz.
Isteyene vereyim diyeti ama uygulayacaksanız haa yerimseniben
yoksa english yazıyor bana boşuna çevittirmeyin...
özlem süpersin yaa benimde var bunlardan ne yalan söyleyim gariban gariban avunuyom işte başkalarının vücütlarıhylakaydirigubbakcemile3
teşekkür ederiz teyzoşuSerapcım 41 kere maşallah ipoşa kilosuda boyuda çok iyiAynı zamandada geçmiş olsun kıyamam ya iğnemi yicek şimdi:çok üzgünüm:Şurupla falan olmuyormuymuş ya.Birde balık yağı şurubunu ben ilk olarak duyuyorum:uhm:
aytencimm saol canım..evet çok tatlı gülüyor dimi oğlum ..kahkahalar atıyor...
bugün ipoşumu 6. ay kontrolüne götürdük. hırıltılı öksürüyordu. 3 tane iğne verdi. ilaç filan. birazda rahatlasın diye buhar verdi. rahatladı bakalım biraz.
boyumuz 68.5 kilomuzda 8.850 olmuş maşallah 750 gr almış son ayda. ek gıdalara da başlıyoruz artık. menü verdi doktorumuz.
hastalığı geçince demir damlasına ve balık yağlı şuruba başlıycaz.
oyyy maşallah çok tatlı çok akıllıbuda benim kızımın yeni öğrendiği harekettt
buda benim kızımın yeni öğrendiği harekettt
silmdimmm hicrancım ..dikkat etmemşimm..özürr
maşllh yaa çeyline..benimki de öğrendi o hareketi.wawawawaa yapıyor..öle ağzına vurunca hafif hafif... )))
kaydirigubbakcemile3
ekledim serapçıım..
Onu biliyorumda doktor bize Ege için verilceğnden hiç bahsetmedi canım belki ilerde söyler..teşekkür ederiz teyzoşu
canım baya hırıltılı öksürüyo şurupla filan geçmedi.
balık yağlı vitamin şurubuda balıkta omega 3 var ya oda beyin gelişimine büyük fayda sağlıyo o yüzden
buda benim kızımın yeni öğrendiği harekettt
[url9]zıppır ceylin azra[/url]
kızlar facebook u olan benide eklesin serap günaydın küçükaraba
hicrancım sen nasıl seyrettin.benim gönderdiğim linkten mi yoksa ortak bir arkadaşın aytenin falan facebookundanmı
herkese iyi akşamlar
hicran maşallah ya senin kıza valla bu çabuk konuşur söyleyim.. Rabbim nazardan esirgesin
serap maşallah senin ipek köftesinin de kilosuda boyuda çok iyi ama geçmiş olsun inşallah bir an önce atlatırsınız.
gül bu sağlıksız bi diyete benziyor pek güvenmemek lazım bence hem böle diyetlerde haftada verilen 3-4 kilo çok zararlıymış endokrin uzmanı bana diyeti kalori ihtiyacıma göre vermişti canım. Ama tabi ben troid hastasıyım. Ama inşallah sağlığını bozmadan sende işe yarar
inşallah çabuk konuşur valla anne diyor zaten mama da diyorrr e suyuda maşallah itiyorr brrrrrrvvvv vaaa diyeeedelikafadulden daha nolsunnn:roflol:
diet listesini inceledimde banada pek sağlıklı gelmedi benimde migrenim var öle fazla ağır dietlere giremiyorum malesef yoksa kriz geliyorr maşallah bayadır krize girmedim inşallah girmem birdaha da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?