Doğum yapmış olan anneler buraya....

bende deneyeyim şunu kız versene banada diyecektim ama gördüm listeyiii pardonnnnnnnn

Son düzenleme:
teşekkür ederiz teyzoşu
canım baya hırıltılı öksürüyo şurupla filan geçmedi.
balık yağlı vitamin şurubuda balıkta omega 3 var ya oda beyin gelişimine büyük fayda sağlıyo o yüzden

maşallahhhh kızımızaa herşeyi iyi maşallahh rabbim sağlıcakla büymesini nasip etsin inşallahhh yalnız şu takvimlerinizden bebişler kaç aylık kaç günlük görmek zor oluyor yawwwwwwwwwwwwwww

Onu biliyorumda doktor bize Ege için verilceğnden hiç bahsetmedi canım belki ilerde söyler..
buda benim kızımın yeni öğrendiği harekettt

[url9]zıppır ceylin azra[/url]

oyyy zıppırcık ceyline bak sen yaaa bayıldım valla maşallah yerim ben onuŞeniz
kızlar facebook u olan benide eklesin serap günaydın küçükaraba

tamam canım eklerim bendekaydirigubbakcemile5

Canancım kıvançta ne güzel kahkahalar atıyor öyle var ya bu kadar olmaz sesleri bile ayni çığlıklar sanki Ege atıyormus gıbı geldi izlerken bizde öyle gıdıklıyorum birde hammm yapıyorum ben aynen öyle gülüyorrrkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2

herkese iyi akşamlar

hicran maşallah ya senin kıza valla bu çabuk konuşur söyleyim.. Rabbim nazardan esirgesin

serap maşallah senin ipek köftesinin de kilosuda boyuda çok iyi ama geçmiş olsun inşallah bir an önce atlatırsınız.

gül bu sağlıksız bi diyete benziyor pek güvenmemek lazım bence hem böle diyetlerde haftada verilen 3-4 kilo çok zararlıymış endokrin uzmanı bana diyeti kalori ihtiyacıma göre vermişti canım. Ama tabi ben troid hastasıyım. Ama inşallah sağlığını bozmadan sende işe yarar

inşallah çabuk konuşur valla anne diyor zaten mama da diyorrr e suyuda maşallah itiyorr brrrrrrvvvv vaaa diyeeedelikafadulden daha nolsunnn:roflol:

diet listesini inceledimde banada pek sağlıklı gelmedi benimde migrenim var öle fazla ağır dietlere giremiyorum malesef yoksa kriz geliyorr maşallah bayadır krize girmedim inşallah girmem birdaha da

bizim velet bababab diyor yaaa arada bi anne diyor bele büyüt en çok sen emek ver babası olsun ki öle oldu babayı gördümü çırpınmalar hareketler konuşmalar gülmeler bizde akşama kadar oynayalım keyfi gelince anca ama mama iyi biliyor özellikle biz yemek yerkenkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…